View Full Version : Случвала ли ви се е следната ситуация:
.. да харесвате едновременно няколко /много/ мом/и/чета, съвсем, ама съвсем различни всички по между си /високи, ниски, руси, черни, по-отворени, по-срамежливи, с различни телосложения и т.н. - различни по всички параграфи/, но до толкова да ги харесвате по еднакъв начин, че ако в кръга на фантазиите дойдат всички до вас и ви кажат 'избери една/ин/ от нас', просто ще блокирате и няма да можете? :roll:
Ами случвало ми се е, но рано или късно осъзнаваш, че към някого от тях изпитваш по-силни чувства отколкото към другите. Аз лично имах най-силни чувства към този когото нямаше как да имам, така че ми се наложи да премислям отново и с течение на времето се оказа, че първото решение не винаги е най-вярно. Лошото в такава ситуация, е че дори да решиш кого точно искаш, това не означава, че чувствата ти към другите автоматично ще изчезнат :) Така че определено не ми се иска отново да трябва да избирам. :)
Disorder
03-14-2006, 14:04
Ами случвало ми се е, но рано или късно осъзнаваш, че към някого от тях изпитваш по-силни чувства отколкото към другите. Аз лично имах най-силни чувства към този когото нямаше как да имам, така че ми се наложи да премислям отново и с течение на времето се оказа, че първото решение не винаги е най-вярно. Лошото в такава ситуация, е че дори да решиш кого точно искаш, това не означава, че чувствата ти към другите автоматично ще изчезнат :) Така че определено не ми се иска отново да трябва да избирам. :)
Понякога изобщо не гледам дали съм се регнала :)
SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 14:16
Е мисля и аз да се впиша в тази тема :) мисля че на всеки му се е случвало нещо подобно!аз лично мразя жечния риторичен въпрос"Какви момичета,момчета харесваш?" е добре де аз бих казала на този въпрос "ами нямам определен тип момче,които ми хареса ми хареса!!!" :),така че и аз спадам към тези, които им се е случвало да харесват различни и да не мога да си иберат!!:) ](*,) :-k :-k :| ;-)
o da slu4valo mi se e :)
daje i do skoro bqh f takofa polojenie
i mislq 4e 4at pat se spravqm ;)
midnight...
03-14-2006, 14:25
ами не не ми се е случвало
просто когато харесам някой, за мен няма други не знам как по-точно от това да го кажа
абе моногамно същестФо съм си и това е :mrgreen:
:arrow: но ако ми се случи(колкото и малко вероятно да е ) мисля, че никой не бих избрала, а ще тръгна на ново без да избирам когото и да е било
eminem_sp
03-14-2006, 15:51
Emi predi kogato o6te nz kakvo ozna4ava naistina da se bvlubi6 da...naprao e ujasno..oba4e s te4enie na vremeto razbrah 4e te rposto sa mi bili simpati4ni!!
No e sum se bila vlubvala v tqh [-X
Когато бях в 5 клас си харесвах наведнъж 5 (пет) момичета, обаче всичките си приличаха по едно - бяха супер готини и бяха най-харесваните момичета от 5-ти клас. :twisted:
Slu4valo mi se e .....i to skoro ......treashe da izbiram mejdu 2 i sa sam sam :)
Оф, да ви кажа в момента ми се случва и направо откачам, повече от обикновенно :smt119 :smt119 :smt119 :smt120 :smt118 .
S_L_A_D_U_R_K_A
03-14-2006, 18:13
Определено не ми се е случвало, но кой знае дали утре няма да ми се случи :?
GeRiTu```
03-14-2006, 20:18
Na mene - DA...ama sled opredelen period ot vreme osuznah 4e edno ot si4kite mom4eta e razli4no..prosto nepovtorimo.. :oops: :smt006
тъп_съм_бате
03-14-2006, 21:08
Censored!
.: machoka :.
black flames
03-14-2006, 21:30
Да избираш между много любими неща е много трудно и ако наистина ги харесваш всички еднакво, ще се затрудниш и ще блокираш :roll:
ПП:Уф аман от глупаци които само знаят да се заяждат и да обиждат свестните хора :evil: :evil: :evil:
SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 06:37
ami moje bi mi se e slu4valo :D hahah noo naistina e taka dori i da haresva6 5 mom4eta ednoto go haresva6 nai malko drugoto poe4e i tn
4uvstvata sa na 1vo mqsto....taa sigorna li si 4e izob6to izpitva6 kym vsi4kite 4uvstva...po skoro nqkoi ti e samo simpati4en a kym dr ima nqkakvo po stranno 4uvstvo ;) :smt007