View Full Version : za celuvkite s ezik
kajete nqkaf na4in da se nau4i6 da se celuva6 s ezik (osven praktikata)sorry ako q ima taq tema oba4e ne q namerih
SweetBunny
03-15-2006, 19:28
Kakva teoriq #-o 8-[ Celuvkata ne e nikva teoriq, izraz e na udovolstvie :-) nqma ni6to ama ni6to slojno :shock: Purvo se cunkate samo s ustni, moje da sa leko vlajni :smt008 posle si puskate nejno ezi4eta...dokosvate gi leko...i tova e, pravi6 go kakto ti haresva :smt030
Starai se duhut ti da e svej i nedei da si puha6 ezika prekaleno navutre v ustata na momi4eto :smt041 i tova e...
piFka_LP
03-15-2006, 19:29
ooooooooooooooooo 42397589789 temi ima be razrovi se malko
nema opredelen na4in za celuvane vsi4ko si idva otvtre samo si otarq6 ustata
SLaDkO_Mi6Le
03-15-2006, 19:29
"Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.
"Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.
"Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.
"Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.
"Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.
"Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.
"Нежност" - въртене на езика в устата на партньора.
"Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.
"Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия.
"Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.
Eто няколко вида целувки дано да ти помогнат като четеш дано да успееш да разбереш кво се прави а ако не сам ти помогнала сорри!!:) :smt009 :smt006 :) :-D
skate_warrior
03-15-2006, 19:31
sega kvo iska6 da ti izvadime u4ebnik i da ti dam opredelenie za "celuvka s ezik" ... budi sebe si i davai smelo ni6to ne stava bez praktika.Ne e koi znae kakva filosofiq. Aide uspeh ;)
Ползвай търсачката на форума, има достатъчно теми по въпроса.