Влез

View Full Version : момичешка му работа

STFU
03-14-2006, 16:24
Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека [-X ](*,)

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

Kolbata
03-14-2006, 16:30
Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека [-X ](*,)
Има нещо вярно :idea:

miNiTo
03-14-2006, 16:34
ne,ne mislq 4e se gledat samo godinite(e pri nekoi moje i tei da e)ama ako ne si zabelqzal,pokolenieto e takoz momi4etata,hodqt s po-golemi ot tqh
a tova 4e ti ne si sre6tnal momi4e,koeto e na tfoite godini i ne haresva po-golemi si e dr ne6to
az imam mnoo poznati det sa na edna i sa6ta vazrast 15-15,16-16....

air_J
03-14-2006, 16:36
Абе, имаш шанс със 14-15 годишните, та дори и със 16 годишните. А ако искаш наистина готина мадама на тази възраст (поне по мой наблюдения) трябва да си отворен и забавен и рязко да се различаваш от връстниците си, защото повечето момичета си въобразяват, че се развиват по-бързо от момчетата на акъл, и затова, ако не демонстрираш, че си повече от връстниците си ще си блъскаш главата защо нямаш гадже на твойте години. А да не говорим, че готините момичета на тази възраст (а и не само на тази възраст) са свикнали всяко момче да им лази в краката и да могат да имат всеки, затова ако признаваш чувствата си и оставяш мадамите да те правят на глупак пак нямаш шанс. Затова готините ходят с наглед смотаняци и грозници - защото просто не им лазят в краката и така предизвикват интереса им, не позволяват да станат "мъж под чехъл" и така задържат интригата за по-дълго. Та накратко - ако се водиш по тази логика имаш някакви шансове (разбира се не особено големи, но все пак ги имаш) да си хванеш супер готина мадама на твойте години. Успех с путките, брато. :-({|=
П.С.> Голяма част от нас по-големите ги знаем тези неща, затова и лесно си намираме мадами и на нашата възраст и по-малки от нас.
П.С.2> Не губи надежда, все още има доста момичета, които ходят предимно с набори, или с максимум 2-3 години по-големи от тях, така че не губи кураж, а действай! \:D/

STFU
03-14-2006, 16:45
ниту сьм дебел ниту зубар некаф мн сам отворен дори :) момичета ми казват че сьм хубав ама се пак некфо ми е гадно уважават ме фр-тата ама ако момичетата си ходиха с момчета на годините немаше да има оплаквания и секи щеше да си е happy \:D/ Ше си напрая пик ще пусна некои пьт да кажете грозен ли сьм нещо ли ми има :) П*****а ми не е малка нямам никфи комплекси .

STFU
03-14-2006, 16:48
може би требе сменя компанията :) ще видим Peace ya !

ro6li4ka
03-14-2006, 17:00
emi zavisi si mnogo ot momi4enceto...az li4no ne pravq nikva razlika ako me kefi 4oveka i po malak da e ot mene golqmo 4udo...pyk za moite naborki(16 godi6ni) ne gi znam moje pyk batkovcite da g ivpe4atlqvat pove4e :) seki si ima pravo na vkus ama ima mn momi4eta deto ne si padat samo po batkovci :)

STFU
03-14-2006, 17:01
btw и аз сьм ходил с 1 година по голяма от мене :lol:

flasher
03-14-2006, 17:27
emmm haresvat batkovci shtot...namirat zashtita u tiah i takoa...po sigurni se chuvstvat...

03-14-2006, 17:29
znam gi teq momi4eta mn me draznat nai6 li 6to e taka 6toto kat sa mom4etata po na 18-19 gi vozat i im davat pari i taka se mislat za golqma rabota aide uspeh ot mene

Ice_Queen
03-14-2006, 17:47
хах..абе не всички момичета си падат по БАТКОВЦИ ;).Аз лично не съм ходила нито с по малък,нито с батковци - предишните все си бяха на моята възраст!(както и сегашното :smt007 :smt007 :smt007 )
колкото до това ,че повечето момичета си падат по Б... еми,повечето момчета пък на възрастта - 14-16 не могат да им дадат това от което имат нужда!(казвам ПОВЕЧЕТО!, не вс.!)

STFU
03-14-2006, 17:49
еми сички натокани мадами дето да ти окапят =P~ са при батковците :evil: [-X

macka i polovona
03-14-2006, 18:01
Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?

STFU
03-14-2006, 18:04
Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?Еми аз незнам ама батковците трагват с вас не да ва пазят ми да ва опраят 1 хубаво поне поичето .... както и да е

STFU
03-14-2006, 18:38
Да.

03-14-2006, 20:34
На мен лично просто не ми харесват разни момченцата, за който света е в техните крака и те са номер едно... а това са повечето 14-15-годишни та дори и 16-17... и аз преди две години си мислих, че всички ме забелязват и ми се възхищават...едва ли не света чака мен! Просто не ми прави добро впечатление надутото дори просташко държание! А и начина на говор е много показен.... неща от типа на "тфа","некаф", "фр-тата" според мен народа ги използва, за да се прави на интересен и като станеш на една определна възраст виждаш колко грозно е да говориш така....

STFU
03-14-2006, 20:38
е не си видял как се говори с госпожа затова тфа е нищу но нека се предьржаме кьм темата ?

soundreamer_f
03-14-2006, 20:41
Ами повечето момичета търсят по-зряло държание от страна на партньора си (което не означава,че самите те са зрели ).Но в повечето случаи просто така се получава.Има момичета,които търсят големи има момичета,които просото винаги попадат на такива. :)

aLakaZam
03-14-2006, 21:11
Сега е някакво на мода да се излиза с по-голям от теб с 3-4 години и защото "бил зрял и те разбирал". Има си свестни момчета и това е

STFU
03-15-2006, 12:01
и след това чета теми от сорта приятеля ми е на 20 и е дествен ми как няма . Като пускате само на големи хората 16-18 немат шанс пак никои не иска да ходи с 12 годишни и тряя станеш поне 20 г да си хванеш 1 на 16-18 да кажем .... и тфа е

skate_warrior
03-15-2006, 12:08

da i na mene mi e mnogo interesno tva... 4ovek edno gadje ne moje da si hvane ot tiq 20 godi6ni pru4ove.To se e vidqlo 4e dokato ne zavurtq kolata i pari4kite nqma da namerq nqkoe momi4e pone na moite godini. :twisted: :lol: :mrgreen:

ch0c0late
03-15-2006, 12:43
Tova e mnogo 4esto obsujdana tema.I est dosta mom4eta ne mogat da si obesnqt tva "qvlenie" s golemite batkovci,koito sa predpo4itani ot po-malkite momi4eta.Az poznavam mn takiva momi4eta,no ne sum ot tqh.Za men prosto godinite nqmat nikakvo zna4enie.No ima mn pri4ini.Naprimer edno po-golqmo mom4e ima drug na4in na mislene i nqkoi momi4eta prosto si pasvat s po-golemite.Ili puk nqkoi smqtat 4e si e gazariika da si s batko.Druga pri4na sa-kola,pari i t.n.No neznam dali go znaete tova, no poprincip mom4etata v puberteta se razvivat po-bavno ot momi4etata.I se polu4ava izvestno razminavane,koeto ot6umqva s godinite.Prosto momi4etata i mom4etata na 16 nqmat ednakvo mislene v dosta slu4enei.I taka...dano ste me razbrali.
Az li4no hodq ot godina s 17-godi6en (1 godina e po-golqm ot men) i se razbirame dobre.No sum bila i s 23-godi6en i prosto 4uvstvam razlikata.
Abe hora - vajna e LIUBOVTA! ;)

03-20-2006, 17:59
awe pi4 az sam na 14 i sam vlubena do u6i v edno mom4e na 16,po tvoita logika az sam malka za nego,makar 4e se vijdame samo lqtoto i sme v edna kompoaniq,az ne sam mu bezrazli4na no qvno go e sram ili misli 4e sam malka,nz kak mislite vie mom4etata no za momi4etata nqma absolutno nikakva razlka v godinite,vse pak lubovta nqma granici,nz za teb no vse pak ne si grozen ili nekav zubar,zna4i ima6 mn obujatelki,ti sigurno moje da si zabelqzal kak ti se svalqt ili firtuvat s teb,da te svetna 4e momi4eto nikoga ne iska da napravi parvata kra4ka za tova deistvai ti,uspehhhhhhhhh

LoVe_RuSlAn
03-20-2006, 18:40
ami nie vinagi si trysime po golemi ot nas i e mn qsno aaaaaaaaa ne ne ne ne gledame samo godinite i vyn6niq vid mn go gledame

ro6li4ka
03-20-2006, 19:09
aide nqkoi da mi obqsni kak 6te te razbira nqkyv 20 i nqkolko godi6en ve4e myj kato ti si nqkva 15 godi6na pikla :) koi e kazal 4e momi4etata sa mnogo po zreli ot mom4etata na tiq godini ima izvesna razlika ama ostanaloto si e na vnu6enie...samo da poqsnq az sam na 16 godini i sam sigurna 4e edno 90% ot momi4etata na moite godini sa sy6tite ligli kato mene...i nemoje momi4e na 15 da si voubrazqva 4e e s akyla na 20 i nqkolko godi6na tova sa GLUPOSTI....prosto nqkoi e re6il 4e e gotino da si s po golqm ot tebe i tova e...drugoto sa si 4isti opravdaniq :)

No|Problem
03-20-2006, 19:35
и след това чета теми от сорта приятеля ми е на 20 и е дествен ми как няма . Като пускате само на големи хората 16-18 немат шанс пак никои не иска да ходи с 12 годишни и тряя станеш поне 20 г да си хванеш 1 на 16-18 да кажем .... и тфа е

Мн си прав човек.Ама ко да се прави живота е жесток, не може просто да се променят всички момичета. :?

WaKo
03-20-2006, 23:28
Абе, имаш шанс със 14-15 годишните, та дори и със 16 годишните. А ако искаш наистина готина мадама на тази възраст (поне по мой наблюдения) трябва да си отворен и забавен и рязко да се различаваш от връстниците си, защото повечето момичета си въобразяват, че се развиват по-бързо от момчетата на акъл, и затова, ако не демонстрираш, че си повече от връстниците си ще си блъскаш главата защо нямаш гадже на твойте години. А да не говорим, че готините момичета на тази възраст (а и не само на тази възраст) са свикнали всяко момче да им лази в краката и да могат да имат всеки, затова ако признаваш чувствата си и оставяш мадамите да те правят на глупак пак нямаш шанс. Затова готините ходят с наглед смотаняци и грозници - защото просто не им лазят в краката и така предизвикват интереса им, не позволяват да станат "мъж под чехъл" и така задържат интригата за по-дълго. Та накратко - ако се водиш по тази логика имаш някакви шансове (разбира се не особено големи, но все пак ги имаш) да си хванеш супер готина мадама на твойте години. Успех с путките, брато. :-({|=
П.С.> Голяма част от нас по-големите ги знаем тези неща, затова и лесно си намираме мадами и на нашата възраст и по-малки от нас.
П.С.2> Не губи надежда, все още има доста момичета, които ходят предимно с набори, или с максимум 2-3 години по-големи от тях, така че не губи кураж, а действай! \:D/

Много вярно!! С теб открай време сме на едно и също мнение :D И тъй като и двамата сме от контингента на така наречените"20 годишни пръчове" искам да кажа няколко думи на момиченцата и човека дето пита. Първо на него - както ти казаха с това да говориш на тфа, фр-тата( как да го чета правилно това, мамка му ) и такива простотии може да впечатлиш някои от тия фр-та, само че момчетата. Разбери, че за да те харесват и да си с готини момичета не ти трябват пари, кола и такива простотии. С това свалят путьовчите дето като са били на 15-16 са задавали такива въпроси като теб и оттогава им е останал комплекс за малоценност. Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб. Разбери го - трябва да си уверен и да изпъкваш от тълпата - това също показва, че си уверен и зрял. А това, че момичетата са по-зрели от момчетата на тая възраст само те си мислят, че е така. И другото, което бъркаш яко. Ако искаш да ебеш, а предполагам теб това най-много те измъчва, не гледай точно най-готините момичета - те най-често представляват интерес и за по-големи от теб, а те все пак имат предимства пред теб в очите на момичетата. Огледай се за по-обикновенки момичета, които не ходят с батковци, спи с няколко такива и така ще придобиеш още повече увереност в себе си, а и ще се научиш на някой неща за свалките и как трябвада се държиш с жените, да се научиш да усещаш какво е момичето с теб от един поглед - дали е по-срамежлива и трябва да й говориш някакви по-мили неща или пък е някаква курветина, която трябва да я хванеш и да я завлечеш веднага да я ебеш някъде. Това са неща, които се учат с времето и затова момичетата се лепят на по-големите. И колкото по-рано ги разбереш, проумееш и се научиш на тези неща толкова по-рано ще почнеш и ти да ходиш с готините момичета. Хайде успех

rowzz
03-21-2006, 07:10
ами много ясно.. за тфа не са цели в фчетата в даскало ами някой дет не ги знаш кфи са що са.. отиаш на диско.. аресваш си и е тфоя !..

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-21-2006, 07:37

ujas az nikoga ne bih trygnala s 20 godishen :shock: to samo pri 2 godini se useshta razlikata pa kamoli ot poveche :?

03-21-2006, 11:15
хехехе така е пич...и аз бях като теб...НОООО станах на 18г и всичко се оправи :lol: :lol: както ти каза..ще чакаш или се опитвай да набараш нещо..успех :lol: :lol:

better_life
03-21-2006, 13:41

axxaxaxa tfa si e 4isto pedofilstvo,beee!!kakto i da e..vsi4kite mi fr momi4eta sa taka...bez men verno si e mn tupo.. :lol: :lol: :lol: :smt004 :smt004 :smt005 :smt017 :smt019 :smt004 :smt005 :smt005

^Pretty{}Girl^
03-21-2006, 17:18
abe naistina tva 4e mom4etata se razvivat po bavno ot momi4etata i za tfa stavat tezi neshta 16 god s 20 god e sq spox be hora vie govorite za 16 godishni pone a v nashiq grad 13 god sa s 18/19 god daje sq edna na 13 hodi s edin na 25 koito e grozen mn grozen daje i za kfo hodi s nego shtoto ima pistof motor i kola e tfa e .... no ako naistina se haresvat momi4eto i mom4eto nqma zna4enie na kolko sa az ve4e dve gadjeta podred sa mi se na 18 ama si me razbirat mn dobre u4at me na neshta koito ne sam znaela pomagat mi kato imam problemi pr . v nas kak da postypq s priqteli i taka a v tfa ne moje da mi pomogne nqkoi mom4e koeto mi e nabor no tfa samo primerno.....xixi
a edno mom4e kaza 4e samo iskali da ni is4ukat e sry ama ne si prav e ima i takiva no momi4eto si reshava ako ima malko mozak shte is4aka da vidi 4e tq go obi4a mom4eto i toi q obi4a i togava ve4e a tes bezmoza4nite deto puska temi tuka ot roda na "priqtelq mi e na 21 az sam na 14 ama sme mn shtaslivi oba4e toi iska da me ebe i ako az ne iskam sha kysame"
e bahti typoto 4esno xaxa

ChoCoLAte_
03-21-2006, 17:45
Да, вярно е, че има доста такива историйки с батковците, само че не всички! Това си е до мнение- има момичета, които предпочитат по-големи, обаче има и такива, които смятат повече от две, та даже и две години за развратност. Така че мисля, че няма нужда да се притесняваш, явно просто още не си намерил твоето момиче. :wink: Айде Успех! :wink:

Dr. Kazimbutt
03-21-2006, 17:49

da i na mene mi e mnogo interesno tva... 4ovek edno gadje ne moje da si hvane ot tiq 20 godi6ni pru4ove.To se e vidqlo 4e dokato ne zavurtq kolata i pari4kite nqma da namerq nqkoe momi4e pone na moite godini. :twisted: :lol: :mrgreen:
Какво ти пука? Да не ми кажеш, че ще ти е кеф, ако някоя е с тебе, само защото караш Мерцедес? На мене лично няма да ми е. Предпочитам момичето да е с мене заради личността ми, а не заради парите ми.

ПознаватеМЕ
03-21-2006, 21:21
Бате ти си бахти тъпото копеле немам думи ходи се застреляй или се надрусай до смърт мишок !

mis_marry_jane_13
03-21-2006, 21:46
az gledam haraktera ne na kolko e godini ili kolko e hubav,no ne kazvam 4e tova ne e ot zna4enie

skate_warrior
03-22-2006, 07:32

Какво ти пука? Да не ми кажеш, че ще ти е кеф, ако някоя е с тебе, само защото караш Мерцедес? На мене лично няма да ми е. Предпочитам момичето да е с мене заради личността ми, а не заради парите ми.

Mi ne hi4 nqma da mi e kef da e s men zaradi pari ili ne6to takova... a ti misli6 li 4e momi4etata sega ne go pravqt to4no zaradi tova?Ina4e kakva im e polzata ot tiq na po 20-25? Liubov li.. ? pff [-X

rosskata
03-22-2006, 10:09
Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб.

=D> =D> =D> Ти го каза най- точно.
Аз пък като част от "20-годишните дърти чанти" съм забелязала, че причините за това малки момичета да ходят с големи момчета се търсят само у едните. По- точно в момичетата. Много по- лесно е да се каже "Жените са курви и ходят при паралии, а те са по- дърти" . Такива момичета има естествено, но да се обобщава е грешно. От друга страна има нещо общо и съзряването- в седми-осми клас когато момичетата се гримираха и влюбваха, момчетата играеха на стотинка :| Естествено и тук не важи за всички.
А за пича дето пусна темата- по начина ти на изразяване, от огромното ти желание да "сваляш мацки" , от приказките за това колко си готин, си личи че не си особено уверен в себе си, можеби не се държиш достатъчно естествено с момичетата. Както каза WaKo, ние често усещаме кога някой се прави умишлено на големия пич и кога се чувства достатъчно добре в кожата си, за да не му се налага да го прави. Опитай да бъдеш по-малко" Големия пич" и повече себе си. Още повече че по момчета с имидж на "печен тип" си падат мацки с манталитет "искам батко, парички и всички да ме мислят за яка". А такава освен за секс за друго не става. [-X

WindWaker
03-22-2006, 10:25
Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб.

=D> =D> =D> Ти го каза най- точно.
Аз пък като част от "20-годишните дърти чанти" съм забелязала, че причините за това малки момичета да ходят с големи момчета се търсят само у едните. По- точно в момичетата. Много по- лесно е да се каже "Жените са курви и ходят при паралии, а те са по- дърти" . Такива момичета има естествено, но да се обобщава е грешно. От друга страна има нещо общо и съзряването- в седми-осми клас когато момичетата се гримираха и влюбваха, момчетата играеха на стотинка :| Естествено и тук не важи за всички.
А за пича дето пусна темата- по начина ти на изразяване, от огромното ти желание да "сваляш мацки" , от приказките за това колко си готин, си личи че не си особено уверен в себе си, можеби не се държиш достатъчно естествено с момичетата. Както каза WaKo, ние често усещаме кога някой се прави умишлено на големия пич и кога се чувства достатъчно добре в кожата си, за да не му се налага да го прави. Опитай да бъдеш по-малко" Големия пич" и повече себе си. Още повече че по момчета с имидж на "печен тип" си падат мацки с манталитет "искам батко, парички и всички да ме мислят за яка". А такава освен за секс за друго не става. [-X

4at pat 6te se suglasq s tebe 6toto ne mi se spori za vsi4ko, oba4e vij za edno ne6to ne si prava. 7-8 klas igraeli na stotinki a momi4etata se grimirali i vlubvali. 1-vo edno mom4e nezavisimo dali e 7-8 klas ili e na 20-30 godini nqma da trugne da se grimira. edno momi4e nezavisimo dali e 7-8 klas, po-malka ili po-golqma nqma da trugna da igrae na stotinka. 4atna li logikata ? tva koeto mom4etata i momi4etata obi4at da pravqt e SYVSEM razli4no i nqma ni6to ob6to s akyla.ima i muje koito na 30 godini igraqt na komputara na Batman (primerno) i kvo ot tva ? zna4i 4e ne sa dorasli i nqmat dostaty4no akyl li? a tva 4e edno mom4e 7-8 klas igrae na stotinka zna4i 4e ne moje da se vlubi li ? 2-ro s mnenieto si vidqh 4e iska6 da kaje6 4e ne vsi4ki momi4eta obi4at ne tolkova praveneto kolkoto gledat materialnoto. smisal 4e ne vsi4ki momi4eta gledat parite "e toi ima pari4ki az sum nai-qka toi e batko" i tam o6te kakto go napisa. takiva momi4eta gledat materialnoto. no ima edno drugo - po4ti nqma jena koqto da NE obi4a naduvkite. no ne me razbirai pogre6no - naduvaneto ne v takuv smisal. dori vij pri jivotnite - mujkarite izdavat silni zvuci, biqt se i drugi takiva za da privlekat vnimanieto na momi4etata. pri nas horata e sy6toto - mom4etata se "naduvat" davaiki vsi4ko ot sebe si za da se haresat na "jenskata" . izmorih se da pi6a, aide stiga zasq

akademika
03-22-2006, 21:55
prav si be 4owek , wsi4ki klatqt glawa i kazwat
"za men ne e wajen wun6niq wid a du6ata" (kazano prevzeto)
a winagi hodqt s nqkoi golqm pergi6in s muskuli kato na 6warceneger ili s nqkoi bokluk ot po goren klas.Kakwoto i da mi kajat wqrno e edno ne6to - Winagi obru6taqt purwo na wun6niq wid wnimanie.
I za kuw 4ep mi goworqt za intelekt i suzrqwane,suzrqwa im edinstweno polowata sistema, a natatuk karat po teoriqta za KOMPLEMENTARNOST.
da dam primer s matematika kokoto i zada4i da re6at bol6instwoto ne mogat da re6at i nai prostoto ne6to koeto ne e swurzano s u4ebniq plan i iziskwa dopulnitelno mislene

:smt018

kupondjiikata
03-22-2006, 23:23
nie momi4etata,haresvame po-golemi ot nas,6oto nau4no dokazano e,4e mom4etata napr. na 16god. imat mn po-detski akyl ot mom4etata na su6tata vuzrast.pyk i s po-golemite e po-sigurno.

03-23-2006, 00:08
nauchno dokazano :smt005 :smt005

favor_91
03-23-2006, 08:11
mamka mu adski sam saglasen s tova koeto napisa air_J !!! brao pi4 :)

bulgarche
03-23-2006, 08:32
Porednata tema. Taka e. E dobre de...s po-golqma nemojesh li da hodish?

Az ot tazi godina ve4e po4nah s nqkoq po-malka. Ina4e vse s po 1-2 do 3 godini po-golemi. Tez na tvoqta vazrast sega...sa malki kurvichki i se mislqt za veliki. Pone po-golemite sa v 4as i znaqt kvo przvqt. (ne trqbvashe da se razbere tova, koeto se razbra) ](*,)

hamilcar
03-23-2006, 10:20
Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?

Я се скрий.

03-23-2006, 12:55
aide nqkoi da mi obqsni kak 6te te razbira nqkyv 20 i nqkolko godi6en ve4e myj kato ti si nqkva 15 godi6na pikla :) koi e kazal 4e momi4etata sa mnogo po zreli ot mom4etata na tiq godini ima izvesna razlika ama ostanaloto si e na vnu6enie...samo da poqsnq az sam na 16 godini i sam sigurna 4e edno 90% ot momi4etata na moite godini sa sy6tite ligli kato mene...i nemoje momi4e na 15 da si voubrazqva 4e e s akyla na 20 i nqkolko godi6na tova sa GLUPOSTI....prosto nqkoi e re6il 4e e gotino da si s po golqm ot tebe i tova e...drugoto sa si 4isti opravdaniq :)
pulni pulni ama pulni glupusti [-X prosto e nauchno dokazano che v puberteta momichetata se razvivat po burzo ot momchetata nali gi gledam tiq momcheta ot moq klas che ne moe si fanat i nekoq 12 godinsha..(az sum na 15) tolko sa zadrusteni mn rqdko na moite godini ima momcheta koito mogat da si hvanat momicheta na tqhnata vuzrast ili pone s 1 god samo po malki.I tochno zaradi tova che momichetata sazrqvat po-burzo ot momchetata si lovat po golemi momcheta koito veche sa preminali prez toq period!A plus tova po golemite momcheta sa minali prez tqhnata vuzrast i mogat da gi razberat kato si spodelqt problemite s tqh i po-golemite momcheta znaqt kakvo iskat i kak da postignat,znaqt kakvo da iskat ot edno momiche i kak da go napravqt shtastlivo! :smt007

03-23-2006, 13:01
f0r3v3r]
ами много ясно.. за тфа не са цели в фчетата в даскало ами някой дет не ги знаш кфи са що са.. отиаш на диско.. аресваш си и е тфоя !..
smeex smeex

03-23-2006, 13:08
[/quote] a tva 4e edno mom4e 7-8 klas igrae na stotinka zna4i 4e ne moje da se vlubi li ? [/quote]
e to moje mn qsno ama dokat igrae na stotinka nadali shte vpechatli nekoe momiche .... [-X

Black_Cat
03-24-2006, 19:05
otgovora e mn prost 6tot ne si na tehnia akul zatva,momi4etata vinagi gledat po-golemite!kat ne6te6 pri po-malkite 6te si stoi6 sam! :smt018

miloto_girl_4e
03-24-2006, 19:52
най-голямото момче с което съм била е било 1 година по-голямо от мен :wink:
ех,готино е да не си като другитееее \:D/ \:D/

cvety_i_bebeto
03-24-2006, 21:29
mi moje bi tova e taka...za6toto ima edno takova ne6to,4e momi4etata se razvivat po-barzo ot mom4etata...za tva..momi4tata hodat s batkovci...az li4no sam na 15 i hoda s 20god..i prosto ve4e nemoga da hoda s nqkakv na 15,16..te mislqt nqkak si detsko...samo da piqt,pu6at da se biqt,i da se pravat na gazari.....pone tezi na 15,16...god,koito az poznavam sa takiva...no te ne se razli4avat mnogo ot vsi4ki...a i vse pak...tezi po neopitnite..po-malkite..iskat pove4e da spat s tebe..otkolkoto p[o-golemite...te sa spali 4e im e pisnalo ve4e....

Sunny_stz
03-24-2006, 21:43
Abe ne e taka....sega trudno se namirat svobodni GOTINI macki!Te si tursqt nqkoi po-golqm uj po-zrql!A ne nedoraslo mom4ence na tqhnite godini!Trqbva da bude6 po-napred s materiala taka 4e...oburni vnimanie na sebe si ,moje i ti samiq da se nadcenqva6 :|

InHell
03-24-2006, 22:17
Мислех да не изказвам мнение, но след като прочетох следното не се въздържах(от тема малко по-надолу, нямам намерение да обсъждам цитата):

"edinqt e tip kopundjiq piqnica ama e mn svesten pio princip golqm pi4 ama go poznavam ot mnogo godini i to imam predvid naistina mnogo
a dr e tip roker4e (s motor)"

След като прочетох тук заформилата се темичка, и след като всички момичета говорят толкова много за тази "СИГУРНОСТ", която им предоставят батковците, нека попитам: Каква сигурност бе мама му стара!? Обяснете ми че не разбирам, тъп съм! Финансова? Емоционална? Градене на имидж? Друга някаква, каква?!? Вие сте на по 14-16 години бе, к`ва сигурност ви трябва, това е възрастта в която трябва да се счупваш от купони и въобще да не ти пука за никого! А те какво!? Вързват се с някакви изсипаняци. И к`во като има кола. К`во като е "пич"(каквото и да значи, този термин и до сега не ми е ясен). Когато му кефне може да ви забие шута у дупето и въобще няма да му мигне окото.
Втори вариант. Баткото е флюбен в младата девойка. Ами...тук предпочитам да си замълча, защото само като се сетя за подобна картинка и ми се.............доплаква от смях(вие какво си мислете че ми се прави!?).
Разбирали ви......проблемите на всеки нормален човек на 21 и нагоре са толкова далеч от пубертетите(девойките де), че си нямате на представа.....ама наистина си нямате на идея, и в момента въобще не ме интересуват например проблемите на брат ми, който е 10-ти клас.....изглеждат ми някак си смешни и неистински.

И се научете да пишете на кирилица(гугъл ще ви каже какво е това), `щото се изцъклям да чета шльокавица на шибания бял фон!

pOny
03-25-2006, 07:56
emmm haresvat batkovci shtot...namirat zashtita u tiah i takoa...po sigurni se chuvstvat...

Или търсят парите в тях .... Мисля , че вече 90% от жените в БГ , гледат първо в мъжа , каква кола кара и т.н.

DiaboliC
03-25-2006, 14:09
И защо си мислиш че си много развита като си момиче и като си била с по-голямо момче?Така както се изрази, все едно си изпитала всичко от живота....ама я питаи тоя дето те чука за какво ходи с теб...аи няма говоря повече на тая тема че се изнервих....била на 16, била с по-голям и вече гъзарията я тресе- много отракана....аз между другото съм по-голям и съм виждал такива като теб как и къде свършват...

strange__
03-25-2006, 18:26
znam gi teq momi4eta mn me draznat nai6 li 6to e taka 6toto kat sa mom4etata po na 18-19 gi vozat i im davat pari i taka se mislat za golqma rabota aide uspeh ot mene
Защо го поставяш под един знаменател не мога да разбера!?Моето гадже е на 18 и мога да ти кажа,че последното нещо заради,което съм с него са парите и колата.Той просто няма кола,но това не го прави по-малко прекрасен човек :smt007 А парите...ми разполага точно с толкова пари,колко и момчетата на моята възраст (15).Така,че аз съм с "батко",защото ми хареса като човек и външност,а не заради парите и тн!Пък и не деля момчетата на набори и батковци,а на свестни и селяндури ::: :idea:

sexy_dizzy
03-25-2006, 21:17
Еми то си зависи от самия човек,тоест от теб-не прави връзка с това че тя е с него щото той е на 18....
Например аз в момента се колебая м/у две момчета-проблема е че и двамата страшно много ги харесвам.Единия е 12 клас и чак след две години ми казаха че бил мой набор-1988г.,тоест тръгнал на даскало на 6,но това не ме кара да спра да го харесвам.Това което ме привлече в него изобщо не са нито пари,нито коли и тн.Просто момичетата търсят момчета които знаят какво искат,да не се държат като деца,а ако сте забелязали повечето 15/16 годишни момчета точно така се държат.
Другото момче по което си падам е на 18 и се държи типично за годините си---това не значи че не е емоционален.Напротив!Прост о има голяма разлика да си емоционален и да се държиш като 5-годишен.Съветвам те ако искаш да си намериш гадже на по-15/16,да се държиш така както те искат(не мога да ти кажа как точно,защото всяко момиче си има различни предпочитания).Общо казано да не прекаляваш с неща от сорта на :smt019 или :smt005 .

teenkopele
03-25-2006, 22:09
При всеки е различно...един гледа външният вид, друг харектера, трети и двете. :)
Това да ходиш с едно момиче, само защото е по-голямо от теб, е супер тъпа работа.
Аз това мисля. :wink:

A3_CbM_MoMu4e
03-25-2006, 22:28
големия проблем е толкова ама толкова очевиден ... мн ясну че няя да тръгна с някой дет се още гледа детски филмчета,играе с камиончета и карти ю-ги-о щото тез са с детски акъл определено конкретно и категорично ... няма за ко да се влачим с някакви бебета дето немогат да си връзват сами обувките или да си д**ат носа ... или на възрастта на бившото ми гадже/16/ да ми се фука само колко се е напил и напушил и как е щял да се блъсне с колата на баща му и всякакви неща които не ме засягат и въобще не се впечатлявам от тях а напротив-отвръщават ме [-( е сори но това беше една от причините да скъсам с него ... другата беше че постоянно се караме и то за глупости ... друго си е да си с по-голям ... разбира те,закриля те,винаги ще намери решение на проблема,ще те посъветва за всичко, ... е някои са само заради секса но има и свесни ... аз не съм с голям заради парите не че наще ми дават колкото искам но просто парите не са най-важното ... предпочитам да ценя другите качества у него а не материалните облаги

nyx40
03-25-2006, 22:40
Еми то си зависи от самия човек,тоест от теб-не прави връзка с това че тя е с него щото той е на 18....
Например аз в момента се колебая м/у две момчета-проблема е че и двамата страшно много ги харесвам.Единия е 12 клас и чак след две години ми казаха че бил мой набор-1988г.,тоест тръгнал на даскало на 6,но това не ме кара да спра да го харесвам.Това което ме привлече в него изобщо не са нито пари,нито коли и тн.Просто момичетата търсят момчета които знаят какво искат,да не се държат като деца,а ако сте забелязали повечето 15/16 годишни момчета точно така се държат.
Другото момче по което си падам е на 18 и се държи типично за годините си---това не значи че не е емоционален.Напротив!Прост о има голяма разлика да си емоционален и да се държиш като 5-годишен.Съветвам те ако искаш да си намериш гадже на по-15/16,да се държиш така както те искат(не мога да ти кажа как точно,защото всяко момиче си има различни предпочитания).Общо казано да не прекаляваш с неща от сорта на :smt019 или :smt005 .

Az sym na 21, priqtelkata mi e po4ti na 17, aide da ne izpadate vyv ob6ti ocenki za vsi4ki, tq ne e s men nito zaradi kolata, nito zaradi parite, tq dori ne znae6e 4e sym na 19 kogato se zapoznahme!

I kvo??? Kajete mi kvo??? Imam kola!!! Ama do sega edin pyt ne e izqvila jelanie da idem edi si kyde s kolata! I kvo, pari izkarvam???? Nikoga ne mi e pozvolila da q 4erpq, moje da sym pla6tal nqkoga smetkite, no drug pyt tq gi e pla6tala! Syglasqwam se s citata po-gore, towa 4e mom4etata na 16 sa s akyl na bebeta, nqma kakvo da go komentiram!

Nemoga da razbera vsi4kite hora tuk, koito zlobeqt, ami kato nqmate mozyk da ste estestveni i da pokajete na jena kakvo zna4i za vas, da q uvajavate, da mojete da i pokajete 4e tq e naistina specialna za vas, ami tova si e va6 problem, a ne moi i da mi se kompleksirate tuka i da stava kato prikazkata deto na lisicata grozdeto i bilo na visoko i kazala 4e e kiselo! V lubovta vyzrasta nqma zna4enie i ne moga da dopusna 4e vzemate samo nqkakvi typi kurvi i materialistki i gi slagate redom sys ostanalite normalni momi4eta i jeni, koito sa okolo vas, ama ste ili slepi, ili typi i ne mojete da gi vidite! :smt014