View Full Version : Kosata--->podhranvane
Kosata mi e mn izto6tena ot presata koqto polzvam, mojete li da mi preporu4ate ne6to za silno podhranvane.Stra6no suha, tvurda i izto6tena e....nz vuob6te kakvo da pravq
emotions
03-12-2006, 20:18
ами преди и/или след процедурите с пресата си прави маска за изтощена коса и няма да имаш проблеми..пробвай да намалиш използването на пресата..аз например я ползвам най-много веднъж седмично и не си правя маски много редовно..слагам хининова вода и си ми е перфектно на косата:)
a maskata, koqto polzva6-kakva e?
emotions
03-12-2006, 20:29
ами една няква много брутално розова..съвсем обикновена марка..има едно синьо цвете на етикетчето и пише "за изтощена коса с екстракт от репей"/каквото и да е тва:)/някво българско е..
MoRsKa_nimfa
03-16-2006, 11:53
ama zashto ste takiva be!okipazqvate se a posle se 4udite kakvo da praite.iskash li da ti kaja neshto?pove4e nikoga nqma da si vazvarnesh hubavata kosa.maskite moje da ti pomognat no shte e malko.sasipvate se s tonove grim i presi i neznam kakvo oshte ama ne sa seshtate 4e taia kosa shte q tarsite sled vreme...no nqma da se sashtoto nikoga.Ako iskash pone malko da ti se savzeme kosata ZABRAVI ZA PRESATA =; inache vsi4ko drugo e izlishno.daje i na pevicite izglejdali hubavi ama znaite li 4e kato gi pipnete sa tanki i sa kato slama?a?a maskata koqto moga da ti predpora4am e na NEO SOFT s kosten mozak i placenta.polvai q vmesto balsam stuva 7 lv nqkade ama si struva i kutiikata e golqma.aide i umnata!