View Full Version : Да спи у тях....
Ice_Queen
03-24-2006, 15:16
Здравей те .... мн ми е кофти ,адски и имам нужда може би да чуя успокоение или ..просто да си излея..
имам гадже от 7 месеца,с което сме мн близки от 2 години..но ,80% от приятелите му са момичета...преглъщах и преглъщам хилядите излизания с ПРИЯТЕЛКИТЕ,която била казала тва ,онова и т.н...
най -добрата ми приятелка се чула с него днес и той и споменал ,че ще ходи на СПИ в своята най-добра приятелка( КОЯТО МУ Е БИВШЕ ГАДЖЕ!).. аз му се обадих да се разберем да се видим утре и го питах,а той : Ами да ,може да ходя!( да спи у тях!) :cry: :cry:
мн кофти ми стана..доверие? напоследък е охладнял ,страх ме е да не се излъжа с това доверие.Но..той дори не е имал намерение да ми каже ,че ще спи в тях!Аз ли съм тъпа и се тровкам за глупости ,но мисля ,че не е редно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще сметнете темата за тъпа,но не съм спряла да плача от 1 час насам...той казва ,че мн ме обича...но.. :cry: плс кажете ми нещо :cry:
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
pLaMiToo0o
03-24-2006, 15:19
DA SPI V TQH ?! Tyi da vidim dali sym razbrala...Gadjeto ti ,koeto (mn te love) 6te spi v nai dobrata si priqtelka,koqto mu e biv6e gadje???? mili4ka nqma kakvo da pla4i6 i da se trovi6! Az na tvoe mqsto napravo 6te mu odreja "myjkata gordost" nqma kakvo da si myl4i6 i da ostavq6 da te typ4at !
Здравей мила,
мога да ти кажа, че всичко зависи от частния случай. Ако е такъв човек, който ти признава всичко, но това е 'пропуснал', може и лееееко да ти стане кофти и да те разбера, но в настоящата ситуация няма смисъл да си тровиш живота и да се притесняваш за толкова маловажно нещо. От кога 'отивам да спя в приятел/ка' се превърна в синоним на 'ще правя див, необуздан секс'? :wink:
Прекалената доверчивост е лошо понятие, но по-лошо нещо на света от липсата на доверие към хората около теб няма.
Ти си някъде по средата и се клатушкаш, но и ти не знаеш в коя посока. Недей, живей си живота, радвай му се, труди се и всичко ще се нареди, някак от самосебе си ;)
EdiT:
pLaMiToo0o, недей така заблуждава момичето, друже/мацка ;)
Ice_Queen
03-24-2006, 15:24
Не той не споделя всичко.няколко пъти съм го забелязвала да седи умислен и го питам : какво ми ти е ? той : проблеми,не искам да ти ги трупам на главата,ще си поговоря с П*** и ще се оправя!" ( Нима има нещо което да може да сподели с нея а с мен не ?!?!) и да бивше гадже му е ,аз я познавам,но -прекалено е любезна,пък и тя му го е предложила! :cry:
ne 4e iskam da te obezkurajivam no az ako sam 100% 6te ima seks s bif6ata. neznam kakvi sa vi otno6eniqta i neznam kak moga da ti pomogna no az ako sam ste si pogovorq s moita i ste i postavq vaprosa taka ili ne otiva i ostava s men ili otiva i az si zaminavam. tq ako me obi4a naistina ste ostane s men ako ne mainata i. uspeh s tvoq priqtel dano vsi4ko mine dobre
Ice_Queen
03-24-2006, 15:30
ne 4e iskam da te obezkurajivam no az ako sam 100% 6te ima seks s bif6ata. neznam kakvi sa vi otno6eniqta i neznam kak moga da ti pomogna no az ako sam ste si pogovorq s moita i ste i postavq vaprosa taka ili ne otiva i ostava s men ili otiva i az si zaminavam. tq ako me obi4a naistina ste ostane s men ako ne mainata i. uspeh s tvoq priqtel dano vsi4ko mine dobre
Да посмее само да посмее ,тя ще остане без коса ,очи и т.н. ,а той .....
тя ми разказваше как вс е минало за нея ( те са ходили 4 дена бтв)и просто си говори с него ( той е мн зле за нея! подчертавам!) за да му влива акъл! :smt014
ZAREJI GO NA SEKUNDATA!!!!!!!!!!!!!!
NQMA SMISUL DA SI TROVI6 JIVOTA S NEGO! SAMO 6TE STRADA6 KAZVAM TI! POSLU6AI ME!!!!
NQMA SMISUL DA SI TROVI6 JIVOTA S NEGO! SAMO 6TE STRADA6 KAZVAM TI! POSLU6AI ME!!!!
Ехх, аман от специалисти.. ти пък какво знаеш за цялата история, че се изказваш по този начин? :-$
Ice_Queen
03-24-2006, 15:37
Ехх, аман от специалисти.. ти пък какво знаеш за цялата история, че се изказваш по този начин? :-$
то да беше 1вия който ми го казва
не мога да го зарежа така лесно,мн го обичам,2 години не са 2 седмици..!колкото до секса,това ми се вижда малко зло при мисълта да хлътне пак по нея ](*,)
ami izvinqvai ama koi normalen muj koito kazva 4e obi4a priqtelkata si 6te hodi da spi v biv6eto si gadje bez da q uvedomi i nqma da si spodelq s gadjeto si a s priqtelkata! tova samo zna4i toi ne q zaslujava i 4e tq trqbva da go zareje
KariZZZZma
03-24-2006, 15:46
RAZKARAI GO VEDNAGA! :evil:
VORTEX
Това как изглежда и как е в действителност са 2 различни неща. Знаеш ли колко пъти съм патил лично от псевдо 'съветници'.. Видели ме да пия кафе с приятелка и на следващия ден се 'оказа' пред друга моя приятелка, че съм имал сексуални контакти с първата :shock:
Това го казвам в смисъл - не съди за хората, без да си провел поне един разговор с тях.
Айси /ако се обиждаш, няма да те наричам така/,
Тук няма да прочетеш нещо смислено - просто се вижте, но не по телефона или в чата, ами на 4 очи, без други хора да ви притесняват наоколо и му кажи защо се притесняваш. 100% ще извлечеш по-голяма полза и от 20 страници философстване и безпочвени догатки от непознати тук.
Помъчи се да разнообразиш връзката си. Изненадай го, дай му повече от себе си - дари го с повече внимание, обич, приятелство. Събери малко парички и го заведи на вечеря, купи една бутилка хубава вино, седнете /примерно на сепаре/, той ще налее в чашите, гушни се в него, дай му една страстна и дълга целувка, 'обясни му се' /на селски диалект/, иначе казано сподели силните си чувства към него, кажи че си плакала за тази случка - хазартно залагам, че е точен човек и ще те разбере, ще си вземе пример и няма да дава повече поводи за тревога у теб.
Това за вечерята не е единственото, има стотици неща.. импровизирай, прави нестандартни неща... и той ще бъде твой.
Ice_Queen
03-24-2006, 15:59
VORTEX
Това как изглежда и как е в действителност са 2 различни неща. Знаеш ли колко пъти съм патил лично от псевдо 'съветници'.. Видели ме да пия кафе с приятелка и на следващия ден се 'оказа' пред друга моя приятелка, че съм имал сексуални контакти с първата :shock:
Това го казвам в смисъл - не съди за хората, без да си провел поне един разговор с тях.
Айси /ако се обиждаш, няма да те наричам така/,
Тук няма да прочетеш нещо смислено - просто се вижте, но не по телефона или в чата, ами на 4 очи, без други хора да ви притесняват наоколо и му кажи защо се притесняваш. 100% ще извлечеш по-голяма полза и от 20 страници философстване и безпочвени догатки от непознати тук.
Помъчи се да разнообразиш връзката си. Изненадай го, дай му повече от себе си - дари го с повече внимание, обич, приятелство. Събери малко парички и го заведи на вечеря, купи една бутилка хубава вино, седнете /примерно на сепаре/, той ще налее в чашите, гушни се в него, дай му една страстна и дълга целувка, 'обясни му се' /на селски диалект/, иначе казано сподели силните си чувства към него, кажи че си плакала за тази случка - хазартно залагам, че е точен човек и ще те разбере, ще си вземе пример и няма да дава повече поводи за тревога у теб.
Това за вечерята не е единственото, има стотици неща.. импровизирай, прави нестандартни неща... и той ще бъде твой.
НЕ няма проблем и така да ми казваш Machoka...
да му кажа чв съм плакала- какво ще каже той : " ПАК С твоята прекалена чувствителност! И пак се тровкаш за глупости!"
За изненадите-всяка вечер за лека нощ му изписвам по 2 -3 смс-а с всички възможни нежни думи,за рождения му ден му направих кутийка с 14 валентинки -на всяка написах защо и колко мн го обичам,че е 1ствения!
Правя му малки подаръчета и без повод..
явно му писва от мен :cry: ,защото не помагат тези неща и пак се стига до моята ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ! така че няма как да му спомена че съм плакала.Но ако случайно аз реша да спя пр някой приятел( НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК ОБАЧЕ )той ще ми натяква за това доживот иии ще се разсърди.НЕ ме разбирайте погрешно-той не е лош човек,но как да преглътна това?!
Еми ари и аз да се направя на спец.Значи (задължителната думичка :)) , това че са ходили 4 дни......това е цифра малко време.Пък и вие не сте от вчера.Това , че може да правят секс.....има такава вероятност.Но съм почти убеден , че дори и да го правят това ще бъде чисто и просто САМО СЕКС.Без нищо повече.Но според мен е малка дори и тази възможност.Него познавам , но ако бях на негово място и тръгнех да го правя с друга , приятелката ми определено нямаше да научи.....тоест единствените хора , които щяха да знаят ще сме аз и момичето с което съм бил.А пък да кажа на най-добрата приятелка на гаджето ми........xaxaxa.....сама се досещаш :)
Мисля само се опитва да ти накара да ревнуваш - на някои хора това им харесва.Ако пък не е това просто иска да отиде малко да покупонясва.Но един съвет от мен - приятелство с любов да завърши може , но любов с приятелсво - никога.Неказвам , че той трябва да я харесва всеоще........просто ми е страмнно малко , това тяхно приятелство....ама като се замисля - те са ходили само 4 дена...така че не е толкова страмно.И всепак - внимавай , но не прекалявай.
midnight...
03-24-2006, 17:22
ами мила какво да ти кажа аз лично не бих приела приятеля ми да спи в приятелка, кажи му ревност/егоизъм и т.н. ама е така
най-добре ще е да се видите, да му кажеш какво чувстваш и да си изясните отновенията изобщо
много по-мъчително ще бъде ако седиш сама без отговор и си ревеш, казвала съм го много пъти и пак ще повторя " ако искаш нещо - вземи си го" не чакай ние да те обеждаваме да си спасяваш връзката ако има такава нужда
успех :wink:
ro6li4ka
03-24-2006, 18:05
Колкото и да се тръшкаш нищо неможеш да направиш...каквото има да става ще стане...неможеш да г онакараш да стои вързан за теб и да не се вижда с хора...пък ако му прави6 прекалени сцени на ревност наи мн сама да го накараш да се замисли дали иска да е с теб особенно ако е свободолюбив...поговори с него ама спокоино...и все пак не му ограничаваи личното пространство...всеки има право да има приятели ти също си имаш приятели и тои явно нищо не ти е казал за тях...наистина е малко прекалено да ходи у тях да спи..ама нищо неможеш да направиш...но все пак са ходили смао няколко дни не години не е било нещо кои знае колко важно...споко може просто наистина да му е само приятелка...а за това че е малко охладнял това е от времето доста време сте вече заедно и затова спокоино сигурно нищо сериозно не е...все пак може да поговориш с него
hamilcar
03-24-2006, 18:12
Съгласен съм с всички постове на machoka.
бахти простака твоя приятел хаха
и ти се чудиш да продължаваш ли да си с него =D>
miloto_girl_4e
03-24-2006, 18:39
бахти простака твоя приятел хаха
и ти се чудиш да продължаваш ли да си с него =D>
и кое му е просташкото?
че си има приятелки ли?
че просто ще спи при най-добрата си приятелка ли?
какво?
аз си имам най-добър приятел и той е спал 3-4 пъти в нас ... какво,да не спи в нас,защото си има гадже ли?
или направо да спре да се вижда с мен? :-#
мила,гаджето ти и оная са ходили само 4 дена... та това дори НЕ е ходене,бе :!:
ае,по-спокойно.. ако има нещо да става,то ще става.. и да ревеш,и да не ревеш...нищо няма да се промени... :?
такаче споко.. 2 години сте заедно... значи наистина те обичка :wink:
white_chik
03-24-2006, 19:10
DA SPI V TQH ?! Tyi da vidim dali sym razbrala...Gadjeto ti ,koeto (mn te love) 6te spi v nai dobrata si priqtelka,koqto mu e biv6e gadje???? mili4ka nqma kakvo da pla4i6 i da se trovi6! Az na tvoe mqsto napravo 6te mu odreja "myjkata gordost" nqma kakvo da si myl4i6 i da ostavq6 da te typ4at !
e tva mnoo mi haresa i e absolutno vqrno
Ice_Queen
03-24-2006, 19:24
miloto_girl-4e,а нормално ли е да пренебрегва мен заради тях??????????тях-приятелите му! и кой е по важен аз или тя?най -добрата му приятелка.никога,ама никога не съм му поставала ултиматуми да избира ,никога не съм го лишавала!никога..
miloto_girl_4e
03-24-2006, 19:42
miloto_girl-4e,а нормално ли е да пренебрегва мен заради тях??????????тях-приятелите му! и кой е по важен аз или тя?най -добрата му приятелка.никога,ама никога не съм му поставала ултиматуми да избира ,никога не съм го лишавала!никога..
кога те е пренаберегнал?
сега,че отива да спи у тях,това е пренабрегване,така ли? :shock: :shock:
а и да... мисля,че приятелите са по-важни от гаджето...,макарче при мен е друго яче,но като цяло е така...
Ice_Queen
03-24-2006, 19:47
кога те е пренаберегнал?
сега,че отива да спи у тях,това е пренабрегване,така ли? :shock: :shock:
а и да... мисля,че приятелите са по-важни от гаджето...,макарче при мен е друго яче,но като цяло е така...
1во се виждаме 1 в седмицата,точно защото няма време покрай приятелите си ,който и бтв са му и съученици!
2ро ето и др - утре трябваше да се видим..но нее!той е на купон пак с кой -приятелите си
!
така и не разбрах дали ще спи при нея.. мерси на всички ! успокойх те ме много!но не ви пожелавам подобен род ЛЮБОВ!
Heaven_inhabitant_f
03-24-2006, 19:51
Ми иди и ти да спиш в някой твой "добър приятел"...ако няма,винаги може да си измислиш един...
bulgarche
03-24-2006, 20:07
I k'vo tolkova be? Kak momicheto s koeto mi beshe parviq pat idva da spi unas? Ili bivshi na moqta hodqt da spqt utqh :)
SmiLe_BaBy{P}
03-24-2006, 20:08
Еми...ходи да спиш и ти у някой приятел.Голяма работа.... твоя и оная ще се наебат бъди сигурна :lol: хахаха няма е не го познавам незнам що за човек е ама...се пак имай си едно на ум. :|
P.S Яж новия кит-кат чОКО формат. Може да ти олекне =P~ :mrgreen:
svetla_88
03-24-2006, 20:13
къв е тоя?
я се стегни и го накарай да ти ходи в краката!
мъжете не са хора!
Nofacenoname
03-24-2006, 20:16
Понякога момичетата са по добри приятели от момчетата ;) !На мен лично най-добрия приятел ми е момиче!Спал сам поне 5-6 пъти в приятелка и чесно казано сам си прекарвал по-добре от с гаджето гледаме филми,говори ме си,ядем пуканки страхотно си прекарваме като се има на предвид че си имах* сериозна приятелка :wink:
Така че не се притеснявай вдъхни му малко доверие покажи му че може да споделя с теб всичко!Аз лично имам случей в който неможех да споделям с приятелката си!Вижте преди всичко гаджето ви трябва да ви е истински приятел(поне според мен) с който найстина можеш да споделяш и да му вярваш :wink:
SmiLe_BaBy{P}
03-24-2006, 20:16
къв е тоя?
я се стегни и го накарай да ти ходи в краката!
мъжете не са хора!
Хехехе ... щем или нещем - без тях не можем. ( :---) ) :wink:
PoTTerKa
03-24-2006, 20:20
Ех, прави са тука хорицата.Стегни го това момче...Ако найстина те харесва, както казват, ще ти ходи в краката.И аз с моя съм от 7 месеца, но така съм го стегнала, че ми дава отчет където и да ходи...А за доверието...Найстина е супер важно, но аз така и не успях да го овладея 100% (за жалост).И това е причината да се караме честичко...Това, че нямам достатъчно доверие в него. Но за всяко нещо си има причина. При мен е страх от загубата.Не искам да го загубя и така...
Та да...Стегни го малко. Накарай му се, ако трябва. Питай го какво е това нещо.Аз ако бях, първо щях да се изям от ревност за това, че 80% от приятелите му са момичета.А за това, че ще спи у бифша...Ми какво да ти кажа.Поговорете.Аз лично не бих му дала на моя.Странното е, че ревнувам само от някои негови бифши, а от тази, с която е най- често, не.Даже ми е симпатична и ме кефи :-k В краен случай го накарай и той да поревнува малко и да се стресне 8)
SummeRLove08
03-24-2006, 20:40
Някой от 2мата те ебава,ма кой ли е?! :roll:
Не им се връзвай! :smt018
Zdravei,
trqbva da ti kaja 4e v momenta i az sam v gore dolu takova polojenie i te razbiram perfektno.....ot ne6tata koito pro4etoh mi se struva 4e ti tvarde mn go glezi6 tvarde mnogo mu se podnasq6 taka da se kaje(ne se obijdai) a toi kakvo pravi toi?ni6to!polu4ava vsi4ko na gotovo.spored men (neznam dali spite zaedno)(moje bi 6te te zaboli,no...)toi ili e s teb samo zaradi sex ili za da ne e samoten....
ako iska6 da go zadarji6 pri teb trqbva da go nakara6 da po4uvstva 4e te gubi.da po4uvstva praznota bez teb,sledva6tia pat kogato trqbva da se vidite mu kaji 4e ti si zaeta 4e 6e si s priqteli.....da zapo4ne toi da nastoqva da se vidite.ako ne stane i savsem zagubite vrazka taka e bilo pisano i zna4i naistina ne te zaslujava.ogledai se i preceni no ne se ostavqi da te pravqt na glupa4ka i da te unijavat.
jelaq ti kasmet i gore glavata.
Sunny_stz
03-24-2006, 21:52
Ami mnogo nemoga da vuzpriema tova .......gadjeto ti da spi u nai-dobrata si priqtelka i to bez da te uvedomi,naistina tuk ima ne6to gnilo!Pogovori si s nego,popitai go dali ima 4uvstva kum teb , da ne te luje i izneverqva!Po-dobre da ti kaje istinata!
Ice_Queen
03-25-2006, 12:13
Здравейте!..нямате си на идея колко съм ви благодарна на всичките за съветите и подкрепата!
До моя проблем.. не е спал у тях,ЗАЩОТО родителите й не са заминали..хах!
Снощи реших да пиша на въпросната МУ най-добра приятелка,попитах я дали е така и тя преспокойто ми обясни случката.За нея няма нищо нередно да спи у тях!
А с него не се караме- просто когато на мен ми писне от невниманието му,опитвам да говориме,ГОВОРИМ но ефекта трае точно седмица..и накрая излиза ,че аз съм тази с вечните претенции,вечно недоволната!не мога да скъсам с него ,прекалено мн държа на този човек.
колкото дали е с мен заради секс-а или защото го е страх да е сам..не е заради тези неща-както казах има хилядииииииииии приятелки ( и коя му приятелка,коя го сваля- не искам да знам! :-& ) ,..мисълта ми беше ,че не страда от липсва на момичешко внимание!за изневяра-не все още не е -бих могла да позная ако го направи,не умее да ме лъже!
а да го стегна..о.к,но как!да му отмена среща,да г опопренебрегна..ТА за него това са нормални неща!Хаха та нали той сами процедира така! :smt011
Не го разбирам аз лично тва-приятелите да са на 1во място в живота!Смятам че гаджето и friendoвете не бива да си "объркват шапките" изобщо!Но явно аз съм с погрешно разбиране за света!
Ani_girl
03-25-2006, 14:44
SPORED MEN NE E REDNO DA HODI DA SPI VUV TQH ZA6TOTO IMAM TAKIVA POZNATI KOITO MOM4ETO OTIDE SA SPI V EDNA NEGOVA FRENDKA I PRESPAHA ZAEDNO I TO NE 1 PUT A NQKOLKO PUTI NE E SAMO DO DOVERIETO KOLKOTO I DOVERIE DA MU IMASH VSE PAK E MOM4E .AKO TOLKOVA SE PRITESNQVASH ZA NE6TO I NQKOQ NEGOVA POSTUPKA NE TI HARESVA KAJI MU DOKATO NE E STANALO KUSNO 4AO I USPEH4E :) !
passion92
03-26-2006, 13:41
ei neznam ama tva za men ne e normalno .. taka i biv6eto mi gadje po edno vreme po4na da izliza seki den s neguvata "dobra priqtelka" .... i tka cqlata zimna vakanciq .... az typata mu vqrvah i tka natatak a toi oligofrena si prael kefa s onaq .... i nakraq na men mi pisna i go zarqzah ... a naistina go obi4ah .. posle me bolq ma kat razbrah kak se podigraval s men ... i pove4e ne go poglednah :P napylno syglasna sym s Lolipop ....
mom4etata trqa da se dyrjat izkyso .. na tqh doverie ne trqbva da se ima ... 6toto 90% ot tqh sa edni i sy6ti oligofreni
MalkataDrusalka
03-26-2006, 15:33
Ох..четох и мислих четох и мислих.. и честно да ти кажа колкото и да ти е гадно отърви се от този човек ужасно е вмомента съм с такова момче което има прекалено съмнителни чувства към бившата си приятелка а ходим от година и половина и повярвай ми изобщо не ми е лесно преди малко му се обадих и той каза че ще дойде малко по-късно понеже е на кафе с бившата си.. ами незнам какво да говоря в началото доста ме трови с нея и от година насам всичко си е наред в това отношение уж, но той неможе да я забрави просто и все още се виждат от време на време, а той няма право да постъпва по този начин при всичко, което съм направила за него.Аз ти казвам да се отървеш от него, а аз самата още немога да намеря начина .. просто има толкова сериозни момчета, които ще те носят на ръце направо, а ние момичетата защо ли все си падаме по такива дето ни карат да плачем.. :evil:
passion92
03-26-2006, 20:06
i az mnogo 4esto sym se pitala .... za6to momi4etata si padat to4no tezi koito gi karat da stradat a ne tezi koito s vsi4ko im dokazvat 4e gi obi4at
Ice_Queen
03-26-2006, 20:15
Малка друсалке,
знам ,но и аз както теб адски мн го обичам!и не мога ,не мога да го оставя :( ..
а за момичетата,хммм -ми любовта не пита никой.