View Full Version : dali me obi4a?
Mnogo sam ot4aqna!hoda po4ti 1 godina s gadjeto mi i ve4e po4vam da se 4udq dali me obi4a,az go obi4am i v sa6tiq moment mi pisva ot nego!Kazva mi da ne hodq tam i tam,da ne obli4am poli :shock: bluzi ot koito malko mi se vijdat cicite...az donqkade ispalnqvam otva koeto mi kaje!Oba4e toi ponqkoga si popiiva s piqteli i to4no kogato se skarame,i togav ne misli kvo govori i me obijda kazva mi kurva i dr. raboti,a na drugiq den kato se osaznae po4va da mi se izvinqva!pomolih go da ne pie toi mi kaza 4e 6e se postarae,toi ne me slu6a men,ama az nego trqbva :cry: molq vi kajete mi kvo da pravq,mnogo go obi4am
Явно много го обичаш, но според мен трябва да го разкараш от живота ти. Знам, че това е трудно, но ако питаш мен тоя е ебати кашона. Аз никога не бих се държал с гаджето ми така, дори и когато съм пян.
priti_kiti
03-14-2006, 11:20
4e ti go obi4a6-v tova nqma sumnenie no negovite postupki i deistviq ne govorqt li dostata4no kolko toi obi4a teb...? i tova 4e e piinal ne e opravdanie ama vaob6te..i kvo ozna4ava tva da ti zabranqva da hodi6 kadeto i da e puk da ne govorim za drehite :shock: nee ako bqx na tvoe mqsto,kolkoto i da go obi4am ne bih turpqla podobno durjanie :!:
Mnogo`q`ObiCham{}
03-14-2006, 11:34
чудя ти се как го търпиш още...
mislq 4e trqbva da mu postavi6 vuprosa rebrom... kazva6 mu iskam da govorq s tebe i go pita6 dali ima nqkakvi 4uvstva kum tebe. ako tvurdi 4e ima takiva, nakarai go da ti gi dokaje! a ako rpblema e samo kato e piqn zna4i tozi 4ovek ima problem s alkohola!!! togava nqma sumnenie 4e trqbva da go napusne6 i da go zabravi6... 6te ti bude trudno, no tova 6te bude edinstveniq izhod. a kogato umee6 da obi4a6 i da dava6 lubovta si, to togava vse nqkoi den 6te ti se vurne tazi lubov... :wink:
Охо аз да имах такова гадже,което да ми казва как да се обличам до ся да съм му била шута!И аз така преди кат ходих с едно момче,което страшно мн обичах и му се карах дет пие и пуши трева,най-накрая то не издаржа и ме заряза.Не мога да кажя дали те обича или не ама явно те ревнува и те кара да не се обличаш предизвикателно,и да си по-малко желана.По-добре го зарежи и си намери друг!Ако го обичаш му кажи или престава да ти казва как да се обличаш и да се държиш или край!
ThePainIsReaL
03-14-2006, 12:53
:shock: А стига бе.. каква е тая глупост ? Съгласна съм, че ти го обичаш, ама той теб? Или пък го прави по много примитивен начин. Както всички казаха наистина е по-добре да го няма в живота ти! За какво ти е човек,който ще те контролира , тормози .. и на всичкото отгоре дори не си сигурна в чувствата му към теб! :smt012
moito mnenie e 4e vmesto da pita6 nas trqq pogovori6 s nego...ako ti iska6 da byde6 s nego kakvoto i da se pi6e v tozi forum ti 6te si nasoit4iva...ako iska6 da razbere6 dali naistina te obi4a moq savet e da pogovorite pak i ako produlji da prai si4ko mu postavi usloviq..ili si s men i ne pie6 ili...a ako se okaje 4e ne te obi4a kolkoto i da ti e trydno ostavi vsi4ko...trydno e vryzkata vi e godina 4e i otgore ama...jivota e takyf!uspeh!by AiKa
dream_for_you
03-14-2006, 13:40
preci dali si zaslujava da bude6 s 4ovek,koito ne ocenqva lubovta ti i te obijda i naranqva.ne ti trqbva egoist,a 4ovek,koito te obi4a kolkoto ti nego.lubovta ne e samo da vzima6,no i da dava6.vse pak dobre pogovori s nego i pomisli dali iska6 da ste zaedno
addictedtou
03-14-2006, 14:37
EE v toq sait e pylno s takiva gadjeta deto se neshto zabranqvat.. ama tova izobshto ne trqq da go tyrpite...opitai se da izbqgash ot nego..nqma dryg nachin
SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 14:41
уоу е тва държание ли е??кво е?как ще ти говори така?:( не те ли боли като ти говори така?:( имай малко достоинство и ти знам ,че е трудно но се постарай или да го забравиш или говори с него и му кажи как се чувстваш!!поне аз така мисля.:) успех!!