Влез

View Full Version : RAZNOOBRAZIE?!

kAdrOkoSkA
03-28-2006, 16:26
Na nqkoi problemcheto mi moje da se stori poznato i savsem normalno obache az ne moga da se spravq s nego...
Eto za kakvo stava vapros :arrow: Strashno mn bqh hlatnala po edno momche obache toi napravi vsichko vazmojno che dori v negolemiq grad v koito jiveem da ne moje da se zasichahme. Prichinite ne sa mi savsem qsni obache se nauchih da ne me interesuva jivo. Imahme neshto ama za savsem kratko... ot nai-kratkite. Ne se pozdravqvahme daje i nqkolkoto puti kogato se zasechem (tova vsichko e za 2 meseca...), kakvo ostava za lafche! Sega imame napreduk ot nqkolko dena... dneska daje zavarzahme prikazka dokato putishtata ni ne se razdeliha v bukvalniq smisal na dumata. Veche nishto ne e tolkova silno kakto predi, no az oshte mn si go haresvam :roll:
Qsno e che momcheto iska raznoobrazie ama... horata ne sa nosni karpichki, a az nai-malko! I az iskam raznoobrazie, obache mai se ponasitih veche... :-s Imame obsht priqtel (s koito s me mn blizki) i toi kato zapochne da mi govori kak mu se jiveelo na vaprosnoto momche i iskal raznoobrazie s momicehtata... gadi mi se chak! Se edno shte go varja nqkude bez pravo na glas i bez priqteli, bez zabavleniq i t.n. Nikoga ne sam ogranichavala gajetata si ot zabavleniq (e est v nqkakvi normalni granici :wink: ) Vinagi sa bili dovolni i daje bih kazala che tova ukrepva vrazkata v nqkakva stepen ako se prilaga pravilno :wink: Xaxaxa puk kato go gledam... ne se raznoobrazqva naposledak i momchetata v kompaniqta sa mu dostatuchni ....
Ta... tova s raznoobrazieto me pobarkva naistina :!: :smt012 :smt013
Kajete mi neshto. Da promenqm neshto v sebe si li trqbva i samo az li mislq taka? Shte s eradvam da chuq mneniqta vi.

03-28-2006, 16:48
деба,ако това беше на кирилица бих го прочел...
т'ва си е направо мъка да го четеш...

DeziRe
03-28-2006, 16:53
Миличка,от това което пишеш разбирам,че допреди няколко дни или там каквото са...явно не си го интересувала...И най-вероятно с това разнообрази се има впредвид,че на момчето му се е доебало ама нема с коя,щото с тая мъжка компания.... :lol:

i iskal raznoobrazie s momicehtata...
На теб как ти звучи т'ва ? :-s

RoSsY88
03-28-2006, 16:58
ами ... тва е живота ... не знам ... ама ми се струва,че е бройкаджия,аз предпочитам нещо сериозно макар,че аз съм тази която бързо сменя гаджетата за ден два ](*,) Но се пак...де да знам,няма нищо по хубаво от тва да имаш серизоно гадже,което до е до теб винаги когатос е нуждаеш от него...Съвета ми към теб е "Дай на птичката свобода и тя ако те обича ще се върне при теб".Щом те избягва,негово решение,се някога пак ще те потърси и ще му домъчнее за теб...за тва го остави да прави кото си иска...

kAdrOkoSkA
03-28-2006, 17:02
Majkata mu kompaniq izobshto ne mu prechi - nito sega nito kgato i da bilo. Prosto sega tova e izbral. A otnostno fakta che mu se e doebalo... to si e taka obache na razpolojenie sa mu ne 1... i na nego ne mu se zastoqva s edna madama - iska da gi menka :smt011 I loshoto e che predi ne e bil takav ama nqkva neshto go e razocharovala i taka...
Az sam q prejalila sluchkata veche ama... ne moga da go zalicha napulno nali me razbirate... ostavila sam go i veche ne me barka s koi kakvo pravi, a znam che s nikoi nishto ne pravi ot dosta vreme... sega nito me otbqgva nito nishto - dovolno :wink: Prosto ponqkoga strashno mn me qdosva :evil: