PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Чувствам се самотен, нямам гадже ...

Vrednia
03-16-2006, 14:31
Здравейте, мислех да съм гост, но няма смисъл. Аз така да се каже искам съвет. Значи чувствам се напоследък адски самотен. Нз защо е така заобиколен съм от добри приятели наще са пичове не ми пречат, но си нямам приятелка ](*,) . Знам че е тъпо но все си мисля че е заради това че е така нямам кой да си гушна като ми е тъпо и здухано няма с кой да си говоря по така... нали се сещате :( И тфа така вече доста дълго време. Виках си ще мине ще мине ма нещо не минава. Май в момента за мен важи поговорката (мисля че така беше) "Сам насред океан от хора" , което найстина е така. Страшно много хора са около мен пък аз пак се чувствам сам, нз дали е заради момиче или заради нещо друго, но вече ми писна и искам да се изкарам от това положение. Дали проблемът е любовен аз не знам. Но просто искам съвет как да се изкарам от тфа нещастно положение ](*,)

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-16-2006, 14:45
emi pi4 ako ti lipsva momi4e razhodi se pyk se nqkoia shte se nameri da si pasnete :-) :wink:

RoSsY88
03-16-2006, 15:11
Знам как се чустваш и на моменти съм и аз така.Макар и аз да имам мн приятели и приятелки,на които мога всичко да споделя,но си е друго да имаш любим човек до теб.Моят най-голям страх е да не изпитам пак любовта и да съм сама сред хората...Смешно нали...Значи единственият начин е харесваш си момиче и почваш да я сваляш.Намери си гадже :) Успех

ragge
03-16-2006, 16:50
по абсолютно същия начин се чувствам и аз,ако това е някакво успокоение за теб :)
еми,чакай да се появи някое хубаво момиче и действай,това е
и не ми сли прекалено много за това,че си сам

03-16-2006, 17:03
същото е при мене,само дето аз свалях едно момиче ии нищо не стана и ся ми е десеторно по духано,абе дълга история,но ся срещнах едно др също мн готнко момиче,ще се боря и за нея [-X

SlaDka_BliZalka
03-16-2006, 17:17
Здравейте, мислех да съм гост, но няма смисъл. Аз така да се каже искам съвет. Значи чувствам се напоследък адски самотен. Нз защо е така заобиколен съм от добри приятели наще са пичове не ми пречат, но си нямам приятелка ](*,) . Знам че е тъпо но все си мисля че е заради това че е така нямам кой да си гушна като ми е тъпо и здухано няма с кой да си говоря по така... нали се сещате :( И тфа така вече доста дълго време. Виках си ще мине ще мине ма нещо не минава. Май в момента за мен важи поговорката (мисля че така беше) "Сам насред океан от хора" , което найстина е така. Страшно много хора са около мен пък аз пак се чувствам сам, нз дали е заради момиче или заради нещо друго, но вече ми писна и искам да се изкарам от това положение. Дали проблемът е любовен аз не знам. Но просто искам съвет как да се изкарам от тфа нещастно положение ](*,)
hah za6to li mi e tvyrdo poznato :( znam kvo ti e 4ove4e mn e kofti :( nqkvo takova ti e kofti i iska6 da si gu6ne6 nqkoi za teb vajen 4ovek...i to nqma takyv :( prosto trqq se potrudi6 malko i da si nameri6 nqkoe momi4e ;)
uspeh

03-16-2006, 21:31
всеки има нужда от ласка, женска ласка

teenkopele
03-16-2006, 21:37
Харесваш си някое момиче, започваш да я сваляш и да се надяваме, че всичко ще се получи. :)
Успех. :wink:

cS_LaMeRkA
03-16-2006, 22:03

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

:( :smt010 :smt009 :smt022 p14 znam kv0 t1 e! :(

sisonka
03-17-2006, 11:35
v sa6toto polojenie sam i az. :cry: makar i po cql den da sam s priqteli az se 4ustvam taka.no ne se ot4aivai vs 6te namerim rano ili kasno lubimiq 4ovek :smt008 :smt006 [-o<

sisonka
03-17-2006, 11:35
v sa6toto polojenie sam i az. :cry: makar i po cql den da sam s priqteli az se 4ustvam taka.no ne se ot4aivai vs 6te namerim rano ili kasno lubimiq 4ovek :smt008 :smt006 [-o<

sisonka
03-17-2006, 11:36
sorry za povtorenieto #-o

dream_for_you
03-17-2006, 11:55
kato gledam sme mn s tozi problem.za sebe si razbrah,4e ako iska6 da si 6tastliv sam trqbva da se bori6 za 6tastieto.nau4i se da se radva6 na malkite ne6ta v jivota,radvai se,4e ima6 takiva priqteli,za6toto ne vseki gi ima.ne se ot4aivai,taka nqma da napravi6 ni6to.izlez razhodi se,zapoznai se s novi hora i se zabavlqvai :D

miNiTo
03-17-2006, 13:12
kato gledam sme mn s tozi problem.za sebe si razbrah,4e ako iska6 da si 6tastliv sam trqbva da se bori6 za 6tastieto.nau4i se da se radva6 na malkite ne6ta v jivota,radvai se,4e ima6 takiva priqteli,za6toto ne vseki gi ima.ne se ot4aivai,taka nqma da napravi6 ni6to.izlez razhodi se,zapoznai se s novi hora i se zabavlqvai :D

to i da se zabavlqva vse pak 6te 4ustva ne6to vse edno lispva v nego.i da kaja 4e znam ko e 6te se poftorq,za6toto nai-veroqtno pove4e hora znaqt kakfo e.da iska6 da gu6ne6 nqkoi liubim,da te ute6i kogato si zle.ne 4e tova ne mogat da go napravqt fr,no e razli4no

dream_for_you
03-17-2006, 13:24
to i da se zabavlqva vse pak 6te 4ustva ne6to vse edno lispva v nego.i da kaja 4e znam ko e 6te se poftorq,za6toto nai-veroqtno pove4e hora znaqt kakfo e.da iska6 da gu6ne6 nqkoi liubim,da te ute6i kogato si zle.ne 4e tova ne mogat da go napravqt fr,no e razli4no
suglasna sum,4e ni6to ne moje da zameni lubovta,no i ako stoi i se ot4aq ne bi postignal ni6to.trqbva da nameri6 sili i da se bori6 i da tursi6.vij samo kolko samotni hora ima v tozi forum,100% 6te ima nqkoi,koito da go gu6ne,no ne trabva da se ot4aiva [-X

white_chik
03-17-2006, 19:08
emi mislq 4e ti lipsva momi4e :-s 6tom si iam6 i priqteli i si4ko zna4i nema kvo drugo da e

midnight...
03-17-2006, 19:22
хей пич споко
може би просто не си се огледал за да видиш, че някое момиче чака за тебе
имаш време за всичко, поне аз така си мисля
просто бъди себе си :wink:

bilka
03-17-2006, 21:48
Знам как се чустваш и на моменти съм и аз така.Макар и аз да имам мн приятели и приятелки,на които мога всичко да споделя,но си е друго да имаш любим човек до теб.Моят най-голям страх е да не изпитам пак любовта и да съм сама сред хората...Смешно нали...Значи единственият начин е харесваш си момиче и почваш да я сваляш.Намери си гадже :) Успех
Тъжно, но истина...

cold_kiss
03-17-2006, 23:11
znam 4e ve4e 6te prozvu4i banalno ama i az da kaja...znam kakvo e... :smt012 tyjna istoriq...4uvstva6 se sam pove4e ot vsi4ko...use6ta6 edna praznina v sebe si..jivee6 samo i samo za emociq...za trypkata koqto bi izpital ako ima6e nqkoj do teb i me4tae6...za6toto samo tova moje da se napravi ponqkoga
ponqkoga ima6 nujda ot edna pregrydka,ot edin pogled pylen s lubov...kojto kato se izpravi pred tvoite o4i da ti vdyhne nadejda za jivot ,da znae6 4e ima za kogo da jivee6 dori kogato jivotyt ti se struva tolkova gaden i bezsmislen
i v takiva momenti kogato gi nqma tezi o4i edinstvenoto na koeto opira6 tova sa priqtelite...vernite horica,koito vinagi biha te izslu6ali,gu6nali i ute6ili...e da toplinata na tqhnata pregrydka ne bi mogla da se sravnqva s tazi na 4oveka v kojto si vluben no....pak e vid uteha
a kak da go prevyzmogne6 li...emi kakto ne v edno izkazvane dosega pro4etoh,4e te syvetvat da zapo4ne6 da izliza6 pove4ko,da se zapoznava6 s novi hora,da si nameri6 momi4e koeto bi iskal da spe4eli6 i da napravi6 vsi4ko ot sebe si za da se polu4i...
i vse pak ne jivej samo za tova...lubovta ne e naj-vajnoto ne6to na tozi svqt ako be6e mn hora dosega da bqha izmreli za6toto samotata ne e rqdko sre6tana...
prosto usmihni se,pogledi v o4ite na nqkoe momi4e i znae li 4ovek moje vytre da otkrie6 edna karsiva lubov i tozi pogled za kojto govorq-pogledtyt kojto 6te ti dava sili da otgovori imenno na nejnite o4i :)
uspeh 4ove4e i ne gubi nadejda -vsi4ko e na periodi i tozi period na samotata 6te otmine i na negovo mqsto 6te dojde nov-naparvi vs vyzmojno za da stane taka 4e toj da ti nosi mn pove4e radost i toplota ot sega6niq

Frank_Lampard
03-17-2006, 23:20
Намери си приятелка ... Незнам, но за мен това не е голям проблем, щом не си влюбен в някоя. Големият проблем е, че не можеш да пишеш на Български! Пише се :
по-така / не че и с тирето има някакъв смисъл.../
Сдухано
наИстина
Пробвай да не говориш толкова "ГЪЗАРСКИ" език, опитай се да говориш на български. Сигурен съм, че ако го направиш с писането си вместо да нервиш хората, ще ги накараш да влязат в твоето състояние ...