View Full Version : Molq Vi,nujdaq se nqkolko kompetentni otgovora!
Значи миналият месец приятелката ми пи Pustinor и й закъсня с 5 дни,но и тоя месец пак и закъснява,възможно ли да е от него?
spokoino! Vazmojno e da e ot nego tai kato toi ima i strani4ni efekti a tova moje da e edin ot tqh. Sa6to taka moje da e ot pritesnenie t.e tq da se pritesnqva dali 6te i doide i taka... spored men ni6to nqma prosto trqbva da se uspokoi i vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!
GreenLadyM
03-23-2006, 17:18
Ako tozi mesec ne e stanal pak gaf e suvsem vuzmojno da e ot postinora!
Нормално е да се измести цикъла.Всичко си и е наред предполагам.
bulgarche
03-24-2006, 08:50
Normalno e kato se guchish s hapove da ti se promqna organizma (rabotata mu). Spoko...ako beshe opasno EDVALI shtqha da go prodavat.
ShilenBuffer
03-29-2006, 21:04
Amii az ne sam vijdal oba4e naistina sam 4uval 4e cikala moje da se izmesti, ako pita6 mene ne se pritesnqvai [-X
spokoino! Vazmojno e da e ot nego tai kato toi ima i strani4ni efekti a tova moje da e edin ot tqh. Sa6to taka moje da e ot pritesnenie t.e tq da se pritesnqva dali 6te i doide i taka... spored men ni6to nqma prosto trqbva da se uspokoi i vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!
мм съгласен съм..
f0r3v3r]
мм съгласен съм..
Ako e nqmalo gafove toq mesec-ot hap4etata e, vse pak specialno tezi imat drasti4no reflektivno deistvie vyrhu jenata
Nqma se pla6i6 :-)
GreenLadyM
03-30-2006, 15:11
Normalno e kato se guchish s hapove da ti se promqna organizma (rabotata mu). Spoko...ako beshe opasno EDVALI shtqha da go prodavat.
Iskam da ti kaja 4e v Kanada naprimer POSTONOR DUO moje da se kupi ot aptekata SAMO s lekarsko predpisanie!No vupreki tova go prodavat,nali?!Ako si mislih 4e tova e neshto kato hap4e za glava mnogo se lujesh!