Влез

View Full Version : Как да разбера дали ми изневерява ?

unknow
03-16-2006, 09:54
Искам да разбера дали приятелката ми изневерява.Как да разбера как една жена лъже и как или излиза с друг мъж, защото имам известни съмнения :?

TheMaggie
03-16-2006, 09:56
ili govori s neq ili q prosledi,kogato ima6 samneniq,4e otiva na sre6ta s drug :-k

M@Dn3Ss
03-16-2006, 09:56
Любовта се крепи на взаимно доверие. Ако наистина я обичаш, не трябва да се съмняваш в нея :wink: .

unknow
03-16-2006, 10:18
Не си падам по по-острите методи от сорта на следене и т.н. мисля че не е за мен, а това за вярата не е точно така въпреки че съм съгласен, защото от житейският ми опит съм го разбрал, а именно прекалено дълго време съм с нея и ми е ясно че ще дойде денят в който ще тръгне да кръшка а може да е дошъл ? Напоследък започва да ми изкарва някакви доста елементарни извинения че ще излиза с приятелки и прочие, с мен по-рядко ... и неща от този сорт та за това искам някакви по ясно отговори ако е възможно а именно как да разбера кога ме лъже и прочие ...

skate_warrior
03-16-2006, 11:12
Любовта се крепи на взаимно доверие. Ако наистина я обичаш, не трябва да се съмняваш в нея :wink: .

Da , no proverkata e vis6a forma na doverie :D

ch0c0late
03-16-2006, 11:19
unknow...mili4uk...kak da ti kaja...Ami vuzmojno e. Prosto moje bi e zapo4nalo da i pisva s teb i tursi raznoobrazie.Moje i da ne ti e izneverila za sega.No e vuzmojno i tova da stane.Povqrvai mi, ot opit go znam!A re6enieto...pokaji i kolko q obi4a6 i q nakarai da sujalqva,ako e napravila ne6to ili ako napravi v bude6te.Dai i svobodata,koqto iska.Nqma6 izbor.No, za da razbere6, porazpitai q kude hodi i s kogo.I edinstveniq siguren na4in e da q prosledi6.Bila sum v su6tatata situaciq, no v tazi na priqtelkata ti,ne v tvoqta.A moje bi 6te i mine...prosto moment moje da e.6te razbere6 nqkoga...no ako burza6 da razbere6 - govori s neq i ako q poznava6 dobre 6te razbere6 dali te luje...
Mislq,4e ti nai-dobre znae6 kakvo trqbva da napravi6!

unknow
03-16-2006, 12:01
Ne iskam da q sledq, nqkak si za men samiq e obidno da se prinizqvam do tolkova. No shte napravq taka kakto go chuvstvam , a i shte i dam svobodata shtom q iska i samo vremeto shte pokaje. Mojesh li da mi kajesh kakvo vi kara vas jenite da tragnete s drug, omrazvane? tursene na neshto novo ? Ne znam no ne jelaq da me pravi na glupak, da mi kazva v ochuti che me obicha da da mi krushka ... :?

ch0c0late
03-16-2006, 12:06
Ne iskam da q sledq, nqkak si za men samiq e obidno da se prinizqvam do tolkova. No shte napravq taka kakto go chuvstvam , a i shte i dam svobodata shtom q iska i samo vremeto shte pokaje. Mojesh li da mi kajesh kakvo vi kara vas jenite da tragnete s drug, omrazvane? tursene na neshto novo ? Ne znam no ne jelaq da me pravi na glupak, da mi kazva v ochuti che me obicha da da mi krushka ... :?
Ami ponqkoga prosto ni omruzva.Taka stava i pri mujete.Gadno e, kogato ediniq o6te e ludo vliuben,a drugiq go obi4a, no ne kakto predi.Tq moje bi ne kru6ka...za sega.No ako go pravi, vinata ne e v teb.Tq prosto iska ne6to po-razli4no.A nali ti kazah.Moje bi prosto za momenta iska da se raznoobrazi,a kato i mine 6te se varne otnovo pri teb kakto e bilo predi.Ot kolko vreme ste zaedno? :roll:

03-16-2006, 12:06
Лесно. Кажи и че те дразни, защото ти изневерява. И мислиш, че е време да скъсате. И ако не и пука особено работата е ясна. А ако почне да се прави на путка, то вероятно не се знае.

Администраторите за копелета, мършави и модераторите също.

sheherezada
03-16-2006, 15:55

Не трябва да се съмнява?Ами ако наисина го лъже?Той да ходи като сляпа овца след нея ли [-(
Пък и човека си каза,че има съмнения :roll:

Milenka
03-16-2006, 17:21
Ммм.. трудно. Но не си споменал колко време сте заедно. Ако е дълго, значи има няколко варянта, може би на нея и е писнало вече, но да не бъдем черногледи. Може би също и е мъчно за нещо, примерно да и липсват ласки, мили думи, внимание, за това да постъпва така. Много често, когато на жените започне да им се обръща по малко внимание да не получават същата нежност, обръщат гръб. В една връзка трябва много да се говори един с друг. Да се споделя, какво има нужда единия, от какво се нуждае от другия. Да се знае какво също можеш да получиш от половинката си. Няма ли я тази близост на споделяне, от там се започват всички останали падения. Започват съмненията и пр. Най-лесно се разбира като следиш внимателно нейното поведение. Всяко едно нещо което казва, което прави. А не да тръгнеш да я следиш по улиците каде ходи... Следи жестовете и. Задавай и компроментиращи въпроси от сорта "говорих с твойта приятелка, каза че вчера не сте били заедно" и сам ще видиш как ще реагира. А ако наистина са били заедно винаги можеш да се измъкнеш с извинение от сорта на "не виждаш ли че се базикнах ти пък на сериозно ли го прие" а ако не е била.. тогава има защо да се самняваш и предшриемаш 2ра стъпка. Разпитваш я каде е била.. защо те е излъгала.. Нещо от сорта.. вложи въображение как най-лесно ще разбереш.. Успех!

SlaDka_BliZalka
03-16-2006, 17:33
Лесно. Кажи и че те дразни, защото ти изневерява. И мислиш, че е време да скъсате. И ако не и пука особено работата е ясна. А ако почне да се прави на путка, то вероятно не се знае.

Администраторите за копелета, мършави и модераторите също.
da ve a da e zareji naprau bez da i dava obqsnenie pyk toi da si znae samo 6otu mu e kry6kala ne 6te6 li?
trqq ti kaja 4e ako i kaje6 "Кажи и че те дразни, защото ти изневерява" 6e se skarate 6otu ako ne ti izneverva se pak....taka 4e iz4akai si malko ....vypros na vreme e
uspeh :)

dEnIsTy
03-16-2006, 20:50
:lol: =D>

bulgarche
03-16-2006, 21:26
Говори с нея бе баси. Предполагам я познаваш и ще разбереш, ако реши да те лъже

teenkopele
03-16-2006, 21:45
То си проличава от държането й спрямо теб. :wink:
Това да я проследниш е глупаво, но ако така ще разбереш самата истина го направи.
Една връзка се крепи на взаимно доверие. Ако го няма, няма и нормална връзка. :)
Успех. :wink:

KOKOKKK
03-16-2006, 21:47
E ako imash dostatu4no vreme da q presledvash malko :) xaxaxa ebati ako q hvanesh a ....6te i izbiq zabite :)

AiKeN
03-16-2006, 22:09
4ove4e fani i go kaji napravo,kaji i 4e se symnqva6 i iska6 da si 4esten....az taka napravih....posle tyjna istoriq da go...ai uspeh.. :|

WindWaker
03-17-2006, 00:06
nai typoto e 4e jenite si izneverqvat, hul dobre razbiram - omruznalo im e, ne6to ne e nared, nqma vnimanie, nqma tva nqma onova - e okei e maamu stara, no v takyv slu4ai trqq li po nai brutalnite na4ini da izneverqvat ? za6to ? kat ne im e hubavo, ok - otiva6 kazva6 "kysame, 6toto taka i taka" ili prosto otivat i si kazvat istinata ... kvo trudno ima ? 6to trqq da ima bolka ? ne spomenavam mujete, 6toto teq muje det izneverqvat te sa si prosto takyv tip mom4eta i pove4eto dori ne se kriqt.

emoto2011
05-27-2011, 13:14
Хора това че едно момиче или момче е ерешило да се забавлява с приятели не значи че ви изневерява. Н апример аз от скоро започнах да излизам много често с приятелки и гажето веднага ме пита дали му изневерявам и това много ме издразни защото той знае колко много го обичам. Апак ако наистина се съмнявате в пратньора си по-добре говорете с него или му докажете че той/тя трябва да е с вас и никога не я/го пренебрегвайте защото на човека до вас ще му писне да прави всичко за вас а вие да не то забелязвате.

pricelessxv
05-27-2011, 13:20

За първото изречение съм съгласна. Но за второто - абсурд! Това, че я обича, не значи, че трябва да и има пълно доверие. Ако има съмнение не значи, че не я обича истински.

А относно случея ти.. ми разгледай и телефона например. Виж съобщенията и повикванията й. Забелязвай колко често ти говори за въпросното момче и то само ще си проличи. Не е сигурно дали ти изневерява, но може да има друг. А бе не знам, ама бъди по-внимателен. Или говори с нея, ама един сериозен разговор, а ако и след него съмненията не изчезнат, ще се наложи да я скъсаш преди тя да е скъсала с теб :D

badsector
05-27-2011, 13:36
И в крайна сметка след 5 години какво се оказа, изневеряваше ли ти?
Верно е добре да се сложи някакво предупреждение, когато темата е по-старичка.

againstyou
05-27-2011, 13:46

sh0c0ladch3ee
05-27-2011, 18:33
Дано автора да отговори интересно ми е в крайна сметка какво е станало :)

badsector
05-27-2011, 18:42
Дано автора да отговори...
Шанс :) Преди 5 години, дори и регистрация няма :)

magita
05-27-2011, 21:59

А изневярата е още по-голяма любов !

VampireLover3
05-28-2011, 06:34
И аз имам приятел .. и понякога се случва когато той ми се обади да бъда с приятелки. Когато ме попита с кой и къде съм аз му казвам... това, че ти казва, че излиза с приятелките си не означава, че те лъже. Не се паникьосвай и й вярвай малко повече.

dimitar_ak
05-28-2011, 06:48
Това да провериш нечий телефон, скайп или друга кореспонденция е невероятно грозно. Ако имаш съмнения питай директно, а най-добре е да помислиш струва ли си да подържаш връзка с човек на когото не вярваш.

Greennight
05-28-2011, 06:52
Еми поговорете.Като говорите за това то малко или много ще си проличи дали те лъже или не.Освен,ако не е някоя опитна лъжкиня и мръсница :lol: