View Full Version : Очи
Метълката
03-25-2006, 11:00
Аз, като момиче, което много обича да се маца с тъмни гримове,искам да ви питам нещо.
Само че не знам как да го опиша точно ;) Виждала съм доста жени, които са с тъмен грим, а САМИТЕ им очи блестят по някакъв мноо готин начин, или поне изглеждат че блестят :) не знам как да го обиша по-точно, но погледа озглежда мн як, като в тъмна рамка. Примерно се сещам за клипа на Джей Ло I am gona be...нещо си, там тя е с такъв и мноко як грим. Давам го за пример, иначе и на живо съм виждала такъв ефект ;)
Как може да се постигне?
CrazY^^MousE^^F
03-25-2006, 11:35
Чувала съм, че това става с капки за очи,
но не знам какви точно
Най-добре отиди в някоя аптека и там
ще ти обяснят най-подробно :wink:
midnight...
03-25-2006, 11:48
всеки си го има този блясък в очите, всичко зависи от грима и как той ще контрастира с цвета на очите
rusalkata_
03-25-2006, 12:46
именно.всички очи си имат този блясък,но за да се види зависи от слънчевата светлина.на мен лично ми се получава,когато съм срещу слънцето или очите ми са насълзени. :roll:
~*~Chanel~*~
03-25-2006, 23:07
Mnogo zavisi i ot miglite....Kogato te sa s dobra spirala i izglejdat po-dylgi i po-izviti samoto oko isglejda po-golqmo i po "otvoreno" i taka pogleda stava po-iskrq6t i po-sublaznitelen......I vse pak dori i da polzva6 samo tymen grim, ne zabravqi da sloji6 myni4ko bleztq6t svetyl ton(bqlo ili bledo kafqvo naprimer) vyv vytre6niq ygyl na okoto-pogleda ti svetva momentalno... :D :D :D :D :D
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-26-2006, 10:25
zavisi ot cveta na ochite i kakyv tochno tymen grim :) kogato sa mn tymni ochite sedi super 4erniq grim :wink:
kapkite koito davat blqsak se kazvat Visine! ina4e se postiga s 4erni sekni no s blqsak koito sa6to se otrazqva!
Метълката
03-26-2006, 12:31
Визин?
Те не са ли за уморени очи тези капки?
Е ако имат ефект, ще си ги взема де :)
inlove_lady
03-26-2006, 19:28
taka svetqt o4ite na vlubenite :smt007 :smt007 :smt007 :)
Estranged
03-26-2006, 20:46
Аз, като момиче, което много обича да се маца с тъмни гримове,искам да ви питам нещо.
Само че не знам как да го опиша точно ;) Виждала съм доста жени, които са с тъмен грим, а САМИТЕ им очи блестят по някакъв мноо готин начин, или поне изглеждат че блестят :) не знам как да го обиша по-точно, но погледа озглежда мн як, като в тъмна рамка. Примерно се сещам за клипа на Джей Ло I am gona be...нещо си, там тя е с такъв и мноко як грим. Давам го за пример, иначе и на живо съм виждала такъв ефект ;)
Как може да се постигне?
Да, разбирам за какво говориш. Тъмните очи много лесно могат да добият блясък, за разлика от светлите. Аз лично го получавам чрез мимика, защото е по-лесно. Просто присвивам очи, но за мен тва не е проблем, защото присвити много повече си харесвам очите и съм си свикнала да си ги присвивам. Иначе става много лесно чрез тъмно кафяв грим. Очите се издължават с очна линия и се поставя грима близо до нея.
Бтв, евалата за аватара :lol:
Метълката
03-26-2006, 21:36
Аз ползвам предимно, да не каза само тъмен грим. И все пак го няма тоя блясък и тва си е ](*,)
Ще ги пробвам капките, те не бяха ли за уморени очи по приницип или нещо такова? И колко долу-горе им е цената?
mixitooo
03-28-2006, 20:25
Значи аз ползвам тези капки и причината е че очите ми са много чувствителни и лесно се възпаляват. Но наистина правят очите със страшен блясък и цвета на очите ми става небесно син :wink: А иначе цената е около 7 лв.
Преди време четох някъде, че блясъкът се дължи на контраста. Препоръката беше когато се направи тъмния грим отвътре на клепача да не се слага черен, а бял молив. Също така и бял молив на горния клепач отвътре (това не съм го пробвала, все имам чувството, че ще си бръкна в окото). Визина не е решение за блясък. той е с медицинска цел, ако очите ти са здрави, по-добре не си капи каквито и да е капки.