PDA

View Full Version : побърквам се....

краси
03-22-2006, 05:57
здр историята е супер дълга и ще съм ви много благодарна да я прчетете цялата!
значи преди 2 месеца връзката ми с Т. приключи защото три мой бивши приятелки/с тях се скарах много жестоко/са му наговорили куп глупости за мен-че нон-стоп съм му изневевярвала,че не съм го обичала и т.н. и той им е повярвал. :( направих няколко опита да говоря с него,писах му смс-и но нищо. :|
един негов приятел ми каза че той все още има някакви чувства към мен,но меи се прави на интересен.а иначе той е много добър към мен,беше идеалното гадже-обичаше ме,имах му страшно голямо доверие,знаех че за всичко мога да разчитам на него..
но има и едно друго момче-той е ннегов добър приятел/от един квартал са/с него преди се забивахме но той не е от момчетата които имат сриозни връзки-но все още имам някаква тръпка кйъм него....
какво да правя? :roll:

WILD__BOY
03-22-2006, 07:25
1. Тони не те е обичал щом сляпо е повярвал на тея патки.
2. Тея не са ти приятелки.
3. СМС-ите никога не са вършили някаква работа.
4. Ако знаеш каде да го намериш отиди при него и говорете лично.

03-22-2006, 10:13
emi az hodih ma se sduhah mn [-X
i samo mu kazah 4e ne sam govorila ni6o sre6u nego i toi mi kaza samo-ok :(

Donidarko
03-22-2006, 10:31
brrr twa s zduhwaneto e mnoo gadno trqq da go preodoleesh ako ne go preodoleesh ne moje da ima dialog mejdu was i wraskata e obre4ena :smt010 :smt005 trqq da go preodoleesh i da goworish da mu obqsnish chustwata si da mu kajesh 4e e izlagan ot bivshiteti priqtelki koito sa otmashtavali che naistina ne mojesh bes nego i che ako oshte ima nqkakva nadejda da ne se razdelqte tova shte bade nai dobriq mig v jivota ti :oops:

RoSsY88
03-22-2006, 10:38
АМи щом си му казала лично,че са глупости се отдрпани от него и не го търси...ако те обича ще те потърси...ако ли не има мн маже на тяо свят!

DiabolicAngel
03-22-2006, 12:59
Времето лекува така че не го търси известно време.Ако те обичам поне малко от това което казваш,ще се върне.Ако ли не - здраве да е.
Успех :!:

03-22-2006, 17:23
da mu pratq li o6te edin sms za posledno?

Bubanata
04-05-2006, 12:03
Po dobre napravi vsichko vuzmojno da govorish lichno s nego ako ne uspeesh nikogae pribqgvai kum sms-i zashtoto te ne sa mogo dobro reshenie!!Ako ne uspeesh lichno da gavorish s nego togava pomoli negoviq nai-dobur priqtel da ti pomogne s neshto da go obedi da govori s teb ili neshto takova no 100% e nai dobre da govorish s ngo zashtoto samo razgovor bi vi pomognal nai-mnogo!!Uspeh i se nadqvam da sum ti pomognala!

He3HauKa
04-05-2006, 12:05
Ami znachi ne te obicha shtom im e povqrval :smt009

mil4eto_
04-05-2006, 13:13
ок,той ми е повярвал,но ако има чувства към теб и ти и той в момента страдате и се измъчвате.няма смисъл да се правиш на интересна или недостъпна-защото в случай само ти губиш от това.ако наистина го обичаш-давай!дори се за любовта си!той сигурно е наранен и няма да отстъпи лесно,защото когато обичаш някой и той те предаде боли страшно много,но въпреки всичко не се отказвай-най-малкото,за да не се питаш след време"ами ако бях малко по-упоринта и се борих за него щяха ли сега нещата да са същите?!"

mil4eto_
04-06-2006, 08:24
Ami znachi ne te obicha shtom im e povqrval :smt009
не е точно така!по-скоро значи,че и е нямал доверие,а тези две неща са много различни..... :wink:

POLA^_^
04-06-2006, 08:39
Според мен трябва да му дадеш време да премисли нещата,не го търси определен период и ще видиш,че той сам ще те потърси.А ако ли не винаги можеш да си намериш друг :wink:

Fat_phil
04-06-2006, 08:43

WILD__BOY mai samo ti mojesh da napravish neshto sled kato znaesh za kakvo ide re4!!! pogovori s 2mata i gledai da opravish neshtata

Krem4eto
04-06-2006, 09:11
здр историята е супер дълга и ще съм ви много благодарна да я прчетете цялата!
значи преди 2 месеца връзката ми с Т. приключи защото три мой бивши приятелки/с тях се скарах много жестоко/са му наговорили куп глупости за мен-че нон-стоп съм му изневевярвала,че не съм го обичала и т.н. и той им е повярвал. :( направих няколко опита да говоря с него,писах му смс-и но нищо. :|
един негов приятел ми каза че той все още има някакви чувства към мен,но меи се прави на интересен.а иначе той е много добър към мен,беше идеалното гадже-обичаше ме,имах му страшно голямо доверие,знаех че за всичко мога да разчитам на него..
но има и едно друго момче-той е ннегов добър приятел/от един квартал са/с него преди се забивахме но той не е от момчетата които имат сриозни връзки-но все още имам някаква тръпка кйъм него....
какво да правя? :roll:

Лоша работа с Т.,защото той се поддава на глупости по твой адрес а не ти вярва на тебе.Ако тръгнеш с неговия приятел,той ще си помисли,че наистина си изневерявала...

ThePainIsReaL
04-06-2006, 09:25
РАЗГОВОР със стария ти БФ .. а момчето , с което си се забила .. за какво ти е ? Нали не искал да се обвързва - значи всичко е било за флирта :!: Сама си помисли ( и то добре) кой си заслужава и действай , но не се спичай - никой не може да направи това , което е твое задължение ( става въпрос за разговора)

бойна кокошка
04-06-2006, 09:30
Според мен това, че им е повярвал не значи, че не те обича. Хората понякога реагират неправилно и наистина е грешка от негова страна. Вероятно държи на теб, но просто е реагирал незряло като не те е изслушал. Опитай се пак да поговориш с него и ако след личен разговор, той продължава да не ти вярва, значи просто не иска повече да е с теб. Ако не стане с момчето, пробвай с другия, но не и преди да знаеш, че си направила всичко възможно първия да ти повярва...

mil4eto_
04-06-2006, 18:36
Според мен това, че им е повярвал не значи, че не те обича. Хората понякога реагират неправилно и наистина е грешка от негова страна. Вероятно държи на теб, но просто е реагирал незряло като не те е изслушал. Опитай се пак да поговориш с него и ако след личен разговор, той продължава да не ти вярва, значи просто не иска повече да е с теб. Ако не стане с момчето, пробвай с другия, но не и преди да знаеш, че си направила всичко възможно първия да ти повярва...
подкрепям...напълно съм съгласна 8)