View Full Version : revnostta!!!..ujas
l{}ver4e3e
03-19-2006, 12:08
знам,че има такива теми много,но....
кажете ми...нормално ли е да ревнувам гаджето си от всяко момиче
защо той не ревнува?значи ли че не държи на мен и,че въобще не му пука с кого се зарибявам докато ходим
искам поне малко да ревнува :cry:
нз защо така става,но прекалено го ревнувам....защо??? :smt010
момчета,как показвате на гаджето си че я обичате?
момичета,ревнувате ли,много ли?
momi4eto_M_!_S_T
03-19-2006, 12:14
4ui me sa:
kogato 4ovek revnuva toi ne obi4a :smt018 ,a iska da bude obi4an!!!!!!!
zemi si poluka ot tova !!!!
Az li4no mn revnuvam... mrazq ligli koito se navartat okolo moi4kiq... taka 4e mislq 4e e normalno da revnuva6, no ne go pokazvai vyv slu4aite kogato revnuva6 i za nai malkoto... za6toto dokolkoto znam majete se draznqt ot tova. i az vinagi sym si mislela 4e 6tom edno mom4e ne me revnuva zna4i ne darji dostata4no na men... i za men e o6te zagadka...:)
pussycat
03-19-2006, 12:15
Po princip revnuvaneto e normalno tova pokazva 4e darji6 mn na gadjeto si i 4e go obi4a6. Az sa6to revnuvah biv6iq mi priqtel ot vsqko momi4e i toi men. No ne trqbva da se prekalqva 6toto taka go pritiska6. Prosto ne mu go pokazvai ponqkoga a tova 4e toi ne pokazva 4e te revnuva ne zna4i 4e ne e taka. No se radvai 4e ne ti pravi postoqno problemi 4e govori6 s razli4ni mom4eta. :roll:
kogato ima lubov ima i revnost,no ot druga strana previ6avaneto na revnostta ubiva 4uvstvata :wink:
prosto ne trqbva da ti pravi vpe4atlenie..kogato go vidi6 da se zaribqva s druga prosto si kaji"da no toi e s men:)"moje i da podeistva
za6to toi ne revnuva....moje bi ne si mu dala povod :wink: pove4eto mom4eta imat ogromno samo4uvstvie i si mislqt,4e te moje a nie ne mojem da se zaribqvame s drugi.nakarai go da revnuva 6tom tolkova iska6....makar 4e li4no az ne sym i nqma da go napravq :lol:
mii...az poprincip ne sym revniva,makar 4e ima izklu4eniq koito osirat vsi4ko!:)
nz kakvo da ti kaja..revnostta e kofti ne6to
btw...postarai se avera ti da ne razbere,za6toto ili 6te se zaradva,koeto ne mi se vqrva ili 6te se otdrypne i posle 6te ti stane gadno ,za6toto toi 6te e razo4arovan ot teb
znam go ot li4no....PRQSNO nabludenie :wink:
uspeh mila{}
Revnuvaneto e normalno samo kato ima predpostavka , a tvoito ne e na dobre po dobre obi4ai 4oveka do teb i zabravqi taq revnost :)
4ui me sa:
kogato 4ovek revnuva toi ne obi4a :smt018 ,a iska da bude obi4an!!!!!!!
zemi si poluka ot tova !!!!
mda taka e;\
no ne tq trqbva da si vzeme pouka...sama si go kaza,4e iska toi da i pokaje po nqkyv na4in 4e dyrji na neq i 4e q obi4a..spored men revnostta ne e nai-podhodq6tiq variant no....misylta mi e...mom4eta,slu6aite vnimatelno! :wink:
feNka`Na`CuHu{{o4u}}
03-19-2006, 12:43
CuHu{{o4u}} пак си писала...да знаеш,много те уважавам страшни мнения браво :lol:
забелязвам,че има доста хора,които ревнуват.
вие си решавате какво ще правите,но да знаете,че момчетата мразят ревността
с гаджето ми сме разделени от една седмица и ми е супер кофти..както каза и CuHu{{o4u}} явно наистина го е изпитала.той знае.че няма да му се извиня в чата,пък камо ли на живо.тук идва другия въпрос.МОМЧЕТА,ЗАЩО БЕ?!ЗАЩО!?ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ?ЯВНО НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ПРОУМЕЕТЕ,НО КОГАТО РЕВНУВАМЕ ЗНАЧИ ЧЕ ВИ ОБИЧАМЕ.КАКВО НИ ТОРМОЗИТЕ?!:)
нашата връзка вече е загубена.не позволявайте и вашите да свършат така
преди време CuHu{{o4u}} беше казала за любовта,че е като огъня и постоянно трябва някой да я разпалва.това ми хареса.нека всички да се постараем да я разпалим!:)
и пак.не позволявайте на ТЪПАТА РЕВНОСТ да преебе връзката с човека,който явно ви обича ](*,)
kami_345
03-19-2006, 12:46
Az ne renuvam.Po-skoro men me revnuvat!KAkto i da e!Po-dobre spri da go revnuva6, za6toto tva ne e dobre za va6ata vruzka!A za6to iska6 i toi da te revnuva?!Tova 4e ne te revnuva ne zna4i 4e ne te obi4a!
feNka`Na`CuHu{{o4u}} axaxa mersi mersi :oops: :){}
i ne smqta6 li da govori6 s gadjeto si :shock:
SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 13:01
kogato ima lubov ima i revnost,no ot druga strana previ6avaneto na revnostta ubiva 4uvstvata :wink:
prosto ne trqbva da ti pravi vpe4atlenie..kogato go vidi6 da se zaribqva s druga prosto si kaji"da no toi e s men:)"moje i da podeistva
za6to toi ne revnuva....moje bi ne si mu dala povod :wink: pove4eto mom4eta imat ogromno samo4uvstvie i si mislqt,4e te moje a nie ne mojem da se zaribqvame s drugi.nakarai go da revnuva 6tom tolkova iska6....makar 4e li4no az ne sym i nqma da go napravq :lol:
uspeh mila{}
ave dein pak trqq se syglasq s tebe prosto nqq smisal da si kaazvam mnenieto 6otu mislq absoluitno sy6toto :D
ednakvi mozadi :D =D>
:) :) :) :D
feNka`Na`CuHu{{o4u}}
03-19-2006, 13:02
не!ти като си в такова положение какво ще правиш?
не!ти като си в такова положение какво ще правиш?
nz..no opredeleno nqma da ostavq taka ne6tata:P
SlaDka_BliZalka 4e kak... :wink:
l{}ver4e3e
03-19-2006, 13:06
ужас :smt010
а тези,които не ревнуват как го правят?
ужас :smt010
а тези,които не ревнуват как го правят?
edna vryzka se gradi v/u doverie :wink:
SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 13:09
imat si prosto doverie horata :D bi4kat se i ne se osymnqvat edin v drug
tva e to :smt007
moje bi zatova gadjeto ti ne te revnuva:)P
aide sega malko mom4etata da se izkajat po vyprosa :wink:
SummeRLove08
03-19-2006, 13:15
Спокойно мила и аз много ревнувам.:| Гадно е да го гледаш с други момичета,но така е!Трябва да преудолееш тази ревност и да не го разпитваш много.Ревност е главната причина,която е разрушила хармонията между толкова много връзки :!:
Спокойно мила и аз много ревнувам.:| Гадно е да го гледаш с други момичета,но така е!Трябва да преудолееш тази ревност и да не го разпитваш много.Ревност е главната причина,която е разрушила хармонията между толкова много връзки :!:
mhm :cry:
SlaDka_BliZalka
03-19-2006, 13:24
SYGLASNA!!!!!!
SlaDka_BliZalka ti 6tot si mn opitna :)
TiA_MaRiA
03-19-2006, 15:15
Normalno e da revnuva6, no s granici. Az mnogo rqdko go pravq i to samo kogato naistina ima pri4ina da revnuvam, tva ne zna4i 4e ne obi4am priqtelq si - naprotiv obojavam go, no mu imam doverie
Ревността е израз на недоверие,а любовта ВИСШ :!: израз на доверие!Ревността е израз на страх,а любовта не е за страхливците!Ревността е слабост,а за да обичаш трябва да си силен!Ревността е ограничение,а любовта е свобода!
Това стига ли ти или искаш да ти дам още примери за това,че любовта изключва ревността :?: И аз ревнувах преди,но с времето се научих,че няма смисъл.И вече не го правя.Едно от най-важните неща за една връзка е доверието,да не кажа най-важното.Ако него го няма нищо няма да излезе.А с ревността си ти показваш,че нямаш доверие.Като ревнуваш,ако приятелят ти има друга,ти нищо няма да промениш.Просто ще излезеш жалка и досадна.А ако ти е верен ще го разочароваш със безпочвените си съмнения.Опитай се да се поставиш на негово място и си помисли ти как би се почувствала в същата ситуация.Това,че не те ревнува е много хубаво,а не значи,че не те обича,както ти по детински си мислиш.Има момичета,които се оплакват от ревнивите си гаджета,от това,че ги ограничават,не им дават да излизат с приятелки и т.н.,а ти цивриш,че не те ревнува?!Е,всеки с проблемите си..А замисляла ли си се,че може да не го показва?Има го и този вариант.Това е което мисля аз,пък ти дали ще ме послушаш не знам.И си е твоя работа де.Аз ти го казвам,заради теб,за да не ревеш после,като го задушиш от ревност,той се уплаши или му писне и си тръгне!
Е,това е!Когато си внушиш,че има повод да ревнуваш се - :),а не си пълни главата с глупости,за да няма после :cry: .
better_life
03-19-2006, 16:34
Revnuvaneto e normalno samo kato ima predpostavka , a tvoito ne e na dobre po dobre obi4ai 4oveka do teb i zabravqi taq revnost :)
MI DA
martinka_91
03-19-2006, 17:27
Пък аз не си ревнувам гаджетата, докато са с мен, а след като скъсаме и ги виждам с новите им любови...Просто изперквам , а знам и че не съм права ](*,)
Ревността е израз на недоверие,а любовта ВИСШ :!: израз на доверие!Ревността е израз на страх,а любовта не е за страхливците!Ревността е слабост,а за да обичаш трябва да си силен!Ревността е ограничение,а любовта е свобода!
Това стига ли ти или искаш да ти дам още примери за това,че любовта изключва ревността :?: И аз ревнувах преди,но с времето се научих,че няма смисъл.И вече не го правя.Едно от най-важните неща за една връзка е доверието,да не кажа най-важното.Ако него го няма нищо няма да излезе.А с ревността си ти показваш,че нямаш доверие.Като ревнуваш,ако приятелят ти има друга,ти нищо няма да промениш.Просто ще излезеш жалка и досадна.А ако ти е верен ще го разочароваш със безпочвените си съмнения.Опитай се да се поставиш на негово място и си помисли ти как би се почувствала в същата ситуация.Това,че не те ревнува е много хубаво,а не значи,че не те обича,както ти по детински си мислиш.Има момичета,които се оплакват от ревнивите си гаджета,от това,че ги ограничават,не им дават да излизат с приятелки и т.н.,а ти цивриш,че не те ревнува?!Е,всеки с проблемите си..А замисляла ли си се,че може да не го показва?Има го и този вариант.Това е което мисля аз,пък ти дали ще ме послушаш не знам.И си е твоя работа де.Аз ти го казвам,заради теб,за да не ревеш после,като го задушиш от ревност,той се уплаши или му писне и си тръгне!
Е,това е!Когато си внушиш,че има повод да ревнуваш се - :),а не си пълни главата с глупости,за да няма после :cry: .
=D> \:D/
l{}ver4e3e
03-19-2006, 20:22
не мога да не го ревнувам :smt010
SLaDkO_Mi6Le
03-19-2006, 20:23
всеки ревнува малко или много едни го показват други не.трети пък се разяждат при мисълта че тяхната половинка може да е с друг!аз също много ревнувам.но не го показвам,а пък от една страна му имам доверие!:) така че.... имай доверие,но и ревнувай няма нищо лошо в това!:)
не мога да не го ревнувам :smt010
a moje6 li da osere6 rabotite?!misli6 li,4e si zaslujava da se skarate,koeto e 100% sigurno zaradi revnostta.i pak da ti kazvam..
Да вярваш на човека,когото обичаш-това е цялата същност на любовта!!!
иии....
Какво е любовта - да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава!!!:))
imam vpredvid sega si sgre6ila i si go revnuvala,ako dyrji na teb i te obi4a 6te ti go prosti,no samo vednyj..taka 4e vnimavai :-k
NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 20:37
ne samo doverieto.az li4no predi bqx mnogo revniva oba4e se zamislix nad smisula na samata revnost i osuznax 4e nqma takuf pri polojenie 4e toi e s tebe?variqnti mnogo ottuk natatuk no az li4no sum nepokist moje bi za6toto ne znam dali sum obi4ala ne revnuvam ot nikoi no smqtam 4e ako ima za kakvo i ot kogo da revnuva6 i dori i da nastupi razdqla 6te nameri6 novo 6tastie po-dobro ot 1-voto i 6te si zaslujava za razlika ot nego...
martinka_91
03-19-2006, 21:20
Пък аз не си ревнувам гаджетата, докато са с мен, а след като скъсаме и ги виждам с новите им любови...Просто изперквам , а знам и че не съм права ](*,)
Хора, не искам да правя нова тема за това и ще се опитам да ви помоля тук за малко помощ...как да се справя с тва дето съм го написала по-горе...Писна ми да се измъчвам, като виждам бившия с новите му попадения...преди не съм имала кой знае какви чувства към него, ама сега просто се съсипвам, като го виждам с други...(след мене вече е сменил три...)не знам какво да правя, понякога започвам да се самозалъгвам, че го обичам, ама чак сега разбирам...и аз не знам кво ми става... :-k
martinka_91
nz kakvo da ti kaja...prosto izpitva6 ne6to po-silno,koeto te kara da revnuva6 sled razdqlata vi,za6toto si go iska6 obratno
misli6 li 4e moje6 ne6to da napravi6?NE ](*,)
martinka_91
03-20-2006, 11:20
Да, CuHu{{o4u}}, права си...няма какво да направя...дано с времето да ми мине тва...ама ми е много кофти ...знам, че не е правилно да чувствам това....но.... :-k
SlaDka_BliZalka
03-20-2006, 12:02
:smt018 :smt018 :smt018
:(
MERSI MNOGO
ZADYLJENA SYM TI
AMA ZA TVOQ SMETKA ZNAM KO E REVNOST
cold_kiss
03-20-2006, 17:48
mili4ka ne znam dali tova e revnost ot lubov moje bi e po-skoro 4uvstvo na privyrzanoost i da ne ti prozvu4i mn silno no mislq 4e 4uvstvo na sobstvenost...do kolkoto razbrah vie ne ste zaedno ve4e...t.e ne moja da se govori za takava revnost po-skoro mislq 4e tova e 4e ti e gadno 4e ste skysali i toj ve4e e bil s 3 sled tova(taka pone razbrah ot dumite ti)
a kak da spre6 da izpitva6 tova 4uvstvo li... :-k ami nz to4no no moje bi naj-lesno e da se opitva6 da ne si blizo do nego i syotvetno taka nqma da go vijda6 v kompaniqta na drugi momi4eta..mislq 4e moje bi o6te ima6 nqkakvi 4uvstva kym nego a ako se opita6 da si dale4e ot nego te taka ili ina4e malko 6te poohladneqt ..za6toto spored men za da ima silni 4uvstva trqbva da ima i silna blizost..
sladkoto_Eli
03-20-2006, 20:32
Toi ne te revnuva za6toto ti vqrva, a ne za6toto ne te obi4a i t.n.......Qvno ti ne mu vqrva6 4ak tolkova. Ostavi go na mira. Ne mu dosajdai [-X \:D/
martinka_91
03-20-2006, 21:03
mili4ka ne znam dali tova e revnost ot lubov moje bi e po-skoro 4uvstvo na privyrzanoost i da ne ti prozvu4i mn silno no mislq 4e 4uvstvo na sobstvenost...do kolkoto razbrah vie ne ste zaedno ve4e...t.e ne moja da se govori za takava revnost po-skoro mislq 4e tova e 4e ti e gadno 4e ste skysali i toj ve4e e bil s 3 sled tova(taka pone razbrah ot dumite ti)
a kak da spre6 da izpitva6 tova 4uvstvo li... :-k ami nz to4no no moje bi naj-lesno e da se opitva6 da ne si blizo do nego i syotvetno taka nqma da go vijda6 v kompaniqta na drugi momi4eta..mislq 4e moje bi o6te ima6 nqkakvi 4uvstva kym nego a ako se opita6 da si dale4e ot nego te taka ili ina4e malko 6te poohladneqt ..za6toto spored men za da ima silni 4uvstva trqbva da ima i silna blizost..
Амиии...като се позамисля, може наистина да си права...Не знам как и кога
се е породило това чувство на притежателност в мен, но сигурно го има...що се отнася до това да не го виждам...възможно е....амаа не напълно...Начи в чата ми се включва...и си говорим...и най-важното е, че си говорим като приятели, споделяме си...ама той ми споделя за новите....гадничко е, но не мога да му го кажа...говорили сме си и за нас...казва, че съжалява, че сме скъсали...напрао...виждам го и в дискотеката...понякога сам, понякога с други...даже и като се прибера в нас се сещам за него, щото на врата имам бележка от него...абе...чудо ](*,)
cold_kiss
03-20-2006, 21:36
ami ...da razbiram te napylno no..ne si li mu kazvala 4e o6te ima6 4uvstva kym nego ili pone tezi momenti v koito toj e s druga te naranqvat?
predpolagam 4e edva li bi iskal da ti pri4ini bolka...mislq 4e trqbva da mu kaje6 4e izpitva6 o6te ne6to kym nego i 4e te boli ot tova kogato toj ti spodelq za drugi i kogato go vidi6 da e s nqkoq druga i mislq 4e tova 6te go nakara pone ne qvno da demonstrira 4e ve4e ne ste zaedno..
a kak misli6 okon4atelno li se razdelihte ili o6te ima vyzmojnost da se syberete za6toto vijdam 4e maj o6te ima6 nqkakvi 4uvstva kym nego...a moje i toj da izpitva ne6to vse o6te...
nz kakvo drugo da te posyvetvam osvem da preceni6 kak bi priel tova i ako re6i6 4e bi go priel gore dolu dobre moje da probva6 da mu obqsni6 pyk moje i da izleze ne6to ;)
:smt018 :smt018 :smt018
:(
MERSI MNOGO
ZADYLJENA SYM TI
AMA ZA TVOQ SMETKA ZNAM KO E REVNOST
offf....ne ti kazah,4e ne znae6 kakvo e revnost,a 4e si po-neopitna...ima razlika?!
addictedtou
03-21-2006, 15:24
Revnosta e mnogo shit neshtu... v smi hubavo e da q ima no ne v golemi kolichestva.To mnogo zavisi i ot choveka... nqkoi revnuvat mnogo drugi ne...mnogo stranno e tova neshto.Az lichno ne revnuvam mnogo i tova mai e dobre
martinka_91
03-21-2006, 17:44
ami ...da razbiram te napylno no..ne si li mu kazvala 4e o6te ima6 4uvstva kym nego ili pone tezi momenti v koito toj e s druga te naranqvat?
predpolagam 4e edva li bi iskal da ti pri4ini bolka...mislq 4e trqbva da mu kaje6 4e izpitva6 o6te ne6to kym nego i 4e te boli ot tova kogato toj ti spodelq za drugi i kogato go vidi6 da e s nqkoq druga i mislq 4e tova 6te go nakara pone ne qvno da demonstrira 4e ve4e ne ste zaedno..
a kak misli6 okon4atelno li se razdelihte ili o6te ima vyzmojnost da se syberete za6toto vijdam 4e maj o6te ima6 nqkakvi 4uvstva kym nego...a moje i toj da izpitva ne6to vse o6te...
nz kakvo drugo da te posyvetvam osvem da preceni6 kak bi priel tova i ako re6i6 4e bi go priel gore dolu dobre moje da probva6 da mu obqsni6 pyk moje i da izleze ne6to ;)
Не знам....може би самата аз вече не искам да има нещо между нас...и точно за това се чудя защо ми е кофти, като ми говори или го виждам с други... #-o Ще го преживея, поринцип съм силен човек :-({|=
cold_kiss
03-21-2006, 19:29
Не знам....може би самата аз вече не искам да има нещо между нас...и точно за това се чудя защо ми е кофти, като ми говори или го виждам с други... #-o Ще го преживея, поринцип съм силен човек :-({|=
e zna4i ve4e sym si se vry6tam otnovo na 1-vata teza..qvno ne to4no go obi4a6 ami ti e kofti 4e v momenta toj e s druga i..prosto kato 4e li nqma nujda ot teb...i taka lesno uj te e zabravil
abe nqma stra6no tozi period 6te otmine a i vika6 4e si silen 4ovek taka 4e spoko...vse pak vqrvam 4e 6te si nameri6 drug i togava ve4e nqma da use6ta6 tova 4uvstvo ili pone ne taka silno za6toto i ti ve4e nqma da ima6 nujda ot biv6iq :)
stiskam ti palci tozi period da otmine vyzmojno naj-lesno i da otkrie6 mom4e dostojno da te nakara da zabravi6 za tova 4uvstvo na sobstvenost
i ej daj po-leko s revnostta za6toto naistina mom4etata(a i ne samo te)mn mrazqt da ne im vqrvat i da gi revnuvat...a spored mene 6tom ima lubov=>ima doverie a 6tom ima doverie=>nqma revnost
taka 4e prosto vmesto da pravi6 sceni na revnost prosto pogovori s 4oveka kojto obi4a6(ne govorq specialno za tova mom4e za koeto govore6e do sega ami po princip)ako ti syzdava povodi za revnost s vyzmojno naj-lekiq ton mu obqsni kak tova te naranqva.i toj edva li 6te prodyljava. po tozi na4in nqma da go narani6 kato mu nqma6 doverie ili pyk ako vzeme6 da go sledi6 kakto poznavam ne malko hora koito sa go praveli i sled tova gor4ivo sa syjalavali za6toto "jertvata"(t.e tozi koito sledqt)ve4e se oteg4i i mu pisna postoqnno da byde debnta i podlagan na krystosani razpiti :smt018
kuraj i gore glavata :)
SmiLe_BaBy{P}
03-22-2006, 10:08
защо той не ревнува?значи ли че не държи на мен и,че въобще не му пука с кого се зарибявам докато ходим
Хаха ти какво очакваш да ти кажат, че е нормално ли?! Ами не не е нормално.Ревността не води до нищо добро... рано или късно ще го осъзнаеш #-o
WindWaker
03-22-2006, 10:10
Хаха ти какво очакваш да ти кажат, че е нормално ли?! Ами не не е нормално.Ревността не води до нищо добро... рано или късно ще го осъзнаеш #-o
prekalenata revnost - da, tq ne e polezna. no v po-malka stepen - za nqkoi hora e priqtna i im pokazva 4e dyrjat na tqh. vseki e razli4en i q priema po razli4en na4in tyi 4e ..... !
martinka_91
03-23-2006, 18:45
cold_kiss, много ти благодаря и на теб за отговорите и съветите :) Ще са ми от полза, надявам се и на други, които имат същия проблем :))
martinka_91
03-23-2006, 18:50
cold_kiss, много ти благодаря и на теб за отговорите и съветите :) Ще са ми от полза, надявам се и на други, които имат същия проблем :))
FiRe_LaDy
03-23-2006, 18:58
Ti iska6 da go nakara6 da te revnuva .... nedei taka.Ne tova ne e qrno,4e ako ne te revnuva i ne te obi4a.Az li4no ne revnuvam.I ako nqkoi me e revnuval prosto mi e bilo gadno.Ne e priqtno ... za 6tqlo i ne6tqlo.Vse da si byobrazqva6 nqkakvi ne6ta,koito ne sa verni.Uspokoi se :)
cold_kiss
03-23-2006, 19:33
heh ami dano naistina da ti pomognat...vypreki 4e na dumi vs e lesno na dejstviq e dosta po-trudno
jelaq ti mn mn sili :)
uspeh
celufan4o
03-24-2006, 22:05
Хах и аз супер много ревнувам ама тва си е нормално де всеки е разли4ен :)
Ani_girl
03-25-2006, 06:18
4ovek revnuva ne za6toto obi4a a za6toto iska da e obi4an !revnosta e gadno ne6to i napulno ubiva 4ustvata ili pone zadushava mnogo .mojebi priqtelq ti terevnuva no prosto ne go pokazva tova 4e ne te revnuva ili pone ne pokazva 4e te revnuva ne ozna4ava 4e ne te obi4a .taka4e ne pokazvai revnosta si tolkova mnogo :) !
tova che ne te revnyva ne oznavacha che ne te obicha ai ima vuzmojnost da si prikriva revnosta da neiska da ti e pokaje zashtoto moje da misli che ako ti q pokaje che te zadushi.Da az revnyvam i mislq che e greshka shtoto prekalenata revnost zadyshava zatova se opitvam da q preodolee :)
`Death`Whore`
03-25-2006, 08:55
Кога ще осъзнаете, че в любовта няма правила и че понякога искреността е хубаво нещо? Който обича истински, задушаване няма.
PoTTerKa
03-25-2006, 09:31
А съм си доста ревнива, което бая пречка създава на пълното ми щастие с приятеля ми...Доста често се караме. Но предполагам, че е поне малко нормално, след като не си единствена...А това, че той не показва ревността си, не значи че я няма.А може би просто не си му дала повод за да ревнува. И аз все си мисля, че моя изневерява, въпреки че му имам супер голямо доверие, но нямам идея защо го правя :-k Спокойно. Просто не си мисли, че той ти изневерява, защото може да стане зле.Доста връзки са се проваляли заради ревност, нали не искаш и при теб да стане така? Вярвай му и го обичай.Аз така мисля да направя...Майната й на тъпара ревност =; Нямам намерение тя да провали всичко и да го загубя... Бъди оптимистка и си мисли хубави неща. Радвай се на това, че не ти изневерява и че те обича. Нали това искаш? Ако не те обичаше едва ли щеше да бъде с теб \:D/
Bubanata
04-05-2006, 11:51
Az revnuvam mnogo ama i moq priqtel ne revnuva pone ne go pokazva!!Qvno tvoq priqtel ti ima strashno mnogo doverie i ne smqta za nujno da revnuva!!!No moje i da revnuva no da ne go pokazva!
penywise
04-05-2006, 11:53
Вие сте едни... :smt117
Като ви ревнуват - "чувствам се задушена"
Като не ви ревнуват - "На него не му пука за мен"
:smt017
Fat_phil
04-05-2006, 11:54
Вие сте едни... :smt117
Като ви ревнуват - "чувствам се задушена"
Като не ви ревнуват - "На него не му пука за мен"
:smt017