PDA

View Full Version : Приятелсво-любов..Помощ

malko{f}
03-18-2006, 06:50
Значи проблема е следния-от близо 6 7 месеца си чатя с едно момче,познаваме се,излизали сме 2 3 пъти...почти всеки ден си чатим..и в крайна сметка той ми е най-добрия приятел и много го обичам като такъв.НО преди близо 2 месеца ми беше пратил SMS че ме обича и като приятелка,но повече като момиче.От тогава нещата станаха по-различни.Започна да се държи по-хладно,измисляше си причини за да не излизаме..Така и не разбрах на какво се дължеше това-може би на това че си имам гадже от 9 месеца и че не го зарязах заради него.Така както и да е.Преди седмица жидях въпросното момче с едно момиче и едно момче.Тогава ъсетих някаква много силна ревност и може би за част от секундата разбрах колко го харесвам..Вечерта му го признах и той много се зарадва..почна да ми пише някакви {P}..каза ми че ме обича по негов си начин..От тогажа нещата отново се промениха.Иска да излизаме,държи се по-мило..всичко е по-добре от преди..прати ми SMS че ме убожава но от мене зависело всичко останало.Говорих с приятелките си,те казаха че толкова ме харесва че за това преди не е искал да излизаме щото ще започне да ме харесва повече и некви такива...
Обичам гаджето си,а харесвам най-добрия си приятел..Кажете ми мнението си..и ако можете даите ми някакъв съвет... :cry:

IKisseDAGirL
03-18-2006, 07:24
амм ти сигурна ли си, че го харесваш, или може би е било само ревност, породена от тва, че преди той е обръщал внимание само на теб и ти е отдавал цялото си внимание, а изведнъж го виждаш с друго момиче..?:? ..
може да е било само чувство на притежание :roll:
то и бащите понякога ревнуват дъщерите си от гаджето им например, обаче тва не значи, че ги харесват, нали ?:)
нз, но според мен си се уморила от дългата връзка и просто търсиш разнообразие
недей да се разделяш с приятеля си, щото когато вече не сте заедно може да установиш, че си направила голяма грешка и той ти липсва :roll:
а едва ли ще се съгласи да се върне при теб, при положение, че си му забила нож в гърба :?

Jenninka
03-18-2006, 07:32
амм ти сигурна ли си, че го харесваш, или може би е било само ревност, породена от тва, че преди той е обръщал внимание само на теб и ти е отдавал цялото си внимание, а изведнъж го виждаш с друго момиче..?:? ..
може да е било само чувство на притежание :roll:
то и бащите понякога ревнуват дъщерите си от гаджето им например, обаче тва не значи, че ги харесват, нали ?:)
нз, но според мен си се уморила от дългата връзка и просто търсиш разнообразие
недей да се разделяш с приятеля си, щото когато вече не сте заедно може да установиш, че си направила голяма грешка и той ти липсва :roll:
а едва ли ще се съгласи да се върне при теб, при положение, че си му забила нож в гърба :?

Сългасна съм с нея!Обаче не е било хубаво че си му казала че го харесваш защото си му дала надежди!

malko{f}
03-18-2006, 08:27
da.sigyrna sum 4e go haresvam.Po princip toi ne izliza s momi4eta.i kato go vidqh s tva momi4e nito bqha pregurnati nito ni6to prosto vurvqha...a inache...ubedena sum 4e go haresvam..prosto e dosta po razli4en ot vsi4ki ostanali i tova me privli4a.. :(

sometimes_
03-18-2006, 09:37
Predi okolo 1 godina bqh v syshtata situaciq. I znaesh li kakvo napravih? Skysah s gadjeto si, koeto mnogo haresvah trygnah s nai-dobriq si priqtel. Sled 1 sedmica razbrah, che sym sgreshila. Nqkak si ot negovite dumi,che me obicha i t.n, si bqh kazala, che go haresvam i, che iskam da sym s nego. E,sled kato poluchih kakvoto iskah usyznah, che go imam edva li ne kato brat i, che ne mojem da sme neshto poveche ot priqteli i...strashno mnogo go naranih :( Taka che pomisli dobre dali naistina iskash da si s nego i dali si zaslujava da zarejesh gadjeto si, s koeto si ot dosta vreme :-k

LP_girl_14
03-19-2006, 10:57
Ами мила изясни се сама със себе си!Само ти знаеш какаво става в теб.Това че ревнуваш някой не значи че го обичаш,а по -скоро че не искаш да го изгубиш.Нормално е да си привързана към него,да имаш силни симпатии,но не бива да се бърка това чувство с любовта.Ти казваш че обичаш гаджето си,а харесваш най-добрия си приятел!Според мен обичта е определено по-силно чувство от харесвнето,а и не е лесно да зачеркнеш от живота си една 9 месечна връзка.Помисли си добре,но внимавай от 2 стола накрая да не се озовеш на земята.Успех ;-)

AiKeN
03-19-2006, 11:55
emi 6tom te haresva tolkova silno daje da ne kaja obi4a trygvai s nego :)

VukeHceTy
03-19-2006, 12:13
ostani si priqtelka s nego shtoto..priqtelstvoto se pecheli nai trydno ot vsqko drygo neshto..shtom si go zaslujila kato priqtel-budi shtastliva.Haresvaneto shte otmine,a priqtelstvoto moje da e vechno...uspeh

SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 12:22
ostani si priqtelka s nego shtoto..priqtelstvoto se pecheli nai trydno ot vsqko drygo neshto..shtom si go zaslujila kato priqtel-budi shtastliva.Haresvaneto shte otmine,a priqtelstvoto moje da e vechno...uspeh
da no tq sama kaza 4e sled kato toi i e priznal 4e q obi4a pove4e ot friend sprql da izliza s neq i se dyrjal po gadnu...
mila nz ti sama kaza 4e hodi6 s gadjeto si 9 meseca i mnogo go obi4a6
ot edna strana trqq ostane6 s nego 6otu mn si go lof-no taka spored mene donqkyde 6e zagubi6 pritelstvoto si s drugoto mom4e
ot druga strana oba4e 9 meseca sa mn . sig skoro 6e skysate nz ti na kolko godini si? i ako skysa6 s nego i trygne66 s mom4eto taka 6e ti e kofti no pak 6e si ima6 gadje a i nqq si zagubi6 tolkoz mn priqtelstvoto nz :(
tva mi e mnenieto
ti si re6ava6 uspeh mila ;)

malko{f}
03-19-2006, 12:27
na 17 sum.Dneska govorih s vuprosnoto momche,obqsnih mu vsichko,kazah my che mnogo obicham gadjeto si,no v nikakuv sluchai neiskam i nqma da pozvolq da zagybq nego kato priqtel.Reshihme da se suglasim s obstoqtelstvata i da priemem neshtata takiva kakvito sa..i sega shte opitame da budem priqteli..dano samo ne zapochne da se durji studeno kakto predi... :-s