- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq Vi,nujdaq se nqkolko kompetentni otgovora!
Значи миналият месец приятелката ми пи Pustinor и й закъсня с 5 дни,но и тоя месец пак и закъснява,възможно ли да е от него?
spokoino! Vazmojno e da e ot nego tai kato toi ima i strani4ni efekti a tova moje da e edin ot tqh. Sa6to taka moje da e ot pritesnenie t.e tq da se pritesnqva dali 6te i doide i taka... spored men ni6to nqma prosto trqbva da se uspokoi i vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!
Нормално е да се измести цикъла.Всичко си и е наред предполагам.
Normalno e kato se guchish s hapove da ti se promqna organizma (rabotata mu). Spoko...ako beshe opasno EDVALI shtqha da go prodavat.
Amii az ne sam vijdal oba4e naistina sam 4uval 4e cikala moje da se izmesti, ako pita6 mene ne se pritesnqvai![]()
мм съгласен съм..Първоначално написано от LoLita^
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ako e nqmalo gafove toq mesec-ot hap4etata e, vse pak specialno tezi imat drasti4no reflektivno deistvie vyrhu jenataПървоначално написано от [CSKA
Nqma se pla6i6![]()
Iskam da ti kaja 4e v Kanada naprimer POSTONOR DUO moje da se kupi ot aptekata SAMO s lekarsko predpisanie!No vupreki tova go prodavat,nali?!Ako si mislih 4e tova e neshto kato hap4e za glava mnogo se lujesh!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ