Влез

View Full Version : ПроБлем отново

RoSsY88
03-14-2006, 12:49
Та...може да се каже,че вече почнах да забравям бившият си и да ме поиска няма да съм с него щот осъзнах каф идиот е и че не ме заслужава...Е все още мн силно го обичам ама го заебах от всякаде и е въпрос на време да го забравя.Харесах си един мн голям пич,той мн ме харесва и ме сваляше още като ходих с Росен.Но ето проблема той е най-добрият приятел на бившият ми.И ако тръгна с него ще виждам постоянно Росен и сигорно ще ме помисли за някоя курва.Може да се каже,че Христо,беше една от причините да се разделя с росен ама не ми се мисли за тва.И ся Христо е без гадйе,скъсаха с приятелката си и иска да е с мен.Но де да знам,страмен е,много е готин ама докато имаше сериозна приятелка той ме сваляше и се опитваше да ме раздели с Росен.От както ме зарязаха ицо се опитва да излезем на кафе и да се видим ама аз се се дърпам.Объркана съм...не знам ко да правя,знам че Росен се отанся супер гадно с мен,но знам че ще ме намрази ако тръгна с ицо...не,че ся не ме има за някаква непозната и само ми се ключва да се хвали с коя е спал и с коя има среща,наистина все още ревнувама ама се държа с бившият си студено и безразлично.Освен бившият имам една супер добра приятелка,която мн обичам и уважавам.Тя е най-добарат приятелка на бившият ми и преди няколко месеца беше влюбена в Христо ама той не знаеше коя иска и мн години си беше играл с чуствата си и тя ся го смята за олигофрен и го намарзи.Добре сега какво да правя?!Ако тръгна с ицо ще загубя една приятелка и едно бивше гадеж завинаги,всъщност не знам даже дали така ще стане...само предполагам.Та някакви съвети?

machoka
03-14-2006, 13:29
Мъже бол - остави ги Христо и Росен да си вървят по пътя - нямаш работа с човек, който сваля други момичета /в слуачая теб/, докато има сериозна приятелка. А и без друго - най-добрата ти приятелка ще ти се сърди. От какъв зор тогава точно на него си метнала око?

Яяяяя ела на попа утре вечер в 20:00, да ме видиш по червените ми прашки, в комбинация с това тяло на древногръцко божество и еластични, еротични движения, като трикратен световен шампион по спортни танци гаранция - ще ги забравиш и двамата на мига :shock: 8) :-D

midnight...
03-14-2006, 13:41
ново гадже определено не е равно на едно приятелство(ако е истинско)
би било ГЛУПАВО от твоя страна да си зарежеш приятелката заради поредното гадже....
п.п.мачока кфи са тия предложения от тебе :lol:

addictedtou
03-14-2006, 14:54
Nedei zaebava edna priqtelka zaradi nqkakav si hlapak... kakto go opisvash ne e mnogo stoka opredelenono se pak ti edinstveno si izbirash.. no nedei pravi greshkata da se karash s priqtelka zaradi momche prosto nqq smi

RoSsY88
03-14-2006, 15:04
Ох вече не ми пука за тапият ми бивш...а за приятеля му не знам ко ще правя...мн ме кефи,де да го знам дали е стока или не ама нищо не ми пречи да рискувам.А за приятелката си говорих с нея...на нея не и пука за него и каза само да сам щастлива тва е вжано...значи ще рискувам с готиният батко :twisted:

GeRiTu```
03-14-2006, 20:25
Ami taka kato gledam toq Hristo neznae kakvo iska i s koq iska da e.Za misli se dali ako e s teb,nqma pak da se zaribqva s druga,prosto 6toto ti ve4e ne si mu "interesna"...ne si zaslujava..puk i plus tva po-dobre edna mnogo dobra priqtelka ot kolkoto edno mom4e,za 1-2 meseca...tva e moito mnenie...nameri si novo mom4e,zareji i ico i rosen (mislq 4e taka se kazvaha ;) )

Siseetoo
03-14-2006, 20:36
Мила искам да ти кажа,че имах почти същия проблем преди месеци...Бях влюбена в едно момче,но той си имаше приятелка и за да го забравя тръгнах с най-добрия му приятел..Ходихме 3 месеца на кръс и скъсахме,поради ред причини..Сега съм с момчето в което бях влюбена и всичко е наред..Никой никого не мрази.Искам да ти кажа,че ако имате силни чуства един към друг нищо не трябва да ви спира. [-X А колкото до приятелката ти.. ако наистина ти е 'приятелка' трябва да те разбере.. Помисли наистина какво искаш и не се съобразяваи с хората,който няма да се съобразят с теб! Желая ти успех :) :)

RoSsY88
03-15-2006, 04:50
ммм аз не тръгвам с Христо да направя на пук на Росен,а за щото мн си го харесах още докат ходих с Росен.Не знам как приятелката ми ще реагира ама преди да направя нещо ще говоря с нея,даже вчера я питах и казах,че мн ме е страх нещо или някое момче да не ни раздели и тя ми каза да не се тревожа за глупости.Страх ме е Росен как ще реагира,макар вече да не ме уважава,а все още го уважавам и някак си ще ми е гадно като му кажят с кого ходя...Блях,ама се пак той вече не иска даже да излезе с мене..Опитва да тръгне с друга...Абе само да се оправя с приятелката си и ицо да не си няма гадже,защото е супер готин и сладък и дано не ми прави проблеми както с последната си приятелка...

SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 05:30
Мила искам да ти кажа,че имах почти същия проблем преди месеци...Бях влюбена в едно момче,но той си имаше приятелка и за да го забравя тръгнах с най-добрия му приятел..Ходихме 3 месеца на кръс и скъсахме,поради ред причини..Сега съм с момчето в което бях влюбена и всичко е наред..Никой никого не мрази.Искам да ти кажа,че ако имате силни чуства един към друг нищо не трябва да ви спира. [-X А колкото до приятелката ти.. ако наистина ти е 'приятелка' трябва да те разбере.. Помисли наистина какво искаш и не се съобразяваи с хората,който няма да се съобразят с теб! Желая ти успех :) :)
Az sym napylno syglasna s tova....
Kazva6 4e nz kak 6e reagira Rosen...ami da ti kaja puka li ti?toi ako e imal o6te nqkakvi 4uvstva kym teb nqma6e da kysate ...ili 6te6e da se postarae da si opravite otno6eniqta! :-s
6to se otnasq do priqtelkata ti....hm..emi moje bi 6te i stane gadno no ako ti e ISTINSKA priqtelka 6te te razbere! Mila uspeh s toq Ico i da ne ti puka za Rosen :)