Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Държа се грубо с него !

03-24-2006, 10:31
Zna4i haresvam mn edno mom4e.I trenirame zaedno na edno mqsto.I toi takmo zapo4va da mi obra6ta vnimanie i az se darja grubo.Kajete mi kakvo da pravq?Kak da preodoleq tazi inerkciq,za6toto sam sviknala da se gavrq s mom4etata(samo s nqkoi),a s nego se darja taka.Ako naistina me haresva,ne iskam da go otdale4a,Daite mi saveti molq! [-o< :smt010

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

akademika
03-24-2006, 10:36
Ако наистина те харесва, това няма да ти е попречило много, но гледай да не продължаваш, защото и ние момчетата си имаме предел - тъпим ,търпим и нактая теглим една май*а и вече не ни пука- в общия случай.Аз например търпях такова поведение от момиче което харесвах( а нея не знам) около половин година.

TheMaggie
03-24-2006, 10:50
Emi nz,naistina predi da kaje6 ne6to se zamisli :-k

fti4ka
03-24-2006, 10:56
що бе на някои им харесва.. е така взаимно да се дразнят :D и аз се кефя да се ебаам с хората разбира се с тея които имат чувство за хумор :lol: ако се обижда начи си прекалила а ако и той се ебава с тебе начи нема проблем..

03-24-2006, 11:10
що бе на някои им харесва.. е така взаимно да се дразнят :D и аз се кефя да се ебаам с хората разбира се с тея които имат чувство за хумор :lol: ако се обижда начи си прекалила а ако и той се ебава с тебе начи нема проблем..
mi ne moga da opredelq dali ne mu stava nepriqtano

fti4ka
03-24-2006, 11:12
mi ne moga da opredelq dali ne mu stava nepriqtano

е как не можеш :-s дразни ли се? той с тебе базика ли се така? всъщност ти кво си напраила по-точно? обидила ли си го нещо?

addictedtou
03-24-2006, 11:32
Emi she se opitash da mislish predi da mu kajesh neshto...ne moje da e po silno ot teb...

^Pretty{}Girl^
03-24-2006, 11:37
broi do 10 predi da mu kajesh neshty xaxaxaxaxaxa ;-)

RoSsY88
03-24-2006, 13:15
broi do 10 predi da mu kajesh neshty xaxaxaxaxaxa ;-)тай си е.... рискувай!

teenkopele
03-24-2006, 15:09
Просто се старай да се държиш с него по друг начин. Бъди себе си.
Помисли преди да кажеш нещо.
Споко, с времето всичко ще стане ОК. :)
Успех. :wink: