- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Na 13 sum i nz dali mi e nujen fon dio ten!
Az sum na 13 i nz dali mi e nujen fon dio ten!Popinzip ne se grimiram,no zaduljitelno si slagam moliv za o4i(bez na klepa4a)!Imam malki pup4izi po 4eloto i bih iskala da gi prekrivam nqkuk!Mojete li da mi kajete kak?
кфо от 13годишни се плескате с некфи лайна по лицето?! отврат..
няма перфектна кожа, винаги ще има някакви пъпчици, пигметни петънца и т.н. каквото и да правиш. кожа като тия по телевизията няма да имаш. освен ако не си в телевизията.
като толкоз си умряла да се мацаш с химични помии - мацай Коректор. фон дьо тен - като станеш на 35.
алелуя.
ne gi prikrivai a gi lekuvai !Първоначално написано от PRESY
Едно е да се иде на кожен лекар да ти препоръча нещо.
Второ - Avon и Oriflame имат серия за хигиена на лицето с екстракти от чаено дърво, ползвах ги като бях на твоето дередже (а и доста зле бях по едно време, ама нейсе, израстих го).
Трето - ако имаш гнойни пъпки, най-добре е да ги изчакваш малко да "узреят" и да ги изстискваш. Можеш да помолиш майка си или баща ти да ти помагат.
Четвърто - спокойно, на всички се случва, използването на грим само ще направи нещата по-зле. И не предприемай нищо радикално, защото пъпките ще се махнат за година-две-три, ама ако си окепазиш лицето, за цял живот ще ти остане.
Nedei da po4va6 da polzva6 fon dio ten,za6toto toi zapu6va porite i 6te pridobie obratniq efekt-vmesto da ti pomogne,toi 6te ti pre4i sled vreme.Taka 4e izpolzvai nqkakav ne mn silen korektor(ot tiq kadeto sa za papkite).
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
През зимата използвай фон дьо тен-предпазва ти кожата, пази я от изсушаване. Аз от 15 годишна ползвам, имам си малките пъпки, но нищо не ми пречи тях да си ги лекувам вкъщи и пак нямам проблеми. А колкото до козметиката на Avon i Oriflame-не ти препоръчвам, аз точно от такава пъпчасвамКогато го осъзнах, просто спрях да ги използвам. А има и фон дьо тен-и, които не запушват порите-на L'Oreal i Maybeline. Само не забравяй да си го махаш всеки път след като се прибереш, и то веднага...
'Секс' не е отговорът, 'секс' е въпросът. Оговорът е 'да'....
Не ти е нужен фон дьо тен.Прекалено си мъничка .После цял живот ще се мацаш с такива работи.Поне сега не си затормозявай кожата с фон дьо тен и разни гримове.![]()
to4no !!!Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Повечето от съвременните фондьотени не пречат кожата да диша(но са малко по скъпи).Има много антибактериални продукти които да закрият пъпките ти.Например Manhattan clearface
Fon dio tenut e mnogo silen grim i spored men si malka o6te za nego![]()
Slagai pudra ili korektor, ili ako pupkite ti sa problem - lekuvai gi, ima hilqdi losioni i po4ivstva6ti serii protiv akne.
No ot fon dio tenut nqma smisal - 6te izglejda6 sme6no, za6toto liceto ti e o6te decko za tozi tejuk grim,![]()
![]()
Това фондьотена не си е работа: 1.стои многоо не естесрвено 2.на 13г ти е малко рано да се мажеш с тия помии 3.състарява кожата и от него няма да ти изчезнат пъпките, а ще се появят още повече. Да не говорим колко е смешно да видиш някое малко момиче с толкова тежък грим.
Е ... Давай , почвай от 13 годишна се мажи и гледай как ще си на 20 !![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!