.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Molq Vi,nujdaq se nqkolko kompetentni otgovora!

Значи миналият месец приятелката ми пи Pustinor и й закъсня с 5 дни,но и тоя месец пак и закъснява,възможно ли да е от него?

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    spokoino! Vazmojno e da e ot nego tai kato toi ima i strani4ni efekti a tova moje da e edin ot tqh. Sa6to taka moje da e ot pritesnenie t.e tq da se pritesnqva dali 6te i doide i taka... spored men ni6to nqma prosto trqbva da se uspokoi i vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!

Голям фен
    Ako tozi mesec ne e stanal pak gaf e suvsem vuzmojno da e ot postinora!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Нормално е да се измести цикъла.Всичко си и е наред предполагам.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Normalno e kato se guchish s hapove da ti se promqna organizma (rabotata mu). Spoko...ako beshe opasno EDVALI shtqha da go prodavat.

ShilenBuffer
    Guest
    Amii az ne sam vijdal oba4e naistina sam 4uval 4e cikala moje da se izmesti, ako pita6 mene ne se pritesnqvai

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    spokoino! Vazmojno e da e ot nego tai kato toi ima i strani4ni efekti a tova moje da e edin ot tqh. Sa6to taka moje da e ot pritesnenie t.e tq da se pritesnqva dali 6te i doide i taka... spored men ni6to nqma prosto trqbva da se uspokoi i vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!
    мм съгласен съм..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    мм съгласен съм..
    Ako e nqmalo gafove toq mesec-ot hap4etata e, vse pak specialno tezi imat drasti4no reflektivno deistvie vyrhu jenata
    Nqma se pla6i6

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Normalno e kato se guchish s hapove da ti se promqna organizma (rabotata mu). Spoko...ako beshe opasno EDVALI shtqha da go prodavat.
    Iskam da ti kaja 4e v Kanada naprimer POSTONOR DUO moje da se kupi ot aptekata SAMO s lekarsko predpisanie!No vupreki tova go prodavat,nali?!Ako si mislih 4e tova e neshto kato hap4e za glava mnogo se lujesh!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си