Влез

View Full Version : Moderated:Харесвам две момчета...кой да избера?

macka123
03-21-2006, 21:07
zna4i......imam malko problem4e
haresvam dve mom4eta
no te sa absoliotno razli4ni
edinqt e tip kopundjiq piqnica ama e mn svesten pio princip golqm pi4 ama go poznavam ot mnogo godini i to imam predvid naistina mnogo
a dr e tip roker4e (s motor) i toi e mn sladuk no nqksi mn tupo me svalq
kvo da napravq
kajete mi

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Sunny_stz
03-21-2006, 21:22
Xax..ami slu6ai surceto si!Nie edva li mojem da ti kajem ,koi haresva6 pove4e:)))) Opoznai tozi,koito poznava6 po-malko i preceni koi haresva6 pove4e!
USPEH!

WILD__BOY
03-22-2006, 07:27
Определено не харесваш най-свестните хора на света. Аве никога не се ограничавай до двама човека. Ако се пак не си избереш нито един от двамата дигни поглед и си харесай друг. ;)

pachanga_giRl
03-22-2006, 07:41
Еми според мен никой не може да ти помоге(поне тези, които не те познават), защото не знаем вкуса ти, принципите ти, идеала за момче и т.н. Аз ако съм щях да ида при първия - купонджията, но не знам на теб кой ти допада повече..и така - следвай сърцето и то ще отведе при този, при който трябва...еми тва е O:)

MaRiYa_86
03-22-2006, 21:34
Stranno opisanie...kupondjiq,piqnica..,ama svesten po princip...
Ostavi ti tozi princip.Ne zvu4i dobre + tova,ako poznavashe tolkova dobre parviq shteshe da znaesh dali si zaslujava vnimanieto...Qvno ne gi poznavash hi4
I izobshto kakvi sa tezi temi,ti si reshavash be baby...Vse edno da pusna tema "kvi 4orapi da si obuq...rozovite sa mn hubavi,ama sinite sa mi novi.Pomognete mi,nz kvo da pravqaaaaaa"

sladkoto_Eli
03-24-2006, 18:26
Q po-dobre gi ostavi i dvamata i si xvani nqkoi drug.I dvamata ne sa stoka :-D

ProstoAz
03-24-2006, 21:20
Винаги са ми били много странни "дилеми" с подобено характер...ами чакай малко - ти вместо да се чудиш кой от двамата да ИЗБЕРЕШ не се ли зачуди преди това кой от двамата те ИСКА??? :twisted: