Влез

View Full Version : Любопитен Факт

Michael Jackson
03-12-2006, 21:38
Знаете ли че преди много години на тинейджърите им е било забранено да мастурбират. Ако момче е било хванато да масурбира са го обрязвали много болезнено, а при момиче са отстранявали клитора. Разбира се за всичко е била "виновна" хипотезата, че мастурбирането е грях. Когато го прочетох направо се възмотих, вие какво ще кажете?

03-12-2006, 21:45
Ужас - това ще кажа...

ProstoAz
03-12-2006, 21:47
Ще кажа:
1. Сигурен ли си в това, което твърдиш?
2. От къде?
3. Би ли ми казал как може да се ОТСТРАНИ КЛИТОРА?
4. Знаеш ли какво е клитор?

Iliqn4eto
03-12-2006, 21:47
в миналото много неща са били забранявани и строго наказвани.. тъй че и това много не ме шашка.. :?

California
03-12-2006, 21:53
Мда, тва и аз съм го чела...
Как ще се махне клитора ли?...Хахаха ами издълбавали са го сигурно...ахахха :mrgreen:

aLakaZam
03-12-2006, 22:34
Знам, че е грях и точно заради това са измислени куп глупости, като ослепяване и т.н. Но за първи път чувам отстраняване на клитор...?

shizzle
03-12-2006, 22:49
Касапската, как са го махали. И не се учудвайте, простотията човешка я има открай време, просто се насочва в различни посоки.

WILD__BOY
03-12-2006, 22:51
Ще кажа:
2. От къде?

Да представи си може. Адски болезнено е. Не знам как точно става но мисля че като цяло срамните устни са били изрязвани. Не съм сигурен точно как е ставало. Лека нощ.

KOKOKKK
03-13-2006, 02:04
Tiq ne sa bili dobre predi .......

Майка ти
03-13-2006, 05:47
Все още в някои африкански страни се практикува обрязването на жените. Още като са малки им изрязват клитора и малките срамни устни. Целта е естествено да не могат да изпитват удоволствие и да не изневеряват на мъжете си.
Варварщината трудно се изкоренява... ](*,)

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-13-2006, 07:55
waa ebati jivotnite sa bili tiq :shock:

SweetBunny
03-13-2006, 08:14
Aaaaaaa :smt009
ne bqh go 4uvala tova, naprao trupki me pobiha kato 4uh "otstranqvane na klitora :smt022 :smt087 , zaradi masturbirane....
Teq sa bili mnogo zle :smt021

WILD__BOY
03-13-2006, 08:17
Древните гърци са смятали че мъжа като се изхвърли изхварля част от мозъка си. Мисля че заключението беше на Аристотел.

SweetBunny
03-13-2006, 08:27
Древните гърци са смятали че мъжа като се изхвърли изхварля част от мозъка си. Мисля че заключението беше на Аристотел.
Dosega moq muj da e ostanal bez mozuk :-k :smt005 :mrgreen:

Майка ти
03-13-2006, 08:39
Има нещо вярно! :wink: Като се има предвид, че в този момент мъжът мисли с долната си глава... :mrgreen:

WILD__BOY
03-13-2006, 08:42
Dosega moq muj da e ostanal bez mozuk :-k :smt005 :mrgreen:

то и аз така трябваше да съм пострадал.

Nofacenoname
03-13-2006, 08:44
До колкото си спомням във Африка някое от племенета (не се сещам името в момента) са обрязвали жените за да не изпитват удоволствие и съответно да не изневеряват на мъжете си,но взеха че ги откриха и... \:D/ ::: ;-)

California
03-13-2006, 09:15
"Обрязват" жените за да не изпитват удовлоствие и да не изневеряват...
Тогава защо не правят същото с мъжете? Това не е ли полова дискриминация?

favor_91
03-13-2006, 09:34
izvrateni hora se namirat v toa forum.imam 1 vupros kak se otstranqva klitor i izob6to znae6 li kakvo e ?

03-13-2006, 09:47
Ще кажа:
2. От къде?

това и аз съм го 4ел, в средновековна Англия и Испания е било така, Ужасно е , нали??
а дори в ден днешен в Судан ВСИ4КИ моми4ета подлежат на обрязване на КЛИТОРА, за да не можели като/ако порастнат да изпитват сексуално удоволствие, 4е това било грях( най- 4есто посредством ножица или нож), от което половината умират в следствие на кръвозагуба или на последвала инфекция,

баси УЖАСА :evil:

kin
03-13-2006, 10:24
ебати простотията

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-13-2006, 10:26

tozi aristotel qvno si e nqmal mozyk :-D

Patsowt
03-13-2006, 11:35
хаха, представш ли си колко сме затапели по тази логика? :)))

the_green_man
03-13-2006, 11:49

DA polova diskriminaciq e, no edin muj i da e obrqzan i da ne e vse 6te si izpitva udovolstvie ot sexa. Kak spored teb moje da se napravi taka 4e edin muj da ne moje da izpitva udovolstvie osven kato mu bude otrqzan #-o #-o #-o

RoSsY88
03-13-2006, 11:49
Ох,тва не го знаех...поредната глупост :smt013

Michael Jackson
03-13-2006, 18:29
Всичко може да се махне оперативно, пък и ние не говорим за прецизна операция, а за един вид "наказание". Истучникът е напълно сигурен. Със сигурност не съм си го измислял или взел от несигурен источник. Тука говорим за определени очастаци от света, например мастурбирането е едва ли не поущрявано в някои арабски държави, чудесий сякакви!

California
03-13-2006, 21:39

DA polova diskriminaciq e, no edin muj i da e obrqzan i da ne e vse 6te si izpitva udovolstvie ot sexa. Kak spored teb moje da se napravi taka 4e edin muj da ne moje da izpitva udovolstvie osven kato mu bude otrqzan #-o #-o #-o
Еми като му се отреже пишката бре...

the_green_man
03-13-2006, 21:42

Ti na tva na nqkoi muj da mu otrejat onaq rabotta li vika6 "obrqzvane" :?: :?: :?:

aLakaZam
03-13-2006, 22:18
Преди малко се консултирах с баща ми(той е лекар) и каза, че в настоящето чрез оперативна намеса е възможно да се отстрани клитор. Странно е, как в миналото това е било прилагано?

shizzle
03-13-2006, 23:05
favor_91 е на принципа на шопа "ей такова нещо няма"

Имало е и има, детето ми.

И как са го правили, питат някои хора. Ако бяхте чели по-внимателно, щяхте да видите отговора. С нож. Безкомпромисно и, според вас, варварско. Така е била устроена цивилизацията и всички ние продължаваме да живеем в същата цивилизация. Просто варварството е в друга форма.

А тука някой попита дали това е полова дискриминация. Да! Аве, хора, вие малоумни ли сте, вие жените не бяхте считани за равноправни хора допреди век! Какво остава да си говорим за Античност или Средновековие!

ivo_traktorista
03-14-2006, 08:53
Простотията не ходи по гората, а по хората...

California
03-14-2006, 09:25

Ti na tva na nqkoi muj da mu otrejat onaq rabotta li vika6 "obrqzvane" :?: :?: :?:
Оффф... не му викам обрязване, бе!
Като ти отрежат пишката кво ще усещаш? Нали тва е идеята да не се усеща нищо...

rowzz
03-14-2006, 09:28

Оффф... не му викам обрязване, бе!
Като ти отрежат пишката кво ще усещаш? Нали тва е идеята да не се усеща нищо...
като ти отрежат пишката няма да може да правиш деца.. а точно в това е проблема.. да се правят деца без да има усещане от сексуалния акт.. мисла че при мъжете тфа не може да се премахне..

California
03-14-2006, 09:34
Е за тва си прав, спор няма...

Nelzi
03-14-2006, 10:51
гадно, подло, варварско... бррр, бе... зле са били
омг ;|

flasher
03-14-2006, 11:53
dosta vyzmutitelno si e...