Влез

View Full Version : am iam edin problem i toi e sledniq

nqma_zna4enie
03-29-2006, 20:10
v daskalo ima 1 mn qko momi4e.purviq mi vapros e : naskoro se zapoznah s neq ta vaprosa mi e kak da i napravq predlojenie za seks. i vtoriqt mi varpos e ; az sam na 15 a tq na 12 6te bude li neredno ako prespq s neq?

`Death`Whore`
03-29-2006, 20:11
1. Каниш я на детска дискотечка, там я натискаш и после я каниш в къщи.
2. Гнусно е да предлагаш секс на петокласничка! Слез на земята!

Зелена
03-29-2006, 20:23
v daskalo ima 1 mn qko momi4e.purviq mi vapros e : naskoro se zapoznah s neq ta vaprosa mi e kak da i napravq predlojenie za seks. i vtoriqt mi varpos e ; az sam na 15 a tq na 12 6te bude li neredno ako prespq s neq?

Абе ей,детенце!Я се осъзнайте бе хора!Нямам думи!Съмнявам се,че изпитваш истинска нужда от секс,а и сте малко малки още!Тя е на 12,все още не се е доразвила,а секс ще правите!Доколкото съдя по поста ти,май не си много наясно със секса.Я си трай в гащите! :evil: :evil: :evil: ](*,) #-o :smt018 :smt017 :smt012 :smt013 :smt014

nyx40
03-29-2006, 20:23
Tova e otvratitelno i samiq fakt 4e iska6 da pravi6 sex s dete e otvratitelen! :smt009

nyx40
03-29-2006, 20:24

Абе ей,детенце!Я се осъзнайте бе хора!Нямам думи!Съмнявам се,че изпитваш истинска нужда от секс,а и сте малко малки още!Тя е на 12,все още не се е доразвила,а секс ще правите!Доколкото съдя по поста ти,май не си много наясно със секса.Я си трай в гащите! :evil: :evil: :evil: ](*,) #-o :smt018 :smt017 :smt012 :smt013 :smt014

SYGLASEN SYM ABSOLUTNO!

Зелена
03-29-2006, 20:25
Tova e otvratitelno i samiq fakt 4e iska6 da pravi6 sex s dete e otvratitelen! :smt009

А той да не би да не е дете?Още са малки и двамата! :shock:

mis_marry_jane_13
03-29-2006, 20:28
ti normalen li si we tq e o6te ne 13,a i nqma da iska da spi s teb,za6toto predpolagam,4e o6te e devstvena i ei taka nqma da legne s putviq koito i predloji seks,a i ot mnogo skoro q poznava6 za da i go predloji6.

nqma_zna4enie
03-29-2006, 20:33
sigorno ste pravi

mis_marry_jane_13
03-29-2006, 20:35
sigorno ste pravi
po-dobre nedei,a i ako pravite sex i tehnite razberat tq 6te kaje 4e ti si q iznasilil da se opravdae pred tehnite garanciq sum.

Зелена
03-29-2006, 20:41
sigorno ste pravi
po-dobre nedei,a i ako pravite sex i tehnite razberat tq 6te kaje 4e ti si q iznasilil da se opravdae pred tehnite garanciq sum.

Глупости!!!! :lol: :lol: :lol: ](*,) ](*,) ](*,)

03-29-2006, 20:42
hhahah kefi6 me 4ovek :-Dmoje 6to ne na tvoe mqsto vednaga :mrgreen: __________________________________________________ ___________ Vinagi s Prezervativi

mis_marry_jane_13
03-29-2006, 20:42
sigorno ste pravi

Are molq ti se.Edna priqtelka kaza taka na tehnite da ne i se karat.

pitbullbg
03-29-2006, 20:46
ne ta znam kav si i kolko te kefi ama se pak e 12 godi6na predstavi si da ima6 sestra na 12 i da q naebat... ima edin laf fani si kaka da te otraka... pak i ima bezbroi momi4eta na 14 15 16 kadeto se ebat za kapa4ki ot coca cola

rowzz
03-29-2006, 20:50
ne ta znam kav si i kolko te kefi ama se pak e 12 godi6na predstavi si da ima6 sestra na 12 i da q naebat... ima edin laf fani si kaka da te otraka... pak i ima bezbroi momi4eta na 14 15 16 kadeto se ebat za kapa4ki ot coca cola
ей момче.. не са излагай бе.. 5 ти клас момиче ше ебеш.. толко ли долу паднахме мама му стара.. земи са опрай и изчукай някой кака дето е по така.. :)

nqma_zna4enie
03-29-2006, 21:01
ami mojebi naistina trqbva da ostavq momi4eto da si jivei jivota i da ne se zanimavm s neq. a pak tfa za iznasilvaneto smqtam 4e sa pulni typotiii ni6o li4no kym 4oveka koito go napisa :smt016

`Death`Whore`
03-29-2006, 21:02
Пред обществото ти си я изнасилил. И двамата не сте пълнолетни, но тя е момичето.

nqma_zna4enie
03-29-2006, 21:18
ma niii ni6to ne sme prai li .samo se bqh zakanil no kato se zamisli 4ovek naistina 6te e mn typo ot moq strana

LyLa
03-29-2006, 22:08
sigorno ste pravi

tva 4e tvoq priqtelka taka se opravdala nezna4i 4e vsi4ki sa tolko zalumpeni :lol:

LyLa
03-29-2006, 22:09
sigorno ste pravi

tva 4e tvoq priqtelka taka se opravdala nezna4i 4e vsi4ki sa tolko zalumpeni :lol:

-=DaRkNeSs=-
03-29-2006, 22:25
По добре недеи бадете си приятели наи-много да се целувате и толко. Колко сам страдал заради такива предложения. Били са ми шамари, ритали са ме даже една трагна да ме убижда ПЛС не повтараи моите грешки (на мен ми е простено бех пиан и за 1 ве4ер предложих на 5 ) ама да го праиш омишлено си е чисто самоубииство.

Master_88
03-29-2006, 22:39
По-добре хвани някоя по-голяма

nyx40
03-30-2006, 07:17
Abeeee, pi4, super typo tova be! ](*,)
Iska6 da Pravi6 Sex, za6toto tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili i bilo gotino i neznam si kvo, ISTINATA E, 4E EDVA LI I 10% OT TQH NAISTINA SA GO NAPRAVILI! :-D GARANCIQ :!: :!: :!:

6to ne si jivee6 jivota dokato si o6te malyk, ima vreme za sex, ima vreme za rabota, ima6 tolkova vreme za vsi4ko :!: :!: :!:
Typo E Da Pravi6 Sex prosto za da si go pravil i da se fuka6 s tova!

Edin Istinski Myj i Djentylmen, nikoga nqma da trygne da se fuka i da razpravq nalqvo, na dqsno 4e bil spal s edi kolko si i 4e neznam si kakvo!!!

OSYZNAI SE!!!

SUN4O1
03-30-2006, 08:18
sa takiva purvo ne zabravia 4e pod 14 godini e nezakono da prai6 sex vtoro na 12?????
a i ti si tvurde maluk cial givot 6e go prai6 ako po4ne6 ot sa 6e ti omruzne a i nz kvo e tva momi4e na 12 det 6e se suglasi trreee da e ebasi kurvata abe MOM4ETA VSI4KI VI INTERESUVA EDNO EBANE SAMO I POSLE ZAHVURLIATE MOMI4ETATA KAT PARCALI NO TUKL ZAVISI KLVI SA MOMI4ETATATA A I MOMM4ETATA IMA IZKLU4ENIA MESATO DA U4ITE PO MALKITE NA HUII NE6A VIE 6E GI U4ITE DA PRAAT SEX EOOO??? NIAMA LO6O MA NE PO TOZI NA4IN :-k ](*,) :smt017 :smt018 :smt008 :-#
ne ta znam kav si i kolko te kefi ama se pak e 12 godi6na predstavi si da ima6 sestra na 12 i da q naebat... ima edin laf fani si kaka da te otraka... pak i ima bezbroi momi4eta na 14 15 16 kadeto se ebat za kapa4ki ot coca cola mda za sugalenie ima no ne vsi4ki

03-30-2006, 08:21
Iska6 da Pravi6 Sex, za6toto tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili i bilo gotino i neznam si kvo, ISTINATA E, 4E EDVA LI I 10% OT TQH NAISTINA SA GO NAPRAVILI! :-D GARANCIQ :!: :!: :!:

6to ne si jivee6 jivota dokato si o6te malyk, ima vreme za sex, ima vreme za rabota, ima6 tolkova vreme za vsi4ko :!: :!: :!:

Edin Istinski Myj i Djentylmen, nikoga nqma da trygne da se fuka i da razpravq nalqvo, na dqsno 4e bil spal s edi kolko si i 4e neznam si kakvo!!!

OSYZNAI SE!!! =D> =D> =D> =D> TO4O TKA BRAOO!!!

favor_91
03-30-2006, 08:23
ti si sa poburkal ako iska6 tova ... ot petoklasni4ka....a osuznai sa be!!!tolko li dolu padnahme nie bulgarite 4e 4ak 5 klas 4ukame...

^KaSiDi^
03-30-2006, 08:25

OSYZNAI SE!!! =D> =D> =D> =D> TO4O TKA BRAOO!!!
\:D/ \:D/ \:D/

pOny
03-30-2006, 13:38
Оле господи докъде е стигнал светааааа ? 12 годишна с 15 годишен ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

SuN4o_F
03-30-2006, 14:23
[/i] ahhhahahahh ne si dobre....ne e li malko malka mackata,a se ogledai za ne6to po podhodqshto... ama kato gledam i ti ne si mn golqm ama tva e dr tema....ha \:D/ \:D/ \:D/

Composure
03-30-2006, 17:28
404

Glezlata
03-30-2006, 18:22
Ne pi4 nedei,na 12 e dosta malka! [-X a i taka da otide6 da i iztursi6 4e iska6 samo sex ot neq?!? [-X

nyx40
03-30-2006, 20:41
abe ne mi se 4etqha si4kite postove ama az sym na 12 godini ( mom4e ) kato slusham nashte momi4eta 4e i drugi momi4eta razpraqt za gajeta na po 20 godini nashte momi4eta trqq se sprat ve4e na po 10 godini gi porqt towa e prostotiq :evil: ne predlagaite na momi4eta dokato ne uzreqt :P pone 14-15 god :mrgreen: bahti izkazvaneto :P

Breeeiii ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) da uzreqt 14-15, ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) abe eiii mal4ugani, sprete se be! ](*,) ](*,) ](*,) Govorim za nad 16, kogato 4ovek ve4e ne e maloleten!!!

Госта
03-31-2006, 00:03
брато аз имах същата ситуация ... слуши са ...
значи отивате на кафенце ала бала и там и поръчваш нали и казваш следното ...
абе за тебе кафе нали ? предполагам че бира не пиеш ?
и тя за да се напраи на голема ше кае аа пия пия и ше ти са ухили
и тогаа и зимаш ена бира и ена на теб ... онаа си изпива бирата а ти твойта само се праиш че пииш ма не пишш ... сешсе да не се напииш ... и казваш искаш ли още една ? и онаа нали пак да се напраи ... и и зимаш ена още и след тая бира и кааш
абе май нещо не ти е добре ела до нас да ти дам да пийнеш некфо хапче ...
слуши са иде най якото
завеждаш я във вас и там я вкарваш в стаята ти и кааш
е са ида сешсе ?
и оная се ухилва и след малко ти идваш само по риза и панталони ама разкопчана риза сешсе такаа като на хавайците и седаш до нея и почваш да и разпрааш колко е яко да се напушиш и и разпрааш неква история как си се напушил и е било некво супер яко е такоа и изведнъж ти пушила ли си коз ? и вадиш от джеба на ризката ( нали се сеш като ония на хавайците че инче не стаа ) едно свито козче ама свито не да се занимааш да свиваш пред нея да не я отегчиш ... и палите нали пушите там ( ако имаш проблеми с козенето пусни нова тема аз щи обясня ;) ) и като се напушите почваш си чешеш пацата ... и само кааш .. абе я да проам нещо ... и почваш да я чешеш и нея отдолу ... там нали сешсе ... на пичока бе .. и оная се мокри там и тогаа и смъкваш дънките и ПРАААС и почваш да и го ръгаш ... ама глей да ползваш капут че аз немах и баце нема ти разпраам после как ме гърби некаф дърт и ми разпраа ти ли ше бремениш щерка ми бе ?! и как съм събирал пара за аборта ... ай успех бацко ;)

Mo6no
03-31-2006, 16:47
tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili
Ами чи той го е правил бе :lol: прочети му постовете и ще разбереш... :P

а към nqma_zna4enie
Момче или момиче :smt005

А сега сериозно...
nqma_zna4enie мисля, че това е неправилно и ще ти дам един пример - тебе, виж какви работи стонаха с тебе и онова момиче, заради липсата на инфо и малката възраст.Така, а сега си представи с едно 12 годишно момиче колко по-големи бели могат да станат
:!:

03-31-2006, 21:29
Давай! Направо й предложи! Те сегашните петокласнички са много отракани и напред с материала и ще се зарадва!

nyx40
03-31-2006, 21:37
и тогаа и зимаш ена бира и ена на теб ... онаа си изпива бирата а ти твойта само се праиш че пииш ма не пишш ... сешсе да не се напииш ... и казваш искаш ли още една ? и онаа нали пак да се напраи ... и и зимаш ена още и след тая бира и кааш
слуши са иде най якото
е са ида сешсе ?
и оная се ухилва и след малко ти идваш само по риза и панталони ама разкопчана риза сешсе такаа като на хавайците и седаш до нея и почваш да и разпрааш колко е яко да се напушиш и и разпрааш неква история как си се напушил и е било некво супер яко е такоа и изведнъж ти пушила ли си коз ? и вадиш от джеба на ризката ( нали се сеш като ония на хавайците че инче не стаа ) едно свито козче ама свито не да се занимааш да свиваш пред нея да не я отегчиш ... и палите нали пушите там ( ако имаш проблеми с козенето пусни нова тема аз щи обясня ;) ) и като се напушите почваш си чешеш пацата ... и само кааш .. абе я да проам нещо ... и почваш да я чешеш и нея отдолу ... там нали сешсе ... на пичока бе .. и оная се мокри там и тогаа и смъкваш дънките и ПРАААС и почваш да и го ръгаш ... ама глей да ползваш капут че аз немах и баце нема ти разпраам после как ме гърби некаф дърт и ми разпраа ти ли ше бремениш щерка ми бе ?! и как съм събирал пара за аборта ... ай успех бацко ;)

](*,) ](*,) ](*,) Molq ne pravete tova [-X [-X [-X
Ludi li ste :-k Az li sym star ili vie ste dosta izvrateni????

flying_girl
03-31-2006, 21:45
хахахха на къде отва светът тема:кво означава духане и тн. пусната от 12 годишно момичнце след тва колко трябва да ми е голяма на 16 ся пък да преспя с петокласничка ми я обикои детските градинки моиш си харесаш някое момичнце по младичко да опънеш :evil: :evil: :evil: я се опраите хора :!: :!:

flying_girl
03-31-2006, 21:50
слуши са иде най якото
е са ида сешсе ?
Ти си бахто смешника СЕШСЕ....хахах може някое бяло прахче да и бутне някоя спринцовка да и предложи така по хаваиски от джобчето да си я извади пък може и от гащите да си я извади така по японски хаххахаха бягаи да играеш

A3_CbM_MoMu4e
04-01-2006, 00:13
няма смисъл пич тя е още дете ... тя още обувките си незнае да завърже пък за секс ще говорим...може и цикъл да няма още

alf_ot_melmak
04-01-2006, 01:20
Sedq ... sedq ... cheta ... i ne moga da povqrvam xorata do kyde sa stignali ... kak s petoklasnichka bre ... Imashe postove koito me ubiva ....
Vypreki, che vseki si reshava kakvo da pravi ... s 5-to klasnichka dori ne namiram smisal da si lqgash .... Ta kakto kazaxa tq ne znae da si vyrzva obuvkite ... a kamo li da ti e kef s neq kato si legnesh ....

DeSiTo0o
04-01-2006, 10:04
Хах е тя е на 12 бе човек! :shock: Още е много малка...
по-добре си намери някоя горе долу на твоята възраст. :wink:

04-20-2006, 16:15
ти луд ли бе ве?!!? коя на 12-13 6се съгласи ?! е ест.ако не е някфа.. пък те ве4е мн зеха да стафат такифа... пък и как мое6 да се еб*6 с някоя дет нито ти е гадже нит ни6то... а ве вие сте ненормални и мн извратени бе... :smt013 кфо си мислите 4е всяка на 12-13 би се навила ли ?! да...се 6е има някоя дет да се навие ама...аз съм на 13 и даже не бих се навила да ида на кафе...да не говорим за другото :smt013 бахти... пък и..а ве не не то не е за разпраане просто е траги4но! :smt097 немоа си предстафа 4е мое да има такифа моми4ета...ем...е тфа са 4алгарите!!!!!! :smt013 :smt013

crystal_tear
04-20-2006, 16:43
Гост-само не знам какво е общото с темата????? ](*,)
А по темата........абе,направо нямам думи!!!!Силно се надявам да е поредния базик на някой пикльо,а ако има такива момичета...направо ми се плаче!!! ](*,) ](*,) :smt017 :smt017 :smt017 :smt012 :smt012

crystal_tear
04-20-2006, 16:44
Имах в предвид "чалгарите" какво общо има с темата??? :smt017

PR
04-20-2006, 17:01
v nikav slu4ai NEE predlagai sex na tova moalko neviino suszdanie ti yred li si ... ta tq e oshte malko malko dete ... samo she q oskvernish i posle she q ... zarejesh q beii weeee

DitmataMC
04-20-2006, 17:04
Имах в предвид "чалгарите" какво общо има с темата??? :smt017

Предполагам,че връзката е следната-->
щом слушат чалга значи са яко прости(което си е факт)->
щом са яко прости значи не могат да мислят грам->
щом не могат да мислят грам значи може да почнат да се еб*т на по 12-13

crystal_tear
04-20-2006, 17:34
Blagodarq za poqsnenieto! :lol: No ne mislq,4e muzikata moje da byde 4ak takyv opredelqsht faktor otnosno zapo4vaneto na sexualniq ti jivot.A,mislq 4e sa prosti ne tezi koito slu6at 4alga,a tezi koito opredelqt tolkova vajni ne6ta ot vida muzika,kompaniqta i 4ujdoto mnenie! :smt017