View Full Version : Moderated: Възможно ли е да съм отворена?
iskam da popittam..predi nqkolko 4asa pravix seks s priqtelqt mi ...tova be6e 1viqt mi p1t..malko me zabolq..no nqmashe nikakva kyrv..sega malko kato v1rvq me ponabolqva..vymojno li e da s1m otvorena ?
ako znaete neshto po v1prosa pi6ete
mersi predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ni6to 4e ne e teklo kryv..ako pi6kata mu e bila normalna tree da si otvorena 4estito
California
03-19-2006, 15:37
:-s На колко години си?
dokt. gogo
03-19-2006, 15:40
ne se pretesnqvai ne si ovredena vsi4ko tova e normalno.
i ne se pla6i pri sledva6tiq vi polov akt vazmojno e sledva6titye nqkolko pati odnovo da izpitva6 bolka
no vsi4ko tova 6te mine sled vreme i 6te se naslajdava6 na hubav sex bez bolka
i vnimavai s partnorite polzvaite prezervativ
piFka_LP
03-19-2006, 16:16
:?:
Nofacenoname
03-19-2006, 17:25
Има ли значение на колко години е?Мисля че няма
По темата при всеки човек е различно при някой има кръв при други не няма място за притеснение :-)
No|Problem
03-19-2006, 17:50
ni6to 4e ne e teklo kryv..ako pi6kata mu e bila normalna tree da si otvorena 4estito
Кога ще черпиш? :-D
California
03-21-2006, 21:58
Има ли значение на колко години е?Мисля че няма
По темата при всеки човек е различно при някой има кръв при други не няма място за притеснение :-)
Ами като гледам какъв въпрос е задала явно има значение...
mis_marry_jane_13
03-21-2006, 22:04
ne e nujno da ima kruv za da si otvorena i pri men nqma6e kruv.Trqbva da si mnogo 6tastliva 4e i pri teb e nqmalo.I mnogo qsno 4e si otvorena.
V smy mi mai si otvorena nz :smt019 :smt019 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014
mi moje da si otvorena ni6to 4e ne e teklo kruv to ne e zaduljitelno
MaPuXyaHa
03-23-2006, 14:39
Много сте отворени бе деца :smt019
Влязло ли ти е нещото в оная работа?!Влязло е тогава се радвай махнаха на още едно момиче капачката от буркана ей!!
Тва поколение бързо се развива!!!
Калифорнийке като гледам по какъв начин си е написала мнението не й давам повече от 15 годинки!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i v kraina smetka kyv ti e problema...6tom ste pravili sex sigurno si otvorena i vse pak kakvo zna4enie ima...nali vse pak ste pravili sex...pyk to ne e zadyljitelno da ima kryv i pri mene nqma6e i pak si bqh otvorena...i vse o6te nemoga da razbera kakyv ti e problema :) ama se pak otvorena si
ro6li4ka
03-23-2006, 17:23
tova gore bqh az :)
California
03-23-2006, 23:18
Много сте отворени бе деца :smt019
Влязло ли ти е нещото в оная работа?!Влязло е тогава се радвай махнаха на още едно момиче капачката от буркана ей!!
Тва поколение бързо се развива!!!
Калифорнийке като гледам по какъв начин си е написала мнението не й давам повече от 15 годинки!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да де, аз за това попитах...
Ми да... развиват се бързо те ама... не знам към добро или лошо....
Иначе по темата-аз не използвам термини като "отворена", но след като си правила секс не си девствена (по-подходящо ми се струва като определение), независимо дали е имало кръв или не...
`Death`Whore`
03-24-2006, 06:03
Чудя се как хората, които го правят на нормална възраст, не ги боли дни след това и не им тече кръв дни след акта...но това между другото. Не си девствена! Честито! Щастливото събитие! И защо реши, че след като не е текло кръв, не си отворена?
Че кво може и да не си отворена никой не е казал ,че е задължително да ти се скъса ципичката там алабала ,че да правиш секс лялялялялял смехория :lol:
Ангела_на_мрака
03-24-2006, 14:38
Че кво може и да не си отворена никой не е казал ,че е задължително да ти се скъса ципичката там алабала ,че да правиш секс лялялялялял смехория :lol:
ти си много зле бе,ще прави секс и няма да и се скъса девствената ципа.Все едно теб да те намуши някой в гъза и да кажеш,че не си педераст.
Майка ти
03-24-2006, 14:50
Ако хименът е много еластичен, възможно е да не се разкъса при първия полов акт. Може да се разкъса при някой следващ път, може и чак при раждане на дете.
Това и циганите го знаят вече и ако през първата брачна нощ няма кръв, вече не връщат момата със скандал на родителите й, а свекървата я води на гинеколог, за да каже дали е девствена още или не. Не е зле някои хора тук да вземат пример от тях! [-X
Айдееееееее една девственица по - малко .... Честито на спечелилата и да почерпи ;)