View Full Version : Devstvena li sum?
Znachi iskam da popitam ponejr skoro s priqteliq mi bqhme u tqh i si se natiskahme kakto obiknoveno i ostanahme bez drehi i...nali se seshtate toi pochna da si mi go vkarva obache ne celiq i nqmashe kruv nito me boleshe,a kogato trugneshe da go vkarva po na vytre me zabolqvashe i toi si go vadeshe...nz ne sum sigurna kajete mi devstvena li sum?! :?
ProstoAz
03-26-2006, 17:14
Биологически девствена си до разкъсването на девствената ципа. Друг е въпроса как се е разкъсала тя - дали при полов акт, дали при спортуване, дали при някакакво друго действие от твоя страна...
Също така девствена ципа може и да няма.
А за мен - дествена си до първото успешно полово сношение, т.е. твойто май не се брои. :lol:
LiLeNcEtOoO
03-26-2006, 17:37
mi pri men nqma6e kruv sigurno i pri teb e taka prosto si edna ot redkite slu4ai pri koito nqma kruv spoko mislq 4e sa ti otneli devstvenosta
pipi`e`golqma
03-26-2006, 18:05
Биологически девствена си до разкъсването на девствената ципа. Друг е въпроса как се е разкъсала тя - дали при полов акт, дали при спортуване, дали при някакакво друго действие от твоя страна...
Също така девствена ципа може и да няма.
А за мен - дествена си до първото успешно полово сношение, т.е. твойто май не се брои. :lol:
Така е апЪк и ако искаш да си сигурна със сигурност отиди на лекар да те види и готово O:) :smt016
^KaSiDi^
03-26-2006, 18:17
mmm mai veche ne si devstvena,ama za vseki sluchai davaite oshte vednaj i shte e sigurno :-D
SweetBunny
03-26-2006, 18:18
Oleee :-D :smt005 :-D
Predi izvestno vreme i az taka dulgo se 4udeh :D (bqh v su6toto polojenie), prosto ne mojeh da izturpq na bolkata, zatova spirahme :-s
4udeh se dali sum devstvena, no kato premislih, osuznah, 4e trqbva celiq polov akt da sme napravili i togava ve4e nqma da sum devstvena 8-[
Razbira6 li?
Vse pak si o6te devstvena :-)
P.P. Edin suvet ot men: struva ti se, 4e nqma da moje6 da izdurji6 s bolkata, no ne e taka :wink: prosto purvata edna minuta ot akta 6te te boli pove4ko, a sled tova "mu4enieto" stava po-leko i se turpi :mrgreen:
ro6li4ka
03-26-2006, 18:21
emi dali si devstvena ili ne nqma kak da znae nikoi tuka :) ama mojei ve4e da ne si...puk za po sigurno kato si po4nala da prai6 ne6to s mom4eto svyr6i go do krai i ve4e 6te si sigurna...i vse pka ne shva6tam kakvo zna4eni ima...v kraina smetka ne se vodi 4e si pravila sex...dali si devstvena ili ne nqma zna4enie :lol:
az pak mislq 4e vse o6te si si devstvena 6tom kogato e zapo4valo da te boli toi go e vadel pak i ne go e vkaral celiq vse pak. A otnosno tova dali 6te ti te4e krav...na men li4no ne mi te4e i me bolq mnogo malko ama mnogo taka 4e ne se kosi a probvai te pak vajnoto e da si spokoina i da se naslajdava6 na miga :)
бойна кокошка
03-29-2006, 16:54
Има ли значение дали си или не си, сигурна съм, че скоро няма да бъдеш ; )
bulgarche
03-29-2006, 17:17
Зависи. Девствена може да се разбира по два начина. Ако девствената ти ципа е "здрава" значи си, а що, си правила секс значи не си девствена. Ти си избери кое от двете :)
mis_marry_jane_13
03-29-2006, 20:56
1.ne e zaduljitolno da ima kruv purviqt put i pri men nqma6e.
2.moje i da si devstvena,no ne e sigurno.na men mi se slu4i su6toto natiskahme se u tqh i kak stana vsi4ko ostanahme goli i toi mi go vkarva6e,no men mnogo me zabolq nqkolko puti i se otkazahme,a kogato probvahme za vtori put sled akolo 1 sedmica vuob6te ne me bole6e,ot tova sledva,4e me e otvoril o6t epurviqt put,taka 4e ne e mnogo sigurno dali si destvena ili ne.
-=DaRkNeSs=-
03-29-2006, 21:24
Чудно ми е при момчетата как стоят нещата с тва дали си детствен или не, щото аз сам пробвал ама бех малак и кво сам направил един господ знае :twisted:
favor_91
03-30-2006, 08:43
logi4no poglednato opredeleno ne si :)
He3HauKa
03-30-2006, 09:03
Pri men nqmashe kryv i ne me boleshe... :roll:
Бръкни и провери де ние от къде да знаем следкато си е твоя ципата и несме ти го в карвали за да знаем.
Sys priqtelkata mi imame sy6tiq problem i nali vsi4ko si e kato horata, tri pyti sme go pravili ve4e, sys lubovna igra- pone 4as, sys mnogo laski, nejnost, vyzbujdame se vzaimno i se otdavame izcqlo edin na drug, no neq adski q boli :-k .za6to e taka? ne sym go vkarval celiq, za6toto predi da uspeq tq me izgonva poneje adski q boli,a stra6no mnogo q obi4am i ne iskam da i pri4inqvam bolka i se maham ot neq. Pomognete, molq vi se?!?Zna4i pronikvam dolu gore okolo 6 santimetra, no nito e teklo kryv,a i vse o6te q boli ednakvo silno?
pitbullbg
03-31-2006, 16:39
ami 6tom e devstvena parvo s prasti... ne dei vednaga sas penisa i gledai da e vazbudena togava bolkata e po malka
:-k ami ne moje li bez prysti ne sme entusiazirani za ideqta s prystite?
Glezlata
03-31-2006, 17:35
Napravete go pak za da si sigurna! :lol: