Влез

View Full Version : Вярност?

rosskata
03-26-2006, 16:26
Мислите ли, че може човек да им само един сексуален партнъор цял живот? Или след като се омъжи/ожени да бъде верен до края на живота си? На мен ми се струва леко невъзможно... :?

Gabsi-to
03-26-2006, 16:39
Според мен е повече от възможно,защото ако има истинска любов и постоянно разнообразие в една връзка партньорите няма да си омръзват, а повечето от изневерите в една връзка са от липса на разнообразие, така че е напълно възможно!:smt026

ProstoAz
03-26-2006, 17:08
В днешно време - едва ли.

Познавам едни хора, вече са около 40-45, женени от 20години и ТЯ е спала единствено с мъжа си (за разлика то него разбира се, които е изредил половината и приятелки от гимназията), дори когато се е налагало да го чака да излезне от казармата (преди години са влизали в казармата за по-дълго време) тя не се е изкушила и не е спала с друг, въпреки категоричното разрешение, което е получила от мъжа си да го направи! Той излязал от казармата и веднага се оженили и от първят път, когато са го направили та чак до сега...тя му е била вярна!

Сега нещата обаче седят по по-различен начин - 15-17 годишните (да не казвам и по-малки) си хващат гаджета и решават, че е нормално да спят с тях, да водят полов живот, като допълнителна екстра в тяхната интимна връзка и честно казано според мен това е напълно нормално. Не зависи от тях това, че се разделят с първоначалните си сексуални партниори, намират си други и...просто няма начин.

След като се омъжи/ожени вече незнам...всичко си зависи от човека. С това, че се обвързваш с някой до живот, ти си положил клетва да си му верен, премислил си всичко преди това, но...понякога се случва и да нарушиш тази клетва, въпрос на принципи си е според мен.

03-26-2006, 17:16
spored mene ne moje..to omruzva kolkoto i raznoobrazie da ti predlaga tvoq partnior v sexa...a obichta ne e vechna be hora..postepenno tq preprastva v privurzanost

LiLeNcEtOoO
03-26-2006, 17:24
razbira se 4e moje jiv promer za tva e maika mi govorili sme si na tazi tema otkrito i mi e priznavala 4e ne e i 4e nqma namerenie za6toto mnogo obi4a tatko O:)

aDrenalin4e_f
03-26-2006, 17:25
НЕВЪЗМОЖНО!!!Не само от собствен опит,но и наблюдавайки хората около мен най-смело смея да твърдя,че подобно явление в днешно време е почти невъзможно,разбира се всяко правило си има изключения...Любовтта си е любов и е нещо прекрасно,на което много се възхищавам и се радвам,че съм го изпитала,макар и да съм била наранена,любовтта е за душата, сексът е за тялото,той си е чисто физическо удоволствие.Всеки знае,че съчетанието между двете е най-добро,обаче в днешно време то не винаги се получава.Който твърди обратното или още лети в облаците или пък е попадал в живота си от първия път на точния човек,което се случва доста рядко... :?

pipi`e`golqma
03-26-2006, 18:16
Едва ли човек може да има 1 партньор цял живот :roll: :roll: не ми се струва възможно. Относно т'фа да бъдеш верен на партньора си до края на връската или живота мисля че е възможно,щото ако се обичат и двамата и ако се разбират ... отношенията им да се идеални ... смятам че могат да си бъдат верни :)

SweetBunny
03-26-2006, 18:30
Purvo ne smqtam, 4e edna vruzka moje da su6testvuva "ve4no" 8-[ (ili pone da e mnogo dulga) i da e pulnocenna...
T.e. vruzkata 6te q ima, no nito tq 6te e interesna i raznoobrazna, nito 6te q ima onazi sladka trupka... :smt095
A kolkoto do sexa... :roll:
I az ne smqtam, 4e v dne6nite vremena moje da ima6 sexulani kontakti SAMO s 1chovek :-# :smt017 A i taka nqma da e interesno, sexut 6te e ednakuf... :smt087
Trqbva da ima mnogo silna duhovna vruzka mejdu partniorite, za da sa zaedno ve4no i da ne si izneverqvat...i za men, da si pravil sex samo s 1chovek prez jivota si, e nevuzmojno :-k
Osven tova vinagi prisustva izku6enieto, jelanieto, koito te karat da go napravi6 s nqkoi drug...az ne kazvam, 4e vinagi s vseki sre6nat 8-[
Ponqkoga trqbva da zabravim pravilata :smt030 :smt029 a i nali znaete...
trqbva da jiveem s odovolstviq, za6toto sme rodeni ot udovolstviq :smt041

^KaSiDi^
03-26-2006, 18:35
az ne moga da povqrvam,che v dneshno vreme moje da se nabliudavat takiva sluchei,v koito momicheto da e spalo samo s edin myj,pak i mislq,che tva shte e prekaleno jalko(vse pak sexa si e raznoobrazie i da go napravish s ralichni hora,da si opital razlichni neshta shte da e mn po-qko ot vernostta)taka mislq az :)

machoka
03-26-2006, 18:38
Какво значи 'в днешно време' :shock:

Съдите за брачната институция по разюздени лигльовци на по 17?! Доста наивно.

Оженете се първо, после говорете така. Самия факт, че си женен/омъжена за някой, говори за пълно отдаване само и единствено на този човек, като това включва напълно и физическия аспект.

Dre-BosS_ka^
03-26-2006, 18:39
Purvo ne smqtam, 4e edna vruzka moje da su6testvuva "ve4no" 8-[ (ili pone da e mnogo dulga) i da e pulnocenna...
T.e. vruzkata 6te q ima, no nito tq 6te e interesna i raznoobrazna, nito 6te q ima onazi sladka trupka... :smt095
A kolkoto do sexa... :roll:
I az ne smqtam, 4e v dne6nite vremena moje da ima6 sexulani kontakti SAMO s 1chovek :-# :smt017 A i taka nqma da e interesno, sexut 6te e ednakuf... :smt087
Trqbva da ima mnogo silna duhovna vruzka mejdu partniorite, za da sa zaedno ve4no i da ne si izneverqvat...i za men, da si pravil sex samo s 1chovek prez jivota si, e nevuzmojno :-k
Osven tova vinagi prisustva izku6enieto, jelanieto, koito te karat da go napravi6 s nqkoi drug...az ne kazvam, 4e vinagi s vseki sre6nat 8-[
Ponqkoga trqbva da zabravim pravilata :smt030 :smt029 a i nali znaete...
trqbva da jiveem s odovolstviq, za6toto sme rodeni ot udovolstviq :smt041

=D> =D> =D>
napulno saglasna

sometimes_
03-26-2006, 19:59
Maika mi e tipichen primer za tova :arrow: kogato e bila v 9 klas e trygnala s bashta mi, bil i e pyrvoto gadje i do sega ne e bila s drug osven s nego. Ama naistina malko hora mogat da go napravqt, osobeno sega...vseki smenq gadjeta prez den (obrazno kazano). :wink:

Sean Combs
03-27-2006, 02:10
1vo-az ne vqrvam v lubovta i za men lubov NQMA!
2ro-i da q ima, tq ne e ve4na.. rano ili kysno "izdimqva prez komina"!
otgovora na vyprosyt ti e NE! pove4eto ot omyjenite jeni sled 35 godi6nata si vyzrast po4va da gi trese trypkata za lapane na 4ujd patyr.. pri myjete.. na edin myj vinagi mu se 4uka i bi iz4ukal vsqka koqto e ne6to pove4e ot jena mu ili priqtelkata mu.. i pri dvata pola vaji praviloto 4e ako im se otdade vyzmojnost da se iz4ukat s nqkoi po-dobyr - 6te go napravqt!

03-27-2006, 09:06
Какво значи 'в днешно време' :shock:

Съдите за брачната институция по разюздени лигльовци на по 17?! Доста наивно.

Оженете се първо, после говорете така. Самия факт, че си женен/омъжена за някой, говори за пълно отдаване само и единствено на този човек, като това включва напълно и физическия аспект.
"В днешно време" не може да означава нищо друго освен "в днешно време" :lol: и не можеш да ми кажеш,че светът от преди не се е променил,защото ако бабите ни и отчасти майките ни са се влюбвали и женели за първия мъж в живота си,то ние вече отдавна не следваме тая философия,дори напротив-стремиме се да не постъпваме по този начин,най-малкото,защото самите ни майки(повечето) смятат,че са сгрешили като са постъпили така,гледайки обезумелите си мъже,който незнайно защо в средната си възраст карат "втори пубертет"...И да-разбира се,че съдим "по лиглювците на 17",защото те са бъдещето и по тях може да се съди най-добре как е и как ще бъде,пък и не забравяй,че тук сме само тийнеиджъри,тоест-ние сме "17-годишните лиглювци" :lol: :lol: :lol: и като такива вече съвсем не сме толкова "наивни",защото виждаме какво става с нас и покрай нас и как наляво и надясно само за секс се говори и как безразборно се прави...А що се отнася до "брачната институция"-да ти имам институцията,кой вече вярва в брака...иначе как ще си обясним факта,че по-голямата част от младите двойки вече дори не мислят за брак...Погледни реално на нещата,огледай се около себе си и ще разбереш,че времето наистина се е променило,а с него и хората и техните разбирания за някой неща

03-27-2006, 09:48
Невъзможно поне от мъжка гледна точка ,но то има всякакви мъже де тоест заблудени моногамни.

shtampata
03-27-2006, 11:50
Ми то това зависи от 4 фактора:
1. Мъжът
2. Жената
3. Семейството, като цяло
4. Живота извън семейството!

Първите 2 фактора са хората, като личности!
Третия фактор е резултата от тези личности!
И последния фактор може да развали първите три...въпрос на избор! :)

Svetlana_Pei4eva
03-27-2006, 11:56
Според мен е повече от възможно,защото ако има истинска любов и постоянно разнообразие в една връзка партньорите няма да си омръзват, а повечето от изневерите в една връзка са от липса на разнообразие, така че е напълно възможно!:smt026
i az sum na tova mnenie :)

Ani_girl
03-27-2006, 16:20
spored men ne e nevazmojno ako obi4ash edin 4ovek istinski i iskash da si samo s nego i imash o4i samo za nego i toi su6to te obi4a adski mnogo i durji na tebe i se podurjash gledash da si po sexy samo zaradi tozi 4ovek e napulno vazmojno no zavisi ot 4oveka i ot haraktera :)

lainagovna
03-27-2006, 16:41
напълно възможно е според мен