PDA

View Full Version : въртите ли любов

Корнилия
03-18-2006, 19:00
въртите ли любов с момчета от по-горните класове и как йм взимате ума?
[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
задръстените да не пишат!!!!

SLaDkO_Mi6Le
03-18-2006, 19:08
[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
хахаха яка тема ама.... мисля че това за задръстенячките нямаше нужда да го пишеш много тъпо прозвуча!всеки ще си дава своето мнение ако иска!:) така че.... а та да се върнем на темата ами аз обикновено ако ми хареса някой "батко" просто или се въртя повече пред очите му да ме забележе в училище или пък ако стане от пярвия път направо минаваме на тема запознанство!:) хихи

Корнилия
03-18-2006, 19:17
имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.
иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови

cvety_i_bebeto
03-18-2006, 19:23
mi ako bqx na tqxno mqsto i prave6e tova...6tqx da te pomislq za "kurva"

piFka_LP
03-18-2006, 19:25
не ( и не се мисля за задрустена) :evil:

Корнилия
03-18-2006, 19:27
не съм курва, а кучка
аз и моите приятелки, които сме най-отворените от випуска, така се наричаме - обединение на Кучките. всички ги сваляме

cvety_i_bebeto
03-18-2006, 19:30
mi nz,kakva si...no ne mislq 4e na4inat ti mnogo dobar...az sam na 15..i hoda s 20 godi6en...ve4e dve godini,no opredeleno ne go svalih po tozi na4in...

izvinqvai ako sam te obidila

Корнилия
03-18-2006, 19:31
не ми се извинявай не казваш нищо обидно. но спедили тогава как го свали, все пак за това е темата. аз просто не познавам други начини

sometimes_
03-18-2006, 19:36
Hmm predi si haresvah vinagi batkovcite ot po-gornite klasove, ama ne sym pravila nishto, za da me zabelejat ( predi 1-2-3 godini) , zashtoto bqh mnogo sramejliva. A pyk i kakyv e smisala da se pravi neshto? Ti ili si haresvana ili ne. E, az sym si imala kysmet s batkovcite do sega, ne mi se e nalagalo da se percha s kysi polichki pred tqh, za da me zabelejat. Prosto ili sa me haresvali ili ne, priemala sym neshtata takiva kakvito sa. Ne mislq, che kysata polichka moje da nakara nqkoi da haresva edno momiche, ili ako go nakara shte e zaradi hubavi zadnik i lyskavite prashki.
E, vseki si ima mnenie , nali? :wink: :P

cvety_i_bebeto
03-18-2006, 19:38
mi vartqx se postoqnno pred pogleda mu,razpitvah za nego...i poneje toi be6e kazal 4e sam sladka,re6ih da izlezem na kafe...i taka stana vsi4ko..stranno e edvali 6te ti pomogne

Корнилия
03-18-2006, 19:39
е това е така, но в случай че те харесва.
иначе по моя метод - нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!

AiKeN
03-18-2006, 19:40
имахме една задръстенячка в класа, ама дора й натика главата в кофата с вода за дъската и тъпата никол не си отваря вече устата.
иначе аз си слагам късо потниче, къса поличка и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците. също така често уж си изпускам нещо и се навеждам да го вдигна ма точно пред очите на момчето и правя така че да ми се видят праште. те са или с верижка или с камъчета за красота, винаги силиконови

gospodi zimai si versiiite....

Корнилия
03-18-2006, 19:42
ейбаси гнусния облик имаш, бебче

cvety_i_bebeto
03-18-2006, 19:42
нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!

tova me kefi...ako ima efect prodaljavai...vse pak nikoi batko 8) nqma da se sdarji pri takava gledka,koqto opisva6

\:D/

Корнилия
03-18-2006, 19:44

tova me kefi...ako ima efect prodaljavai...vse pak nikoi batko 8) nqma da se sdarji pri takava gledka,koqto opisva6

\:D/

така е. и не го правя щото съм курва, а защото е весело ;)

mnogomili4kata-sf
03-18-2006, 19:47
Еми глей са бейби...след като си толкова "отворена" и си яко кучка,би трябвало да знаеш как се свалят...(с прашки и поли) =D> Кучките така правят...питат по форуми :lol: :lol: :lol:

SweeTy_Mi6i
03-18-2006, 19:48
Ами аз съм напълно съгласна със SLaDkO_Mi6Le не само защото ми е мн мн мн добра приятелка.Според мен тва с поличката,прашките,плажнот о олио и многото гримове са просто курвенски трикове за да вкараш някой в леглото си тоест не са начини да накараш някой да те харесва поради простата причина че през цялото време до себе си ще има една курва кучка или каквато и да е,но не и свясно гадже!!! :) дано да не го приемеш много лично

STFU
03-18-2006, 19:49
корнелия я даи пик да та видим кфа стока си дали си толкоз колкото пишеш ...Ако ставаш казваш аддрес и ти идвам нагости \:D/

Корнилия
03-18-2006, 19:50
аз просто исках да обменим опит. освен това ви казах, че го правя не за да съм курва, а защото е весело да го првавиш. имам хубаво тяло, обичам да се показвам и ми е приятно да ме заглеждат жадно, това е

STFU
03-18-2006, 19:52
хух 6 клас незнам колко хубаво тяло може да имаш [-X

03-18-2006, 19:53
aaaz pak takiva nai mnogo gi mrazq.ei takiz otvoreni.naro4no si gi hva6tam takiz i gi zarqzvam na 3-4 tiq den ama mnogo gadno=>primerno sas sestra im tragvam ili edin pat kakto stoi v skuta mi az celuvam nai dobriq mi priqtel s ezik i drugi takiva,ili gi izlagam i kakto sa si nai otvoreni kat gi zareja na 3-4 tiq den i ve4e mlakvat i ne se pravqt na vajni :x :x :smt013
mnogo vi mrazq takiva det se mislite za orvoreni=>tapi kuk4i takiva :smt013 :smt013

03-18-2006, 19:55
edin pat kakto stoi v skuta mi az celuvam nai dobriq mi priqtel s ezik
Ем тръгни с него тогава...
Не се нахвърляйте на момичето, тя е просто млада и неопитна фиданка.

STFU
03-18-2006, 20:00
корнилия като си толкоз пекана и пускаш на всички си си курва не кучка .

AiKeN
03-18-2006, 20:01
ейбаси гнусния облик имаш, бебче

ne se symnqvam oba4e 4e ti si perfektnata naduta K*rva

03-18-2006, 20:02
a ko da ne i sa nahvarlqm.ti ako poznava6 takiva otvoreni zae6 za ko govorq.te eba si vinagi se pravqt na vajni i naprao ne izdarjam.tolkova gi mrazq takiva.postoqnno gi zatapvam i gi karam da ne sa tolkova vajni

NauGhtY_MiSs
03-18-2006, 21:23
xaxaxax auuu kolko si jalka i sme6na samo... kogato iska6 nqkoi da te xaresfa nakarai go da te opoznae kato 4ovek a f slu4aq govorime za "ox kfo da napravq za da me iz4uka nqkoi" amm na tebe moje da ti e zabavno tfa koeto pravi6 no nqkoi den nikak nqma da ti e zabavno kato si go nameri6.xax eto ti edin primer nqkoi den AKO si ima6 vnuci(xaxaxax) i nae6 kfo 6e im kazvat okolnite "baba ti e dolna kurva" tfa be6e primer samo :lol: no kfo kato im vdiga6 pi6kite ti moje da im gi diga6 ama ne ti e qsno na4i za kfa te imat f takuf slu4ai...6otu na edno mom4e ama gram ne mu prai dobro fpe4atlenie takofa povedenie i koi znae kuf prqkor si ima6 daje kato naprimer "naguzenata" ne znam tam kak ti e 6ibanoto ime za da go dovur6a....

martinka_91
03-18-2006, 21:35
Абе, момиче, ти си чиста КУРВА!!!Не се обиждай, ама си е така...хубаво...лошо няма, че искаш да впечатлиш някое момче със сексапил, ама за всяко нещо си има мярка...ебатиииии.....няма да коментирам повече...

rusalkata_
03-18-2006, 21:44
:smt005 :smt005 :smt005 :lol: :lol: :lol: по-весела тема от тази не съм виждала. :smt005 даже и тези от "Фън,фън и пак фън" не могат да се мерят с теб.в момента казваш начините как да вкараш момче в леглото,а това всички момчета го знаят-ПРАВЯТ СЕ НА КУРВИ ИЛИ САМИТЕ ТЕ СА СИ КУРВИ! :lol:

Shogi
03-18-2006, 21:56
САМО С ПО-МАЛКИТЕ ;) Не че не е имало издънки и с по-големи де....ама издънки е много правилно казано. Ама тия зайци....като да се сетиш за Моканина "Боже колко мъка има по тоя свят боже" ... Има такива екземпляри тая година къде не бех предполагал че ще срещна в живота си... Но иначе малките мноо ме кефат :) Тъй че не мисля че е трудно да привлечеш внимание на по-голям, ако си по-малко момиче, ама обратното.... :P

ROKER_KRIS
03-18-2006, 21:58
Корнилия аз такива кучки като теб ги свалям като си извядя кура, като ги плясна по челото и те ако не умрат от кеф, ги пращам на теб за да ти скъсат прашките от СеКс:)! :D

Frank_Lampard
03-18-2006, 22:04
Барбито, като става въпрос за отворенячки, момиче с навик да си играе с играчки не мисля, че е сред най-нахаканите ...
Не че искам нещо да те обидя, но ... ТЕМАТА ТИ Е АДСКИ ПРОСТА :)

Ini4ka
03-19-2006, 13:07
Корнилия струва ми се че ти си някоя 6-7 клас защото аз тогава така правех навеждах се пред батковците докато съм с къса пола... и си мисля че е супер тъпо защото така 'батковците' те приемат просто за една тъпа кукла която могат да изчукат и до там.. за нищо повече... т.е. за леко момиче... та потемата... винаги се запознавам с момчето което ми прави впечатление преди да првя каквото и да било.. гледам да го засичам повечко базици ала бала... някога в някоя дискотека танци и може и целувки:) ако нещата твърде дълго се проточат аз го каня на среща нечакам той да кани мен:)

Jenninka
03-19-2006, 13:14
може ли такив теми да пускате?как да сваляме батковци?и кво зимата обличаш късата пола и си мажеш краката с некви кремове?нещо студ не усещаш ли?
прочетох мненията до половината...не можах да прочета всичко и ако се повтарям с мойто,извинете ме;)просто не издържах

SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 13:22
Барбито, като става въпрос за отворенячки, момиче с навик да си играе с играчки не мисля, че е сред най-нахаканите ...
Не че искам нещо да те обидя, но ... ТЕМАТА ТИ Е АДСКИ ПРОСТА :)
xaxaxaxax =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Jane{}
03-19-2006, 14:12
Ей мацко, само едно ще ти кажа: има КЪДЕ-КЪДЕ ПО-ЖЕНСТВЕНИ И КРАСИВИ НАЧИНИ да свалиш някое момче! Просто като искаш да флиртуваш с някой, всяко твое движение го издава и няма нужда да си показваш д-то... И още нещо:вместо да си подбираш прашчиците, вземи прочети някоя книжка да си развиеш поне малко мисленето, че в момента ти е супер ограничено...

RoSsY88
03-19-2006, 14:24
ИДИОТСКА ТЕМА!Да свалям момчета от горните курсове...че аз съм горе куврс саучениците ли да си свалям?!Много мразя някакви такива надути курвета!Самочуствие без покритие.Оня ден една такава си изяде шамара от мен!

sometimes_
03-19-2006, 15:42
Abe stiga ste obijdali deteto! To si lichi kolko e zabludena, ama trqbva da gi ima i takiva ogranicheni ku***, na koito da se posmeem. I spored men e nqkoq 6-7 klas i se misli za "Miss Svalqchka". Ta da q ostavim da si jivee mizerniq jivotec i da si misli, che kato si pokazvai zadnika shte poluchava vsichko. Samo da ti kaja "skypa" mojesh da poluchish nai-mnogo edin otzad...S izvinenie, che govorq taka! Ama tva momiche me sasipa ot prostotiq :evil: Aide jiva i zdrava, dano se obrazovash malko, che se prevryshtash v porednata izkustvena ligla ( vsyshtnost veche si takava :D ).

better_life
03-19-2006, 16:24

gospodi zimai si versiiite....

axaxxaxaxaxaxxaxaxa! TO4NO TAKA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fena
03-19-2006, 16:40
Я дай някаква снимка да те видим бе. Поне ако ми се нагъзиш на мен да те наритам ! :evil: Е*ати курвенските истории ! :evil:

terry
03-19-2006, 18:17
mila ti si samo za magistralata :lol: :lol: :lol: :lol: kak moje taka be,ti bukavalno ima se predlaga6! Q po dobre oidi pri nqkoi im mu kaji:"q ela me naebi" ti se edno tova pravi6,da ti imam na4inite za svalqne.... :smt037 :smt019

VAMP_GIRL
03-19-2006, 18:47

\:D/ Е , вече нз кво да кажа ! :lol: :lol: :lol:

killing_loneliness
03-19-2006, 19:05
Ей, Барби, не знам кой клас си, ама ей на голяма курва ми се правиш, а!!! Е на такива малки лигли, най-обичам да им затварям многознаещата уста! Мислиш си, че с една къса поличка и едно късо потниче и некви си там прашки , и целият свят е твой ли?! Ми не...Просто си една малка новобогаташка-курва, която си мисли, че целият свят тряя да и се кланя!!!А замисля ли си се кви шибани и безмозъчни момченца се хващат на твоите методи, а...и да не говорим, че тия свалки са хапсолютно тъпи и 5 пари не струват, щото от тях НИЩИЧКО не излиза свястно...А или може би пък не ти стига онова сивото вещвство, че да се сетиш, а?

П.С. Има къде-къде по-женствени и наистина яки методи да свалиш едно момче...

03-19-2006, 19:21
хохохох горкото момиче го направихте на нищо и темата отиде в кереча точно!!:) хахаха ама то няма лошу де и аз много ги мразя надутите Ку.ви така да се изразя и за това че сте направили нещо на горкото момиче ако бях на неино място до ся да сам ти завряла глжата и на тебе миличка та да видиш как ще се чувстваш ти!!!хаха я по хубаво КЛЮЧ за тая тема че като гледам темата стана за тебе!!! хаах аиде КЛЮЧ ако може дано да има сагласни с мене да се махне тая тема пак и без това заглавието е NO COMMENT!!!

03-19-2006, 19:22
Ей, Барби, не знам кой клас си, ама ей на голяма курва ми се правиш, а!!! Е на такива малки лигли, най-обичам да им затварям многознаещата уста! Мислиш си, че с една къса поличка и едно късо потниче и некви си там прашки , и целият свят е твой ли?! Ми не, най-много да си намериш майстора...Просто си една малка новобогаташка-курва, която си мисли, че целият свят тряя да и се кланя!!!А замисля ли си се кви шибани и безмозъчни момченца се хващат на твоите методи, а...и да не говорим, че тия свалки са хапсолютно тъпи и 5 пари не струват, щото от тях НИЩИЧКО не излиза свястно...А или може би пък не ти стига онова сивото вещвство, че да се сетиш, а?

П.П. Има къде-къде по-женствени и наистина яки методи да свалиш едно момче...

П.П.П.
и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците Хахахахах, е те тва ме разби- ако си мислиш, че батковците тва ги възбужда, значи си доста заблудена.. :lol: Те се кефят на доста по- различни неща...

killing_loneliness
03-19-2006, 19:25
Ей, Барби, не знам кой клас си, ама ей на голяма курва ми се правиш, а!!! Е на такива малки лигли, най-обичам да им затварям многознаещата уста! Мислиш си, че с една къса поличка и едно късо потниче и некви си там прашки , и целият свят е твой ли?! Ми не, най-много да си намериш майстора...Просто си една малка новобогаташка-курва, която си мисли, че целият свят тряя да и се кланя!!!А замисля ли си се кви шибани и безмозъчни момченца се хващат на твоите методи, а...и да не говорим, че тия свалки са хапсолютно тъпи и 5 пари не струват, щото от тях НИЩИЧКО не излиза свястно...А или може би пък не ти стига онова сивото вещвство, че да се сетиш, а?

П.П. Има къде-къде по-женствени и наистина яки методи да свалиш едно момче...

П.П.П.
и се намазвам с плажно олио за да съм по-лъскава и да възбуждам батковците Хахахахах, е те тва ме разби- ако си мислиш, че батковците тва ги възбужда, значи си доста заблудена.. :lol: Те се кефят на доста по- различни неща...[/quotе]

Тва бях аз....

SLaDkO_Mi6Le
03-19-2006, 19:25
хохохох горкото момиче го направихте на нищо и темата отиде в кереча точно!!:) хахаха ама то няма лошу де и аз много ги мразя надутите Ку.ви така да се изразя и за това че сте направили нещо на горкото момиче ако бях на неино място до ся да сам ти завряла глжата и на тебе миличка та да видиш как ще се чувстваш ти!!!хаха я по хубаво КЛЮЧ за тая тема че като гледам темата стана за тебе!!! хаах аиде КЛЮЧ ако може дано да има сагласни с мене да се махне тая тема пак и без това заглавието е NO COMMENT!!!
oпаааааа много съм зле забравих да си влезна в профила!!:) хихи та КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!

Briseis
03-19-2006, 20:10
Да се впечатлим ли трябваше? Хм...Момиче, толкова си заблудена, та чак трагична.Такива да не ми се мяркат пред очите, че лошо го отнасят...Хмммм тука имаше една думичка, която трябва да ти кажа - УМРИ :!:

blondito:)
03-20-2006, 16:23
XaXaxa.. zabavna si :wink:
TI ako tolkova nqma6 s kakvo drugo da vpe4atli6 edno mom4e,zna4i si mn,ama mn zle.. i kvo se 4udi6 ako te t1rsqt posle samo za sex i kat se setqt za tebe nai-mn da iskat da te iz4ukat i posle da te f1rlqt na bokluka!? Mi,momi4e,ti sama si dava6 takava cena,kakvo o4akva6 da se slu4i s teb zavb1de6te? Sega moje da ti e zabavno,no sled vreme 6te s1jalqva6. I ne mi kazvai,4e s1m zadr1stenq4ka,6toto gram istina nqma v tva-moje6 da omae6 edin 4ovek s 4ara si,da go nakara6 da te opoznae,da mu stane6 interesna,no tva da mu se gole6ti6-tva ne e flirt,tfa e zov-'ela mi v legloto,praq svirki'...p1k 4estno da ti kaja na men mi se struva,4e ti samo taka si govori6,6toto se opitva6 da se pravi6 na gotina-e,mili4ka,6te te razo4arovam,no da si gotin opredeleno ne zna4i tova ;)

sladkoto_Eli
03-20-2006, 20:35
6tom si tolkova otvorena, ku4ko, ne bi trqbvalo da iska6 suveti. Nali si mn razbira6ta.ti i tvoite priqtelki.......xaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol:

SLaDkO_Mi6Le
03-20-2006, 20:40
6tom si tolkova otvorena, ku4ko, ne bi trqbvalo da iska6 suveti. Nali si mn razbira6ta.ti i tvoite priqtelki.......xaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxa e тука sladkoto_Eli направо те признавам!!точно така! кво пита нали много й знае устата!!:) хахахах

momi4eto_M_!_S_T
03-20-2006, 20:47
[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
хахаха яка тема ама.... мисля че това за задръстенячките нямаше нужда да го пишеш много тъпо прозвуча!всеки ще си дава своето мнение ако иска!:) така че.... а та да се върнем на темата ами аз обикновено ако ми хареса някой "батко" просто или се въртя повече пред очите му да ме забележе в училище или пък ако стане от пярвия път направо минаваме на тема запознанство!:) хихи

i az sam taka.... :) \:D/

sladkoto_Eli
03-21-2006, 08:49
[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]

Ku4ko q xodi na magistralata...xaxa :lol: :lol: . Tam ima dostu4no batkovci za teb....a , i za tvoite priqtelki :lol: :lol: :lol:

mafia_tuning
03-21-2006, 09:49
аз любов не съм въртял от 2 години и 4 месеца, вече забравих какво е това ???

better_life
03-21-2006, 12:01
Да се впечатлим ли трябваше? Хм...Момиче, толкова си заблудена, та чак трагична.Такива да не ми се мяркат пред очите, че лошо го отнасят...Хмммм тука имаше една думичка, която трябва да ти кажа - УМРИ :!:

:smt013 su6toto!

passion92
03-26-2006, 16:04
UjaaSsSs!!!!

kakto kazvat naistina ima 100 pyti po-dobri na4ini da nakara6 nqkoi gotin "batko" da te zabeleji otkolkoto s 2 dumi da mu namekne6 "ela me iz4ukai" ... dobre de - 3 sa .. :twisted: :twisted: :twisted: ... nemoga da povqrvam ... s tva mila ti i tvoite priqtelki mojete da postignete samu ednoto 4ukane ... bez liubov .. bez ni6to ... mali kolko gi mrazq takiva kato tebe ... dobre 4e ne si v na6iq grad 4e nz na kfo 6tqh da te napravq .... na kolko li godini si ?! az mislq daje 4e si po-malka ot 7-mi klas ... basi mnenieto mu udari ....nz kfa si ti i ot de se vze ma moga da te nare4a samu s edna duma koqto zapo4va s "K" i zavyr6va na "urva" :!: :!: :!: sry za izrazite ama si e taka

She-Devil
03-26-2006, 17:03

В такъв случай защо не отидеш на някоя магистрала?!Та ти си за там!Басий лапето!

Glezlata
03-26-2006, 17:14
Pfuuu ujas! Ebati unijenieto!!! da se dupi6,za da ti se vidqt pra6kite e ako zabiva6 nqkoi"batkovci"ot 4a klas moje i da gi vpe4etli6! Ne se izlagai s teq grimove,sigurno kato go se nagrimira6 qko prili4a6 na kloun na ni6tu drugo i s tova durjanaie! Privurjeni4ka sum na dobriq ton,no ti ve4e ubi ribata s tova izkazvane! [-X

passion92
03-26-2006, 17:20

В такъв случай защо не отидеш на някоя магистрала?!Та ти си за там!Басий лапето!

napylno sym syglasna s teb

MrAnderson
03-26-2006, 17:49
[СЪВЕТИ ЗА ОТВОРНЯЧКИ]
"С момчета от по-горните класове" седми-осми клас ли ще рече? Я pls дефинирай какво аджеба разбираш под "отворнячки" и "задръстени"?

Смисълът на първото изречение остана скрит за мен. Иначе потничето ти какво е - розово с нарисуван Мики Маус или нещо "по-така"?

не съм курва, а кучка
аз и моите приятелки, които сме най-отворените от випуска, така се наричаме - обединение на Кучките. всички ги сваляме
Някой друг освен вас знае ли, че се наричате така?

не ми се извинявай не казваш нищо обидно. но спедили тогава как го свали, все пак за това е темата. аз просто не познавам други начини
Е хубава работа... Как може да си отварачка, а арсеналът ти за сваляне на батковци да се свежда до една-единствена техника?

е това е така, но в случай че те харесва.
иначе по моя метод - нагримирвате се, пускате сексапила и им вдигате пишките!
Да, и един мармот завиваше шоколада...

Каквото повикало, такова се обадило... Успех с батковците!

so mazy!
03-26-2006, 17:53

:lol: хаха ужассс.. всъщност тва е направо трагично.. Знаеш ли че така правят по околовръстното??

axaxaxaxax
03-26-2006, 18:41
xaxaxaxa aalelelele kolko si zleeee :lol: 6to ne se zastrelq6 be barbiii [-o< [-o< [-o< :evil: :evil: axx kak gi mrazq takiva kurvenca kato tebe!1vo se nau4i da pi6e6 puk togava obqsnqvai kolko si otvorena!!ako takova su6testvo kato tebe mi be6e v daskaloto 6te6e da leti6 po stulbite!sigorno ti e mnogo priqtno si4ki v daskaloto da ti obsujdat guza i krakata a ?ti ne moje6 da se nare4e6 ku4ka 6oto edna ku4ka znae vinagi kak da postigne ne6to i to ne po tezi izturkani na4ini \:D/ "macka" osuznai se!ako si re6ila da stava6 prostitutka y4ili6teto ne e nai-podhodq6toto mqsto HODI NA MAGISTRALATA!kato porasne6 o6te malko 6te si bie6 tupata glava i 6te se 4udi6 6to prqkora ti e KURVATA! :evil: :evil: :evil:
P.S potresena sum ot novoto pokolenie kak moje da ima takiva suzdaniq maleee na kade otiva svetaaa ](*,) ta to sled 5 godini "otvorenite macki"6te hodqt goli na daskalo ](*,) [-( :-k lelelel

machoka
03-26-2006, 18:44
Ходи да разправяш бабините си дивотии на други, тук не минава номера.

т. 11 от правилата.