View Full Version : Seks pri nastinka
kakvo mislite za seksa kogato ediniq ili dvamta partniori za sas slaba imunna sistema-temperatura,bolki v gurloto i tn..
Za ili Protiv ste?
Tai kato e dokazano ot u4eni 4e seksa pomaga vie kakvo mislite,izkajete mnenieto si ,moje i ot li4en opit ili ako znate za niakoq statiq moje da copnete 4e mi e interesno!
Nofacenoname
03-15-2006, 11:32
kakvo mislite za seksa kogato ediniq ili dvamta partniori za sas slaba imunna sistema-temperatura,bolki v gurloto i tn..
Za ili Protiv ste?
Tai kato e dokazano ot u4eni 4e seksa pomaga vie kakvo mislite,izkajete mnenieto si ,moje i ot li4en opit ili ako znate za niakoq statiq moje da copnete 4e mi e interesno!
Според мен е пълна глупост!Как човек с температура,остри болки ще прави секс :-k :-k
Най-много да му стане още по-лошо (мое мнение)
`Death`Whore`
03-15-2006, 11:33
Не става въпрос за човек на легло с температура и ангина, просто за настинка. Доакзано е от мен, че сексът помага при грип, настинка, когато те боли глава и т.н.
ch0c0late
03-15-2006, 12:24
Abe neznam, no ako 4oveka ne e tolkova bolen i bez usiliq moje da pravi sex..togava spored men pomaga. No ako e s visoka temperatura i go boli glavata...neznam ve4e,no mislq 4e samo 6e mu e gadno.Edva li 6te izpita takova udovolstvie ot sexa kakto,ako ne e tolkova bolen.
докът си болен не ти е много до секс ама зависи в кво състояние си наи много докът се лашкате някои да повърне върху другия хахахаххахах тогава ще стане грубо мале някои да ти се изповръша отгоре дали 6те ти е приятно а хахах
the_green_man
03-15-2006, 17:24
V momenta i dvamata s priqtelkata mi ne sme v perfektno zdrave, prosto i dvamata sme LEKO nastinali, no tova ne ni pre4i da pravim sex :!: :!: :!: Taka 4e moeto mnenie e 4e nqma ni6to lo6o v tova da se pravi sex kogato ediniqt ili i dvamata ot partniorite sa bolni.
SweetBunny
03-15-2006, 17:32
4estno kazano, kogato sum bolna, ne mi e mnogo do sex... 8-[ trqbva naistina mnogo da se vuzbudq s 4oveka do men, za da se suglasq na sex :smt030
chestra_f
03-15-2006, 17:43
ami protiv :lol:
Imah v predvid 4e e nau4no dokazano 4e seks pri nastinka se povi6ava imuniteta i taka edin vid ti minava(est i s hap4eta) nastinkata ako prai6 seks.... pone taka 4uh i iskam mnenieto vi dali spored vas e verno i ako niakoi go e probval da spodeli,kakto napravi `Death`Whore`
soundreamer_f
03-15-2006, 18:39
Противно на всеобщо приетото мнение, че партньорите трябва да стоят разделени, когато единият от тях има настинка или грип, швейцарски лекар твърди, че за по-бързото оздравяване е нужна даже по-голяма интимност.
Д-р Манфред Шедловски е направил проучване, според което имунната система на човек се засилва, когато той прави секс и вместо да стоят разделени, двамата влюбени трябва да се колкото може по-близо един до друг.
Причината за това се крие в в клетки, наречени фагоцити, които помагат на тялото да се възстанови от заболяване.
При изследването си Д-р Манфред Шедловски установил, че броят на фагоцитите в човешкото тяло нараства неимоверно след полов акт, а при някои хора дори се удвоява. Това помага на организма два пъти по-бързо да открие болестотворните организми и да ги унищожи.
Ето една статийка от мен.Надявам се,че ще си отговориш на въпросите!
Аз например се възбуждам много лесно и бързо,докато съм настинала и забравям всякакви болежи и настинки по време:)Така че нищо против,стига да не си много болен и да застрашаваш здравето на партньора си.
Аз също съм "за"стига да става дума за настинка,ако болестта е сериозна,много ясно,че няма да е добре да се прави секс
LoRinSeR
03-15-2006, 19:24
Taina извини ме, но задаваш тъпи въпроси :wink: Мога да ти дам примери! И няма да правиш секс с гаджето си щото кашля например 8)
LoRinSeR ne govorq za seriozni bolesti a primerno te boli glava, ili si vdignal leko temperatura ili prosto niakvi takiva leki bolejki! pak i po gornata statiq naistina otgovarq na vazprosa mi,mersi za koeto!
spored men ima neshto sexy v cqlata istoria.. partniorat ti e po slab i vsi4ko e vracete ti ... za da mojesh damu dostavish odovolstvie ;D se pak toi e bolniqt nqkoi trqbva da zeme dumata na lekarq nali taka :P :twisted:
aLakaZam
03-15-2006, 21:30
Това е глупаво. Когато си настинал ти се чустваш отпаднал и нямаш желание.
`Death`Whore`
03-15-2006, 21:41
Желанието за секс и силите се добиват лесно. :)
секса при такива обстоятелства не отпушва носа или нещо подобно.. просто ти дига духа.. чустваш се по добре но сичко е до психическата нагласа не повече.. прайл съм го с запушен нос щото иначе ма е страх да не стане някой фал ама не е нищо особено..
ivo_traktorista
03-16-2006, 08:43
Ами аз съм го правил и болен, но не много, щото иначе съм като умрял :-) така че както каза [CSKA]f0r3v3r, сичко си е от психическата нагласа... Мен ми се струва че ми става по-добре :)
~extreme~
03-16-2006, 10:15
В момента сам настинал и да ви кайа воб6те не ми е до секс даже незнам дали 6те ми стане.
favor_91
03-16-2006, 10:18
seksa pomaga pri takiva nastinki i t.n. :)
abe ako ste mn zle mn qsno 4e nqma da pravite oba4e ako ste samo nastinali leko tfa izob6to ne e pre4ka....u4enite kazvat 4e pomaga
Eстествено ,че помага.То просто настинката преминава в другия човек мухахаххахах.
Личен опит от снощи.
obi4anota
03-16-2006, 15:07
na4i priqtelqt mi be6e nastinal i v4era mu be6e 2 den ot bolestta i go napravihme i sled tova nqma6e nito temperatura nito go bole6e glavata
bulgarche
03-16-2006, 15:24
Ако имат желание, защо пък да не правят секс? А това дали помага или вреди - незнам
Imah v predvid 4e e nau4no dokazano 4e seks pri nastinka se povi6ava imuniteta i taka edin vid ti minava(est i s hap4eta) nastinkata ako prai6 seks.... pone taka 4uh i iskam mnenieto vi dali spored vas e verno i ako niakoi go e probval da spodeli,kakto napravi `Death`Whore`
moeto gadje naprimer im dosta slaba immunna sistema i po4ti vsqka sedmica e ne6to nastinal,no kogato pravime sex dokato toi e bolen ili prosto mu vrutna edna svirka sled tova se 4uvstva dosta dobre,dosta dulgo vreme! moje da se kaje 4e go lekuvam taka! osven lekarsvata razbira se!!!
LoRinSeR
03-17-2006, 12:02
moeto gadje naprimer im dosta slaba immunna sistema i po4ti vsqka sedmica e ne6to nastinal,no kogato pravime sex dokato toi e bolen ili prosto mu vrutna edna svirka sled tova se 4uvstva dosta dobre,dosta dulgo vreme! moje da se kaje 4e go lekuvam taka! osven lekarsvata razbira se!!!
Ще излезе лекар от теб O:)
Ще излезе лекар от теб O:)
o da sigurno! prosto taka se slu4va! kakto kazah sexa lekuva!!!
e sega ve4e go probvah i potvarjdavam... biah bolna s temperatura i... sled 3 dni s gadjeto(o6te na parviq) ozdravqh ot samosebe si.. nem oga da povqrvam! hora deistva!uspeh