View Full Version : Нормални ли е ?????
{Д} {И} {Д} {К} {A}
03-19-2006, 22:07
Аз сам на 15 години нормално ли е да ходя със 17 годишен и да правим секс ???
щото ся ходя със един 17 годишен от 6 месеца и аз много го обичам и той мене и нормално ли е да правим секс ако аз и той го искаме все пак аз го обичам много и той мен малка ли съм още за това кажете ми
PLSS ](*,)
ProstoAz
03-19-2006, 22:12
Напълно нормално е, въобще не си малка, по мое мнение, но в крайна сметка ти си решаваш! Аз не виждам нищо лошо в това, особено след като ходите 6 месеца! :)
Normalno e, 6tom se obi4ate i iskate da go napravite, 6tom ste gotovi - ne vijdam za6to trqbva da pita6 dali e normalno
`Death`Whore`
03-19-2006, 22:23
И той е девствен, нали? Обичате се, чакали сте достатъчно дълго, насладете се на физическото удоволствие от любовта.
lainagovna
03-19-2006, 23:10
да
Master_88
03-20-2006, 06:50
Нормално е имайки впредвид че сте ходили немалко време а и разликата е само 2 години
aLakaZam
03-20-2006, 08:33
Ако си готова няма нищо лошо, но ако не си сигурна - недей.
DANGER_LSD_F
03-20-2006, 08:53
Защо ли имам съмнения и не съм съгласна с вас...Забелязахте ли,че това момиче въобще не е уверено в отва дали да го направи или не?Щом се допитва до някакъв форум(нищо лично),значи тя не е сигурна в това и чака някой да й каже"Направи го!".Това,че са ходили от 6 месеца...не означава нищо съществено,поне според мен.
thirteen
03-20-2006, 09:01
shtom i dvamata go iskate ne vijdam kade e problema :wink:
`Death`Whore`
03-20-2006, 09:09
Всъщност ако човек го иска, не се допитва до непознати...
Всъщност ако човек го иска, не се допитва до непознати...
Това е вярно, но след като така или иначе се е допитала ще кажа следното: не го прави преди да станеш поне на 16! Щото след време ще станеш по-голяма и като си погледнеш снимките от 15 годишната си възраст и се сетиш, че си правила секс на тези години не се знае дали ще го понесеш. Да не говорим, че от начина по който си написала мнението си личи колко "го искаш". :-({|=
Нормално незнам ,но не е задължително.
Не е нормално, но какво от това, като ще ти го кажа? Да не би да ме послушаш и да спреш? И.. защо въобще си пуснала темата, за да се похвалиш с това, че си направила секс за пръв път в 7/8 клас?
Защо ли имам съмнения и не съм съгласна с вас...Забелязахте ли,че това момиче въобще не е уверено в отва дали да го направи или не?Щом се допитва до някакъв форум(нищо лично),значи тя не е сигурна в това и чака някой да й каже"Направи го!".Това,че са ходили от 6 месеца...не означава нищо съществено,поне според мен.
Наистина момиченцето май не е много сигурно какво иска.Ако го правиш,защото той иска или защото "всички го правят" не си заслужава.Според мен да изчакаш малко,за да се увериш ТИ самата,а не другите да ти казват,дали си готова или не!
Glezlata
03-20-2006, 17:16
Mili4ka napravi go samo ako go iska6! Nqma normalno i nenormalno tuka!Granica za vuzrastta nqma(e ako si na 11 ne6tata ne stoqt taka),no vse pak si na 15! Ako misli6,4e 6te se 4uvstva6 dobre-problema e nikakuv! NO ne go pravi samo zaradi nego [-X
LoVe_RuSlAn
03-20-2006, 18:53
Absoliutno normalno e ne se pritesnqvai momi4eta na 13 go pravqt a pyk ti 6e se pritesnqva6 6tomse obi4ate ne vijdam ne6to nenormalno v tzqlata rabota vse pak ako nqma6e sex i liubov nqma6e da ni ima nas kolkoto i banalno da zvu4i tova
sexmaniak
03-20-2006, 19:08
Направи го щото иначе ще те зареже.
Абе я моляти се !!! Как така ще го прави за да не я зареже ????
ти чуваш ли се какво говориш ??? Той ако я обича нема да я кара на сила, дори и да я зареже заради това че не му е пуснала, първо малко ще поплаче, но после ще се радва че не му е пуснала понеже ще разбере какъв нещастник е бил (с извинение) !!!
Миличака не се притеснявай ако не си сигурна не го прави, ако не си сигурна по добре недей :)
babi_girl
03-20-2006, 19:19
i az sam na tova mnenie. ako sled 6 meseca ne si go e poiskal moje bi najstina te obicha i moq savet e da go napravish kato si sigurna v sebe si i v nego.
kvo pita6 kato ve4e si go napravila
mis_marry_jane_13
03-21-2006, 22:19
napulno normalno.
{Д} {И} {Д} {К} {A}
03-22-2006, 18:26
mnem ne sam go napraila....mersi vse pak :)
{Д} {И} {Д} {К} {A}
03-22-2006, 18:27
[quote="GIFTED"]kvo pita6 kato ve4e si go napravila[/quot
mnem ne sam go napravila
АМИ НЕ Е НОРМАЛНО,МАЛОЛЕТНА СИ!!! :(
Напълно нормално е, въобще не си малка, по мое мнение, но в крайна сметка ти си решаваш! Аз не виждам нищо лошо в това, особено след като ходите 6 месеца! :)
Ае мацеееееееееееее.... Ти луда ли си е , как ти си едва на 15 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и тя и вика нормално е ... Ми Вие минете ли на 15 , след 1-2 години ще Ви отварят на 13...................Ааааааааааа т'ва е ужасно !!!!!!!!! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !
Направи го щото иначе ще те зареже.
Ииииииии т'ва мнения пък е адската тъпня ... как може да има толкова глупави хора.... ТИ казваш , че ако не спи с него , той ще я зарежа... А момичето написа , че той я обича , следователно , щом я обича няма да скъса с нея заради това , щото я обича , а пък и к'во да се наебе с него само заради т'ва , да не я зареже.... Т'ва е тъпо , ако я харесва ще я чака !
^KaSiDi^
03-27-2006, 18:08
mislq,che e syvsem normalno,stiga i ti da go iskash :)
crystal_tear
03-27-2006, 18:38
Ami,az ne moga da kaja dali e normalno ili ne-fakt e,4e az go napravih na 15,e,malko predi 16!No ne e v tova problema,az ne smqtam,4e ako ve4e si stanala na 16 ne6tata 6te se promenqt mnogo!Vajnoto e da go ISKASH istinski,a ne da razchita6 na mnenieto na drugite!Na men vsi4ki mi kazvaha,4e sym malkA,no az go napravih,zashtoto iskah!!!A,ako ti ne si sigurna vse o6te-ami prosto izchakai o6te malko!!!USPEH! :lol:
бойна кокошка
03-28-2006, 12:30
След като сте вече 6 месеца заедно, то той със сигурност държи на теб и според мен няма нищо лошо да го направиш. Това че се допитваш до форум съвсем не е знак, че не си готова, в крайна сметка в тийнейджърска възраст малко хора са абсолютно сигурни в нещо. Винаги е полезно да чуеш и чужди мнения, но в крайна сметка решението си е само твое. Но според мен нищо не те спира. И моя пръв път беше на 15... само не очаквай още в началото да е перфектно, особено ако и двамата сте девствени. Колкото повече време минава, толкова по-хубаво става, не забравяй да му показваш и да му казваш какво ти харесва и да ползвате предпазни средства (:
Аз сам на 15 години нормално ли е да ходя със 17 годишен и да правим секс ???
щото ся ходя със един 17 годишен от 6 месеца и аз много го обичам и той мене и нормално ли е да правим секс ако аз и той го искаме все пак аз го обичам много и той мен малка ли съм още за това кажете ми
PLSS ](*,)
nikak ne si malka suvsem normalno e!
mi spored men za tova nqma to4no opredelena vyzrast - ob6to vzeto i az si mislq 4e na 15 si si malka , no vsi4ko zavisi ot tova dali se 4uvstva6 gotova EGN-to ne igrae rolq
samo deto 6tom pita6 za tova v internet qvno o6te ne si mnogo sigurna=gotova
Angry_bAD-Boy
03-29-2006, 10:07
:smt013 :smt013 :smt013 awe ti normalna li si s akala 6to ne go naprai6 s 21 godi6en,aaa?kvo kato e na tolkova nali go obi4a6 =D> =D> =D> samnqvame nqkvo pelena4e na 15 godini da razbira ot lubov,NQMA6 SI NA IDEQ KVO E TVA,a mi govori6 za sex :smt005 :smt005 :smt005
spored men e napalnpo normalno se pak ste hodeli 6 meseca a i razlikata vi ne e ogromna
Femme Like ME
03-30-2006, 15:29
nedei mili4ka, spored men si o6te malka na godini za sex. A kato 4eta kakvo sa pisali nqkoi HORA za tova 4e e normalno na 15 da se pravi sex napravo mi se povra6ta :!: daje zapo4vam da se zamislqm dali pri teq HORA nqma nqkva pedofilska notka? nali spored tqh e normalno 15-godi6nite da pravqt sex, 4e dori i 13................................................ .................
Glezlata
03-30-2006, 15:39
Nqma normalno i nenormalno tuka.Ako go iska6 go pravi6,ako ne 4aka6 o6te! :lol: