PDA

View Full Version : Подарък за момичето, което харесвам

aLakaZam
03-18-2006, 20:58
Понеже наближава РД-то на девойка и се вдигна малко в очите какво предлагате да и подаря. Тя е 91 набор, аз също. За сега съм се спрял на сръбърна гривна

midnight...
03-18-2006, 21:43
ми да ти кажа най-добре ти си познаваш момичето и ти знаеш какво харесва и какво не :roll:

aLakaZam
03-18-2006, 21:47
На мен ми е интересно одобрявате ли моя избор за сребърната гривна?

Shogi
03-18-2006, 21:52
Ами ако не и уцелиш вкуса...бляяя...ми ако не носи гривни (щото мойта примерно не носи)... и т.н. Избора го одобрявам...жеста ще бъде оценен, въпроса е да се покажеш по-наблюдателен, щото иначе тя ще си каже.." е тоя тука да се изфука ми е купил нещо по-скъпичко ама па..." и т.н. си прайш изводите. Понякога оригинално измисленото е много по-добро от скъпото, лесно и стандартно решеноие на проблема с подаръците :P Think about it...все пак ти си познаваш момичето :)

Frank_Lampard
03-18-2006, 21:57
Изборът ти ми допада, но в тази гривна трябва да има някакъв елемент, който да напомня за теб ... така че като тя я види да се сеща за теб, а не за блясъка на среброто ... :)

martinka_91
03-18-2006, 22:01
Изборът ти ми допада, но в тази гривна трябва да има някакъв елемент, който да напомня за теб ... така че като тя я види да се сеща за теб, а не за блясъка на среброто ... :)

Абсолютно съм съгласна! :)

ROKER_KRIS
03-18-2006, 22:04
аз бях купил сребърно сърце на мойта фр, обаче тя тоя месец носи само злато и трябва да изчкам април да и подаря :)

един хубав букет цверя+ нещо малко но от сърце и една огнена целувка накрая като изненада:)

aLakaZam
03-19-2006, 00:05
аз бях купил сребърно сърце на мойта фр, обаче тя тоя месец носи само злато и трябва да изчкам април да и подаря :)

един хубав букет цверя+ нещо малко но от сърце и една огнена целувка накрая като изненада:)

допада ми, само дето не ходим. Нали това ми е целта, да я сваля.

RoSsY88
03-19-2006, 07:00
На мен гривната мн ми допада като идея :) Ама зависи дали обича сребро или злато,дали носи гривни...Аз много се кефя на среброто и нося само сребро ама за нея ти трябва да знаеш :)

LoRinSeR
03-19-2006, 07:07
Ми виж, зависи си от възможностите ти. На последния рожден ден на гаджето ми й подарих, пантофки ( като лъвчета ), сребърна верижка със сърце, и голям букет от рози :wink: