View Full Version : Moderated by W.I.M.: Държа на него, а се отдалечаваме !!
Натажена
03-23-2006, 09:29
Здравейте.Та моята случка е следната:харесвам едно момче адски много.Той ме канеше да излизаме а аз всеки път го отрязвах(може би от страх).Докато не осъзнавах колко държа на него всичко беше на ред.Но когато разбрах какво изпитвам (страха да не го загубя надви в мен)и ние малко по малко започнах ме да се отдалечаваме.Не е безразличен към мен,но когато сме заедно той постоянно се сваля на други момичета сякаш на пук на мен.Сега се сваля с една френдка.Незнам какво да правя а осъзнавам колко държа на него и колко ми липсва.Моля Ви помагайте.Предварително благодаря. Plssssssssssss Помагайте :cry: :? :cry:
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
DimmuBorgir
03-23-2006, 09:57
Лоша ситуация... Най-добре ще е да му кажеш за чувствата си и да му кажеш, че отказът ти е бил грешка(ако наистина е така)... И излизай повече време с него... Тоест сближи се с него повече... И нещата би трябвало да си станат...
Викай го да излизате...щом си сигорна,че не е безразличен към теб кажи му,че го харесваш...аиде действай не го оставяй да сваля друг....почвай да го зарибяваш по теб!
TheMaggie
03-23-2006, 10:40
Stoi okolo nego ama ne kato lepka i nai-dobre si pogovorete :-k
LP_girl_14
03-23-2006, 11:09
Покажи му или с действия или с думи,че той е важен за теб,че искаш да сте заедно...Почни да флиртуваш с него,да общувате повече,сближете се какато преди!Пък ако иксша и поговори с него и му кажи какво тие е на сърчицето.Не е срамно да се изпитваш чувства :!: :wink:
dammm
^Pretty{}Girl^
03-23-2006, 12:23
dammm
tova bqh az xix