PDA

View Full Version : защо...

RoSsY88
03-22-2006, 12:29
Защо си играеш с мен?!Защо ми се кълнеш в любов,а с друга излизаш...защо ме лъжеш...защо обеща,че ще бъдеш с мен...Не искам всичко да е поредната лъжа,боли...ти обичаш друга,аз обичам друг...но тези искри,това желание...Чета в очите ти любов към мен,нескрито желание,че искаш да си с мен...но се се връщаш при бившата...когато си с нея искаш мен...Но аз не съм твоя и няма да бъда,защо не искам да бъда играчка в твоите ръце.Поредната бройка...Добре осъзнаваш различна съм аз,не съм любовта ти,а твоя мечта,сън който бленуваш,несбъднал се още.Дали ще съм твоя,дали ще се промениш...или всичко ще продължава да искаш и двете ни.Но страста не изчезва,а силно гори.Но ти не избираш,с коя ще си...И времето тече,ореждат се срещи,но аз не отивам,започват караници...аз искам да си само мой,да не те деля с нея...Забравяш ме ти,забравям те аз...но всичко пак се появвява щом те видя отново..и пак страст се поражда,нескрито желание...Но докога ще продължава всичко...до кога ще боли да си с нея...Ти искаш и двете,аз искам само теб.Но ми омръзна.лъжите ти...не може две да обичаш и скоро аз ще си тръгна от твоя живот...и този път грешките няма да простя,защото не си единственият който ме обича...Но за ся те искам да си мой...

Ini4ka
03-22-2006, 12:42
хубаво обаче не е ли за в темата за поезия и творчество?

terry
03-22-2006, 16:49
bravo mnogo mi haresa =D>

dream_for_you
03-22-2006, 17:16
ami...kakvo moga da kaja osven =D> =D> =D>

piFka_LP
03-22-2006, 17:22
:roll:
=D> =D> =D>

sexy_macka
03-22-2006, 18:50
Ini4ka Пуснато на: 22.03.6 Заглавие: -

--------------------------------------------------------------------------------

dam,ne e li za "tforchestfo"
i Vse pak...syper e =D>

RoSsY88
03-22-2006, 18:52
Радвам се,че ви харесва...сори не знаех,че има тема за творчество и поезия...

piFka_LP
03-22-2006, 19:04
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=20842
ei tuka e poeziq i tvor4estvo :)

miloto_girl_4e
03-22-2006, 20:01
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=20842
ei tuka e poeziq i tvor4estvo :)

Точно поради тази причина ще заключа темата :!: :wink: