View Full Version : Na 13 sum i nz dali mi e nujen fon dio ten!
Az sum na 13 i nz dali mi e nujen fon dio ten!Popinzip ne se grimiram,no zaduljitelno si slagam moliv za o4i(bez na klepa4a)!Imam malki pup4izi po 4eloto i bih iskala da gi prekrivam nqkuk!Mojete li da mi kajete kak?
i'm so excited!
03-11-2006, 22:17
кфо от 13годишни се плескате с некфи лайна по лицето?! отврат..
няма перфектна кожа, винаги ще има някакви пъпчици, пигметни петънца и т.н. каквото и да правиш. кожа като тия по телевизията няма да имаш. освен ако не си в телевизията.
като толкоз си умряла да се мацаш с химични помии - мацай Коректор. фон дьо тен - като станеш на 35.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-11-2006, 22:22
Az sum na 13 i nz dali mi e nujen fon dio ten!Popinzip ne se grimiram,no zaduljitelno si slagam moliv za o4i(bez na klepa4a)!Imam malki pup4izi po 4eloto i bih iskala da gi prekrivam nqkuk!Mojete li da mi kajete kak?
ne gi prikrivai a gi lekuvai !
Едно е да се иде на кожен лекар да ти препоръча нещо.
Второ - Avon и Oriflame имат серия за хигиена на лицето с екстракти от чаено дърво, ползвах ги като бях на твоето дередже (а и доста зле бях по едно време, ама нейсе, израстих го).
Трето - ако имаш гнойни пъпки, най-добре е да ги изчакваш малко да "узреят" и да ги изстискваш. Можеш да помолиш майка си или баща ти да ти помагат.
Четвърто - спокойно, на всички се случва, използването на грим само ще направи нещата по-зле. И не предприемай нищо радикално, защото пъпките ще се махнат за година-две-три, ама ако си окепазиш лицето, за цял живот ще ти остане.
rosenceto
03-12-2006, 06:49
Nedei da po4va6 da polzva6 fon dio ten,za6toto toi zapu6va porite i 6te pridobie obratniq efekt-vmesto da ti pomogne,toi 6te ti pre4i sled vreme.Taka 4e izpolzvai nqkakav ne mn silen korektor(ot tiq kadeto sa za papkite).
passionate_lover
03-12-2006, 07:44
През зимата използвай фон дьо тен-предпазва ти кожата, пази я от изсушаване. Аз от 15 годишна ползвам, имам си малките пъпки, но нищо не ми пречи тях да си ги лекувам вкъщи и пак нямам проблеми. А колкото до козметиката на Avon i Oriflame-не ти препоръчвам, аз точно от такава пъпчасвам:) Когато го осъзнах, просто спрях да ги използвам. А има и фон дьо тен-и, които не запушват порите-на L'Oreal i Maybeline. Само не забравяй да си го махаш всеки път след като се прибереш, и то веднага...
sladka_blondi
03-12-2006, 08:23
Не ти е нужен фон дьо тен.Прекалено си мъничка .После цял живот ще се мацаш с такива работи.Поне сега не си затормозявай кожата с фон дьо тен и разни гримове. :smt018
piFka_LP
03-12-2006, 11:31
ne gi prikrivai a gi lekuvai !
to4no !!!
Повечето от съвременните фондьотени не пречат кожата да диша(но са малко по скъпи).Има много антибактериални продукти които да закрият пъпките ти.Например Manhattan clearface
SweetBunny
03-12-2006, 15:10
Fon dio tenut e mnogo silen grim i spored men si malka o6te za nego 8-[
Slagai pudra ili korektor, ili ako pupkite ti sa problem - lekuvai gi, ima hilqdi losioni i po4ivstva6ti serii protiv akne.
No ot fon dio tenut nqma smisal - 6te izglejda6 sme6no, za6toto liceto ti e o6te decko za tozi tejuk grim, :-k :smt017
digital_girl
03-12-2006, 15:50
Това фондьотена не си е работа: 1.стои многоо не естесрвено 2.на 13г ти е малко рано да се мажеш с тия помии 3.състарява кожата и от него няма да ти изчезнат пъпките, а ще се появят още повече. Да не говорим колко е смешно да видиш някое малко момиче с толкова тежък грим.
VAMP_GIRL
03-12-2006, 21:36
Е ... Давай , почвай от 13 годишна се мажи и гледай как ще си на 20 ! :smt019