View Full Version : несподелена любов - може би!?
кажете сега кво да правя... знам, че най-малко от форума ще се науча, ама нейсе..
харесвам едно момиче, ама разбирайте много.. като я видя и едни такива мисли ми минават, ама само дотам.. ако почнеме да си говориме и аз се спичам като ... не мога да разбера защо така става просто. по принцип нямам проблеми с общуването, но не и в тоя случай. сега проблема е, че не съм сигурен дали изобщо би ми обърнала внимание, разбирате ли? тоест аз може и да си я харесвам, но тя..?!
пишете нещо, па ще видим..
Fat_phil
03-28-2006, 13:35
kakvi misli koi klas si ,shtoto az ot 1vi do 4ti bqh taka !!!
obqsni malko pove4e za kvo stava vurpros
не, нищо по специално :lol:
имам в предвид, че ме хваща едно такова чувство - абе точно сякаш си влюбен.. не че знам кво е де :)
иначе.. ми .. малък съм. 7 клас.
Fat_phil
03-28-2006, 13:56
heh ima vreme oshte nqma da si se vlubil spoko rani4ko ti e:D 4ak kum 9-10 klas sega prosto qvno mnogo si q haresal momata :D) ta gledai sega vinagi trqbva da ima svalka bla bla po4ni malko po malko da q zaribqvash i ako ima neshto koeto iskash da pitash ili te pritesnqva mojesh dami pratish LS ili prosoto pishi tuk :)
hi pi4
ami qvno naistina ima6 po-specialni 4uvstva kum neq-prosto trqbva da si spokoen i da ne trugva6 kum neq s naglasata 4e pak 6te se pritesni6-ako i tq te haresva-super ako ne-ima i dr momi4eta a i kakto ti kaza si maluk i ima o6te mn vreme za istinskata lubov
tova sega e prosto simpatiq i fizi4esko privli4ane no ne i lubov
uspeh :smt006
tova sega e prosto simpatiq i fizi4esko privli4ane
така де, аз това го знам.
ок, благодаря ви за съветите, ще я карам по-леко, пък ще видим.
не отказвам и още съвети ;-)
Bubanata
04-04-2006, 20:38
Emi tova spichane spored mne stava ot tova che ne si spodelil lubovta si kum neq t.e. ti iamsh nespodelena lubov!!!
Suvetut mi kum teb e da deistvash zashtoto ima i vuzmojnost tq da te haresva taka che po dobre deistvai a i dori da te otblusne moje da si ostanete priqteli i to dobri!!!
Mi brato shti kaa samo edno HVANI SI OTVORI ........................OSTA I SI POGOVO S NEQ ZA TVA :twisted: