PDA

View Full Version : problem s erekciqta

Carlos
03-15-2006, 08:50
zdraveite! znachi predi vreme imah edin problem. kogato s priqtelkata mi trugnahme da pravim sex, ne mojah da go vdigna... ne znam zashto se poluchi taka :( na momenti se poluchavashe nqkakva erekciq,no ne "pulnata" ako moje taka da se kaje. kogato masturbiram nqmam takiva problemi. vsichko si e nared, ama togava... a btw beshe mi za purvi put. dali moje da se dulji na tova??? molq vi otgovorete mi

Master_88
03-15-2006, 08:59
Може да си се притеснил

ProstoAz
03-15-2006, 08:59
Проблемът ти е на психическа основа!
Следващия път не си мисли дали ли ще стане пак така, дали ще успееш да го вдигнеш и т.н., просто се отдай на момента и няма да имаш проблеми. Не се притеснявай, на всеки може да се случи.
Упсех! :wink:

Wu-Tang
03-15-2006, 09:12
тва е щото си срамежлив брато не се притесняваи и тва е моя съвет един френд имаше кат твоя проблем ама вече се оправи тва щото се притесняваш няма от ко да се притесняваш вадиш го и го даи да ти направи свирка ако пак не се дигне другия пут

aLakaZam
03-15-2006, 21:44
Следващия път не си мисли дали ли ще стане пак така, дали ще успееш да го вдигнеш и т.н., просто се отдай на момента и няма да имаш проблеми. Не се притеснявай, на всеки може да се случи.

Трябва да се настроиш, ти командваш, действай

Вито
03-15-2006, 22:08
Ми аз първия път имах чувството че ще повърна някакво гадене в корема ама без да ебавам направо и го сложих и след 4,5 мин ми стана готино
ама това според мен е 1 път.. и трябва да се преудолее :idea: :idea: :idea:

soundreamer_f
03-16-2006, 06:22
Да определено съм съгласна с момичето.Просто си се притеснил или от прекалената амбиция да си добър в това което правиш може да се е еплочило така,но няма страшно всичко ще се оправи бъди сигурен в това.

Carlos
03-16-2006, 07:55
Mnogo vi blagodarq!!! Po princip az sushto si misleh, che nqkude tam burkam, v smisul che se pritesnqvam, no sled kato mi kazahte sushtoto-blagodarq! :-) blagodarq i za uspokoenieto :-) Dano veche vsichko e nared!

ProstoAz
03-16-2006, 08:02
Mnogo vi blagodarq!!! Po princip az sushto si misleh, che nqkude tam burkam, v smisul che se pritesnqvam, no sled kato mi kazahte sushtoto-blagodarq! :-) blagodarq i za uspokoenieto :-) Dano veche vsichko e nared!

С това считам темата за приключена!
Благодаря!