PDA

View Full Version : Priqtelka li mi e izob6to?

SeXy_Girl:)
03-12-2006, 19:37
Edna priqtelka(ve4e nz dali vsu6nost mi e takava),dulgo vreme be6e podigravana ot mom4etata,za6toto ne be6e ot nai-hubavite momi4eta(ako moga taka da kaja)i i pomognah.Zapisah 4as pri kozmetika mi i sled tova q zavedoh na frizior.Napraviha q kato kukla.A tq kak mi se otblagodari:Az si padah po edno mom4e ot drugite paralelki i edin den toi mi predloji(no tui kato be6e malko mejdu4asie toi mi kaza da mu dam otgovor sled 4asovete i az se suglasih)Kogato tova momi4e(za koeto spomenah ve4e)mi kaza 4e tq go bila haresvala mnogo predi men i ako si stana gadje s nego 6tqla da susipe vruzkata ni!Nz kakvo da napravq nz za kakvo govori i kakvo bi kazala!Mojete li da mi pomognete?

M@Dn3Ss
03-12-2006, 19:45
Абе нещо детски истории ми се виждат :lol: .

WILD__BOY
03-12-2006, 19:47
Кой клас си скъпа та още си предлагате :D :D :D МИЗЕРИЯ!

LP_girl_14
03-12-2006, 19:54
Не ти е приятелка,защото ако беше такава щеше да те остави да си щастлива с момчето с което се харесвате,а не да те заплашва че ще провали връзкаат ви.Едно такова същество не може да ти се пище за приятелка :smt011 :smt018 :smt017 [-X

Sweet*Lady
Това наистина си е детска история, но щом искаш съвет, ще ти дам. Ако наистина харесваш това момче, не се колебай. Все пак, какквото и да му каже, той е предложил на теб, т.е. иска да е с теб. Мисля, че трябва да му споменеш и на него за проблема ви с "приятелката" ти и просто да очаква, че ще предприеме нещо в скоро време. Не мисля, че има смисъл да го мислиш. Просто си направи изводите за това момиче и най-вече - радвай се на връзката си ;)

bibonka
Определено,категорично твърдо не ти е приятелка щом ти постава такива ултиматомчета...и btw верно са детска радост - шарени бонбонки :)

PRECIOUS^f
03-12-2006, 20:59
Neblagodarnica :!: Razbiram-neka ti kaje,4e si pada po vaprosnoto mom4e,no ne i da te zapla6va,4e 6te vi sasipe vrazkata,ako tragne6 s nego :smt009

TiA_MaRiA
03-12-2006, 21:05

ahamz i na mene

IKisseDAGirL
03-13-2006, 06:54
basi typata neblagodarna..... kuchka :-D :oops:
ne stiga che si i pomognala mi sega i s pretencii :evil: ne i obrashtai vnimanie, zareji q i trqgni s tva momche, kato go predupredish za problema s tazi "priqtelka" :roll:
taka ako tq se opita da napravi neshto, toi veche shte si ima 1 na um :wink:

dEnIsTy
03-14-2006, 08:18

ahamz i na mene

:lol: :lol:
i vse pak...kakvo moje da napravi..ni6to:)

03-14-2006, 09:00
Никой неможе ад ти помогне камоли аз щото ще получа сърцетуп от смях.

Зимай го тоя па да не ти пука.
Закво да прецаквате момчето заради ваши си работи.

midnight...
03-14-2006, 09:46
а пък гошко ми счупи куклата....моля ти се
м/у приятелка и ПРИЯТЕЛКА има огрооомна разлика :wink:

vibora85
03-14-2006, 10:39
basi typata neblagodarna..... kuchka :-D :oops:
ne stiga che si i pomognala mi sega i s pretencii :evil: ne i obrashtai vnimanie, zareji q i trqgni s tva momche, kato go predupredish za problema s tazi "priqtelka" :roll:
taka ako tq se opita da napravi neshto, toi veche shte si ima 1 na um :wink:
syglasna sym

S_L_A_D_U_R_K_A
03-14-2006, 10:47
Абе мацка да не ти пука от тази неблагодарница, за мен тя не ти е никаква приятелка [-X ! Прави си каквото искаш и си гледай кефа, тръгни с този пич щом се харесвате и му кажи за тази въпросната, че ще иска да ви скара, защото го харесва и да не я слуша какви ги баламосва! [-( Айде успех :lol:

Dr. Kazimbutt
03-14-2006, 11:13

ahamz i na mene
Не само на вас...

RoSsY88
03-14-2006, 12:27
О,ще не я заебеш и да не ти пука за нея!Баси курвата дет е тая...почвай и ти да заплашваш бе!Кажи и че ще стане пак същата загубенячка и грозна ако тръгне с него!

GeRiTu```
03-14-2006, 20:05
Това наистина си е детска история, но щом искаш съвет, ще ти дам. Ако наистина харесваш това момче, не се колебай. Все пак, какквото и да му каже, той е предложил на теб, т.е. иска да е с теб. Мисля, че трябва да му споменеш и на него за проблема ви с "приятелката" ти и просто да очаква, че ще предприеме нещо в скоро време. Не мисля, че има смисъл да го мислиш. Просто си направи изводите за това момиче и най-вече - радвай се на връзката си ;)

Napulno sum suglasna....Purvo tva izop6to ne ti e priqtelka [-X ..Shtom si haresva6 tva mom4e,prosto budi s nego..sednete i pogovorete,kaji mu za "namereniqta" na tvoqta "priqtelka" i se opitaite dvamata da prevuzmognete tozi problem...Tva e edinstveniq izhod spored men!Uspeh !!!! :smt006

VAMP_GIRL
03-14-2006, 20:38
Един като каже , че е детска историята , защо мамка му всеки един след него ще го повтори !? Та ... По темата - никва приятелка не ти е , нали знаеш , че ти се пише такава до мига в , който има нужда !?