PDA

View Full Version : pomo6t.neznam kvo da pravq

geri777
03-20-2006, 18:09
Незнам как да започна.Обичах прекалено много едно момче.Скъсахме защото реших да празнувам нова година с четири дена предварително.Бях се освинила до козирката и скъсахме по много жесток начин.После два месеца му се молих да тръгнем.Обичаше ме още но неможел да тръгне с мене защото ми нямал доверие и го е било страх да не го нараня пак.Молих му се,плаках даже се опитах да се самоубия,но не успях.Тръгнах с най-добрия му приятел,но като се съберем заедно на една маса не отделяме поглед един от друг с бившия.Искам да си го върна обратно,но той се ми вика че не ме обича докато на приятелите си вика че му е било много мъчно за мене.ПЛС помогнете.Кажете кво да правя.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО [-o< :(

sometimes_
03-20-2006, 18:19
Vij, momcheto si e pravo. Ti si go naranila i ne iska da riskuva pak. Priemi reshenieto mu, nqmash drug izbor. I da go molish i da plachesh, i da se samoubiesh neshtata ostavat syshite. Priemi realnostta i prodaljavai napred, rano ili kysno shte go zabravish...

03-20-2006, 18:47
кажи точно какво е станало,че сте се разделили,да видим дали е толко сериозно...

cold_kiss
03-20-2006, 18:49
aa malko si se izdynila..(ne govorq za pieneto to4no tova ti si go osyznala ve4e)govorq za tova 4e si mu se molila,plakala i dori si se opitala da se samoubie6...mili4ka izvinqvaj ama malko si se poulqla taka mislq 4e si zagubila uvajenieto mu...dryj se na polojenie :)
e da sbyrkala si...napila si se...ami slu4va se ako naistina te obi4a mislq 4e moje bi trqbva da ti prosti ama vse pak ne moga da znam kakvo si pravila 4ak tolkova 4e taka si go naranila...
ne6toto koeto 6te te posyvetvam e da go ostavi6...nqma smisyl da se unijava6 pove4e ,da mu pada6 v kolenete ...qvno si go naranila i 6te se naloji mlako vreme dokato mu mine a do togava prosto moje da ostane6 edna priqtelka...ne vqrvam 4e 6te e dobyr variant da prodyljava6 s molbite i sylzite za6toto taka naj-mn da go otblysmne6 ot sebe si o6te pove4e.... :(
uspeh ti jelaq dano nameri sili da ti prosti

geri777
03-20-2006, 18:59
Значи стана така че се бях напила супер яко.Незнаех кжо правя.Държеше ме 4-5 дена.Говорех че никои не обичам под влиянието на алкохола.Карахме се секи ден.И накрая скъсахме.Прекалено много му се молих.Говореше ми че не ме обича,а на приятелите си говореше че му липсвам атски много.Кат сме заедно се гледаме постоянно.Тва е в общи линии.

midnight...
03-20-2006, 19:31
е па аз да те питам как от едно напиване ще те държи 4-5 дена?! :shock: мисля че сама си се изгъзарила като си си вдигнала реномето...според мен с бившия нищо няма да стане по простата причина че хората мразят да повтарят някои грешки :?

03-20-2006, 19:41
отиди при пича и му кажи същото,дето го написа тук
явно те харесва
а,между другото,ти сама си си виновна :|

03-20-2006, 19:48
Значи стана така че се бях напила супер яко.Незнаех кжо правя.Държеше ме 4-5 дена.Говорех че никои не обичам под влиянието на алкохола.Карахме се секи ден.И накрая скъсахме.Прекалено много му се молих.Говореше ми че не ме обича,а на приятелите си говореше че му липсвам атски много.Кат сме заедно се гледаме постоянно.Тва е в общи линии.

ДЪРЖАЛО ТЕ Е 4-5 ДЕНА???? Моля те, девойко! Кажи ми как става това. Просто и аз искам да ме държи толкова време. Макс да ме държи 20-на часа и то, ако продължавам да пия постоянно. Искам ей така да се напия и да ме държи 4 дена. Кажи как става!

cold_kiss
03-20-2006, 21:20
da be macka kak 6te te dyrji 4-5 dena?
ajde daj seriozno da si kajem 4e tva e nevyzmojno...znae6 li ne mislq 4e priqtelqt ti se e qdosal za tva 4e "si se napila"ami za6toto si mu razkazala taq teoriq za 4-5 dnevnoto iztreznqvane ot alkohol4eto...mili4ka mislq 4e ako ne mu kaje6 vs kak e i za6to si postypila to4no po toq na4in ne6tata nqma da potrygnat razbira6 li?
prosto mu se izvini za tva 4e malko si go napravila na glupak i moje da mu mine za6toto qvno ima vse o6te 4uvstva kym teb.. :)

TiA_MaRiA
03-20-2006, 22:02
Mdam i az neznam kak 6te te durji 4-5 dena :shock: , vij ako vseki ot tezi 4-5 dena si se napivala stava, no ot edno napivane da te durji....struva mi se 4e malko si preigravala :smt119 , naranila si mom4eto i logi4no e 4e mu e gadno, qvno e s po-silen harakter i ne iska da otvarq ve4e zatvoreni stranici. Napravi mi vpe4atlenie i drugo- trugnala si s nai-dobriq mu priqtel - e izvinqvai ama tva si e 4ista podigravka s nego, kak iska6 da se vurne pri tebe? Puk i ako tozi mu e istinski priqtel i znae 4e mom4eto te haresva edva li 6te trugne s tebe, ne si se zamislqla nad tova nali? Taka 4e ... ili tozi ne mu e nikakuv priqtel ili prosto tvoeto mom4e ne izpitva ni6to kum tebe. Sorry ama tva e moito mnenie :!:

marla
03-20-2006, 22:32
twa za 4-5 dena naistina nqkak si ne zwychi logichno..w gines nqma takyw rekord sigorno.. :wink:
inache w edna wryzka ako nqma dowerie .. nishto ne stawa..
moje i da se zdobrite no nqma da e za dulgo zashtoto togawa i naj-malkoto shte go kara da se symnqwa w teb

addictedtou
03-21-2006, 16:05
Mila,ti qvno mnogo si go naranila...shtom ne iska da se vyrne pri teb...no te che te obicha spor nqma... prosto momchetata(nqkoi ot tqh pone de) mnogo trudno proshtavat.. i sa gotovi da se nakazvat sami no da ne prostqt na edno momiche... ne znam kakvo da pravish,... s tova che hodihs s nai dobriqt mu priqtel nqma da postignesh nishto.

HandOfBlood
03-21-2006, 16:32
хаха добре, надявай се да те е държало толкова време...
и аз да съм на негово място и аз няяше да искам да се върна при теб >.<

Mikohito
03-21-2006, 16:39
Не може да те е държало толкова време смятам че използваш това само за оправдание.Но истината е че не си знаела какво искаш в онзи момент.Щом обичаш толкова това момче помоли го да се видите и му обясни че го обичаш още и защо си направила всичките грешки.

Glezlata
03-21-2006, 16:52
Situaciqta ti e ujasno i za jalost dosta 4esto sre6tana.Milsq,4e ti ne si prava v slu4aq! Purvo si se napila-piqno momi4e [-X ,posle si se opitala da se samoubie6-nai-lekomislenata postupka,koqto moje6 da napravi6!Neznam na kolko godini si,no o6te ot sega ako trugne6 da se samoubiva6 pri takiva obstoqtelstva-ne e na hubavo!I na kraq si trugnala s nai-dobriq mu priqtel??? Vurha na sladoleda-tova e stra6en udar za nego i ne mislq,4e mu e dobre.A kazva,4e ne te obi4a,za6toto vseki si ima dostoinstvo,a ti qvno dosta si potupkala negovoto.Mislq,4e da govori6 s nego iskreno i otkrito e re6enie,pone za izqsnqvane na situaciqta!Upseh!

geri777
03-21-2006, 17:17
blagodarq za syvetite mnogo.kogato se napih upotrebih i marihuana zatva me dyrja tolkova mnogo.mnogo blagodarq 4e obyrnahte vnimanie na moq problem. \:D/

hi6tna hiena
05-01-2007, 13:26
:lol: ina4e mene me dyrji ot diskotekata do nas,6toto ako nashte me vidat piqna.....hahaah

BAYO
05-01-2007, 13:41
Айде айде.... измислила си си оправданието с алкохола като си мислела, че ще мине тва като предлог, ама си сбъркала и сега си понеси последствията :smt011

Valserp
05-01-2007, 13:45
ПЛС помогнете.Кажете кво да правя.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО [-o< :(

ПОРАСТНИ

Моля, следователно.

~ShaDoW~
05-01-2007, 13:57
emi alkohola ne pro6tawa... na negovo mqsto i az bih postypila taka (kolkoto i jestoko da zvu4i) spored men 6te spe4eli6 doverieto mu s wremetno,no kato hodi6 s negov fr :/ slabo werotno nqkoga da ti powqrwa pak.

BWald0rf
05-01-2007, 16:25
Забрави бившия и си гледай отношенията с гаджето.Просто не мисля че след като е минало толкова много време нещата между вас могат да се оправят.