PDA

View Full Version : Страхът...

03-15-2006, 07:57
Аз съм момче.На 16 съм.Имам хубава външност и много приятели.Незнам защо но всички ме мислят за голям женкар.А истината е съвсем друга. :cry:
Не съм срамежлив.И то никак.Миналото лято се целувах за първи път-и май за последен ](*,)
Проблема ми е следния.Много хааресвам едно момиче от моята компания и тя ме харесва и ми го е показвала не веднъж.Но ме е страх да направя първата крачка защото тя ще очаква от мене да се целувам като професионалист а аз немога.И знам едно разреша ли този проблем после ще имам много приятелки.Дайте ми савет моля ви. :cry:

SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 08:08
ami vij sq....tq o4akva ti da napravi6 pyrvata kra4ka :) 6otu vinagi mom4etata pravqt pyrvata kra4ka i momi4etata raz4itat na tova ;)
malko po smelo i kaji
bez da govori6 s neq nqma da se polu4i ni6to ;)
uspeh :))
pi6i kakvo e stanalo ako si se prestra6il da i kaje6 :)

Elle
03-15-2006, 08:18
emii 6tom haresva6 tova momi4e napravi purvata kra4ka qvno tq nqma da q napravi...nqma ot kakvo da se strahuva6 nqma ni6to stra6no aa vaprosa s celuvaneto tq moje dori i da ne zabeleji uspokoi se i davai :smt008

passionate_lover
03-15-2006, 08:26
@SlaDka_BliZalka, защо ВиНаГи момчетата да правят първата крачка... Това ми се струва, че вече е отживелица, имала съм 3 сериозни гаджета и при трите аз правех първата крачка, а да чакам... Както и да е, не е по темата...
Колкото до госта, не мисля,че има нещо, от което да има причина да се страхуваш-всеки не се е целувал до едно време и го прави все някога, когато дойде този момент, надали ще мислиш точно за това, а то ще стане от само себе си.. Освен това никой не се целува като професионалист, всеки се целува различно и това дали ти пасва или не е друг въпрос.
Късмет!

IKisseDAGirL
03-15-2006, 08:31
"като професионалист"?!? :shock: какво значи тва... в целуването няма такива неща :? когато наистина харесваш някой, за тебе няма значение как се целува
щом харесваш самия него, харесваш и всичко останало в него,включително начинът му на целуване :lol:
затва не се притеснявай, ама иди при момичето и я хващай, че докато се чудиш да не ти я отмъкнат :D

SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 08:35
@SlaDka_BliZalka, защо ВиНаГи момчетата да правят първата крачка... Това ми се струва, че вече е отживелица, имала съм 3 сериозни гаджета и при трите аз правех първата крачка, а да чакам... Както и да е, не е по темата...
Колкото до госта, не мисля,че има нещо, от което да има причина да се страхуваш-всеки не се е целувал до едно време и го прави все някога, когато дойде този момент, надали ще мислиш точно за това, а то ще стане от само себе си.. Освен това никой не се целува като професионалист, всеки се целува различно и това дали ти пасва или не е друг въпрос.
Късмет!
e da ima i takiva slu4ai kogato momi4eto q pravi pyrvata kra4ka...no v pove4eto slu4ai se momi4eto 4aka .... nz !az sy6to mislq 4e e typo da 4akame mom4etata da q pravqt 6otu tyi moje da 4akame ve4no!
az li4no edna li 6e e napravq nqkoga pyrvata kra4ka 6otu sym mn sramejlovi :} nz :)
.......no mislq 4e i az i ti znaem 4e 65% 4akat mom4etata da napravqt pyrvata kra4ka ...spored men :D

WILD__BOY
03-15-2006, 08:37
Целуването да ти е проблем. Ако се отпуснеш ще стане. Практика му е майката.

M@Dn3Ss
03-15-2006, 08:39
Няма такова нещо като професионална целувка бе, хора :lol: . Всеки го прави по различен начин, който си е уникален сам по себе си. И не се спичай ми още днеска тичай при нея и и покажи, че я харесваш. А иначе то като си дойде момента ти идва отвътре. Няма кво да се чудиш дали щяло да и хареса или не. Вече става лошо ако не нацелиш, ама чак пък толкова да си зле :lol: .

03-15-2006, 10:28
Хора много сте прави.Още утре ще и покажа какво чувствам.Само последно да ви питам-някой може ли да ми даде някви клипчета дето се целуват-да погледам малко.Мерси предварително :)

RoSsY88
03-15-2006, 10:34
Да ти имам страха!давай рискувай пак като стане!Ти пак от де знаеш дали ен се целуваш като профисионалист?!Дали пък тя очаква тва от тебе.Айде ко чакаш...Давай напред!

machoka
03-15-2006, 10:36
Искам само да попитам, какво за бога означава 'да се целуваш като професионалист' :shock:

midnight...
03-15-2006, 10:38
ами отпусни се и действай
ако се притесняваш за всяка целувка, то няма така да стане работата
по-добре прави каквото трябва, пък каквото ще да става, веднъж се живее :mrgreen:

TheMaggie
03-15-2006, 10:57
mi pogovori s neq i izloji faktite
a,ti postepenno 6te se nau4i6 da se celuva6 :-k

dream_for_you
03-15-2006, 12:43
prosto deistvai i vsi4ko 6te e ok!!!!!!!!!!!!nqma ot kvo da se pritesnqva6 6tom tq te haresva.vsi4ko 6te stane ot samosebe si.ne pozvolqvai ne straha da provali jivota ti!!!!!!!!! [-X prosto deistvai :smt006

ch0c0late
03-15-2006, 12:49
Ami to ti 6te trqbva da napravi6 tazi parva kra4ka..Prosto tq 6te 4aka tova,za6toto nali znae6 4e taka e prieto. :P Abe prosto go napravi!Hvarli se v moreto nare4eno liubov, smelo napred! Vsi4ko 6te se naredi! ;) Just Enjoy!

RoSsY88
03-15-2006, 13:10
Искам само да попитам, какво за бога означава 'да се целуваш като професионалист' :shock:аз се целувам кат профисионалист :twisted:

DeziRe
03-15-2006, 13:11
Znaesh li kakvo shte ti kaja moje da se radvash nai ve54e na tova 4e lubovta ti e spodelena ! Zashtoto ne vseki ima tazi vyzmojnost ! Celuvkata e nai malkoto...ako iskreno q obi4ash i tq teb tova nqma da napravi vpe4atlenie na nito edin ot dvamata...prosto se radvai ti si shtastlivec ! ;-)

Malko_kote
03-15-2006, 13:40
Vi6 az sum momi4e, no sum malko mani4ka-na 14 god.Nqmam mnogo opit, no vse pak 6te se opitam da ti dam suvet.6tom momi4eta, ti e pokazvala, 4e si pada po teb, trqbva da opita6.Vkraina smetka ni6to ne gubi6.Taka, ako mejdu vas se polu4i, dori i s celuvkata da opleska6 vs, znam 4e tova e kli6e, no vsepak, ako tq te haresva, 6te te haresva takuv, kakuvto si.Nezavisimo dali ima6 opit, ili dori se celuva6 za pruv put.Vse pak nedei da izburzva6.Iz4akai q da se vlubi v teb, pravi i podaraci, komplimenti i pro4ie.4ak kogato po4uvstva6, 4e tq izgarq za celuvka, ti q celuni, oba4e ne i se nahvurlai.Budi nejen i vs 6te e nared.
Nadqvam se da ti pomogna.

addictedtou
03-15-2006, 13:46
Стига си се излагал бе човек.. Няма професионалист в областа за целуването..всичко е въпрос на фантазия и на чоека.. няма хора,които да се целууват по един и същ начин.. и за един ти може да се целуваш ужасно ,а за друг страхотно.. това е най-малкия проблем,който имаш.. така че давай и .. не му мисли за такива глупости.. колкото поече мислиш толкоа поече ше се притесниш!!
Давай!!!

machoka
03-15-2006, 14:48
Искам само да попитам, какво за бога означава 'да се целуваш като професионалист' :shock:аз се целувам кат профисионалист :twisted:

Ще ме научиш ли и мен? 8)