View Full Version : Kakvo e 4ustvoto da e v teb momi4eta ?
zdraveite az sym mom4e i mi e mnogo interesno da razbera kakvo e 4ustvoto da vi e v jenskiq polov organ. Prosto ne moga da si go predstavq. Ako mojete da go obesnite mnogo 6te vi blagodarq!
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:37
Никой не може да ти го опише.
ako uspeesh da mi obqsnish kakwo e edno momiche da ti prawi s*irka da si e neq.. ne zawismo kade shte se opitam i az da ti obqsna kakwo e obratnoto chuswsto .. \:D/
ami 4ustvoto e takova: sqka6 leko gadeli4kane, prohlajdane i priqtni laski po nai 4ustvitelnite mesta ot 4lena. A kato svyr6va6 e pak leko gadeli4kane i ne6to drugo. Ne e lesno no misla 4e vse po nqkakav na4in 6te moje da se obqsni :)
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:55
"Леко гъделичкане и приятни ласки по най-чувствителните места на члена" не е обяснение какво изпитваш! Удоволствието не може да се опише!
"Леко гъделичкане и приятни ласки по най-чувствителните места на члена" не е обяснение какво изпитваш! Удоволствието не може да се опише!
до колкото разбрах въпроса не беше "опишете удоволствието" а какво е усещането там отзаде.. ?!
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:58
Отзад е анусът, поне моят.
Отзад е анусът, поне моят.
настъпи момента да се устроумничи.. много добре разбра за какво става дума но както и да е.. надявам се афтора да е бил доволен..
`Death`Whore`
03-20-2006, 22:07
Само на мен ли темата ми звучи като "Опишете какво е да ви прободат с нож" или "Опишете какво е да те сърби"?
Само на мен ли темата ми звучи като "Опишете какво е да ви прободат с нож" или "Опишете какво е да те сърби"?
окей жена.. беше интересна до един момент.. момента в който пишеш само да ти са трупат бутилките в завода за стъкло там отлево на монитора.. просто си замълчавам.. явно с тебе нормален разговор не може да се проведе, ноо както и да е.. живи и здрави и са надяам до утре да измислиш нещото.. нещото = отговора на темата..
аз лягам щото утре съм сефте смяна на даскало !..
TiA_MaRiA
03-20-2006, 22:20
Abe 4ovek kak moje da zadava6 katuv vapros? koi spored tebe 6te moje da ti otgovori? kakvo e 4uvstvoto.... ](*,) Az ne moga da go opi6a ako nqkoi moje...
плати на някой батко много пари... наведи се... разтвори бузки и ще разбереш :)
Crazy_Element
03-20-2006, 23:08
Доколкото съм чувал ЖЕНИТЕ изпитват десеторно по-голям кеф от нас!
WindWaker
03-20-2006, 23:59
i mn 6te mi e interesno da pogovorq s 4oveka koito ti go e kazal tva. toi sigurno po edno vreme e imal jenski polov organ i e izpitval edno, posle si e pri6il muji polov organ i e probval pak ? ne moje6 da sravnqva6 2 ne6ta, koito osven 4e sa "nesravnimi" a sa i "neizmerimi" .....
mis_marry_jane_13
03-21-2006, 22:15
Никой не може да ти го опише.
podkrepqm
f0r3v3r]
окей жена.. беше интересна до един момент.. момента в който пишеш само да ти са трупат бутилките в завода за стъкло там отлево на монитора.. просто си замълчавам.. явно с тебе нормален разговор не може да се проведе, ноо както и да е.. живи и здрави и са надяам до утре да измислиш нещото.. нещото = отговора на темата..
Абе пич, к'во само се разпореждаш тука, ако нямаше никой в тоя форум, нямаше да има на кой да пишеш и по тоя начин нямаше да има на кой да се правиш на гъзар и да избираш на комплекси. Потребителите са ти най-ценното нещо, не ги губи.
DarkSanctuary
03-21-2006, 23:42
Мне, не само на теб! :lol:
favor_91
03-22-2006, 08:37
e kakvo e ...kef i za 2 ta pola :)
rosskata
03-22-2006, 09:53
:shock: Еми то е... Като да е вътре в теб. Нещо такова...
Ае пич как я мислиш ти тая работа... :lol:
LoRinSeR
03-22-2006, 10:08
А какво е като ти правят свирка, обясни веднага ... :-D
Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос! :lol:
akademika
03-22-2006, 21:40
Ne sym momi4e oba4e moga da obqsnq nqkoi ne6ta ,purvo frikciite po polowiq organ i na dwata pola rano ili kysno dovejdat do priliw na mnogo kruw w mozuka (tn orgazum). Weroqtno orgazmut e ednakukuw i pri dwata pola no 4oweka iska6e prosto da popita kakwo e purwona4alnoto use6tane obqsneno s priblizitelni sredstwa kato :
syrbene,swyrh4uwstwitelnost,gydel,bolka(rqzka,typa ) i tn
:-({|=
akademika
03-22-2006, 21:43
МнениеПуснато на: Сря Мар 22, 2006 3:37 pm Заглавие:
Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос! Laughing
spored men temata ne e typa a iziskwa seriozni razsujdeniq i vruzki koito qwno nqkoi hora ne prawqt.Kato cqlo zasqga dosta osnowen wupros.
f0r3v3r]
Абе пич, к'во само се разпореждаш тука, ако нямаше никой в тоя форум, нямаше да има на кой да пишеш и по тоя начин нямаше да има на кой да се правиш на гъзар и да избираш на комплекси. Потребителите са ти най-ценното нещо, не ги губи.
omg, pi4a ti kaza da spresh da ostroumni4ish, ti pak produljavash
zabelqzal sum, 4e samo prostotii pishesh i rqdko kazvash neshto smisleno
ps: evala na akademika
akademika
03-22-2006, 22:09
blagodarq pi4 !
ne samo na teb :wink:
ami i az sam na mnenie 4e nikoi ne moje da ti go obqsni to4no ! 6t o ne zeme6 da probva6 i 6te vidi6
Обсъждал съм темата с момичета и отговорът винаги е бил "Запълваш празнината в мен" разбираите го както искате.
bulgarche
03-24-2006, 08:40
PREDPOLAGAM, che shte e neshto kato tova da se poodupish ii... da ti go natoporchat v duparata
:smt005 :smt005
Доколкото съм чувал ЖЕНИТЕ изпитват десеторно по-голям кеф от нас!
Да така е , ама пък тоя кеф го изпитват , веднъж на 5 месеца , докато ние може и през половин час да го изпитваме ;)