PDA

View Full Version : МомичеТА я обяснете

Г0ст
03-27-2006, 08:54
Hola.Принципно досега май несъм задавал нито един въпрос в този форум , а съм тук още от както е създадено преди доста годинки вече....та дойде времето и аз да питам нещо.
Искам да попитам момичетата едно.Преди няколко седмици скъсах (тя мен) с приятелката ми.......2 месеца "заедно".......та следкато скъсахме нали продължихме да си лафим и тя ми каза едно нещо , което сега се сетих и немога да си го обясна.....та то беше "Всяко момиче , когато получи всичко , което е искало , в един момен осъзнава , че неможе да се възползва максимално".Както се досещате става дума за мен....та.......немога да си го обясна това нейно изказване.Питах я и нея какво би трябвало да означава това ама и тя незнаеше.......голяма шматка е :))
Та, ако някоя може да ми го обясни ще съм благодарен.Ако пък неможе - съжелявам , че загуби 1 минута от живота си да прочетеш този текст :))

`Death`Whore`
03-27-2006, 08:55
Искала те е, тръгнали сте, забавлявали сте се и вече не И трябваш. Това означава.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-27-2006, 09:03
Hola.Принципно досега май несъм задавал нито един въпрос в този форум , а съм тук още от както е създадено преди доста годинки вече....та дойде времето и аз да питам нещо.
Искам да попитам момичетата едно.Преди няколко седмици скъсах (тя мен) с приятелката ми.......2 месеца "заедно".......та следкато скъсахме нали продължихме да си лафим и тя ми каза едно нещо , което сега се сетих и немога да си го обясна.....та то беше "Всяко момиче , когато получи всичко , което е искало , в един момен осъзнава , че неможе да се възползва максимално".Както се досещате става дума за мен....та.......немога да си го обясна това нейно изказване.Питах я и нея какво би трябвало да означава това ама и тя незнаеше.......голяма шматка е :))
Та, ако някоя може да ми го обясни ще съм благодарен.Ако пък неможе - съжелявам , че загуби 1 минута от живота си да прочетеш този текст :))

kogato imash si4ko nqma za kakvo da se borish i veche ne ti e interesno neshto takova . no posta na `Death`Whore` e nai-tochnoto vypreki da zvu4i malko gadno :?

CVETELLINA
03-27-2006, 09:20
`Death`Whore`, права си,дори и да звучи гадно...
:( :?

`Death`Whore`
03-27-2006, 09:30
Почти всеки се е сблъсквал с подобен човек, използващ клишета или генерализации...

TheMaggie
03-27-2006, 09:31

napalno prava e :-k

aDrenalinka_f
03-27-2006, 09:50
Природата на човек е такава,че той винаги (почти винаги) се стреми към непостижимото,невъзможнот ...човек сякаш несъзнателно винаги си търси да се стреми към нещо...и когато няма вече към какво-било то в една връзка,то той вече не намира смисъл да се бори и ..да продължава.Всъщност аз се опитах да ти го обясня малко по-философски,иначе хората от форумчето добре са ти ги казали-с прости думички.Вади си сам изводите... :)

priti_kiti
03-27-2006, 10:37
Искала те е, тръгнали сте, забавлявали сте се и вече не И трябваш. Това означава. dam.. qvno si bil mn "lesen" i sled kato te e polu4ila e zagubila interesa si kam teb..

`Death`Whore`
03-27-2006, 10:40
Стига, стига. При големите хора няма "лесни", няма "внезапна загуба на интерес" и т.н.

aDrenalinka_f
03-27-2006, 11:07
hihihi...e nie sme ot"malkite" hora :lol:

Г0ст
03-27-2006, 11:33
Абе небих казал , че съм бил лесен.Даже обратното - прекалено труден.Можеби просто и дадох прекалено много следтова.Всмисъл , че всичко , което поискаше от мен го имаше.Не говоря за предметни неща и такива работи.И можеби затова и омръзнах толкова бързо.И аз незнам.Малко е смахнато.Пък и за да опиша всичко , ще ми отнеме дни.Причината , да мисля , че несъм и омръзнал е че ТЯ правеше планове как ще си прекара с мен рождения й ден после лятото на море заедно........защото лятото тя там работи.....и т.н.Правеше си планове за нас и затова бях очуден , че така станаха нещата.Вобще останах с доста питанки ама по.добре да си останат незададени.Една от версите ми е че имаше едно момче по което беше хлътнала доста , а тя е човек , който неби тръгнала да прави нещо с друг ...... тоест да изневерява.После се оказа , че нищо не е станало с това момче ама както и да е.Иначе официялната версия по която и двамата се съгласихме беше , че несме готови са сериозна връзка.Абе много мога да плямпам ама аре стига задълбавах.Та благодаря много на всички ви.Особено на `Death`Whore` , защото ме кефи начина й на мислене........малко се засича с моя на моменти :) Иначе - знам, че това което казахте звучи гадно , но аз несъм човек , който ще се засегне от това.Само ще си направя изводите.То вече е минало , а човек неможе да променя миналото.Може само да определя бъдещето си.И като стана въпрос за бъдеще ми излезе още един въпрос в главата - да продължа ли да поддържам някакви отношения с това момиче или да я загърбя окончателно.Ние с нея принципно вобще несе засичаме навън и ако единят не потърси другия в момент когато си липсваме сигурно вобще няма да се чуваме.

air_J
03-27-2006, 12:55
Това доказва, че не трябва да бъдеш мъж под чехъл, щото иначе бая ще те мачкат! :-({|=

Sunny_stz
03-27-2006, 14:29
Ami tova e ,4e qvno i dvamata ne ste gotovi za seriozna vruzka!Prosto na neq i e omruznalo da e s edin i su6ti sled kato e uspqla da pritejava vsi4ko :|||| Gadno nali?No horata sa gadni....kogato postignat ne6to ,to ve4e ne e jelano,nqma trupka!

бойна кокошка
03-28-2006, 13:12
Винаги е било трудно на мъжете да разберат какво точно искат жените (;
Аз ще се опитам да обясня :oops:
Когато сме абсолютно сигурни, че някой няма да ни зареже, докато ние не решим да скъсаме, сякаш губим интерес. Трябва да откриеш златната среда - да уважаваш и да обичаш момичето, но все пак да й оставяш поне малка капка съмнение, че може да те изгуби. Трябва да имаш характер, да можеш да й отказваш, да имаш много други интереси освен нея.. да не бъдеш задушаващ, да не я обсипваш с прекомерно много нежности (ограничавай се с това, така че тя да иска още), понякога трябва съвсем невинно да я караш да се съмнява... (не така че да я обиждаш и да я караш да се чувства предадена)... Просто тя трябва да знае, че я обичаш, но можеш и без нея. Прекомерната демонстрация на любов отблъсква. Но и постоянното чувство за несигурност също. Надявам се да съм ти помогнала (:

Г0ст
03-28-2006, 18:09
Дабе.Това го знам ама мерси , че пак го каза.Тоест.......известно ми е , но е трудно да го постигна.Сигурно още нямам изграден като хората характер.............или поне несе научих , като найктина започна да се влюбвам в някое момиче да бъда малко по здържан.Та благодаря още веднъж на всички ви.За пореден път се обеждавам , че трябва да си следвам расъжденията си и представите си ТРЕЗВО , а не да се подвеждам от това толкова готино , но и коварно чувство любовта. :-({|= [-X ](*,) :)

P.S. Много по гадно е човек никога да не е изпитвал истинската любов , отколкото да я е изпитал и да я е загубил (поне според мен) !!!

Labelle
03-28-2006, 20:45
Няма човек, който да не иска да е щастлив - обичан от приятеля/приятелката си, получаващ максималното от връзката си, това, което ти е казала приятелката ти........... хммммм безмислено клише за да обясни факта , че не изпитва нишо към теб и няма смисъл да е с теб, просто начин да те разкара любезно. Не се връзвай много на глупостите, които понякога изричаме :) Успех в любовта за в бъдеще ;)

IdontGiveAfuck_
03-29-2006, 19:41
prosto ti si q privlichal, mn te e iskala ,bil si neshty kato prishtqvka za neq ,spechelila te e, opitala e vsichko koeto e iskala s tebe iii.....chao:))))qvno si misli che nqma kvo dr da poluchi ot tebe....evala za dva meseca mn si i dal brao:)))))))))))))))

cvety_i_bebeto
03-29-2006, 20:11
mi iska6 ne6to,polu4ava6 go i ve4e ne go iska6...tva e...trqbva vinadi da se stremi6 da iska6 ne6to...kogato polu4i6 vsi4ko...

ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 21:18
Това е ! Колкото и жалко да звучи за нея си бил просто прищявка другите форумци ти го казаха. Колкото и труден да си бил след като те е спечелила си и дал много ако не и всичко омръзнало и е просто :) Много често става така sorry

He3HauKa
03-30-2006, 08:58
Ami moje bi e iskala da kaje che kogato momicheto se otdade izcqlo na tova momche i to poluchi vsi4ko koeto e iskalo-toi da e edinstveniq,sex,lubov ..izvednaj vsi4ko omrazva ... Za tova v edna vrazka vinagi trqbva da e ima intrigata i momcheto da se bori za tova koeto iska ot momicheto shtoto inache e skuchno i na dvamata im pisva :mrgreen:

Г0ст
03-30-2006, 20:54
Дабе.OK.Разбрах.Ай стига вече , че ушким останахме приятели с това момиче , а така ако продължавате ще се вбеся и ........... кофти става......пък тя утре има рожден ден.

IdontGiveAfuck_
03-30-2006, 22:56
hehe e za kvo da se vbesqvash taka i taka vsichko e prikluchilo mejdy vas... , a i nali znaesh che priqtelstvo v lubov stava no nikoga obratnoto:)))))priqtno prekarvane na rd-to i :)))))

`Death`Whore`
03-30-2006, 22:59
Ти изпитваш чувства, нали? Като я виждаш, ще ти отнеме доста време да се отърсиш от тях.

Malko_kote
03-30-2006, 23:12
Am vij sega, poprincip kogato edno momi4e, o6te pove4e tvoq biv6a ti kaje ne6to takova, tova ozna4ava, 4e tq ne se e vuzpolzvala, v smisul ne e ucenila tova koeto e imala, v slu4aq teb.Oba4e 6tom dori tq ne e znaela kakvo ozna4ava tova zna4i izob6to.............kazala go e za da ima kakvo da si govori:)

IdontGiveAfuck_
03-31-2006, 06:19
:))))))) tva che ne ti e kazala kvo oznachava neznachi che neznae:))))

03-31-2006, 06:54
Смехория но брато най лесното е не и давай секс винаги когато поиска.
И изобщо бъди на принципа 50 на 50 даваш недаваш и така няма как да вземе всичко от връзката и ще иска още и още.

Radoslavchenceto_16
03-31-2006, 11:17
когато ходиш с човека с когото си искал толкова много ти трябват 1 2 целувки и ти омръзва ; Поне при мен е така ; Тя те е искала и те е получила ; Използвала те е и когато е видяла по - красиво момче вече не си и бил нужен

remember_the_name
03-31-2006, 12:31
znam 4e kusno se setih da ti pi6a ama 4ui moito mneniice....zna4i 6tom ti go e kazala zna4i i e kofti 4e te e skusala i sega 4e 4uvstva vinovna 4e te e naranila a na tova koeto ti e kazala mi zvu4i mn poznato. vsmisul kogato ne6to ti go dostavqt na gotovo bez da se bori6 za nego to mn burzo ti omruzva zatova trqbva da nakara6 momi4eto da se bori za teb da q kara6 da revnuva ot nqkoi makar i malko revnostta v 1 vruzka e zaduljitelna i tova 4e ti si bil samo s neq na neq i e pisnalo ot teb i e zagubila vsqkukuv interes taka 4e ako iska6 koqto i da e vruzka da izdurji pove4e prosto napravi taka 4e tq da se 4uvstva pone malko zapla6ena ot druga za da ne te ostavi na drugata pomisli malko no tva si e moito mnenie :wink:

Krem4eto
03-31-2006, 12:53
Изглежда за 2 месеца не си я впечатлил с нищо и на нея и е минало.И вече не си и интересен.Ако бяхте издържали поне 6 месеца,едва ли така щеше да се държи с теб!

Г0ст
03-31-2006, 12:55
Ти изпитваш чувства, нали? Като я виждаш, ще ти отнеме доста време да се отърсиш от тях.

Не....много пъти съм се питал дали имам още чувства към нея и мисля , че нямам.Естесвено на моменти ми липсва супер много ама мисля , че това си е нормално.Кофтито е че ще се ядосам и ще хвана да и се развикам ....."Ти ме използва и вече като несъм ти нужен.......".Такива неща.И ще се скараме , а от това никой няма да спечели.

Am vij sega, poprincip kogato edno momi4e, o6te pove4e tvoq biv6a ti kaje ne6to takova, tova ozna4ava, 4e tq ne se e vuzpolzvala, v smisul ne e ucenila tova koeto e imala, v slu4aq teb.Oba4e 6tom dori tq ne e znaela kakvo ozna4ava tova zna4i izob6to.............kazala go e za da ima kakvo da si govori:)

Еми принципно си права , защото като се замисля и аз понякога казвам някакви такива неща без да се замисля , какво казвам.

Smile)))))) tva che ne ti e kazala kvo oznachava neznachi che neznae:))))

Е да , но не значи , че и знае.Понякога човек говори без особено да мисли и се получават някакви такива странни изказвания.

znam 4e kusno se setih da ti pi6a ama 4ui moito mneniice....zna4i 6tom ti go e kazala zna4i i e kofti 4e te e skusala i sega 4e 4uvstva vinovna 4e te e naranila a na tova koeto ti e kazala mi zvu4i mn poznato. vsmisul kogato ne6to ti go dostavqt na gotovo bez da se bori6 za nego to mn burzo ti omruzva zatova trqbva da nakara6 momi4eto da se bori za teb da q kara6 da revnuva ot nqkoi makar i malko revnostta v 1 vruzka e zaduljitelna i tova 4e ti si bil samo s neq na neq i e pisnalo ot teb i e zagubila vsqkukuv interes taka 4e ako iska6 koqto i da e vruzka da izdurji pove4e prosto napravi taka 4e tq da se 4uvstva pone malko zapla6ena ot druga za da ne te ostavi na drugata pomisli malko no tva si e moito mnenie

И това е възможност , защото първоначално следкато съкахме тя дълго ме питаше дали е постъпила правилно според мен.Даже , че е мислила пак да тръгнем.

Иначе има още доста нещa , които несъм написал и които могът много да променят в мненията ВИ , но мен просто ме интересуваха думите и какво биха могли да значат , а не дали още имам чувства и други неща от сорта.Иначе отностно рождения ден и приятелството ни - не мисля да ходя на него , а само да и звинна.A приятелството ни е другия вариянт на това да се скараме доста жестоко.Просто реших , че ще е по добре всичко да си остане в миналото ни и да се разделим без скандали.Иначе , ако искам да се скараме най-малкото ще да е да я питам "Ти използва ли ме" тя да ми каже "Как можа да ме попиташ такова нещо" и т.н. ........лесна работа е :)
P.S. А най-интересното от всичко е , че всеки един от вас може евентуално да бъде прав.Само погледнете :)

03-31-2006, 13:03
`death`whore` e prava,a moje bi si i dal tvurde mnogo za tvyrde kratko vreme i tvyrde mnogo si i ugajdal i na neq veche ne i e bilo interesno..nqmalo e trupka

IdontGiveAfuck_
03-31-2006, 13:56
:)) shtom si mislish za neq i ti lipsva na momenti a i se draznish vse oshte zaradi tva koeto e kazala znachi ne ti e brazrazlichna...:)))pak kazvam priqtelstvo v lubov stava no ne i obratnoto:))taka az si mislq:)

teenkopele
03-31-2006, 15:04

napalno prava e :-k

Така е. :wink:

sexy_diva
03-31-2006, 16:40
I az kato nqkoi drugi ot tozi forum mislq,4e tq te izpolzvala...ti si i dal vsi4ko...i si stanal bezrazli4en.Smqtam,4e tova sa ozna4avali dumite i

Г0ст
03-31-2006, 17:05
:)) shtom si mislish za neq i ti lipsva na momenti a i se draznish vse oshte zaradi tva koeto e kazala znachi ne ti e brazrazlichna...:)))pak kazvam priqtelstvo v lubov stava no ne i obratnoto:))taka az si mislq:)

Тц........за приятебството , че в любов става , но не и обратното си прав/а , но за другото неси.

seksi_kote_f
03-31-2006, 20:07
Emi spored men e si e imala vsi4ko lubov i taka natatuka.I prosto e iskala ne6to ne sigorno a puk s teb e bila sigorna v tvoite 4uvstva

IdontGiveAfuck_
03-31-2006, 20:08
e shtom ne sum prava za ostanaloto ...tva e hybavo za tebe:)))

honey_reflection
03-31-2006, 20:29
Ne znam mn kak da ti go obesnq! No nz dali mn znam znachenieto..
1 momiche kogato postigne tova koeto e iskala.. i se naradva kolkoto da i e dobre, posle si dava nova cel! I tova za koeto za sega se e borila, iskala,
mechtaela e postignato.. idvat novi mechti i novi ambicji!!!!
Sigurno tq e iskala tova da izrazi, kogato e kazala tova izrechenie ;)

Г0ст
03-31-2006, 20:53
Преди 5 минути се обедих в едно нещо - МОМЧЕТА никога несе давайте на едно момиче да ви заслепи.Колкото и силно да обичате някое момиче , никога не разкривайте напълно чувствата си поради три причини.
1.Момичето ще види колко много сте зависим от нея и ще почне да си прави каквото си иска.
2.Може да скъсате , ако тя ви обвини , че сте прекалено хладен към нея , но ако наистина скъсате заради това то неси е заслужавало да бъдете заедно и няма да се чувствате като глупак.
3.Ще и омръзнете прекалено бързо.

Що се отнася до моя случай - една от най-тъпите ми постъпки.За щастие си направих изводите и мога само да ви кажа - не правете като мен , защото ще съжелявате.

При пръва възможност ще помоля МОДЕРАТОРИТЕ да заключат тематата , защото аз НЕ ЖЕЛАЯ да я обсъждам повече.

remember_the_name
03-31-2006, 20:58
абе слънце аз искам да те питам ти съвет ли иска6 или иска6 да знае6 какво озна4ават думите и за6тото пове4ето ти дават съвет ?? :-k

ProstoAz
03-31-2006, 21:58
По желание на автора темата ще бъде заключена! :wink:
Благодаря!