Влез

View Full Version : Къде да я заведа ?

blqqqq
03-18-2006, 18:51
Дайте накакво предложение...става въпрос за 2ра среща и не искам да мине пак само в разговори а да се позаблаваме малко ;) За сега съм се спрял на билярд но приемам алтернативи :)

SLaDkO_Mi6Le
03-18-2006, 18:58
оууу е аз съм момиче и на мене това би ми харесало да ме заведат на билярд!пак и аз обчам да играя на билярд!ама само да те посъветвам разбери дали може да играе,ако не бъди готов да я понаучиш малко!:) хихи според мене това ще и хареса и поне ще имате за какво да си говорите(билярда) :) УСПЕХ!! 8) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :smt006 :smt006

Корнилия
03-18-2006, 19:02
ами заведи я на романтична вечера на ресторант или на някое екзотично кафе с ориенталски мотиви, можете да отидете и на шопинг, с последния ми приятел имахме навика да обикаламе витошка преди да ходим на кино.

cvety_i_bebeto
03-18-2006, 19:40
mi za6to ne q popita6 kato se vidite...kade iska do otidate,ideqta za bilqrd ne e lo6a,bouling...

AiKeN
03-18-2006, 20:12
az bih zavel momi4e sred prirodata :)

Briseis
03-18-2006, 20:18
И аз съм за вариант в природата.Момичетата сме непоправими романтички и адски много би се изкефила, дори само ако я заведеш в парка, откъсеш и цвете...Нали се сещаш.А за забаваление....Ако имате снях може да се замярате :smt016

midnight...
03-18-2006, 20:18
идеята с билярда е супер същоо може да идете на някой смешен филм, мм сетих се и за боулинг - забавно е
успех :wink:

dEnIsTy
03-18-2006, 21:35
ами заведи я на романтична вечера на ресторант или на някое екзотично кафе с ориенталски мотиви, можете да отидете и на шопинг, с последния ми приятел имахме навика да обикаламе витошка преди да ходим на кино.
ne govorim za momi4e-materialistka!

martinka_91
03-18-2006, 21:57
Заведи я на най-романтичното място в твоя град...не знам от къде си и така нататък, но все пак сигурно има някое по-известно местенце за влюбените двойки...
Аз много обичам да се разхождам в градинката или да гледам Дунав...бих стояла с часове там...

Frank_Lampard
03-18-2006, 22:01
Мартинке, въпросът е тя да запомни срещата. Като стоят 2 часа до Дунав и го гледат, ще им бъде много забавно /сигурен съм/ ... По-добре на някое слънчево местенце, заобиколен от слънчеви хора ... :)

martinka_91
03-18-2006, 22:04
Аз само казвам, че на мен там ми харесва, а не, че не би ми писнало да стоя два часа там с гаджето...но...е така, за малко, винаги би ми било приятно...не знам...

Ini4ka
03-19-2006, 13:00
леле преди да про4ета последното ти изречение и аз си помислих за билярд:) това е мн готина идея мен би ми било супер приятно:) можеш да я заведеш на дискотека или някво парти обаче гледай да ви е по весело.. отначалото докато си седите а гъделичкай, после иди до тоалетната измии си ръцете и я пръсни... изобщо гледай да ви е весело не зависи само от нея а най вече от теб

SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 13:05
emi 4ove4e kvoto i da ti kazvat si4ki tuka ....ti si q poznava6 nai-dobre.nai mn znae6 kyde na neq 6i e priqtno 6otu vs moje da ti kaje vsqkvi predlojeniq ...no na neq 6e i haresa li ?
ti sam si re6i
UsPeh :D

RoSsY88
03-19-2006, 14:05
На втората среща заведох бившият си на разходка...беше на едни скали над града....беше супер романтично само двамата,невероятна гледка...ммм незабравимо :)

M@Dn3Ss
03-19-2006, 18:41
Подкрепям идеята за билиарда. Аз съм голям фен на тая игра :lol: , а и момичетата се кефат :wink: .

SweeTy_Mi6i
03-19-2006, 18:58
леле преди да про4ета последното ти изречение и аз си помислих за билярд:) това е мн готина идея мен би ми било супер приятно:) можеш да я заведеш на дискотека или някво парти обаче гледай да ви е по весело.. отначалото докато си седите а гъделичкай, после иди до тоалетната измии си ръцете и я пръсни... изобщо гледай да ви е весело не зависи само от нея а най вече от теб
ei tva s pryskaneto i gydeli4kaneto sa prekrasni idei

SLaDkO_Mi6Le
03-19-2006, 20:12
ei tva s pryskaneto i gydeli4kaneto sa prekrasni idei
междудругото и това не е лоша идея заведи я на билярд и после пробвай гадели4кане нещо такова!:) хухуху яка идея!:)

03-19-2006, 20:56
Заведи я у вас и й покажи еднооката змия,пък после само гледай....

korn___
03-20-2006, 06:21

podkrepqm

cold_kiss
03-20-2006, 18:01

podkrepqm
az sy6to tvyrdo go podkrepqm tova..edva li riskuva6 mn za6toto nie momi4etata mn obi4ame da izlizame sred prirodata a i mn 6te ti se izkefi kato vidi 4e i na tebe tova ti haresva...vednaga 6te si napravi asociacii 4e si 4uvstvitelen i mil...i abe opredeleno 6te nabere6 to4ki ;)
a i tova s bilqrda opredeleno ne e nikak lo6a idejka..razbira se zavisi ot momi4eto(vij naprimer korniliq edva li 6te se izkefi :lol: )ama ako e nqkoe semplo i jizneradostno momi4e sys sigurnost 6te se zabavlqva :)
ajde uspeh pi4 i da razkazva6 kak e minalo ;)

*Poli*
03-20-2006, 18:39
Spored mene bi bilo mnoo yako da ya zavedesh na nyakakvo "ekzotichno" myasto, smisl nyakade kadeto o6te ne e hodila, da i se zapomni sre6tata s1s sigurnost. Taka moya me zavede v yaponskiya i sega bati... mislya ve4e go za..... e sa nyama da se izrazyavam, s 1 duma padna v ochite mi, ama za yaponskiya ne sm zabravila #-o ... ili pak ako si eventualno ot Sofia ima drugi mnogo po-yaki i po-zabavni zavedeniya...
Misylta mi e 4e shte e nai-dobre da ya zavedesh na nyakakvo myasto, koeto nyama da zabravi i dori shte se kefi che e hodila tam.... Ne tryabva da byde zadyljitelno restorant ili sladkarnica nali ne e celta da ya nahranish xaxxax, "za prirodata" ideyata sa6to mi haresa, a i kinoto ne e losh variant...... vajnoto e da i se zapomni. Uspeh :wink:

geri777
03-20-2006, 19:13
Заведи я на кино или на дискотека.Ше си прекара супер яко :wink:

03-20-2006, 19:45
пич
чуй съвета на патил в тая област човек :)
заведи я на боулинг!
ще видиш,че няма да съжаляваш ;)
овен,че спорта е голям фън имаш възможноста да я видиш отзад в момента на мятане :lol: :lol: :lol: :lol:
бтв,остави я да бие ;)

648541
03-20-2006, 19:47
пич
чуй съвета на патил в тая област човек :)
заведи я на боулинг!
ще видиш,че няма да съжаляваш ;)
овен,че спорта е голям фън имаш възможноста да я видиш отзад в момента на мятане :lol: :lol: :lol: :lol:
бтв,остави я да бие ;)

exxexexexe poznava4 bravo bravo =D>

lainagovna
03-20-2006, 20:15
боулинг
кънки на лед

sladkoto_Eli
03-20-2006, 20:24
Ideqta za bilqrda ne e lo6a, oba4e purvo q popitai dali moje da igrae. Ne e lo6 variant i da q zavede6 na kino :wink:

ledenata_kralicA
03-22-2006, 09:03
da,bilqrdat e dost dobra ideq
vse pak moje ako e ot po-romanti4nite da q zavede6 na kino-
klasi4esko i efektivno :)
aide 4ao