PDA

View Full Version : Различни хора с еднакви никове... :(

IdontGiveaFuck
03-29-2006, 16:25
Не трябва ли да се измисли някакво правило,което да забранява това нещо ?Например този потребител http://www.teenproblem.net/f/profile.php?mode=viewprofile&u=106907 ,който има като моя ник :? .Супер тъпо е така и мисля,че не трябва да са еднакви ?Има разлики разбира се ,но пак е гадно и може да стане някво объркване.Не може ли примерно да се смени ника на тоз човек ? :? :? Все едно сега да взема да се регистрирам със ник c0ki...не е готино,нали ? :?

lainagovna
03-29-2006, 16:27
мисля че имаше такава регистрация. иначе кво ти пука, сички знаем че имаш 1600 поста + а оня 2. няма да се ообъркаме и по стила ти на писане. така че спокzzz :smt005 :smt005

IdontGiveaFuck
03-29-2006, 16:30
На първия ми ник имам 2000 поста,ама кво от тва ? :lol: Да не издребняваме :D
Абе все пак е някво гадно...аз съм си го мислила тоя ник,аз първа съм се регистрирала :twisted: :twisted:

Gabsi-to
03-29-2006, 16:57
Много е гадно и нечестно, ти си измислила нещо и после всеки да ти краде идеята.Това не е правилно

Master_88
03-29-2006, 18:11
Абе все пак е някво гадно...аз съм си го мислила тоя ник,аз първа съм се регистрирала :twisted: :twisted:

Дам,така е :D

white_chik
03-29-2006, 18:20
i az mislq taka.nekva se be6e registrirala s moq nk ama naposleduk ne vliza.ne 4e ne6to imam problem ama trq da ima nekvi pravila [-X

Mystery
03-29-2006, 18:33
Подкрепям те. Гадно е. Ти все пак си измислила нещо хубаво и да ти откраднат идеята. Ника ти много ми хареска. Жалко че е изкопиран. Но все пак мисля че никой няма да сбърка чой пост на кого е.

CVETELLINA
03-31-2006, 12:26
ами и според мен би трябвало да има някакво правило,което да забранява рег-ването на nickове,които вече съществуват,защото наистина е гадно...дано се направи нещо по въпроса :? :shock:

fti4ka
03-31-2006, 14:10
ако тряя сме честни го е измислил Еминем.. така че сички сте плагиати..

IdontGiveaFuck
03-31-2006, 14:27
А ако трябва да сме напълно честни-доста хора преди еминем са го измислили !Имах предвид,че аз съм се сетила да се регистрирам с този ник,а сега идва няква и ми го "краде" .Малко е кофти.

Нищо де,беше ясно,че няма да получа никакъв отговор от "екипа"

Coki
03-31-2006, 15:04
Дублирането на никове се счита за нарушение на правилника и подобни потребители, биват санкционирани, чрез деактивиране на профила... Освен дублирани никове и тези, които имат изключителна прилика, както е :arrow: coki и c0ki също биват третирани, като нарушение...Но тези, които са написани, по различен начин и трудно могат да се счетат за дублиращи не биват санкционирани, както в случая:
IdontGiveAfuck_
^I don't give a fuck.^
Считам, че двата ника, въпреки почти еднаквото съдържание, са ясно различими и няма причина, по-късно създадения да бъде санкциониран...

При наличието на нарушения, които споменах по-горе, моля сигнализирайте мен с "лично съобщение".

Eleonora
03-31-2006, 21:38
PODKREPIAM napalno Sania,vednaga pravete ne6to,seki si e individualen po diavolite!!! :-D

Sania s teb sum du6a \:D/ =D>

teenkopele
04-01-2006, 12:58
Заключ. :lol:

04-02-2006, 12:43
nikoi ne ti e gledal nicka i ne si si go ti izmislila :evil: ...a IdontGiveAfuck_ mi e pr i znam che mn odavna si vliza s takuv nick navsqkude...i tq ot kade da znae za tebe che sushtestvuvash v toq forum i imash takuv nick..

Coki
04-12-2006, 11:12
считам темата за приключена.