Влез

View Full Version : Връзка от разстояние!?

SLaDkO_Mi6Le
03-13-2006, 22:09
:( Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам!:( цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често!:( но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!!:) според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива :) :) :shock: :) :) :( =P~ :| !!:)

teenkopele
03-13-2006, 22:57
Много е трудно да съществува такава връзка, но не е невъзможно. Ако и двамата си имате доверие и сте честни един към друг, всичко би трябвало да е ок.
Да се надяваме, че след 12клас ще дойде в Пловдив. :)
Успех. :wink:

kAdrOkoSkA
03-14-2006, 06:34
Trudno e naistina da se poddarja takava vrazka. No sled kato chuvstvata vi sa vzaimni i ste izdarjali do tuk... mislq che shte mojete i oshte malko, stiga toi da uspe da vleze :wink: Uspeh! \:D/

addictedtou
03-14-2006, 07:44
Naistina mnogo e trudno da syshtestvuva takava vryzka.. kakto sa kazali horata "ochi koito ne se vujdat se zabravqt".Mnogo e trudno naistina i za dvamata...No to ne prech i da opitate no samo shte se naranqvate zaimno

Just_One_Girl
03-14-2006, 10:29
Може да има такава връзка разбира се! Но трябва да си имате огромно доверие иначе нищо няма да стане! Потърпи още малко, после той ще дойде при теб и търпението ви ще е възнаградено!
Успех! :smt023

SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 13:59
ей, :wink: :wink: много ви благодаря за мненията!!:) да наистина е така мн е трудно,но се опитвам да продалжавам напред и да му имам доверие както и тои на мене!!благодаря се пак!!:) :-D :) :) :lol:

skate_warrior
03-14-2006, 14:04
v momenta i az sum v su6tata situaciq :mrgreen: Hubavo e 4e ima takava tema i se nadqvam naistina avtorkata na temata da polu4i 6tastieto..Nadqvam se skoro i men da me ogree ama.. edva li 6te stane to4no kakto sum go planiral... ](*,)

SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 14:11
skate_warrior мерси много!!:) нядявам се и при тебе да се получи и ако не е тайна защо мислиш,че няма да стане?кое те кара да мислиш така?.:) вече почвам да се обеждавам,че е пално с такива хора,които са в мойта ситуация :( хич не е лесно :(

skate_warrior
03-14-2006, 14:15
razbira se 4e ne e taina.Ami prosto imam takova 4uvstvo nqmam predstava.. nqkakuv strah da ne se provalq.Vsi4ko e tolkova hubavo i ako precakam ne6to 6te stane mnogo gadno.
A i ima veroqtnost da ne me haresa koeto 6te me susipe totalno...

SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 14:22
:( ](*,) ](*,) ц-ц-ц-ц и на тебе не ти е лесно ами нз какво да ти кажа!!недей да се страхуваш и аз бях мн страхлива да не ми изневери и да не ми каже или пък като ме види на живо да му изглеждам по различно!! но го преодолях попринцип съм оптимистка и ако ми се случи нещо лошо никога не мисля за него и продалжавам напред!така че споко!!:) успех и на тебе skate_warrior!!!! :) 8) 8) :lol: :-D :-D

_Nightmare_
03-14-2006, 21:57
Знаеш ли колкото и странно да прозвучи дам бях в подобна даже почти същата ситуация, но не успях да запазя тази връзка :cry:
и знаеш ли смятам, че за да се запази една подобна връзка то преди да се разделите трябва да сте я градили ловко и умело така че тя да издържи през дългите разстояния...
но със сигурност не е невъзможно...мн трудно, но не и невъзможно...
зависи и от двама ви...
успех :wink:

midnight...
03-14-2006, 22:20
такава връзка може да съществува, но трудно
според мен след известно време ще се уморите от това разстояние

TiA_MaRiA
03-14-2006, 22:33
Mnogo trudno e da produlji dulgo tazi vruzka, no ne e i nevuzmojno. Gadnoto e 4e vremeto v koeto ne ste zaedno i ti i toi se promenqte, vupreki 4e si 4atite ne e su6toto. I v edin moment se vijdate, sedite edin sre6tu drug i se 4udite "tva li e 4oveka v koito se vlubih", pone s men taka se slu4i :)

SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 05:44
такава връзка може да съществува, но трудно
според мен след известно време ще се уморите от това разстояние
to4no tova e gadnoto....ai kazva6 4e 6e kand. v pld sled 12ti klas...emi do 12ti klas oba4e kakvo li ne moje da se slu4i...nz mila mn trudni sa vryzkite ot raztoqnie...no ako ima mn 4uvstva te prodyljavat...kolko dylgo zavisi samo ot vas dvamata..

SLaDkO_Mi6Le
03-15-2006, 11:05
Mного сте прави всички!!:( така е не знам как ще се запази тази връзка много е трудно но верно не е невазможно!:) пак и то скоро ще се разбере дали ще стане нещо след 3 4 месеца наи-много!като си направи изпита и резултатите като излезнат всичко ще е ясно!:) мерси на всички за мненията!:) :cry: 8) :lol: :-D

Г0ст
03-15-2006, 13:45
Истории такива много има :!: :!: :!:

Spell
03-15-2006, 17:21
тва не е толко трудно бе хора просто поддържайте по 4ест контакт,говорете си,споделяйте си,и що да не успеете да запазите връзката си ?

M@Dn3Ss
03-15-2006, 17:22
тва не е толко трудно бе хора просто поддържайте по 4ест контакт,говорете си,споделяйте си,и що да не успеете да запазите връзката си ?

Да но не е същото. Част от всичко се губи, когато любимия човек не е до теб :wink: .

SLaDkO_Mi6Le
03-15-2006, 18:53
Tака Мене питате ли ме кво ми е когато не е до мене много е гадно!:( нито телефон помога нито разговорите ж mIRC нищо!:( емии... това е живота!:)

Master_88
03-27-2006, 14:45
Ако не си изневерявате докато той дойде при теб,не е проблем,лошото е,че не може да се виждате всеки ден

B1as3d
04-01-2006, 19:34
Уффф май само бръмчите ми са стува но както и да е!Тай като са замисля върху нещата мога да кажа,че когато не виждаш определен човек доста време още повече искаш да си с него,но това не зависи само от едното лице!Та да издадем тайната sLadKo_Mi6Le ... мисля,че няма да имаш нищо против ...(надявам се де!).Та момчето за което говореше това сладкото съм аз ... и аз много много не намирам смислъл във такава връзка,но е въпрос на лично мнение!Обичкам си я и си хода при нея и т'фа е .... от мене толкоз!
На другите мн здраве :)

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 17:30
Уффф май само бръмчите ми са стува но както и да е!Тай като са замисля върху нещата мога да кажа,че когато не виждаш определен човек доста време още повече искаш да си с него,но това не зависи само от едното лице!Та да издадем тайната sLadKo_Mi6Le ... мисля,че няма да имаш нищо против ...(надявам се де!).Та момчето за което говореше това сладкото съм аз ... и аз много много не намирам смислъл във такава връзка,но е въпрос на лично мнение!Обичкам си я и си хода при нея и т'фа е .... от мене толкоз!
На другите мн здраве :)
амииии.....междудругото нямам нищо против за издаването на тайната :) с теб ще си поговорим лично по този въпрос със смисъла в тази връзка! аиде на вс мерси ;)

PLAMENKO
04-06-2006, 17:35
:( Имам страшен проблем,които искам да споделя и мн бих искала да чуя вашето менение!случвало ли ви се е да обичате някого и да не можете да бадете с него,защото той е далече(друг град)?при мене се получи,така че преди 11 месеца се запознах с едно момче но се оказа че е от друг град!после си 4атихме и изведнаж и двамата осъзнахме,че нещо почва да се поражда в нас!!и се оказа че почхан супер мн да го харесвам!:( цяло лято за него мислях и не си тарсех друг.някакво гадно ми беше и на него също,но дойде деня,в които го видях на живо!!беше в плд няколко дена и всеки ден бяхме заедно и след този парви път любовта се преварна в нз точно какво ами на пражо не можех без него и вече 11 месеца се опитвам да издаржам така без да го виждам често!:( но не мога прекалено много го обичам.единственото,което ме крепи е това че на него му е последна тази година и е решил да кандидаства след 12-ти клас в плд(при мене). и много се надям да успее!!:) според вас може ли да съществува такава връзка?и дали разстоянието е проблем? благодаря предватително за мненията ако разбира се има такива :) :) :shock: :) :) :( =P~ :| !!:)

моето гадже ще замине за друг град , знам какво е повярваи ми още не е заминала но не издържам , досега бях с нея и....... абе подписа ми говори :cry:

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 17:39

моето гадже ще замине за друг град , знам какво е повярваи ми още не е заминала но не издържам , досега бях с нея и....... абе подписа ми говори :cry:
PLAMENKO повярвай ми много е гадно!:( но не губи надежда всичко е възможно!на мене лично тази връзка не ми пречи макар и той да не е до мене малко е кофти така,но....NO CHOICE! :) подписът ти е хував УСПЕХ и не губи надежда! [-X ;-)

PLAMENKO
04-06-2006, 18:15
аз не губя надежда , тя ще се върне отива там поради лични проблеми така да се каже (няма да навлизам в подробности) отива за няколко месеца или дори година , и ще се върне ... въпроса е дали когато се върне ще ме обича както сега ... тва ме изяжда отвътре :cry: :cry: :cry:

04-06-2006, 18:34
Ne prochetoh drugite mneniq, zashtoto ot opit shte ti otgovorq. Az bah v syhstoto polojenie, daje malko po-losho, zashtoto az jiveq na edin okean razstoqnie i ne e kato da hvana vlaka i da otida da go vidq. Shtom i dvamata ste v BG, nqma nikakyv problem i moje i da ne e vryzka ot razstoqnie. Zapoznah se s gadjeto mi nachaloto na edno lqto, kogato si doidoh za vakantziqta. Tzqlo lqto ogyn goreshe...vsichko beshe super. I az si misleh, che kato zamina neshtata shte se promenqt, NO ne se poluchi taka. Daje oshte poveche se sblijihme. I tzqla godina go karahme po tel-a vsqka sedmitza. Tova lqto kato si doidoh beshe nezabravimo. Nikoga ne sym imala podobna vryzka. V podrobnosti smisyl da obqsnqvam. Misylta mi e izobshto da ne se otchaivash. Razstoqnieto e nai-dobriq pokazatel za edna vryzka. Ako se obichate, shte preodoleete VSICHKO!!! Ama vsichko...Razstoqnieto sblijava...Zapomni go tova i ne se depresirai...

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 19:13
Ne prochetoh drugite mneniq, zashtoto ot opit shte ti otgovorq. Az bah v syhstoto polojenie, daje malko po-losho, zashtoto az jiveq na edin okean razstoqnie i ne e kato da hvana vlaka i da otida da go vidq. Shtom i dvamata ste v BG, nqma nikakyv problem i moje i da ne e vryzka ot razstoqnie. Zapoznah se s gadjeto mi nachaloto na edno lqto, kogato si doidoh za vakantziqta. Tzqlo lqto ogyn goreshe...vsichko beshe super. I az si misleh, che kato zamina neshtata shte se promenqt, NO ne se poluchi taka. Daje oshte poveche se sblijihme. I tzqla godina go karahme po tel-a vsqka sedmitza. Tova lqto kato si doidoh beshe nezabravimo. Nikoga ne sym imala podobna vryzka. V podrobnosti smisyl da obqsnqvam. Misylta mi e izobshto da ne se otchaivash. Razstoqnieto e nai-dobriq pokazatel za edna vryzka. Ako se obichate, shte preodoleete VSICHKO!!! Ama vsichko...Razstoqnieto sblijava...Zapomni go tova i ne se depresirai...
Гост много ми хареса твоето мнение!ми както казах по-нагоре опитвам се да живея някак си макар,че мъката ме убива.мерси за куража!УСПЕХ и на тебе предполагам все още съществува тази връзка м/у теб и твоя човек???? :)

cvety_i_bebeto
04-06-2006, 19:52
Може да има такава връзка разбира се! Но трябва да си имате огромно доверие иначе нищо няма да стане! Потърпи още малко, после той ще дойде при теб и търпението ви ще е възнаградено!
Успех! :smt023

dam.........

B1as3d
04-06-2006, 20:05
Бръм Бръм Бръм ... айде и аз да са пооплача ,че и на мене ми е много мъчно и имам други проблеми и незнам вече како преживявам ама си скърцам .....
Айде мн здраве на сички...

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 20:23
Бръм Бръм Бръм ... айде и аз да са пооплача ,че и на мене ми е много мъчно и имам други проблеми и незнам вече како преживявам ама си скърцам .....
амии то квото и на тебе такова и на мене!! :(

B1as3d
04-06-2006, 20:29
Ам ... айде вече спорим в/у тоя въпрос на друго място ... така,че няма смисъл да пиша тук!

lainagovna
04-06-2006, 20:48
немога да прегледам всички мнения но мисля че се пише растояние без "з" :wink: :wink: :wink: :wink:

B1as3d
04-06-2006, 21:01
немога да прегледам всички мнения но мисля че се пише растояние без "з" :wink: :wink: :wink: :wink:

Неуместно ми са струва това но както и да е ... има си модератори и админи за тая раота!
И вкарайте малко ред в целия форум ... ебати анархията!

lainagovna
04-06-2006, 21:03
Ам ... айде вече спорим в/у тоя въпрос на друго място ... така,че няма смисъл да пиша тук!ми аре де, не пиши!!

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 21:05
шшшшшшшшшшттттттттт тиху не променяйте темата моля ви!!:) :lol: :-D :-D [/b]

04-06-2006, 22:21
Лесно ти е на теб, всеки уикенд можеш да ходиш до тях, а аз мога ли да летя до Германия всяка седмица :) . Възможно е, стига да осъзнаеш, че така или иначе ще си с него, дотогава обаче можеш да си с друг.

Krem4eto
04-07-2006, 09:57
Гадно е да има такава връзка....Тя направо не може да съществува...Не си мислете че съм казала че не може...

ExTr3m3_GiRL
04-07-2006, 10:08
Да...трудно е наистина да съществува такава връзка, но както казаха всички не е невъзможно и ти го знаеш! Затова не бива да се отчайваш все пак не е като изобщо да не се виждате.Ако толкова много се обичате не трябва да ви попречи едно растояние (е само малко) А и както казваш ти той може да дойде да учи при теб, дано стане така наистина, така че споко всичко ще се подреди! Само недей прекратява тази връзка, защото си мислиш, че не можете да преодолеете едно растояние. Все пак УСПЕХ!

SLaDkO_Mi6Le
04-07-2006, 11:23
Лесно ти е на теб, всеки уикенд можеш да ходиш до тях, а аз мога ли да летя до Германия всяка седмица :) . Възможно е, стига да осъзнаеш, че така или иначе ще си с него, дотогава обаче можеш да си с друг.
е да ама и при мене не е лесно!пък и нямам възможност да ходя заради родителите ми,които се се правят и не ме пускат!:( за това много се дразня :(

SLaDkO_Mi6Le
04-07-2006, 11:25
Да...трудно е наистина да съществува такава връзка, но както казаха всички не е невъзможно и ти го знаеш! Затова не бива да се отчайваш все пак не е като изобщо да не се виждате.Ако толкова много се обичате не трябва да ви попречи едно растояние (е само малко) А и както казваш ти той може да дойде да учи при теб, дано стане така наистина, така че споко всичко ще се подреди! Само недей прекратява тази връзка, защото си мислиш, че не можете да преодолеете едно растояние. Все пак УСПЕХ!
:lol: амииии.. не съм си и помисляла да прекратявам връзката квото стане стане!аз съм оптимист и се си мисля,че един ден всичко ще се подреди!:)мерси

kotence_f
04-07-2006, 12:44
mi i az bqh taka we .. zapoznah se s mom4eto i sled tva ne sme se vijdali edna godina i samo po 4ata si komunikirahme ama ne si omraznahme daje se zaobi4ahme pove4e i nakraq toi doide pri men i o6te sme si zaedno .. ve4e 2 godini .... za lubovta nqma granici weeee

SLaDkO_Mi6Le
04-07-2006, 13:25
mi i az bqh taka we .. zapoznah se s mom4eto i sled tva ne sme se vijdali edna godina i samo po 4ata si komunikirahme ama ne si omraznahme daje se zaobi4ahme pove4e i nakraq toi doide pri men i o6te sme si zaedno .. ve4e 2 godini .... za lubovta nqma granici weeee
браво на вас!:) да така е за любовта няма граници :) :wink: :wink: :P :) :-D

Natali_vr
04-07-2006, 23:45
При мен е същата работа - имам приятел от няколко месеца - той живее в Монатана,а аз във Враца, но това никога не се е отразявало на връзката ни. Вярно,не можем да се виждаме всеки ден,но пък си говорим по телефона или по скайп или си чатим и така. Даже понякога е по-добре,че не го виждаш всеки ден,защото така тръпката е по-силна :P

SLaDkO_Mi6Le
04-08-2006, 20:10
При мен е същата работа - имам приятел от няколко месеца - той живее в Монатана,а аз във Враца, но това никога не се е отразявало на връзката ни. Вярно,не можем да се виждаме всеки ден,но пък си говорим по телефона или по скайп или си чатим и така. Даже понякога е по-добре,че не го виждаш всеки ден,защото така тръпката е по-силна :P
Mhmmm NoT OnLy Me!! :( :? :oops:

B1as3d
04-09-2006, 09:08

Aм да ти кaжа не е така ... знаеш какво имам в предвид не е само бремето на връзката ни ами и другите проблеми които вече са неразделна част от ежедневието ми! :( :cry:

B1as3d
04-09-2006, 09:13
Ам ... айде вече спорим в/у тоя въпрос на друго място ... така,че няма смисъл да пиша тук!ми аре де, не пиши!!

OFF TOPIC
Не мисля,че говорех на тебе човече ... и след като не си чел всичките мнения ще те помоля да не се месиш без причина и да се мъчиш да направиш нещо което е доста невъзможно да ме трогне!

skate_warrior
04-09-2006, 09:24
Istinata e 4e naistina mnogo trudno moje da su6testvuva takava vryzka.
Sega az sym v sy6toto polojenie (vryzka ot rastoqnie) i ne znam kakvo da pravq. Poznavam momi4eto samo ot pic i vupreki tova moga da kaja 4e mnogo q obi4am.Imahme edna vuzmojnost da se vidim oba4e se provali. Ne znam kak da produlja nqkak si hem ne iskam da q zagubq , hem si mislq kak dosta mom4eta ot neiniq grad se zabivat s neq i flirtuvat.Hodi po diskoteki , kafeta i t.n. i prosto nqma na4in kak edin den da sre6tne nqkoi nov 4ovek i az prosto da iz4ezna ot suznanieto i. Ot druga strana i az ne sum mnogo smel , za6toto moga da otida do grada i , no prosto me obzema obi4ainiq strah ot roda na "dali 6te me haresa takuv kakuvto sum?" ili "kak li 6te reagira?" , "dali 6te doida to4no v nai-nepodhodq6tiq moment i 6te q zavarq s drug" Ve4e ne znam kakvo da pravq ne znam vuob6te dali nqkoi e iz4el glupostite mi ako ste si napravili truda mersi mnogo i se nadqvam da kajete kakvo mislite.

SLaDkO_Mi6Le
04-09-2006, 11:20
Istinata e 4e naistina mnogo trudno moje da su6testvuva takava vryzka.
Sega az sym v sy6toto polojenie (vryzka ot rastoqnie) i ne znam kakvo da pravq. Poznavam momi4eto samo ot pic i vupreki tova moga da kaja 4e mnogo q obi4am.Imahme edna vuzmojnost da se vidim oba4e se provali. Ne znam kak da produlja nqkak si hem ne iskam da q zagubq , hem si mislq kak dosta mom4eta ot neiniq grad se zabivat s neq i flirtuvat.Hodi po diskoteki , kafeta i t.n. i prosto nqma na4in kak edin den da sre6tne nqkoi nov 4ovek i az prosto da iz4ezna ot suznanieto i. Ot druga strana i az ne sum mnogo smel , za6toto moga da otida do grada i , no prosto me obzema obi4ainiq strah ot roda na "dali 6te me haresa takuv kakuvto sum?" ili "kak li 6te reagira?" , "dali 6te doida to4no v nai-nepodhodq6tiq moment i 6te q zavarq s drug" Ve4e ne znam kakvo da pravq ne znam vuob6te dali nqkoi e iz4el glupostite mi ako ste si napravili truda mersi mnogo i se nadqvam da kajete kakvo mislite.
ами аз си направих труда да го прочета не защото трябва ами просто ми е интересно другите какво мислят по темата и има ли такива като мене за това написах тази тема!ми то и аз познавах моето момче :) :mrgreen: само от пик и чат,но един ден всичко се получи!та защо не отидеш да се видите няма от какво да се притесняваш,бъди себе си отиди,ако ти се отдаде възможност и се вижте!аз ако можех щях да го правя почти всяка седмица,но родители те ми не биха ме псунали сама ей това е едното нещо,което ме дразни много!:( при теб се надявам няма такива проблеми от страна на родителите ти skate_warrior?:) :smt004

SLaDkO_Mi6Le
04-09-2006, 11:31

Aм да ти кaжа не е така ... знаеш какво имам в предвид не е само бремето на връзката ни ами и другите проблеми които вече са неразделна част от ежедневието ми! :( :cry:
да знам за какво ми говореше!и аз исках да ти кажа,че каквото ти е на тебе такова е и на мене щом ти си тъжен и аз съм така за тебе не знам,но аз кзах че съм странна личност и на мене ми кофти кагато ти стане нещо е най-вече заради това,че не мога да те видя това е всичко!охх....колко е трудно така повярвайте ми :(

thE`reASoN
04-09-2006, 12:45
da znae6,4e ne si samo ti,li4no az te razbiram i te podkrepqm.nz dali si 4ela i az predi nqkolko dena pysnah takova problem4e,samo 4e nie ne sme se vijdali i sestra my ne6to mnogo my vliqe,6oto go pazi i taka,abe naistina adski myki sa,oba4e yspex :)

SLaDkO_Mi6Le
04-09-2006, 15:31
da znae6,4e ne si samo ti,li4no az te razbiram i te podkrepqm.nz dali si 4ela i az predi nqkolko dena pysnah takova problem4e,samo 4e nie ne sme se vijdali i sestra my ne6to mnogo my vliqe,6oto go pazi i taka,abe naistina adski myki sa,oba4e yspex :)
да мила мисля,че видях темата ти ако не се лажа и писах!:) мерси на тебе ти пожелавам успех!тя пак сестра му каде се бърка :) хихи

honey_reflection
04-09-2006, 17:32
Da takava vruzka moje da sushtestvuva! No e mn trudno da se izdurji! Purvo trqbva da imash golqmo doverie v choveka koito obichash! No rastoqnieto nqma znachenie, vajnoto e che se obichate i iskate da budete zaedno! Drugoto go ostavete na vreeemeto! ;)

sexy_macka
04-09-2006, 17:35
As moga da kaja samo 2neshta...
1. Takiva vruski mogat da sushtestfuvat !
2. Te se gradqt na doverie....ako go nqma...vruskata e obrechena

^-IanISexA-^
04-09-2006, 21:09
da takava vruska moje da sa6testvuva no e mnogo trudno i za dvamata i pri men e su6tata rabota i az taka sam sega s edno momi4e ot sofiq i ve4e ne sme zaedno 1 nqkolko 4asa i mi e super gadno a kato znam 4e 6te trqbva da 4akam 10 dena da se vidim a posle sigorno pove4e i taka 6te po4nem se po rqdko da se vijdame i znam no az q obi4am kakto i ti obi4a6 tova mom4e taka 4e ako naistina ima lubov nqma zna4enie koga 6te se vijdate vajnoto e 4e izob6to 6te se vijdate

SLaDkO_Mi6Le
04-10-2006, 00:15
пожелавам на абсолютно всички,които са в моето положение много успех и да не им пука за растоянието!:)

LP_girl_14
04-10-2006, 08:03
Когато има силна и истинска любов,разтоянието не би било голяма пречка.Наистина трябват компромиси,доверие,чувства ,сили да устоиш на липсата и да се премириш че не винаги този човек,може да е до теб,но пък и да прекарваш всяка възможна секунда с него.Трудничко си е ,но от друга страна когато не е близо до вас ще оцените колко много значи за вас и ще и е още по-приятно когато сте заедно.Километрите не могат да разрушат нещо създадето от 2 сърца,които се обичат O:)

бойна кокошка
04-10-2006, 08:41
И на мен ми се случва това в момента... Той дори не живее в България, ех да беше от друг град просто..
Не знам какво ще стане... Всъщност няма какво да стане, едва ли ще го видя скоро, но не пречи на чувствата - да, напротив - засилва ги.. поне до едно определено време.. после не знам, ще ти кажа като мине време...
А сега .. просто ми е гадно, че си отива http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/EXLER/cry2.gif

SLaDkO_Mi6Le
04-10-2006, 17:36
И на мен ми се случва това в момента... Той дори не живее в България, ех да беше от друг град просто..
Не знам какво ще стане... Всъщност няма какво да стане, едва ли ще го видя скоро, но не пречи на чувствата - да, напротив - засилва ги.. поне до едно определено време.. после не знам, ще ти кажа като мине време...
А сега .. просто ми е гадно, че си отива http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/EXLER/cry2.gif
мхмм напълно те разбирам!Но нищо скоро пак ще го видиш не губи надежда!:)А пък и да ви кажа като 4ели тези връзки са по трайни не мислите ли?и някак си така като е по далече от тебе и като го видиш светът ти става розов:) поне аз така мисля де:)

Shantav^dakel
04-10-2006, 18:19
Еми, не аз не мисля така.
Но имай предвид, че аз никога не съм имала подобен проблем. ПРосто не мога да си представя как една връзка може да съществува без близост.
Предполагам пък, че то си зависи и от хората - дали са способни да издържат раздялата без да потърсят утефа у някой друг.

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-10-2006, 19:15
ne mislq 4e ima problem da sa6testvuva vrazka ot raztoqnie no trqbva da si mnogo silna i da se opita6 da ne si mn tajna kogato toi ne e do teb KASMET :)

SLaDkO_Mi6Le
04-10-2006, 21:20
ne mislq 4e ima problem da sa6testvuva vrazka ot raztoqnie no trqbva da si mnogo silna i da se opita6 da ne si mn tajna kogato toi ne e do teb KASMET :)
хихи амии това е лесна работа!:) с този проблем се оправям някак си!мерси много :)