Влез

View Full Version : IsKaM SaVeT PlSsSs NuJeN Mi E

s1nlivkata
03-13-2006, 13:51
ZdR Na VsI4Ki ImAm PrObLeM V SeXa Na 17 G ImAm StRaHoTnO TqLo,JeLaNa SaM Mn Ot MaJeTe.VsEkI Si MiSlI 4E SaM GoLqMa TiGrIcA V LeGlOtO,A VsA6NoSt Ne SaM I TaKa RaZo4ArOvAm PaRtNiOrItE Si.HoRa KaJeTe Mi KaKvO Da NaPrAvQ Za Da SE OtPuSnA NaPaLnO.ImAm OgROmNo JeLaNIe!!! NeIsKaM SeKI PaT Da Go PrAvQ DaRvO PiQnA,ISkAm Da Sam Si AZ I Da ZnAm 4e ToVa KoEtO PrAvQ HaReSvA Na MaJa Do Men,A nE dA Se SraMuVam! :(

Iliqn4eto
03-13-2006, 14:19
ами то горе долу всяко момиче в началото се притеснява да ли ще се хареса на момчето .. ама ти сама казваш,че имаш секси тяло ,ето ти един голям плюс .. просто се отпусни ,знаеш че това е нещо хубаво,невероятно ,и двамата ще изпитате наслада,ако ти самата се отпуснеш,няма нищо страшно (със предпазните мерки) просто спри със срама си ..

Майка ти
03-13-2006, 14:26
Ако го правиш само с момче, в което си страшно влюбена и само когато много го желаеш, тогава няма да имаш никакви проблеми! Всичко само ще си дойде... :smt008

03-13-2006, 15:37
mislq si 4e towa ti e stanala fiks ideq da se 4uka6.Parwo si nameri 4oweka koito da te obi4a i ti nego i togawa go naprawi.........ot dumite ti razbiram,4e se 4uka6 samo piqna i smenq6 partnqrite si postoqnno samo i samo da izpita6 udowolstwie.EEE nqma da stane taka sigurna sym.Seks bez 4uwstwa e prostitutsko :smt018

_Nightmare_
03-13-2006, 15:42
mislq si 4e towa ti e stanala fiks ideq da se 4uka6.Parwo si nameri 4oweka koito da te obi4a i ti nego i togawa go naprawi.........
дам това е отговора на въпроса ти... за да си легнеш с някой трябва да се чувстваш добре с него и да бъдеш такъв какъвто си... той да те харесва и уважава такава каквато си... нещата идват от самосебе си ако човека срещу теб е точния :-D
успех... просто гледай следващото ти попадение да е някой който наистина обичаш и на който имаш голямо доверие...

03-13-2006, 16:12
Ти ако лежиш в леглото докато той те чука и ти си чоплиш семки е много ясно че няма да му се хареса.Отпусни се и се опитай по някакъв начин да му доставиш удоволствие.Поне охкай,пъшкай,врътни малко дупето прави се че ти харесва дори да не ти е гот.Айде и кажи какво е станало а ако се приресняваш толкова ела при батко:) :smt110

GeRiTu```
03-13-2006, 16:38
Mi vij mila..Kato za na4alo ako ima6 jelanie moje6 da se porovi6 tuk i tam v neta i da pro4ete6 nqkolko statii v koito da e opisano s kakvo moje6 da dostavi6 po-golqmo udovolstvie na partniora si...Tova e ednoto.Ako go napravi6 i ti samata 6te se 4uvstva6 mn po-spokoina...
Puk drugoto:
ostavi se da te vodi jelanieto,a ne pritesnenieto...otpusni se i pravi tova koeto ti haresva,taka i na muja to teb 6te mu haresva pove4e...Uspeh,i deistvai po smelo! :)

Ангела_на_мрака
03-13-2006, 16:42
много правилно ти отговори девойката :)

favor_91
03-13-2006, 21:59
ami ako si v na4aloto s malko opit ne se pritisnqvai :arrow: s vremeto ne6tata 6te se opravqt a ako si otdavna v toq biznes (sexa) i pak si e su6toto trqq da smeni6 podhoda :P ae Uspeh

`Death`Whore`
03-13-2006, 22:03
Kato go prawish s razlichno momche wsqka vecher, nqma kak da se otpusnesh.

aLakaZam
03-13-2006, 23:04
е не ти си тая, която трябва да мисли как да успокои нещатата, в смисъл, че именно момчето трябва да те успокои, за да ви е приятно и на двамата. Възможно е да си попадала на неопитни.

TSecret
03-13-2006, 23:05
xexexe perfektno tqlo,ogromen napliv na muje,oba4e problema e na lice-ne moje6 da pravi6 sex-ami taka e mili4ka nemoje da si perfektna navsqkade....
saveta mi e da pravi6 lubov a ne sex s niakoi si tam za broikata! za6toto kogato pravi6 lubov vsi4ko ti idva otvatre i ne se 4udi6 kvo da napravi6 v opredelen moment! za tva iz4akai niakoi koito ima 4uvstva kam teb a ne kam tqloto ti i nai vajnoto i ti da ima6 kam nego-6te useti6 razlikata!

WindWaker
03-13-2006, 23:06
be samiqt seks moi da nqma nikva razlika ot tova dali go prai6 s nepoznat ili s priqtel/ka ot edi kolko si vreme. vij oba4e kogato ima 4uvstva togava psihi4eskata naglasa i jelanie za seks sa mnogo po-razli4ni, a spored men - i po hubavi otkolkoto s nepoznat/a

shizzle
03-13-2006, 23:31
Разликата е, че постоянният партньор би трябвало да познава много по-добре тялото ти и да може да ти доставя много по-голямо удоволствие. Естествено, има всякакви инвалиди, дето и цял живот да се пробват, нищо не могат да научат, ама за тях не говорим ^^

:))
03-14-2006, 05:55
kakvo da kaja osven 4e na vsi4ki vi mn blagodarq znam 4e ste pravi imah postoqnen partnior no i s nego be6e taka,nz prosto ima ne6to koeo me spira moje bi tova 4e kato neznam ne6to i ako tragna da go pravq 6te se izloja tova nai mn me pla6i zatova go pravq piqna za6toto togava ne mi puka lo6oto e 4e nesam na4inae6ta,imam pfff mislq 4e dosta broiki za vazrasta si i tova sa6to me pla6i prosto sam adcki obarkana dori i kogaato obi4ah 4oveka do sebebsi nemojeh mamka mu ako znaeh za6to e taka??? ](*,)

s1nlivkata
03-14-2006, 06:29
kakvo da kaja osven 4e na vsi4ki vi mn blagodarq znam 4e ste pravi imah postoqnen partnior no i s nego be6e taka,nz prosto ima ne6to koeo me spira moje bi tova 4e kato neznam ne6to i ako tragna da go pravq 6te se izloja tova nai mn me pla6i zatova go pravq piqna za6toto togava ne mi puka lo6oto e 4e nesam na4inae6ta,imam pfff mislq 4e dosta broiki za vazrasta si i tova sa6to me pla6i prosto sam adcki obarkana dori i kogaato obi4ah 4oveka do sebebsi nemojeh mamka mu ako znaeh za6to e taka???
](*,)

flasher
03-14-2006, 12:00
Cheti knigi da se obrazovash i podaboti nad samochuvstvieto si :-D

flasher
03-14-2006, 12:02
ne e sa seriozno....emm vmisal to ne moga da ti kaja kak tochno da se otpusnesh...ama deam...otdai se na miga...pravi tova koeto na nego mu haresva shtom dyrjish da se dokajesh ....deamm...moje i nekfa literatura da ti pomogne da razberesh ...tam za nekfi erogenni zoni...ae prai tva koeto ti e na glava...bydi shtura...

s1nlivkata
07-19-2006, 15:57
Еми,хора какво да ви кажа освен,че бяхте адцки прави. :D
В момента съм с момче което много обичам,а и е явно че и той има някви чувства към мен.Сега неправя просто чукане сега правя любов и разликата е Огромнаааа.
С него не се притеснявам дори веднъж не съм била пияна.Просто ви послушах,отпуснах се и ето.На лице са си удоволствие,страст абе всичко.Нямам думи.Сега няма нужда да сменям партниори и да се напивам,сега имам нужда само от него.А той вече знае какво искам,какво харесвам и така нататъка.
Благодаря ви много.Бяхте безумно прави. :P =D>

XXX_f
07-19-2006, 16:27
Procheti malko statii ,tam e opisano kakvo haresvat mujete (ot tam mn sum nau4ila ).Kakto ti sama kaza , strah te e dali 6te se izlojish , ako napravish ne6to , ami napravi tov a ne6to i posle go pitai haresva li ti ili po-vremeto na pravenete go pitai dali my haresva.Spored men mujete nqmat nishto protiv da se eksperimentira v/hu tqh i da gi pitat dali im haresva, na men lichno mi kazvat kato pravq ne6to , to4no kak im haresva

XXX_f
07-19-2006, 16:29
Shte se naucha nqkoi den da gledam datite az tc tc tc #-o

s1nlivkata
07-19-2006, 17:55
Shte se naucha nqkoi den da gledam datite az tc tc tc #-o

мерси и на теб.Ама за какви дати говориш.По-всяко време съветите ми действат положително :)

koalka
07-19-2006, 19:02
Просто се наслади на момента и имай самочувствие като правиш секс.Но не мога да разбера как секса за 1-2 вечери и никакви чувства ти носи удовлетворение и удоволствие?Тъпо е това според мен.

s1nlivkata
07-19-2006, 22:24
Просто се наслади на момента и имай самочувствие като правиш секс.Но не мога да разбера как секса за 1-2 вечери и никакви чувства ти носи удовлетворение и удоволствие?Тъпо е това според мен.
Mи такъв секс не ми е носил удовлетворение,изобщо.Напр отив на следващия ден се чувствах като курва,а то може би си беше и така.Незнам,правех единствено защото си мислех че така ще се науча или пък ще изпитам удоволствие.
Сега съм,с човек който обичам и неправим просто чукане,правим любов...и наистина има разлика в усещанията.Сега сам щастлива,доволна и тн.Няма срам(е малко де :) ),правим това което но доставя и на двамата удоволствие.Яд ме е че пропилях доста време мислейки,че безразборното чукане,ще ми помогне.Напротив. [-X

Svetlana_Pei4eva
07-20-2006, 22:40
mislq si 4e towa ti e stanala fiks ideq da se 4uka6.Parwo si nameri 4oweka koito da te obi4a i ti nego i togawa go naprawi.........
дам това е отговора на въпроса ти... за да си легнеш с някой трябва да се чувстваш добре с него и да бъдеш такъв какъвто си... той да те харесва и уважава такава каквато си... нещата идват от самосебе си ако човека срещу теб е точния :-D
успех... просто гледай следващото ти попадение да е някой който наистина обичаш и на който имаш голямо доверие...
=D> to4no taka!

Mike-Jones
07-21-2006, 14:09
bez komentar : kurvenska tema pak i sia priqtelia ti sigorno kato si vurvite i mu vikat bajanak shotm sas tolkos mn si spala i piqna ei svinska rabota

s1nlivkata
07-21-2006, 16:53
bez komentar : kurvenska tema pak i sia priqtelia ti sigorno kato si vurvite i mu vikat bajanak shotm sas tolkos mn si spala i piqna ei svinska rabota
хаха Еми не са чак толкова много,просто на мен ми се струват много.Не оправдавам,но мисля че мислиш погрешно.Даже бих казала,че за нашия град съм назад с бройките :|
Но за мен,те са много.И бъди спокоен никой не му вика така,защото тези с които съм спала,вече почти не са в бг.Ма както и да е,нали вече нещата не са така.Нали съм щастлива. :P

koalka
07-21-2006, 16:58
Mи такъв секс не ми е носил удовлетворение,изобщо.Напр отив на следващия ден се чувствах като курва,а то може би си беше и така.Незнам,правех единствено защото си мислех че така ще се науча или пък ще изпитам удоволствие.
Сега съм,с човек който обичам и неправим просто чукане,правим любов...и наистина има разлика в усещанията.Сега сам щастлива,доволна и тн.Няма срам(е малко де :) ),правим това което но доставя и на двамата удоволствие.Яд ме е че пропилях доста време мислейки,че безразборното чукане,ще ми помогне.Напротив. [-XРадвам,че си го осъзнала.

08-16-2006, 01:25
един голям мазен караколювски хуй

Bisollini
08-16-2006, 01:28
ebi se se edno nikoi ne te gleda

ProstoAz
08-16-2006, 01:48
Темата е стара!