Влез

View Full Version : Еми доста еднообразен въпрос !

Ученик
03-18-2006, 08:57
Харесвам едно момиче от мойто даскало по-малка е !Познаваме се, заглеждаме се един друг ала бала :)Мисля че има някви чувства към мен а може и да няма ... Много ме кефи дори съм влюбен в нея(само за нея мисля). Та въпроса ми е какво да направя за да съм с нея, някак си се сдухвам да и кажа че мого ме кефи ала бала и тн. Незнам кво да правя ама искам да съм с нея !Кажете някви тактики или начини и аз незнам кво супер много съм се зарибил по нея ](*,)

03-18-2006, 10:28
:shock: :roll: :idea: :shock:
Еми незнам кво да ти каем напий се, това ще ти даде повече смелост и търси някъв повот да се сближиш с нея и то ще си стане от само себе си просто

LP_girl_14
03-18-2006, 10:37
Ми едва ли всичко само с погледи ще се получи..Заговори я ,сприятели се с нея,накарая я да се почувства специална,желана,опознайте се малко повече и не избързвай да й казваш че си влюбен,защото ще помисли че прекалено забързваш нещата.Прекарвайте повече време заедно и ако има чувства от двете страни нещата ще се получат :mrgreen:

cold_kiss
03-18-2006, 11:21
Еми незнам кво да ти каем напий се, това ще ти даде повече смелост и търси някъв повот да се сближиш с нея и то ще си стане от само себе си просто
edin syvet ot mene-ne se napivaj
ne smqtam 4e taka 6te te prieme mn na seriozno i edinstvenoto koeto moje da postigne6 e da q nakara6 da si syzdade vpe4atlenie za tebe kato za nqkoj neseriozen i povyrhnosten tip
e da moje po-lesno da se otpusne6 taka i da j se razkrie6...i vse pak zavisi ot momi4eto ako se kefi na tova(ako e diva kuponjdijka)moje i da se polu4i ama ako e po-skoro seriozno i moje bi sramejlivo momi4e mislq 4e nqma da j napravi6 dobro vpe4atlenie taka :smt018
i o6te ne6to...vie ne se poznavate taka li?samo kato q vijda6 po koridorite i si se vlubil v neq? :smt017 tova mi e malko neponqtno no...moje..mislq 4e trqbva pyrvo da si 100%ubeden 4e tova e malko pove4e ot edna obiknovena simpatiq za da dejstva6 po vyprosa
a kak da dejstva6...?
ami zapoznaj se s neq da kajem ili ako ve4e q poznava6 i ste na"zdravej\zdrasti"moje da q pokani6 na kafe zaedno s nqkoj va6 ob6t poznat ....za da ne syzdava6 vpe4atlenie na mn ludnal po neq za6toto ima opastnost ako si direkten tq da si vdigne samo4uvstvieto i da si poigrae s tebe
ta kato izlezete s predpolagaemiq ob6t poznat ...6te se poopznaete i sled nqkoj i drug den moje da q pokani6 sama na kafe..i taka ot tam natatyk predpolagam 4e 6te znae6 kakvo da pravi6
no otnovo pod4ertavam ne bydi super mn otkrit i nedej o6te ot pyrvata sre6ta da j kaje6"vij vluben sym v tebe...ne moga da si izbiq obrazyt ti ot liceto si"
za6toto tova moje da q stresne malko(e razbira se ot momi4eto)za tova ti predlagam da q poopoznae6 ,da otkrie6 kak bi reagirala v nqkoi situacii i da opredeli6 koj e vyzmojno naj-dobriqt variant
a ako ve4e se poznavate i ste s po-ob6irni vzaimotno6eniq samo ot edin pozdrav...nqma smisyl ot tozi poznat za 1-vata vi sre6ta a daj napravo s varianta na kafeto kydeto 6te ste samo dvamata :)
:) uspeh ot mene dano i tq izpitva sy6tite 4uvstva kym teb =D>

Ученик
03-18-2006, 12:10
мерси за отговорите ! В смисъл познаваме се на здраве зрасти как си, ти как си итн. само това :-&

AiKeN
03-18-2006, 13:05
xaxaax tfa me se6ta 4e bednuj se napih i predlojih na 1 momi4e....tfa be6e nai golemata izlagaciq v jivota mi ni6to 4e tq kaza da.....ta po temata spored men nai dobre 1 pokana na kafe...ako e nujno 2-ri ili 3-ti put izprati q do tqh nqkoi put i q pitai kakvo 4uvstva :)

midnight...
03-18-2006, 13:10
ми да ти кажа едва ли я обичаш, но явно много си хлътнал
ами покани я на кафенце поговорете бла бла.... след това е лесно

SummeRLove08
03-18-2006, 14:24
Уфф ми според мен ще е най-добре да прекарваш повече време с нея.Някой път като се заиграете нещо я натисни и и кажи,че много я харесваш или просто без да се страхуваш кажи: "мацко (или както и е името)онова кафенце е супер айде да излезем" и дано стане.Охх ма кви ги приказвам и аз.. =P~ ](*,)
Айде УСПЕХ ти!!!

sisonka
03-18-2006, 14:30
emi na parvo mqsto NE TRQBVA DA SE NAPIE6i da otide6 pri neq,nito pak da se napu6i6 [-X !!!prostobadisebe si i davai \:D/ uspeh!!! :smt016

03-18-2006, 15:15
Не ги слушай. Напий си се и не се притеснявай. Те ли щи кажат да не се напиваш. Я да се разкарат. Пий си!

cold_kiss
03-18-2006, 15:31
tctctc tva poslednoto be6e "genialno" =D> prosto super-pozdravqvam te \:D/
vij sega ako mom4eto se napie ima6 li si ideq kolko 6te j padne v o4ite a? :!:
ama...e toj si znae naj-dobre za mene tova e edin glupav variant...az kato momi4e moga da ti kaja kak bih reagirala i predpolagam tova mace kak 6te reagira ako nqkakyv tam deto izob6to ne moje da se dyrji na krakata si zapo4ne da j se obqsnqva v lubov ](*,) nqpravo nikakvo vnimanie nqma da mu obyrne za6toto 6te si pomisli 4e tova si e samo ot alkohola i...abe izob6to variantyt e vyzmojno naj-glupaviq [-(
no ....tova si e negov jivot toj si znae kak 6te go napravi
a sega se vry6tam otnovo kym tebe y4enik-6tom vsy6tnos ve4e ste na pove4e ot edin pozdrav...dejstvaj pokani q na kafence,potyrsete ob6ti interesi i povqrvaj mi ako ne "golqmata lubov"6te se polu4i pone edno dobro priqtelstvo
stiskam ti palci [-o<

SLaDkO_Mi6Le
03-18-2006, 17:27
Ми едва ли всичко само с погледи ще се получи..Заговори я ,сприятели се с нея,накарая я да се почувства специална,желана,опознайте се малко повече и не избързвай да й казваш че си влюбен,защото ще помисли че прекалено забързваш нещата.Прекарвайте повече време заедно и ако има чувства от двете страни нещата ще се получат :mrgreen:

напълно съм съгласна с тебе!:) :mrgreen: :-D :) :-k

Ученик
03-19-2006, 11:06
Мерси много тая седмица ще задействам :)