View Full Version : kam momi4etata
momi4eta.kak bi vi xaresalo pove4e kogato svar6vate tempoto da e po uskoreno ili bavno?blagodarq
Не съм момиче, но е логично темпото да е по-бързо според мен, с оглед получаването на по-силен оргазъм :roll:
miloto_girl_4e
03-16-2006, 18:25
Не съм момиче, но е логично темпото да е по-бързо според мен, с оглед получаването на по-силен оргазъм :roll:
определено си 100% прав :!: :wink:
rosenceto
03-16-2006, 18:31
I az sam saglasna!
Майка ти
03-16-2006, 18:58
Зависи! От много неща - поза, пореден път, моментно състояние... Тези неща се усещат, когато партньорката участва пълноценно в акта. Понякога е нужно да се бърза, понякога - да се забавя, понякога може и без движения... :wink: Но това познание се постига, когато връзката е дълготрайна и пълноценна. :D При секс за една нощ - забравете! :mrgreen:
midnight...
03-16-2006, 19:49
и аз се присъединявам към това мнение
и аз се присъединявам към това мнение
i az sum na tova mnenie!!!
kudravoto
03-18-2006, 20:47
po uskoreno
aLakaZam
03-18-2006, 21:10
Еми зависи. Ако е с някоя девственица ако е по-бързо няма ли да я боли? Зависи с кой си.
California
03-18-2006, 21:28
Понякога е нужно да се бърза, понякога - да се забавя, понякога може и без движения...
Взе ми думите от клавиатурата...
Понякога се случва така, че докато свършвам предпочитам приятеля ми просто да се притисне в мен и да проникне колкото е възможно по-навътре, според ситуацията може да се получи така, че да искам да намали темпото, а не да се движи със скоростта на светлината...
А пък понякога искам по-бързо... :smt016
California -> Ето ви пример за момиче, което не знае какво иска.. :-D
Така сте вий, жените :? :P
Определено не е задължително да е по бързо.Важен е контакта и възбуждането на психична основа а не толкова темпото.помой наблюдения.
Ice_Queen
03-20-2006, 15:09
Понякога е нужно да се бърза, понякога - да се забавя, понякога може и без движения...
Взе ми думите от клавиатурата...
Понякога се случва така, че докато свършвам предпочитам приятеля ми просто да се притисне в мен и да проникне колкото е възможно по-навътре, според ситуацията може да се получи така, че да искам да намали темпото, а не да се движи със скоростта на светлината...
А пък понякога искам по-бързо... :smt016
Machoka,пиши ме и мене тогава " за момиче, което не знае какво иска",но California,го каза мн добре и точно :mrgreen: =D> :mrgreen: .
i az za mnenieto na California-tq go kaza nai-dobre i mislia 4e bi trqbvalo pri vsi4ki da e taka!