View Full Version : Moderated by W.I.M.: Търси си оправдания !!!
Besnataaaa
03-28-2006, 20:42
Zdr hora Dnes trqbvashe da se vidq s edin pICH ,koito ne e ot moq grad ,kato vchera v neta mi kaza,che kato trygne ot negoviqt grad shte mi se obadi i da se podgotvq i da se vidim.. obache chakah,chakah ,no toi taka i ne se obadi ,pisah sms na tel,no edva li go poluchi,opitah se da zvyna ,izkluchen mu e (toi ima nad 5 nomera) no tozi e posledniq,koito mi dade,v neta go nqma i nqmam nikvo info dnes ot nego ,nz kvo da mislq,che se e otkazal ot sreshtata (ma pone da se be obadil i kazal,che nema se vidim) ili neshto se e sluchilo,nz poburkvam se .. nz ,nz iznervena sym,a i sym vlubena v nego ,no sled tova nz nishto kakvo shte stane..dali utre shte se qvi s kup opravdaniq,dali e jiv i zdrav...dano da e jiv i zdrav .. pa za drugoto she vidim,vie kak smqtata,poburkvam se znachi
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
ami i kolkoto da se chudish edva li ot pitanki shte razberesh nego,trqbva si choveka,no tozi taka se e izpokril ,prosto tova si e chisto bqgstvo ot realnostta,edin byzlio .. ili pa vtoriqt variant e ,moje se e sluchilo neshto ..
teenkopele
03-28-2006, 21:33
Няма от какво да се побъркваш и да се ядосваш.
Може да му се е случило нещо и да не е могъл да се свърже с теб, за да ти каже, че няма да може да дойде.
Има и друг вариант...както знаеш, не всеки, който видиш в чата е този, за който се представя и за който го мислиш. Може простo да е решил да се ебава с теб, за да види до къде ще стигнеш.
Замисли се. :)
Успех. :wink:
pchelata_brumze,da prav si ,ama nie sme izlizali na nqkolko pyti..
Black_Cat
03-29-2006, 08:47
awe zareji go toq e nekav neseriozen samo ti trovi nervite i mene kolko takiva sa me nervili ama ve4e ne im obru6tam vnimanie,prosto ne vzimai tolkova na seriozno 4ata. [-X v 4ata vseki se pravi 4e my puka ama vsu6tnost na drugia den vop6te ne te i pomni [-( taka samo se unijava6 kato go presldva6 :smt009
OOO i az sam izpadala v takava situaciq moga samo da ti kaja 4e neta ne e mn seriozna rabota moi prosto da si e igral s tebe i sq 6toto si mu omraznala da se e pokril..prosto ne se vprqgai za takiva ne6ta i si nameri druga zanimavaka... ne se trevoji za nego samo spokoistvie i silna hrana... :smt019
macka-vsi4ko e qsno
toq pi4 te e precakal-takiva tarikat4eta sa po put i nad put
ne im se vruzvai na prikazkite molq te-tva sa absolutno neseriozni ne6ta i ne vijdam kak moje da se qdosva6 za nqkogo na koito ne mu puka za teb
-sled kato ne e blagovolil nito da ti otgovori nito puk da ti se obadi toi za da ne se pritesnqva6
koga 6e vi doide akul v glavi4kite be horaa ](*,)
teenkopele
03-29-2006, 12:05
pchelata_brumze,da prav si ,ama nie sme izlizali na nqkolko pyti..
Тогава, може би, не е показал истиското си лице...демек бил е лицемер през това време. :o
sexy_diva
04-01-2006, 15:59
Ne se pritesnqvai tolkova.Nqma virtualna lubov ima samo virtualno zabavlenie.Taka 4e ne se 4udi tolkova.