View Full Version : Ще се пръсна от ревност :(
помогнете ми моля ви ! не издържам вече ,адски много харесвам едно момче от нашия клас и постоянно си кликваме и се гледаме през часовете, може би и той ме харесва ..... Как мислите?
А ето го и проблема той постоянно се закача с едно момиче с което сме приятелки и въпреки че тя знае е че аз сум лудо влюбена в това момче тя продължава да се закача с него ..... :(
И най-интересното че когато ме види че ми е гадно като се закачат,понеже си личи (изведнъж докато се смея и ми става некво гадно) и той спира да се занимава и си сяда на чина и после по цял час не пише и ме гледа ......
? Ама може и да харесва мойта френдка ? :(
всеки път когато се закачат ми се иска да потъна в някоя яма и да не излеза...................................... .................................................. .................................................. .................................................. .....
Donidarko
03-21-2006, 15:38
hihi as kato slu6am kwo gowori6 toia pi4 qko mi se strua 4e se e zaribil po tebe i ti go pokazwa 6to ne napraite ne6to ami samo sedite se gledate we :shock: brrrrr staate si gajeta ewentoalno po4wa6 da mu darji6 smetka da ne se zaka4a s drugi momi4eta ina4e kwo da otide6 pri nego i da mu kaje6 " kwo prai6 we 4wor sedi grei se :lol: " ne staa ne misli6 li ti si mu nikwa wse o6te pojelawam :smt007 :smt008
LP_girl_14
03-21-2006, 15:41
ммм...недей да съдиш че умира от любов по твойта френдка,само щото се закачат.Тва не значи нищо!Ако искаш да си изясниш ситуацията просто поговори с него,да кежем питай го ей така има ли чувства към онова момиче,кво му е е мнението за нея и т.н.Все едно просто си говорите...Но какато го описа според мен той не е безразличен към теб.Според мен ще е е най-правилно да му кажеш кво изпитваш O:)
Прати му смс и излесте някаде на кафе...ко го гледаш!Щом си влюбена в него давай напред!Рискувай!Който не рискува не печели!Бори се за него!
HandOfBlood
03-21-2006, 16:07
ми може да те харесва и именно това да му е целта - да ревнуваш... и естествено да се размърдаш малко
LoRinSeR
03-21-2006, 16:10
Прати му смс и излесте някаде на кафе...ко го гледаш!Щом си влюбена в него давай напред!Рискувай!Който не рискува не печели!Бори се за него!
Правилно, девиза на Стоичков ...
`Death`Whore`
03-21-2006, 16:12
Харесва те, щом те гледа постоянно, най-малкото. Предполагам, че си малка, момчетата на тази възраст дърпат плитки, блъскат момичетата...не могат без това.
хващаш го за ушите и го водиш някъде :lol:
стига го гледа,ЯВНО те харесва - действай
1voto koeto shti kaja-taq tvoita priqtelka hich,ama hich ne e stoka.I tova che tq e k**va sys izvinenie priqtelka ti e ama..ta tova che tq e ... i che mu se natiska za da ti pokaje che e poveche ot teb v koeto sum sigyrna che ne e taka neznachi che s nego nemoje da stane nishto.Natisni mu se malko i ti i da znaesh che shte q zae*e vednaga!
better_life
03-21-2006, 18:02
DEISTVAI! :lol:
SeXyTo_f
03-21-2006, 18:06
8-[
Predpriemi ne6to nai-nakraq!
O4evidno e,4e ako ne e vluben v teb,to sas sigurnost si mu dosta simpati4na.Badi po-uverena v sebe si.Toi trqbva da razbere,4e go haresva6,predi da si zagubila 6ansa si s nego
SummeRLove08
03-21-2006, 20:16
Само спокойно!Ве той знае ли? :-k Ако не ще трябва да му кажеш и така той ще е по-нащрек и няма да се закача с френдката ти.
УСПЕХ! :wink:
piFka_LP
03-21-2006, 20:19
to4no tuka nema kakvo da 4aka6
LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 08:48
s revnost ni6to nqma da napravi6 i da postigne6 ako te haresva haresva te ako ne te haresva ili trqbva da napravi6 taka 4e da zapo4ne da te haresva ili trqbva da ostavi6 ne6tata takiva kakvito sa i qvno tvoqta frendka da e kysmetliikata
Femme Like ME
03-22-2006, 12:26
ne se pritesnqvai. ot tova koeto napisa razbiram 4e qko e hlatnal po tebe...6tom po cql 4as ne pi6e,qvno za teb si misli 4oveka i mu e gadno 4e na teb ti e gadno. i davai malko po-samouvereno, jalko 4e toi NE E DOSTATA4NO INICIATIVEN.
Миличко ако не действаш няма да разбереш... признай му и да ти откаже kво толкова поне няма да се надяваш напразно:) колкото до другото може и да я харесва ама кво ти пука ако иска да е с теб ще баде с теб
CVETELLINA
03-22-2006, 13:53
ммм...недей да съдиш че умира от любов по твойта френдка,само щото се закачат.Тва не значи нищо!Ако искаш да си изясниш ситуацията просто поговори с него,да кежем питай го ей така има ли чувства към онова момиче,кво му е е мнението за нея и т.н.Все едно просто си говорите...Но какато го описа според мен той не е безразличен към теб.Според мен ще е е най-правилно да му кажеш кво изпитваш O:) така си е най-добре действай няма кво да губиш,пък ако не стане с него все пак не е единственото момче :wink: :wink:
Fat_phil
03-22-2006, 14:44
Ne mislq 4e trqbva ti "edvali ne da mu predlojish" no kato po-golqm moga da ti dam nqkoi drug suvet.
zna4i predloji mu nai-priqtelski da izleznete.i se obli4ash efektno i kato kazvam efektno ne govorq kato kypBa a se oble4i taka 4e da si strashno sexi da se vijdat 4asti ot tqloto ti kato ramenete primerno krakata(bedrata)
ne si slagai kecove shtoto tova e otvratitelno a kato gi gledam po-malkite sami s kecove hodqt [-X :shock:
ta kato izlezete i si nakondrena gledash malko po mrunishki i ako toi te haresva nqma na4in da ne deistva osven ako ne e nqkoi oligofren!!!! ](*,)
are PEACE :twisted: i da kajesh kvo e stanalo
strawberry
03-23-2006, 09:14
По това което си написала че това момче не е безразлично към теб.И щом той не действа ти трябва да се опиташ да направиш нещо.А относно закачането с твоята приятелка-закачането не е показател за това дали я харесва или не.Това е просто убиване на време.Независимо на колко е това момче.Закачането много рядко е показател за привличане.И това ти го казвам от личен опит :)
TheMaggie
03-23-2006, 10:43
Da ne ti puka!Pogovori i s dvamata pootdelno.Moje bi tvoita frendka prosto i e priqtno da se zaka4a s mom4eta. :-k A kogato ne ti obra6ta vnimanie mom4eto zintriguvai go s ne6to
^Pretty{}Girl^
03-23-2006, 12:15
mi kfo ti kaja stanete gadjeta qvno i toi te haresva
xaxaxax ti ko me vidish az kolko sam revniva xaxaxaxaxa :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
SLaDkO_Mi6Le
03-23-2006, 20:03
:-k :D :D
Black_Cat
03-24-2006, 18:26
doskoro i az imah su6tiqt problem,otidi pri nego i direktno go pitai dali te haresva ili ako tolkoz si se spekla prez nekoi 4as mesto da se gledate my pi6i na list4e i go pitai taka ,az taka napravih i povqrvai mi ima6e OGROMEN uspeh.zatva ti kazvam da ne se motka6 o6te a da deistva6