PDA

View Full Version : kak moje da se razbere..

interesno mi e
03-19-2006, 14:24
kak moje da razberete dali pr vi vi izneverqva i voab6te ima li na4in da se razbere

03-19-2006, 14:26
Има хора, които усещат.... може би трябва да го познаваш достатъчно добре! И пак може да успее да те излъже!

AiKeN
03-19-2006, 15:25
ako se vyrne s nekva ogromna smu4ka i omazan v 4ujdo 4ervilo na4i ti izneverqva..... zakvo se ednakvi temi puskate ne mi e qsno

Nofacenoname
03-19-2006, 17:30
Има хора, които усещат.... може би трябва да го познаваш достатъчно добре! И пак може да успее да те излъже!
Прав си!Сам/а ще го почустваш!Когато се целувате усещаш страстта нали?Ако почувстваш че няма такава... 8-[

No|Problem
03-19-2006, 17:45
Ако мн се съмняваш в него, просто го питай

gamercheto_
03-19-2006, 21:47
ako ne e izpekyn lyjec moje i da razberesh ina4e shtans nqma :P

thirteen
03-19-2006, 21:51
Ami deanam prouchi.. za da se sumnqvash trqa da ima nqkva prichina . kvo te kara da se sumnqvash v iznevqra :-k

ProstoAz
03-19-2006, 22:02
Най-лесно е като го попиташ!
Ако се опитваш да разбереш по други начини определено ще ти е по-трудно, а и никога няма да можеш да бъдеш сигурна. Въпреки всичко според мен човек винаги оставя следи, на един човек, който изневерява винаги му личи по един или друг начин. Най-често това се изразява в отклонения от нормалното му поведение - обръща ти повече или по-малко внимание (зависи той как приема нещата, как ги чувства и какво влага в изневерите), почва да се поддържа повече, почва да те лъже, да излиза по-често с "приятелите" си, да не си вдига телефона, когато му звъниш неочаквано, без предупреждение, започвате да не намирате общи теми на разговор, да нямате какво да си кажете, защото той е прекалено мълчалив или обратното - разговорлив е повече от обикновенното, ентусиазиран, превъзбуден, държи се разсеяно, не си спазва обещанията, да не ти с обажда, да не ти праща СМС-и, да не изпитва нужда да се виждате или да се отдавате на креватни занимания...и т.н. и т.н....