PDA

View Full Version : Годините проблем ли са?

cotton
03-19-2006, 11:31
Имам прятелкa с която много се харесваме, но тя нежелае да се обвързваме защото е 4 години по-голяма от мен!Аз съм на 18, а тя на 22 !Какво да правя, даите някакви идеи !?

pickpocket
03-19-2006, 11:34
абе според мен за любовта няма граници.
ама според мен

03-19-2006, 11:39
4 godini ne sa tolkova mn

hforce
03-19-2006, 12:25
4 godini sa mnogo ako ti si na 12 tq e na 16, ama vuv va6iq slu4ai ni6to ne sa 4 godini, kofti e 4e e po-golqma ot tebe ama kvo da se pravi, a ina4e e prava 4e ne e dobre da se obvurzvate

Ani_girl
03-19-2006, 12:59
spored men 4 godini ne sa mngo imam poznati koito imat 6 godini razlizka tq<moita poznata e po golqma ot gadjeto i sus celi 6 godiniu>. a maikata na edna moia priqtelka hodi s mom4e koeto e po nalko ot neq s 10 kg taka4e spoko godinite ne sa problemni .

cotton
03-19-2006, 13:13
кажи те го тва на нея>! и аз тва и повтарям !!

WhiteChick
03-19-2006, 14:22
spored men 4 godini sa malko no zaneq sigorno sa mnogo taka4e ako iska6 i predloji da si ostanete priqteli :) :) :) :? :wink: :wink:

Г0ст
03-20-2006, 19:59
4 godini sa mnogo ako ti si na 12 tq e na 16, ama vuv va6iq slu4ai ni6to ne sa 4 godini, kofti e 4e e po-golqma ot tebe ama kvo da se pravi, a ina4e e prava 4e ne e dobre da se obvurzvate

Много искав да ми обясниш, защо не е добре ? Сериозно говоря !

Femme Like ME
03-21-2006, 12:33
ami 6tom se haresvate tova ne trqbva da vi pre4i. spored men e savsem normalna takava vrazka, v koqto jenata e po-golqma ot maja. a za razlikata vav vazrastta moga da kaja o6te, 4e ne e fatalno, za6toto i dvamata ste ve4e zreli hora na 18 i 22 :D :) :D

sometimes_
03-21-2006, 13:09
Nqma kakvi idei da ti davame, naistina 4 godini ne sa mnogo, no shtom za neq e problem...priemi faktite.Nishto ne moje da se napravi :? Sajalqvam,ama taka stoqt neshtata. Shtom na neq razlikata i prechi, nqma kak da promenish neshto...

Glezlata
03-21-2006, 13:15
Malko ili mnogo sa vseki precenqva sam! Edva li 6te pomogneme kato kazvame,4e ne sa! No kaji i na mackata,4e ne e 4estno zaradi edna razlika da propileete lubovta,4e 4uvstvata sa po vajni i nqma granici za tqh!Ako ne pomaga-vse pak i priqtelite ne sa po malko cenni!

addictedtou
03-21-2006, 13:56
Za lubovta granici nqma... vajnoto e kakvo izpitvate a ne na kolko ste godini... i dali vi e dure... da ne vi puka ot horskite mneniq!!Vse pak chovek edin jivot jivee i ot vsichko trqbva da opita!
Ne e li taka???

^sladyranka`
03-21-2006, 14:16
i spored men 4 godini ne sa mnogo....za liubovta nqma vazrast..moje bi te ima pove4e za priqtel i za tova ne jelae da se obvarje s teb ili moje bi si tarsi priqtel za po-seriozna vrazka.....nz.. :smt017

InHell
03-21-2006, 14:32
Виж сега какво: при подобна възрастова разлика трябва да се доказваш МНОГО и да не спираш да опровергаваш момичето. Минах по този път вече, трудно е. И само да кажа на останалите - когато момичето е по-голямо разликата се усеща! (особено в интервала 20-25). Аз лично имам моменти, в които не разсъждавам по същия начин, по който и приятелката ми, но това се случва изключително рядко по простата причина че се движим в една среда.

LP_girl_14
03-21-2006, 15:36
Мне,не мисля,че са проблем.Разликата в годините личи най-много в годините до пубертета,да кажем неква на 13 да тръгне с някой батко на 17-18 ,който да й разправя че я обича мноу и че би й свалил звездите от всички галактики..18-22 не мисля,че е кой знае каква разлика във вашия случай.Вече сте големи хора,не пзоволявайте на няква нищожна разлика да е пречка между вас.Ако има чувства и то и от двете страни,всичко друго е на второ място ;-)

RoSsY88
03-21-2006, 15:50
лол...разбирам ти да си по-голям от нея с 4 години,а не по малак...за мен е проблем...а за нея не знам....

`Death`Whore`
03-21-2006, 15:53
Не разбирам защо жените приемат мъжът да е с десетилетия по-стар от тях, а ако има връзка, в която мъжът е дори с 1 година по-малък, я заклеймяват и не биха били с такова момче.

air_J
03-21-2006, 16:24
Да, проблем са! А направо ти се чудя на акъла как си падаш по 22 годишни. Аз съм на 20 и наборките не ме кефят за повече от ебане (с малки изключения), а да не говорим за по-дъртите. То поне да беше някоя майка, че поне ми се вижда лудничка, ама то някаква амортизация. И все пак, ако трябва да ти вляза в положението и да се абстрахирам от личното си мнение, което изказах по-горе, ще кажа че шансове почти нямаш. Просто доста малко нейни набори биха имали шанс (всеизвестно е, че момичетата си падат по по-големи, но след определена възраст това правило ако не отпада, то поне се смекчава), а да не говорим пък ти, дето си 4 години по-голям. Повечето искат просто да те окуражат. Разликата е голяма щом не ти, а тя е 4 години по-голяма. Абе, не си е работа да се занимаваш с по-дърта. И все пак, за да те успокоя малко ще ти кажа, че се запознах в Испания с един българин, който е женен за една българка точно с 4 години по-голяма от него (естествено дори на него не спестих да изкажа възмущението си от факта, че се занимава с дърти чанти). Така че, в обобщение ще кажа - не се залъгвай, шанса ти далеч не преминава 1-2 процента! :-({|=

`Death`Whore`
03-21-2006, 16:27
Да...като едни двама познати, които са съответно на 22 и 24 години и си падат по 15 годишни и то възможно най-глупавите и лигави. Еър джей, според мен:
1. Акълът ти е много детски.
2. Не в наборките си би търсил само секс, а в малките, като гледам колко задълбочени разговори могат да водят повечето момиченца и колко истинска връзка могат да създадат.

AiKaTa
03-21-2006, 16:31
sujelqvam che shti go kaja ama ako tq te obichase naistina godini nqmahse da sa problem oshte poeche shtom sa tolkova malko.govori pak s neq ako ne prosto go preglutni!uspeh

Mikohito
03-21-2006, 16:33
Ами честно да ти кажа колкото и да ми се иска да успея да те успокоя и да ти кажа че нещата ще се получат немога.Хората гледат малко странно на такава двоика при която момичето е по голямо с няколко години ако беше обратното нямаше да има никакви смущения за тази връзка.Но все пак ако се обичате с момичето не обръщайте внимание на това и да не ви пука бъдете заедно любовта е най-важна а не мнението на хората.

cotton
03-21-2006, 17:42
абе шантава работа !! : :) хем и се иска хем не и стиска. все ми казва да изчакам 1 година,кото чи ли нещто ще се промени за тази година?

NaSkO_
03-21-2006, 17:55
Имам прятелкa с която много се харесваме, но тя нежелае да се обвързваме защото е 4 години по-голяма от мен!Аз съм на 18, а тя на 22 !Какво да правя, даите някакви идеи !?
Tq nama da trugne s teb zashtoto si na 18 godini!Samo poradi tazi pri4ina zashtoto priqtelki i priqteli she i govorqt zad gurba she q podigravat i t.n.
Ai moje tq samata da predpo4ita po golqmi>A i sushto moje da ne te haresva i tova da e nqkakvo opravdanie :-s

`Death`Whore`
03-21-2006, 17:57
[priqtelki i priqteli she i govorqt zad gurba
Приятелите не се подиграват на щастието на приятеля си!

NaSkO_
03-21-2006, 17:59
zavisi kakvi priqteli sa

SeXyTo_f
03-21-2006, 18:00
Za lubovta granici nqma... vajnoto e kakvo izpitvate a ne na kolko ste godini... i dali vi e dure... da ne vi puka ot horskite mneniq!!Vse pak chovek edin jivot jivee i ot vsichko trqbva da opita!
Ne e li taka???

`Death`Whore`
03-21-2006, 18:01
zavisi kakvi priqteli sa
Какви биват приятелите? Приятелите са истински, другите са познати.

NaSkO_
03-21-2006, 18:03
zavisi kakvi priqteli sa
Какви биват приятелите? Приятелите са истински, другите са познати.
Ami ima vsqkakvi priqteli>ti okude naprimer znaesh kakvo govorqt priqtelite ti kato ti ne si tam,.

cotton
03-21-2006, 18:12
аз пък ще ви кажа че истински приятели няма!! Всички гледат как да те прекарат и ако си по будала ще се хванеш! Такова нещо като приятел несаществува,аааа само кучето може да се нарече приятел

LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 08:52
em ili ne te obi4a dostaty4no zashtoto liubovta nqma granitzi ili naistina problema i e vgodinite zashtoto nie momi4etata si tyrsime vinagi po golemi mom4eta ot nas s nqkolko godini a pri vas e obratnoto i moje tova da e vid problem za neq neznam pogovori s neq

korn___
03-22-2006, 08:53
druga e pri4inata da ne iska da se obvurje s tebe ...

air_J
03-22-2006, 09:44
Да...като едни двама познати, които са съответно на 22 и 24 години и си падат по 15 годишни и то възможно най-глупавите и лигави. Еър джей, според мен:
1. Акълът ти е много детски.
2. Не в наборките си би търсил само секс, а в малките, като гледам колко задълбочени разговори могат да водят повечето момиченца и колко истинска връзка могат да създадат.
Позволявам си да не съм особено съгласен с твоето мнение. :-({|=

An`Ji_l4
03-22-2006, 10:05
awe spored men ne bi trqqloda ima problem za6oto se obi4ate.no za sujalenie ima hora koito obi4at da se podigravat s tozi fakt.. ne kazvam,4e trqbva da se vliqe6 ot 4ujdi mneniq,no kolkoto i da ne iska6 te okazvat izvesno vliqnie.. :?

cotton
03-29-2006, 19:08
благодаря ви за коментарите ,но нещата потрагнаха и благодарение на вашите мнения БЛАГОДАРЯ МНОГО

ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 19:52
Споко 4 години въобще не са много !
Много са ако ти си на 13 а тя е на 17-18 тогава е направо смешно но във вашия случай няма абсолютно никакав проблем. Приятелката ти явно само си тарси оправдание за да не се обвързва с теб.

pitbullbg
03-29-2006, 20:04
ako te obi4a 6te iska ako ne nqma.... no 4 godini ne sa koi znae kolko

cvety_i_bebeto
03-29-2006, 20:06
az da ti kaja,6tom se haresvate ne trqbva da vi puka za godinite....

F4ence
03-29-2006, 20:08
Godinite nqmam zna4enie,Puk i 4 godini izob6to ne sa mnogo.Oba4e to ne zavisi ot godinite zavisi ot tova kak se dyrji6... ako ti si na 18 i se durji6 kato na 25 i misli6 raznumno ili misli6 kato neq... godinite ne trqbva da sa i problem da opita s teb.Smisal... samo ne trqbva da se durji6 kato nqkakv 15 godi6en... tova naistina bi bilo problem. :? ;-)

sexy_play_baby
03-30-2006, 19:32
За любовта граници няма !!! важно е да се обичате няма значение годините :lol: :lol:

Krem4eto
03-30-2006, 19:35
Няма никакъв смисъл.Разликата(жената да е по-голяма от мъжа) е много неблагоприятна.Няма да се разбирате след време...загубена кауза

sladkoto_Eli
03-30-2006, 20:36

4 godini ne sa 4ak tolkova mn, ama tq e momi4e i moje da i e malko nelovko. Po-dobre si ostavete samo priqteli

kAdrOkoSkA
03-30-2006, 20:42
4 godini opredeleno ne sam mn osobeno ako imate silni chuvstva s partiora :wink: :mrgreen: :smt006

PLAMENKO
03-31-2006, 18:23
Да, проблем са! А направо ти се чудя на акъла как си падаш по 22 годишни. Аз съм на 20 и наборките не ме кефят за повече от ебане (с малки изключения), а да не говорим за по-дъртите. То поне да беше някоя майка, че поне ми се вижда лудничка, ама то някаква амортизация. И все пак, ако трябва да ти вляза в положението и да се абстрахирам от личното си мнение, което изказах по-горе, ще кажа че шансове почти нямаш. Просто доста малко нейни набори биха имали шанс (всеизвестно е, че момичетата си падат по по-големи, но след определена възраст това правило ако не отпада, то поне се смекчава), а да не говорим пък ти, дето си 4 години по-голям. Повечето искат просто да те окуражат. Разликата е голяма щом не ти, а тя е 4 години по-голяма. Абе, не си е работа да се занимаваш с по-дърта. И все пак, за да те успокоя малко ще ти кажа, че се запознах в Испания с един българин, който е женен за една българка точно с 4 години по-голяма от него (естествено дори на него не спестих да изкажа възмущението си от факта, че се занимава с дърти чанти). Така че, в обобщение ще кажа - не се залъгвай, шанса ти далеч не преминава 1-2 процента! :-({|=

тоя па ти чуваш ли се кво говориш бе ??

sexy_diva
04-01-2006, 15:08
4 godini ne sa nikak mnogo.No moje bi tq ne iska da se obvarzvate poradi druga pri4ina,no ne ti e kazala.

ThePainIsReaL
04-01-2006, 15:23
Ест , че не е много , ест , че любовта няма граници .. но така мислим аз , ти , ние :wink:

А на нея може би прекалено много й пука за хорското мнение..
или пък тя не иска да е с теб и се оправдава с разликата в годините..

Bubanata
04-04-2006, 20:23
4 godini spored nakoi sa malko spored drugi mnogo!Qvno tq e ot tezi koito mislqt che sa mnogo!!No za lubovta nqmagranici!Spored men tq ne moje da prieme da ima priqtel koito e s 4 godini po maluk ot neq a bi iskala chovek koito da e po golqm mot neq
(no tova sa samo moi predpolojeniq!)