View Full Version : Проблем Но.1 В Секса
Ужас! Преди около час, правехме бурен секс със приятелката ми, около половин час от началото я клатех, по 1 време го вада и виждам кошмара на всеки тинейджър - скупан презерватив! Аз не съм свършвал ... И сега го мисля, какъв е риска от бременност, и има ли нужда от анти-бебе хапче( притеснява ме факта, че такива хапчета се взимат около един път годишно, а има възможност това да се повтори(да чукна на дърво!))
И така, моля за съвет/и :(
aLakaZam
03-18-2006, 21:31
Така става като взимаш презервативи от 20 стотинки...
mi mislq 4e veroqtnostta e malka ama se pak neka si naprai test ili sega ili ako ima zakysnenie v cikyla ama shtom ne si se izpraznil mislq 4e nqma opasnost...
Презерватива беше Durex, и моля без такива излишни закачки !
to kato e Durex ta golema rabora.......to moq durex grumna 6tot stoq na slynce :-k :-k :-k
California
03-18-2006, 21:37
Е след като не си свършвал за какво трябва да се тъпче момичето с боклуци?
Трябва да се тъпче с "боклуци",защото преди еякулация се отделят сперматозоиди.И има пак вероятност да забременее.Не се ли образовате?
Следващия път дай с Bulldozer - Мноо яки :) Или другия вариант:
1. Един презерватив
2. Един слой бинт
3. Още един презерватив
4. Още един слой бинт
5. Още един презерватив
6. Още един слой бинт
7. Още един презерватив
8. Още един слой бинт
9. Още един презерватив
10. И най-важното е да не прайш секс!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
ProstoAz
03-18-2006, 22:02
Трябва да се тъпче с "боклуци",защото преди еякулация се отделят сперматозоиди.И има пак вероятност да забременее.Не се ли образовате?
И колко спермaтозоиди се отделят, би ли ми казала? И колко от тях са годни за оплождане? Що се хващте за такива дребни работи и си тровите живота напълно излишно?
Нищо и няма, приятельо! Спете спокойно! Напълно излишно е да пие Постинор.
За напред внимавайте - презервативите в 90% от случаите с късат, защото са неправилно поставени (остваен е въздух в тях)...надявам се, разбра ми намека. :wink:
midnight...
03-18-2006, 22:04
мии май темата не е за марката презервативи, нали.. :mrgreen:
:arrow: според мен няма защо да пие хапчето след като не си свършил
И колко спермaтозоиди се отделят, би ли ми казала? И колко от тях са годни за оплождане? Що се хващте за такива дребни работи и си тровите живота напълно излишно?
Нищо и няма, приятельо! Спете спокойно! Напълно излишно е да пие Постинор.
За напред внимавайте - презервативите в 90% от случаите с късат, защото са неправилно поставени (остваен е въздух в тях)...надявам се, разбра ми намека. :wink:
Неее мила..ти явно не схвана намека....я по-добре почни да се образоваш :) Хихихихи...
California
03-18-2006, 22:14
Няма какво да допълня...
Не знам кой трябва да се образова и кой не, но на вас май тоя Постинор ви се струва майтап....
Аз четири месеца вече си нося последствията след като го пих (поради наистина основателна причина)!
Стига сте си вкарвали излизшни паранои и с другия път внимавайте с презервативите!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-18-2006, 22:14
az mislq 4e po skoro ne go e slojil pravilno :-s
kakvi posledstviq ima sled kato pie6 postinor?Ima li nqkakvi satrni4ni deistviq i vredno li e za ne6to?
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-18-2006, 22:58
ot prostinora e vyzmojno da ima strani4ni efekti v opakovkata ima instrukcii i pishe kakvi tochno sa .
California
03-18-2006, 23:04
Има ами.. и сега са ми на главата(не точно на главата де...)
След приемането му може да се появи гадене, отпадналост, болки в гърдите, но това става много рядко...
По-вероятно е да ти обърка цикъла...
Може да ти дойде по-рано, да ти закъснее, да ти стане нередовен и т.н....
Прочети тук
http://ladypill.com/
mi mislq 4e veroqtnostta e malka ama se pak neka si naprai test ili sega ili ako ima zakysnenie v cikyla ama shtom ne si se izpraznil mislq 4e nqma opasnost...
test sa prai 7 dena sled ebaneto i ako sa okaje polojitelen ??????
otiai zimai ot hap4etata za protivzabremenqvane deto sa piqt do 72 4asa i i gi davai ne sa ebavai brat si4ko e vazmojno ne riskuvai.otidi nabutai 12 leva i znai 4e si ti vmesto da sa pritesnqva6
Няма какво да допълня...
Не знам кой трябва да се образова и кой не, но на вас май тоя Постинор ви се струва майтап....
Аз четири месеца вече си нося последствията след като го пих (поради наистина основателна причина)!
Стига сте си вкарвали излизшни паранои и с другия път внимавайте с презервативите!
California e права,постинора не е шега работа!и аз като нея го пих поради наиситна основатлна причина по нова година и още не съм се оправила,а дори и ще се наложи сигурно да се тъпча с други хапчета ,защото така и не се възстановявам и гинекологът ми ми забрани вече да пия постинор,трябва ад правя секс с 2 предпазни мерки дори вече /временно/...
така че,слад като не сеи свършил,не трябва да пие!
WILD__BOY
03-18-2006, 23:21
кат се научиш да си слагаш презерватива като хората и да си го избираш спрямо к*ра няма да имаш проблеми от тоя сорт.
Провери,питай дали не е била в еВакулация;)
Ако не е била споко;)
А ако да,апчета
aLakaZam
03-19-2006, 01:21
Секви бисети тук. Пий хапчета, защото члена при възбуда отделя секрет, съдържащ сперматозоиди. КОнсултирай се с лекар какво да пиеш,но задължително вземи предпазни мерки.
Щом не си свършил няма вероятност!
da ama se otdelqt 20sec predi da svur6i nqq smisul ot hap4eta :!: :evil: :evil:
`Death`Whore`
03-19-2006, 09:40
Доколкото знам аз, предеякулационната течност се отделя от момента на ерекция и в нея има сперматозоиди. Дали са читави е друг въпрос.
Има ами.. и сега са ми на главата(не точно на главата де...)
След приемането му може да се появи гадене, отпадналост, болки в гърдите, но това става много рядко...
По-вероятно е да ти обърка цикъла...
Може да ти дойде по-рано, да ти закъснее, да ти стане нередовен и т.н....
Прочети тук
http://ladypill.com/
Една моя позната получи киста от тоя постинор. Това не са бонбони, а хапчета, които се пият само в много краен случай, за предпочитане е въобще да не се пият. Като другите ще кажа, че щом не си свършил, вероятността е много малка, не се притеснявай излишно.
DANGER_LSD_F
03-19-2006, 12:21
Нека говорим откровенно-точно тия от 20-30 стотинки са най-издържливи,а Дурекса...от личен опит знам,че хем са много дебели,хем се късат при много от случаите.
abe to 4e se otdelq,otdelq se ama az kvo da kaja az kato praa 2god. seks bez prezarvatvi i zasega vsi4ko si e OK...tka 4e moito mom4e SPOKO :wink:
`Death`Whore`
03-19-2006, 23:01
Винаги съм готова да се уча от батковците, но все пак, момичетата трябва да знаят, че не е ясно дали момчето ще го извади навреме.
pri samiq polow akt ti izpuskash nqkawi raboti .. ot koito moje da zabremene momicheto ako i e podatliw organizma
`Death`Whore`
03-20-2006, 08:37
В този случай е ясно, че няма опасност, случвало ми се е.
ПознаватеМЕ
03-20-2006, 11:59
АЗ ШИБАМ БЕЗ КАПУТ !И СЪМ НАПУШЕН НА КОПЕЛЕ ВСЕКИ ПЪТ И МИ Е ЕКСТРА ЗА СЕГА НЯМАМ ПРОБЛЕМ ! :mrgreen:
Non Smoker
03-21-2006, 21:37
От личен опит знам че хвана ли DUREX по добре да го давам на ръчна
mis_marry_jane_13
03-21-2006, 21:41
napylno vqrno
LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 09:01
Em kat ne si svyr6il rabotata za kvo ie hap4e i za kvo vyob6te se pritesnqva6
Доколкото знам аз, предеякулационната течност се отделя от момента на ерекция и в нея има сперматозоиди. Дали са читави е друг въпрос.
Оффф ... това е ПРОСТАТНА течност. Простата НЕ произвежда сперматозоиди ... айде стига вече с тия глупости. Веднъж за винаги да се сложи яснота по въпроса.
Тази течност която изтича при възбуда от канала на члена няма нищо общо със сперматозоидите. Тя се казва Каупърова течност и служи като смазочно средство при "нахлуване" във вагината! Не зная дали е удобно да спомена за болките при жените които са изпитвали при поемане на "СУХ" член. Та ето още едно съвършенно творение на природата. Оттам и са измислени лубрикантите-за смазване.Всъщност Каупъровата течност се произвежда съвсем отделно в така наречените Каупърови жлези и служи първоначално като тапичка към входа към тестисите за да не се получи инфекция дошла от вън. Тя има киселинен характер и често незнаещи момичета си мислят че спермата е най често кисела при неволно "близване" на тази течност.Когато тази течност се застои тя се втърдява като восък и тогава изпразването често е съпроводено със силно изпръскване докато се отпуши тапичката.Вероятността да се забременее от вибратор е по голяма отколкото да се забременее от нея тъй като там не се произвеждат смерматозоиди.
Sexy_Boy_16
04-01-2006, 23:16
Moga da vi kaja samo 4e Durex voobshte ne sa nai huavite prezervativi poradi prostata pri4ina 4e sa namazani sus vsqkakuv vid extri koito iztunqvat materiala ot koito e napraen prezervativa i si4ki tiq neshta deto go praqt da mirishe da bude edi kuv si samo mu vredqt....i go pravqt uqzvim......
Moga da vi kaja samo 4e Durex voobshte ne sa nai huavite prezervativi poradi prostata pri4ina 4e sa namazani sus vsqkakuv vid extri koito iztunqvat materiala ot koito e napraen prezervativa i si4ki tiq neshta deto go praqt da mirishe da bude edi kuv si samo mu vredqt....i go pravqt uqzvim......
Mi da za tova sum suglasna.. :-#
Щом не си свършил няма вероятност!
imaaa veroqtnost....tq e mn malka...1-2% no vse pak ima
I da ti kaja momchetata vinagi useshtat kogato prezervativa se kusa..tva mi go kaza moq priqtel samo che povecheto se pravqt,shtoto im e po-gotino bez prezervativ
I ne e kazano che kato sa durex nqma da se skusat...pri men beshe durex pa se skusa...taka che markata na prezervativa ne e garanciq..