Zavinagi`s`teb
03-16-2006, 09:25
Ако можех да те накарам да я забравиш поне за миг,бих била най-щастливият човек на света.Сърцето ми се свива от болка всеки път,когато споменеш името и.Всеки път когато я докоснеш,когато и се усмихнеш или я заговориш.Острието на нож се забива в сърцето ми.Вътрешно крещя от болка,а с мъка прикривам сълзите си.Не искам да се чувстваш виновен заради тях.Тялото ми се гърчи от болка,но аз продължавам да се усмихвам,да се държа приятелски и да те подкрепям.Така правят истинските приятели,нали?Ще бъда там когато си тъжен,ще тъгувам заедно с теб.Когато се смееш,ще се смея заедно с теб.За една твоя усмивка бих дала всичко на този свят.
А ако заминеш...
Какво ще стане с мен тогава.Ти си един от малкото хора,които обичам,на които държа...!
Може би ще се науча да живея без теб,може би ще се науча да не плача,може би ще се престоря,че съм те забравила.Може дори да се науча да се смея отново,така както се смеехме заедно преди.Ти ме караш да се чувствам добре.Когато ти си щастлив,щастлива съм и аз.А когато те няма всичко е мрачно и сиво.Толкова много те обичам,че ако можех щях да я накарам да те обикне така както ти я обичаш,за да мога да видя щастието в очите ти.Дори и в моите очи да блестят сълзи... :smt010
P.S Според вас ако го дам на момчето за което е написано дали ще се трогне?
А ако заминеш...
Какво ще стане с мен тогава.Ти си един от малкото хора,които обичам,на които държа...!
Може би ще се науча да живея без теб,може би ще се науча да не плача,може би ще се престоря,че съм те забравила.Може дори да се науча да се смея отново,така както се смеехме заедно преди.Ти ме караш да се чувствам добре.Когато ти си щастлив,щастлива съм и аз.А когато те няма всичко е мрачно и сиво.Толкова много те обичам,че ако можех щях да я накарам да те обикне така както ти я обичаш,за да мога да видя щастието в очите ти.Дори и в моите очи да блестят сълзи... :smt010
P.S Според вас ако го дам на момчето за което е написано дали ще се трогне?